Birazdan dışarı çıkıcam, kızımı da erken alır eve geçerim diyordum. Komşularım gelecekmiş. 15 gün evde kaldım gelmediler :S
Eşime dedim mesaiye kalmassan sen al kızı eve gel ben direk eve geçeyim evi toparlıyım :S
Hiç bir hazırlığımda yok. Ablama dedim kek yap diye birde tulumba tatlısı alırım
içim çok sıkkın bu gün yaa....
hayır olsun canım hayra yor...
komşular gelecekya ondan sıkıntı yapmışsındır..
benim evimde çok çabuk tozlanır siyah mobilya birde..yok yaa sabahtan beri böyleyim...
bu komşular ilk defa gelecek evime :S o yüzden biraz tedirgin oldum. Allahtan evim temiz ama yataklar açıktıonları kapar bir süpürür silerim.
Sahi siz kaç günde bir ev süpürüyosunuz.
Ben evdeyken her gün süpürge açtım, hemen kirlendi ev bizdemi bir anormallik var anlayamadım... :)
dün akşam Şevvale dedim bizimlemi uyucan kendi yatağındamı? oda kendi yatağımda, ama sen yanımda yatma!!!! yatak caşten küçük, şıkışıyom!
Allahım bu laftan sonra nasıl içimden onunla uyumak geldi. Çocuk kendi yatağında uyuyor, gece kalkıp ya ben, ya eşim aramıza alıyoruz çocuğu, ne rahatsız tipleriz biz böyle anlamadım
yok yaa sabahtan beri böyleyim...
bu komşular ilk defa gelecek evime :S o yüzden biraz tedirgin oldum. Allahtan evim temiz ama yataklar açıktıonları kapar bir süpürür silerim.
Sahi siz kaç günde bir ev süpürüyosunuz.
Ben evdeyken her gün süpürge açtım, hemen kirlendi ev bizdemi bir anormallik var anlayamadım... :)
dün akşam Şevvale dedim bizimlemi uyucan kendi yatağındamı? oda kendi yatağımda, ama sen yanımda yatma!!!! yatak caşten küçük, şıkışıyom!
Allahım bu laftan sonra nasıl içimden onunla uyumak geldi. Çocuk kendi yatağında uyuyor, gece kalkıp ya ben, ya eşim aramıza alıyoruz çocuğu, ne rahatsız tipleriz biz böyle anlamadım
fırtınadan önce bir sessizlik var demiştim ya hah işte o sessizlik bitti ve fırtına patladıkızlar ben kaçıyorum iş beni bekliyor
ayfercim canım işallah çok ama çooooooooookkk güzel bir akşam geçiririsiniz yarın haberlerini bekliyoruz
maşallah bi daha da olmaz inşaallah6 yıllık evliliğimde ilk defa oldu desem
o sana o anki durum büyümesin diye dedi zaten ayrı eve çıkarız diye
sakın darılıp gücnme ama öyle gibi duruyor...
o halde uzatmayın derim benyaa biz şakalaşırken işi biraz abartmıştık her zamanki gibi
şaka oldu .aka :):):)
neyse...atlatmışsınız ya,ona da şükür.şimdi geleceğe bakın umutla ve birbirinize destek olarak...evet canım gerçekten saçmalıktı eşimle geçmişe bakıyoruz da aslında hiiiç fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler hee olan bizim düğünümüze oldu herkesin hayali olan güzel bir akşam geçiremedik malasef
kızlar ardam beni hiç üzmedi.. ama sonradan uykusu gelince taksiyle geldik şuandada uyuyor
flodan bahsetmişsiniz bende flodan ayakkabı aldım bugün yeni ürününden çok beğendim ya hatta hiç gezmeden direk aldım:))
tabudan etek bluz aldım günlerde giymek için:))
bu gece içinseeeeeeeeesırt dekoltesi olan siyah tüllü bir gecelik aldım çok güzel yanlız arkadan bakması lazımm
önde bir seksiklik yok
ay çok terbiyesiizimsonra oğlumla gidip hamburger yedik geldikk:)
ama benim odun kocam akşama sohbet var ordanda halı sah maçımız var dedi
ama gece 12ye kadar uyuma diyede ekledii
günaydın... eee herkes nerde? :)
Ayfer bugün öğlen uyanır orası kesinde diğerleri NEREDESİNİZ?
ay ne güldümmm
ooo canım 6da ayaktaydım yine:))
derler ya dilinde olandan korkma diye:)
söyeldim söyledim burda,akşam saat 10da nalları diktim:))
cup yatağa ohh bir uyumuşumki sormayın
günaydınlar bu aradaaa
hadi ordan sen de...naptın diye sormayalım diye öyle diyorsun di miay ne güldümmm
ooo canım 6da ayaktaydım yine:))
derler ya dilinde olandan korkma diye:)
söyeldim söyledim burda,akşam saat 10da nalları diktim:))
cup yatağa ohh bir uyumuşumki sormayın
günaydınlar bu aradaaa
günaydın... eee herkes nerde? :)
Ayfer bugün öğlen uyanır orası kesinde diğerleri NEREDESİNİZ?
sevcanım on dakika muhabbeti nedeniyle özel msj atamadım.
özet geçeyim: sonuç=kavga...
kavga etmeden anlaşmaya çalışsanız :SSS zor çok iyi biliyorum ama :S
vallahi ne diyeceğimi bilemiyorumneden bu şekilde, seniden etrafta çok olduğunumu düşünüyor :S
vallah kız gerçekten uyudum beklemedim kocacığımı:)))))))hadi canım gerçekten mi?
yok vallah uyudum yaaaaaa aaaaaaaa döverim bak sizihadi ordan sen de...naptın diye sormayalım diye öyle diyorsun di mi
geldik canımcım ama azcık geç oldu.
karamuk nasılsın?fırtına devam ediyor mu bugün de???
off canım ya neden böyle oluyorki???hep alttan aldığın içinde olabilir..sevcanım on dakika muhabbeti nedeniyle özel msj atamadım.
özet geçeyim: sonuç=kavga...
aman allah korusun canım ya daha nelercanım adam ağzımı açtırmıyor ki...en küçük bi sözümde hiç acımadan kavga çıkartıyor.yoruldum artık...atacaksa atsın şu yüzüğü de anası da rahatlasın o da ...
ben de artık öyle düşündüğünü düşünüyorum.o yüzden gerçekten artık umursamıyorum.
ben ne kadar iyi olmak için çırpınıp uğraştıysam o o kadar geri tepiyor.usandım...
ne kadar sessiz kaldıysam konuşamadığımdan sandı.oysa ben onu kötü bilmesinler diye susuyorum.
ben konuşurum bir kere kötü olurum o da bana fırsat verdi diye 5 kere kötü olur.
bişiler istemiyorsam o zorda kalmasın diye...
anlamıyor beni...daha da çabalayacak gücüm yok
sadece ne olacaksa olsun artık diyorum.
mesela bugün dükkanda işim biter bitmez eve gitcem.beklemicem onu.
dizi günü bugün onun.normalde onlara gider yemekten sonra çayını demler mısırını patlatırdım.
bugün yapmıcam.insanlar için bişiler yaptığınızda onlar bunları anlamıyorsa,artık yapmamak lazım.o zaman anca anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?