Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Üzgünüm ama bildiğin gibi bütün suç sende. Bu kadar, bu kadarda iyi niyetli olunmaz be canım....
her dakika berabersiniz ayrıca. Yani aynı iştesiniz, her akşam berabersiniz, komşusunuz, yani bittiği taktirde hayatın tüm anlamıyla değişecek, kocandan ayrılmış gibi boşlukta olacaksın, buda senin için kat kat yara demek değil mi? Nişanlı nişanlığını bilecek, sevgili sevgililiğini, Görüşüyorsanızda, görüşmeniz gerektiği kadar olacak bu. Evlenince zaten hep yapışık olacaksınız ki ben bunu bile tasvip etmiyorum her insanın küçücükte olsa kendi bireysel yapabildiği birşeyler olmalı. Yani Yaşamından bir kişi eksildiğinde diblere vuracaksada, sadece o kişi için olmalı. İş, akşamlar vs için değil.

iyi iyiiii :)))) kocan geceliği beğendimi onu de barim

onu ben de merak ediyorum :))

bu arada ikiniz de haklısınız.zaten o yüzden artık olması gerektiği gibi olacak her şey.
çünkü müthiş yoruldum!!!artık alttan alacak gücüm de kalmadı zaten.
ben güzellliklekonuşmaya çalıştım o kavgaya çevirdi...
şimdi burda yok.gelince de eminim hiçbişi olmamış gibi davranacak.
ben de tepki verince büyüten taraf olcam.
her tartışmadan sonra hiçbişi olmamış gibi davranıyor sonra ben surat asmaya devam edince büyüten taraf oluyorum.
nolursa olsun sıkıldım artık.

Ama canım bu saatten sonra bişrşey değişirse, büyük değişimler olur anlatabildim mi? çünkü adam alışmış bir kere senin tavizlerine maaş almadan çalışmana, annesini kabullenmene, hiç bir şey istememene, şimdi diyecek acaba bunun gözünü ne açtı, kendini her zaman haklı görecek. Çünkü süreç hep böyleydi :S değişen sen olmuş olacaksın. Demeyecek ki kıymetini bilemedim o istemedi ama ben de vermedim, almadım, teşekkür etmedim beni sevdiği, destek olduğu için...

Üzgünüm yaa baştan beri gerçektleride yüzüne söyledim, ben hep sanki fikirlerin yoğruldu, başka bi gözle bakmaya başladın nişanlına :S ama canım yaaa liseli aşık değilsinki gözünü kara sevda alsın birazda mantıklı bakmak şarttı.
Bence önce yavaştan farklı işler bak, mesleğin çok güzel zaten, evliliğin sevgililiğin farklı iş arkadaşlığının farklı olduğunu anlasın. Artık kadın rolünü üzerine al. Hayatından taviz verme.

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah ayrılmayın. Nişanlın kıymetini anlasın...

Son düzenleme:

yok onun benim kıymetimi anlayacağı yok.ben ona hep en başından beri diyordum,sabrımı taşırmayın taşarsa geri dönüşü yok diye.

o annesinin sebep olduğu son tartışmadan sonra kendisine de açık ve net bi şekilde tüm ailesinden buz gibi soğuduğumu söyledim.istediğini düşünsün istediğini söylesin ben ne yaptığımı ne kadar sabredip alttan aldığımı biliyorum.en önemlisi bütün bunlar Allah'ın da bilgisi dahilinde.içim de vicdanım da rahat.bugünkü tartışşma esnasında da açık ve net bi şekilde ARTIK NE ALTTAN ALACAK NE DE UĞRAŞIP SABREDECEK GÜCÜM KALMADIĞINI,KALSA BİLE YAPACAK BİŞİYİM KALMADIĞINI söyledim.şu dakika itibariyle ne olduğunu kendisi çizecek.1)beni bırakacak ve anasını seçecek anası ölene kadar onla yaşayıp ardından bi başkasıyla evlenecek 2)beni bırakacak anasıyla devam edecek ve yeni biri olduğunda da aynı şikayetleri alınca anlıcak ki anasıyla olmıcak bu sefer o kadını seçecek 3)ayrı ev seçip benimle devam edecek.
başka bi seçenek yok.ki bence olması en muhtemel olan 2. olan.

Allah yar ve yardımcın olsun. Seninde kıymetini bilenler olsun. Yada sen artık kıymetini bildirmeyi öğren. Ne diyim Üzülüyorum inan. Bu kadar emeğin ve fedakarlığın sonucu bu olmamalıydı.

Ne kadar zamandır beraberisniz siz. Birde kaç yaşında nişanlın canım.

ben 85liyim o 84lü.1 yıl 1 ay 11 gün var aramızda.19 şubat 2012den beri nişanlıyız.öncesinde de 6 aylık bi arkadaşlık sürecimiz var.

ben 85liyim o 84lü.1 yıl 1 ay 11 gün var aramızda.19 şubat 2012den beri nişanlıyız.öncesinde de 6 aylık bi arkadaşlık sürecimiz var.

oda çok gençmiş ya... ama akıllı adammış orasını kesin... Hem iş anlamında, hem seni seçmiş....
toplamda 2 yıllık bir tanışıklığınız var. Birbirinizi tanımak için de çok bir zaman değil, sen bu kadar tavizi ne ara verdin çok anlamadım vallahi.

hadi canım ya.şaka gibi ya...:)
gitti kutlama

ben de üzülüyorum sevcan.her seferinde beni tek ve savunmasız bırakmasına,her seferinde onları tercih etmesine kırılıyorum da...oysa her sıkıntısında her dara düştüğünde her canı acıdığında bi tek ben vardım yanında...
burdaki yıkama makinesinde parmağı koptu.sağken hastane kokusunu alınca hastalanan ben,hem burda hem de tıp fakültesinde yanındaydım.kopuk halini de gördüm dikilirken de yanında kaldım.o gün bile hastanede sadece ben ve annem vardı.bi de arabayı kullanmak için abisi geldi o kadar.eve geri geldiğimzde herkesin keyfi yerindeydi.almışlar ellerine çay sigara sohbet muhabbet...gece biz uyumadık annemle,ağrı kesicinin etkisi geçtiyse nasıl uyur diye.onlar da sabahlayıp sohbet etmişler...
bildiği gördüğü halde kıymetllileri onlar.artık gerçekten çok zoruma gidiyor.sizle alakası yok bunun ya da söylediklerinizle.boşuna üstünüze alınıp üzülmeyin biz yaptık diye...ben sadece içimi döktüm siz de beni anlayıp iyiliğim için yol açmaya çalıştınız.biliyorum böyle olmasını kimse istemezdi.ben anlamıştım sonun buraya varacağını.hep değişir dedim bana karşı tutumları ama hiçbirinin değişmedi.
taş ataana ekmekle gidin hadisi şerifini yapmaya çalıştım.o zaman yılan delikten çıkacaktı.çıkmadı...bende de ekmek kalmadı...
şimdi kimse üstüne alınıp üzülmesin.ben sustum ben yuttum şimdi de ben çekicem.olan yanımda annemlere de olacak...tek üzüntüm onlar da üzülecek diye...

sağol canım her ieyin herkes için hayırlısı olsun.

Canım sen insan olarak doğru olanı yapmışsın, ama kıymet bilecek insanlara yapılmalı bunlar :S

Birde parmak olayıda çok acıklı yaa kimbilir nasıl dayanmıştır :SSS acısına içim cız etti.
Şimdi iyidir inşallah.

senin kıymetini sen ters tarafını göstermediğin için hiç bilmiyor
bir kere bile kendinden mahrum etmemişsin ki adamı
her başı sıkıştığında sen varsın yanında elinden tutansın
anlayacağın seni zaten çantada keklik sanmış en başından
sizin evlilerden bir farkınız kalmamış ki
biraz nişanlı gibi olmayı dene canım

günaydın... eee herkes nerde? :)

Ayfer bugün öğlen uyanır orası kesinde diğerleri NEREDESİNİZ?

günaydın canım günaydın sana da geç oldu biraz ama

kız inanmıyorum sana ayfer o kadar hazırlık yaptın acık sıkaydın ya dişini kız bak hazır adam da bekle demiş

hadi ordan sen de...naptın diye sormayalım diye öyle diyorsun di mi

geldik canımcım ama azcık geç oldu.

karamuk nasılsın?fırtına devam ediyor mu bugün de???

iyiyim canım sen nasılsın evet fırtına devam şuan

kavga etmeden anlaşmaya çalışsanız :SSS zor çok iyi biliyorum ama :S

çok üzüldüm canım yine kavga etmişsiniz ama sana baştan beri söylüyoruz bu kadar taviz verme diye bak sana dün ne dedim kıymet bilmeyeckeler dedim aynen öyle oluyor şuan işallah nişanlın aklına başına topalr senin şimdiye kadar yaptıkalrını onun için olan fedakarlıkalrını göz ardı etmez hakkınızda hayırlısı olur işallah canım ama kızlara da aynen katılıyorum biraz artık araya mesafe koy ki sevcanın dedeiği gibi de yine değişen sen olacaksın ama olsun bence biraz o kabuktan o yaşantıdan sıyrıl biraz nişanlı gibi olun evli gibi değil yoksa daha şimdiden birbirinize olan saygınızı kaybedeceksiniz

arkadaşlık sürecimizde kıymet bilir gibi bi hali vardı.meğerse,kıymetini bildiği tek şey anasıymış.
annesini seven eşini de sever düşüncesindeydim.olay kapandı artık!!!böyle düşünmüyorum.
benim de içim cız etti.tüm yol boyunca kopan parmağının olduğu elini havada tutması gerekiyordu bi elimle dirsekten bi elimle bilekten tuttum ki kolu havada kalsın bi yere çarpmasın.keza hastanede ve dönüş yolunda da aynıydı.benim de içim cız etti.ama bunun sonucunda gördüğüme bak.böyle şeyler söylenmez ama söyliyim,parmağı kopunca halıların yıkanması da toplanıp paketlenmesi dağıtılması telefon trafiği elemanların idaresi şoför bulmak adresleri idare etmek her şey her şey bana kaldı.15 gün...elini hiç bi işe sürdürtmedim.bu benim elimden gelendi.ihtiyacı olan biriydi ve yaptım.ama o biri hayatımı paylaşacak kişi olduğu için ister istemez insan bi karşılık bekliyor.benim tek beklediğim sahip çıkıp sevmesiydi.sevgisini bilemem ama sahip çıkmadığı da gün gibi aşikar...
şimdi sıkıntı yok.parmağı düzeldi.çok aşırı bakınca belli oluyor bişiler olduğu.

şuan işte sadece eleman gibi davranıcam.akşamları çıkmıcam gitmicem.kendi gelirse de arkadaştan öte bi yakınlık göstermicem.gerçekten yaptığını anlayana kadar...anlayacağını sanmıyorum ama...hayırlısı neyse onu versin Rabbim.her şeyin en iyisini o bilir.diyecek başka da sözüm yook zaten...

geceliğimi giyip yatmıştım ama uyumuşum:)
sabah detaylı bir şekilde gördü ve ne gerek var hayatım ya bunları almaya ben seni herhalinle beğeniyorum dedi:)
... dedi birde ama onu yazmıcam::) oakdar da değil
hadi canım ya.şaka gibi ya...:)
gitti kutlama
ama odun zaten isteyseydi halı sah maçına sohbetine gitmezdii napim kendi kaşındnı:)
canım nasıl annesi var ya hastaneye gitmiyor ilgilenmiyor birde oğlunu paylaşamıyor..
çok fedakarlık yapmışsın ama yine sen kötüsünn adaletsiz dünya

şaka zaten inandın mı? kiiiim Hayatttt uyuyacak len ben bile uyumam o kadar yaptığım alışverişten sonra
Hayatım detayları zaten merak etmiyoruz mutlu olmanız bizim için de mutluluk
aaa vallaha uyudum kız yoksa yazardım takır takır,
bende utanacak yüz varmı
eskiden olsa kavga sebebimiz olurdu eve gelmemesi beni önemsemediğini düşünürdüm ama aştım artık bunları amann napim uyudum bende:) alıştım artık herşeye eee 13 yıl bitecek:)
acaba geceliği gösterdi mi???

gösterdim.. yorumu önce güldü hayvan öküzzzsonra ne gerek varki aldın dedi..bende kendim için aldım neden üstüne alındınki dedimmm
tabi tabi deyip sırıttııı ay benim kocam iyice öküzleşiyor heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…