hoşgeldin
bursamız çook güzeldir...
sayfadakilerin çoğu osmangazide oturmakta.bende dahil...
bursanın güzel olduğunu biliyorum kızlar bursaya geleli 20 sene oldu.ilokul 4 ün yazında geldim.şimdi 30uma geldim.bekarım.üniversite mezunuyum,çalışıyordum ama uzun süredir evdeğim.ne yazık ki.her zaman iş kadını olmak isteyen birisi olarak evde olmak biraz sıkıcı ama olsun.bu durumdandatat almaya çalışıyorum.
hoşgeldin aramıza canım
bende 17dimden beri çalışıyorum ama bu sene evdeyim cidden zor geliyo ama evde oturmakta güzel bazen
damat adayıd MI YOK BAKİM
bende osmangazideyim hangi mahalle komşumuyuz yoksa
evde oturmak bazen güzel.çünkü uzun süredir evdeğim.damat adayım bile yok.üstüne üstlük eski sevgilim yeni evlendi.ah bahtsız ben.osmangazi ve nilüferin ortasındyız.daha çok mudanya ya yakın.
bilmece gibi adres tarifi vermişsin :):):)Balat mı yoksa :):):)
kızlar az çok birbirmizin halini derdini anladık dertleştik konuştuk
güldük eğlendik sizin gibi melek kalpli insanları burdanda olsa tanımak güzeldi
ben bulgaristana dönüyorum güzelim bursa bana yaramadı
olmadı... inşallah hepiniz dileklerinize kavuşursunuz evi olmayan evi alsın
haksevere allah çok güzel bi bebek nasip etsin.. sen bana çok güzel bi ablalık yaptın önerilerin hala aklımda
bahara: canım sende inşallah kilocuklarından kurtulup güzel bi hamiş olursun..
kaderim: ablacım hollyvood yıldızım benimsende eşinle ve çocuklarınla mutlu mesut günler geçir inşallah
ben belki evime net falan alamam o yüzden yazıyorum daha topikte kimleri tNIdıysam hepsini iyiki tanımışım
dostluğunuz yardım severliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum en mutlu günler sizin olsun
Bu deli kızı unutmayınn
öyle vallaha.özellikle mudanya ve trilye taraflarını seviyorum.
Hoşgeldin canım aramıza bende mudanyada oturuyorum.
hoşbulduk canım.mudanyayı çok seviyorum.hatta mudanya' ya yerleşebilirimde.hep istemişimdir.beni sakinleştiriyor ve huzur veriyor.özellikle yürümeyi ve denizi,açık havayı sevdiğimden yürüyüş alanını çok seviyorum.arada soluklanmak için çay bahçelerine gitmeyi ve okey oynamayı seviyorum.
Ya canım gidiyormusunYeni gördüm mesajını seni hiç görmesemde kardeş gibi konuştuk dertleştik ve birazda şuan duygusallığım ve sinirim üzerimde seninde bu yazını görünce gözlerim doldu ağlıcam Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallh.Umarım çok mutlu olursun bizleride sen unutma ve fırsatın olduğu zaman haberdar et bizleri kendine çok iyi bak.Allah'a emanet ol canım
canımm benim benimde kızlarım vardı malta terrier babam almıştı hediye olarak benimde çaldılar tekiniselam kızlar.bu topiği gördüğüme çok sevindim.sevgili haksever topiğin sahibi olarak önce sana yazıyorum.neden herkese boyunu kilosunu her şeyini soruyorsunda bana sadece damat adayını soruyorsun.beni merak etmiyor musun yoksa:alındım bak.:26: 1.57 boyundayığım.hafif göbekliğim.hatta bu yüzden bana bir kaç kişi hamile misin dedi.gerçektende hamile gibi duruyorum ama ne yazık ki sadece duruyorum.özgeciğim bebek istiyormuşsun.yalnız tüp bebek falan bence bu kadar acelesi yok.23 yaşında bir bayan için.hem ana okulu öğretmeniymişsin.bir sürü çocuğun var.bende okulu aöf işletmeden tamamladım.önce 2 yıllık iletişim okudum.sonra 3.sınıftan işletmeye kaydoldum.kaçıncı sınıfsın.derslerle ilgilide soru sorabilirsin bana.kitap konusunda falanda yardımcı olurum.3.sınıfta maliyet muhasebesi diye bir ders var.nasıl olsa bunu geçemem dedim ve bıraktım çalışmayı.sınavda fikir yürütüp çözdüm soruları.geçmiştim.nasıl komik olmuştu.tek ondan geçmiştim.neyse geçtim ya.bilgisayara falan yüklerim tablolarını vs .hallederim.eşinle ve ailesiyle olan muhabbetlerini okurken çok güldüm.ne hoş ya kayın baban kar topu oynamaya çağırıyor sizi.ne kadar cana yakın bir aileye gelin gitmişsin.gerçi sende çok cana yakınsın.busmek kurslarına katılmak istiyormuşsun.kesinlikle katılmalısın.çok keyifli oluyor..ister el işi ister ingilizce tarzı bir kursa git.çok keyifli oluyor.gemlikte akrabalarınız varmış.okulla giderken gemlik ,yalova üstünden gitmek çok hoşuma gidiyordu yazları.denizi göre göre.koru park ve akpınarın sinemasına geliyorsan belki karşılaştık bilede haberimiz yok bebişim.bir bizim eve uğramamışsınız.bu arada ayakkabı numaram 37-38.bir ara ayağım şişti galiba 38 numara bir ayakkbı aldım.tam geldi.bir süre sonra düğüne katıldım.ayakkabının arkasında kocaman bir boşluk vardı.büyük ayakkabılarla dolaştım.ayaklarım çekti galiba.
galenia cığım.bulgaristanda yzarsın umarım.yaralı köpeğe yaptığın yardım için seni gerçekten tebrik ediyorum.benimde köpeklerim vardı.hepsini çaldılar.bu yüzden daha bir etkilendim.
pluie sende bir toğik açtın.hiç oraya uğramıyorsun.merak ettik seni orada.biz muhabbetti ilerlettik.facelerimizi bile aldık.ayrıca bu sosyette pazarı biizm burada kuruluyor artık cuma günleri.bildiğim kadarıyla her gün şehrin farklı yerlerinde kuruluyor.özellikle pazartesi pazarında güzel likler oluyormuş.hatta şu anda üzerimde sosyette pazarından aldığım bir tişört var.
ah ağlama bi tanecim yaaa
bende yerleştim evime apart oldugu için merkezi sistem net falan var çok mutlu oldum
edirne kapı kulede bugün girişler kapatılcakmış :26:
evim buz gibi donuyorum güya doğalgaz var
baniçka yiyorum burda kuzenimle ahh kilo alcam valla boğazım durmadı bi
sende allaha emanet ol canım benim bursayı inanır mısınız şimdiden özledim
canımm benim benimde kızlarım vardı malta terrier babam almıştı hediye olarak benimde çaldılar tekini
diğeri hala bizim evde pasaportu olmadıgı için alamadım yanıcığımaaa
bende sosyete pazarından giyiniyorum hatta şuanda gökdere pazarından aldığım badi ve tayt var üstümde
çokta güzel şeyler var orda burda kıyafet yiyecek içicek sigara kısacası herşey çok ucuz
alışveriş delisi olup çıkmazsam iyidirr :103::119:
Evet canım denizi olan her yer güzel bencede.Deniz havasını bende çok seviyorum.İnşllh yerleşirsin Allah gönlüne göre versin.Okey oynamayı bende severimGüzelyalıda yeni evler yapıldı oralarda yerleşim yerleri daha güzel.Mudanyada Güzelyalıya göre kalabalık ama yeni yerleşim yeri yok malesef varda baya terslerde tepelerde.Gelirsen beklerim canım
canımm benim benimde kızlarım vardı malta terrier babam almıştı hediye olarak benimde çaldılar tekini
diğeri hala bizim evde pasaportu olmadıgı için alamadım yanıcığımaaa
bende sosyete pazarından giyiniyorum hatta şuanda gökdere pazarından aldığım badi ve tayt var üstümde
çokta güzel şeyler var orda burda kıyafet yiyecek içicek sigara kısacası herşey çok ucuz
alışveriş delisi olup çıkmazsam iyidirr :103::119:
Günaydın canım kız neçabuk gittin sen orayaKaç saat sürüyor bursayla ?İyi canım güle güle otur dikkat et kendine canım.Ev son katmı son katlarda soğuk olur çünkü.Afiyet olsun canım özlersin mutlaka Bursayı.Netin olmasıda çok iyi yazarsın artık oralardan bize Bursada seni özlemiştir canım Öpüyorum seni kuzenine slm.Kendine iyi bak
arkadaşlar merhaba bursa beşevlerde oturan ve cocuk sahibi anneler bir bulusma yapsak tanıssak arkadas olsak kimler uygun görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?