- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben de artık öyle düşündüğünü düşünüyorum.o yüzden gerçekten artık umursamıyorum.
ben ne kadar iyi olmak için çırpınıp uğraştıysam o o kadar geri tepiyor.usandım...
ne kadar sessiz kaldıysam konuşamadığımdan sandı.oysa ben onu kötü bilmesinler diye susuyorum.
ben konuşurum bir kere kötü olurum o da bana fırsat verdi diye 5 kere kötü olur.
bişiler istemiyorsam o zorda kalmasın diye...
anlamıyor beni...daha da çabalayacak gücüm yok
sadece ne olacaksa olsun artık diyorum.
mesela bugün dükkanda işim biter bitmez eve gitcem.beklemicem onu.
dizi günü bugün onun.normalde onlara gider yemekten sonra çayını demler mısırını patlatırdım.
bugün yapmıcam.insanlar için bişiler yaptığınızda onlar bunları anlamıyorsa,artık yapmamak lazım.o zaman anca anlarlar
vallah kız gerçekten uyudum beklemedim kocacığımı:)))))))
yok vallah uyudum yaaaaaa aaaaaaaa döverim bak sizi
off canım ya neden böyle oluyorki???hep alttan aldığın içinde olabilir..
aman allah korusun canım ya daha neler
canım yanlış anlama ama biraz özlet kendini günüdz iş akşam nişanlında olma,
özlet kendini mesafeni koy gerekmedikçe konuşma tavrını bu şekil koy işe yarayacaktır..
iyi iyiiii :)))) kocan geceliği beğendimi onu de barim
onu ben de merak ediyorum :))
bu arada ikiniz de haklısınız.zaten o yüzden artık olması gerektiği gibi olacak her şey.
çünkü müthiş yoruldum!!!artık alttan alacak gücüm de kalmadı zaten.
ben güzellliklekonuşmaya çalıştım o kavgaya çevirdi...
şimdi burda yok.gelince de eminim hiçbişi olmamış gibi davranacak.
ben de tepki verince büyüten taraf olcam.
her tartışmadan sonra hiçbişi olmamış gibi davranıyor sonra ben surat asmaya devam edince büyüten taraf oluyorum.
nolursa olsun sıkıldım artık.
iyi iyiiii :)))) kocan geceliği beğendimi onu de barim
Ama canım bu saatten sonra bişrşey değişirse, büyük değişimler olur anlatabildim mi? çünkü adam alışmış bir kere senin tavizlerine maaş almadan çalışmana, annesini kabullenmene, hiç bir şey istememene, şimdi diyecek acaba bunun gözünü ne açtı, kendini her zaman haklı görecek. Çünkü süreç hep böyleydi :S değişen sen olmuş olacaksın. Demeyecek ki kıymetini bilemedim o istemedi ama ben de vermedim, almadım, teşekkür etmedim beni sevdiği, destek olduğu için...
Üzgünüm yaa baştan beri gerçektleride yüzüne söyledim, ben hep sanki fikirlerin yoğruldu, başka bi gözle bakmaya başladın nişanlına :S ama canım yaaa liseli aşık değilsinki gözünü kara sevda alsın birazda mantıklı bakmak şarttı.
Bence önce yavaştan farklı işler bak, mesleğin çok güzel zaten, evliliğin sevgililiğin farklı iş arkadaşlığının farklı olduğunu anlasın. Artık kadın rolünü üzerine al. Hayatından taviz verme.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah ayrılmayın. Nişanlın kıymetini anlasın...
yok onun benim kıymetimi anlayacağı yok.ben ona hep en başından beri diyordum,sabrımı taşırmayın taşarsa geri dönüşü yok diye.
o annesinin sebep olduğu son tartışmadan sonra kendisine de açık ve net bi şekilde tüm ailesinden buz gibi soğuduğumu söyledim.istediğini düşünsün istediğini söylesin ben ne yaptığımı ne kadar sabredip alttan aldığımı biliyorum.en önemlisi bütün bunlar Allah'ın da bilgisi dahilinde.içim de vicdanım da rahat.bugünkü tartışşma esnasında da açık ve net bi şekilde ARTIK NE ALTTAN ALACAK NE DE UĞRAŞIP SABREDECEK GÜCÜM KALMADIĞINI,KALSA BİLE YAPACAK BİŞİYİM KALMADIĞINI söyledim.şu dakika itibariyle ne olduğunu kendisi çizecek.1)beni bırakacak ve anasını seçecek anası ölene kadar onla yaşayıp ardından bi başkasıyla evlenecek 2)beni bırakacak anasıyla devam edecek ve yeni biri olduğunda da aynı şikayetleri alınca anlıcak ki anasıyla olmıcak bu sefer o kadını seçecek 3)ayrı ev seçip benimle devam edecek.
başka bi seçenek yok.ki bence olması en muhtemel olan 2. olan.
Allah yar ve yardımcın olsun. Seninde kıymetini bilenler olsun. Yada sen artık kıymetini bildirmeyi öğren. Ne diyim Üzülüyorum inan. Bu kadar emeğin ve fedakarlığın sonucu bu olmamalıydı.
Ne kadar zamandır beraberisniz siz. Birde kaç yaşında nişanlın canım.
ben 85liyim o 84lü.1 yıl 1 ay 11 gün var aramızda.19 şubat 2012den beri nişanlıyız.öncesinde de 6 aylık bi arkadaşlık sürecimiz var.
ay ne güldümmm
ooo canım 6da ayaktaydım yine:))
derler ya dilinde olandan korkma diye:)
söyeldim söyledim burda,akşam saat 10da nalları diktim:))
cup yatağa ohh bir uyumuşumki sormayın
günaydınlar bu aradaaa
Allah yar ve yardımcın olsun. Seninde kıymetini bilenler olsun. Yada sen artık kıymetini bildirmeyi öğren. Ne diyim Üzülüyorum inan. Bu kadar emeğin ve fedakarlığın sonucu bu olmamalıydı.
Ne kadar zamandır beraberisniz siz. Birde kaç yaşında nişanlın canım.
hadi canım ya.şaka gibi ya...:)
gitti kutlama
gitti kutlama
gitti kutlama
ahilla hayırlısı olsun hakkınızda
sağol canım her ieyin herkes için hayırlısı olsun.
ben de üzülüyorum sevcan.her seferinde beni tek ve savunmasız bırakmasına,her seferinde onları tercih etmesine kırılıyorum da...oysa her sıkıntısında her dara düştüğünde her canı acıdığında bi tek ben vardım yanında...
burdaki yıkama makinesinde parmağı koptu.sağken hastane kokusunu alınca hastalanan ben,hem burda hem de tıp fakültesinde yanındaydım.kopuk halini de gördüm dikilirken de yanında kaldım.o gün bile hastanede sadece ben ve annem vardı.bi de arabayı kullanmak için abisi geldi o kadar.eve geri geldiğimzde herkesin keyfi yerindeydi.almışlar ellerine çay sigara sohbet muhabbet...gece biz uyumadık annemle,ağrı kesicinin etkisi geçtiyse nasıl uyur diye.onlar da sabahlayıp sohbet etmişler...
bildiği gördüğü halde kıymetllileri onlar.artık gerçekten çok zoruma gidiyor.sizle alakası yok bunun ya da söylediklerinizle.boşuna üstünüze alınıp üzülmeyin biz yaptık diye...ben sadece içimi döktüm siz de beni anlayıp iyiliğim için yol açmaya çalıştınız.biliyorum böyle olmasını kimse istemezdi.ben anlamıştım sonun buraya varacağını.hep değişir dedim bana karşı tutumları ama hiçbirinin değişmedi.
taş ataana ekmekle gidin hadisi şerifini yapmaya çalıştım.o zaman yılan delikten çıkacaktı.çıkmadı...bende de ekmek kalmadı...
şimdi kimse üstüne alınıp üzülmesin.ben sustum ben yuttum şimdi de ben çekicem.olan yanımda annemlere de olacak...tek üzüntüm onlar da üzülecek diye...
günaydın... eee herkes nerde? :)
Ayfer bugün öğlen uyanır orası kesinde diğerleri NEREDESİNİZ?
ay ne güldümmm
ooo canım 6da ayaktaydım yine:))
derler ya dilinde olandan korkma diye:)
söyeldim söyledim burda,akşam saat 10da nalları diktim:))
cup yatağa ohh bir uyumuşumki sormayın
günaydınlar bu aradaaa
hadi ordan sen de...naptın diye sormayalım diye öyle diyorsun di mi
geldik canımcım ama azcık geç oldu.
karamuk nasılsın?fırtına devam ediyor mu bugün de???
kavga etmeden anlaşmaya çalışsanız :SSS zor çok iyi biliyorum ama :S
ben de artık öyle düşündüğünü düşünüyorum.o yüzden gerçekten artık umursamıyorum.
ben ne kadar iyi olmak için çırpınıp uğraştıysam o o kadar geri tepiyor.usandım...
ne kadar sessiz kaldıysam konuşamadığımdan sandı.oysa ben onu kötü bilmesinler diye susuyorum.
ben konuşurum bir kere kötü olurum o da bana fırsat verdi diye 5 kere kötü olur.
bişiler istemiyorsam o zorda kalmasın diye...
anlamıyor beni...daha da çabalayacak gücüm yok
sadece ne olacaksa olsun artık diyorum.
mesela bugün dükkanda işim biter bitmez eve gitcem.beklemicem onu.
dizi günü bugün onun.normalde onlara gider yemekten sonra çayını demler mısırını patlatırdım.
bugün yapmıcam.insanlar için bişiler yaptığınızda onlar bunları anlamıyorsa,artık yapmamak lazım.o zaman anca anlarlar
Üzgünüm ama bildiğin gibi bütün suç sende. Bu kadar, bu kadarda iyi niyetli olunmaz be canım....
her dakika berabersiniz ayrıca. Yani aynı iştesiniz, her akşam berabersiniz, komşusunuz, yani bittiği taktirde hayatın tüm anlamıyla değişecek, kocandan ayrılmış gibi boşlukta olacaksın, buda senin için kat kat yara demek değil mi? Nişanlı nişanlığını bilecek, sevgili sevgililiğini, Görüşüyorsanızda, görüşmeniz gerektiği kadar olacak bu. Evlenince zaten hep yapışık olacaksınız ki ben bunu bile tasvip etmiyorum her insanın küçücükte olsa kendi bireysel yapabildiği birşeyler olmalı. Yani Yaşamından bir kişi eksildiğinde diblere vuracaksada, sadece o kişi için olmalı. İş, akşamlar vs için değil.
Ama canım bu saatten sonra bişrşey değişirse, büyük değişimler olur anlatabildim mi? çünkü adam alışmış bir kere senin tavizlerine maaş almadan çalışmana, annesini kabullenmene, hiç bir şey istememene, şimdi diyecek acaba bunun gözünü ne açtı, kendini her zaman haklı görecek. Çünkü süreç hep böyleydi :S değişen sen olmuş olacaksın. Demeyecek ki kıymetini bilemedim o istemedi ama ben de vermedim, almadım, teşekkür etmedim beni sevdiği, destek olduğu için...
Üzgünüm yaa baştan beri gerçektleride yüzüne söyledim, ben hep sanki fikirlerin yoğruldu, başka bi gözle bakmaya başladın nişanlına :S ama canım yaaa liseli aşık değilsinki gözünü kara sevda alsın birazda mantıklı bakmak şarttı.
Bence önce yavaştan farklı işler bak, mesleğin çok güzel zaten, evliliğin sevgililiğin farklı iş arkadaşlığının farklı olduğunu anlasın. Artık kadın rolünü üzerine al. Hayatından taviz verme.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah ayrılmayın. Nişanlın kıymetini anlasın...
yok onun benim kıymetimi anlayacağı yok.ben ona hep en başından beri diyordum,sabrımı taşırmayın taşarsa geri dönüşü yok diye.
o annesinin sebep olduğu son tartışmadan sonra kendisine de açık ve net bi şekilde tüm ailesinden buz gibi soğuduğumu söyledim.istediğini düşünsün istediğini söylesin ben ne yaptığımı ne kadar sabredip alttan aldığımı biliyorum.en önemlisi bütün bunlar Allah'ın da bilgisi dahilinde.içim de vicdanım da rahat.bugünkü tartışşma esnasında da açık ve net bi şekilde ARTIK NE ALTTAN ALACAK NE DE UĞRAŞIP SABREDECEK GÜCÜM KALMADIĞINI,KALSA BİLE YAPACAK BİŞİYİM KALMADIĞINI söyledim.şu dakika itibariyle ne olduğunu kendisi çizecek.1)beni bırakacak ve anasını seçecek anası ölene kadar onla yaşayıp ardından bi başkasıyla evlenecek 2)beni bırakacak anasıyla devam edecek ve yeni biri olduğunda da aynı şikayetleri alınca anlıcak ki anasıyla olmıcak bu sefer o kadını seçecek 3)ayrı ev seçip benimle devam edecek.
başka bi seçenek yok.ki bence olması en muhtemel olan 2. olan.
Canım sen insan olarak doğru olanı yapmışsın, ama kıymet bilecek insanlara yapılmalı bunlar :S
Birde parmak olayıda çok acıklı yaa kimbilir nasıl dayanmıştır :SSS acısına içim cız etti.
Şimdi iyidir inşallah.
senin kıymetini sen ters tarafını göstermediğin için hiç bilmiyor
bir kere bile kendinden mahrum etmemişsin ki adamı
her başı sıkıştığında sen varsın yanında elinden tutansın
anlayacağın seni zaten çantada keklik sanmış en başından
sizin evlilerden bir farkınız kalmamış ki
biraz nişanlı gibi olmayı dene canım
geceliğimi giyip yatmıştım ama uyumuşum:)iyi iyiiii :)))) kocan geceliği beğendimi onu de barim
ama odun zaten isteyseydi halı sah maçına sohbetine gitmezdii napim kendi kaşındnı:)hadi canım ya.şaka gibi ya...:)
gitti kutlama
canım nasıl annesi var ya hastaneye gitmiyor ilgilenmiyor birde oğlunu paylaşamıyor..ben de üzülüyorum sevcan.her seferinde beni tek ve savunmasız bırakmasına,her seferinde onları tercih etmesine kırılıyorum da...oysa her sıkıntısında her dara düştüğünde her canı acıdığında bi tek ben vardım yanında...
burdaki yıkama makinesinde parmağı koptu.sağken hastane kokusunu alınca hastalanan ben,hem burda hem de tıp fakültesinde yanındaydım.kopuk halini de gördüm dikilirken de yanında kaldım.o gün bile hastanede sadece ben ve annem vardı.bi de arabayı kullanmak için abisi geldi o kadar.eve geri geldiğimzde herkesin keyfi yerindeydi.almışlar ellerine çay sigara sohbet muhabbet...gece biz uyumadık annemle,ağrı kesicinin etkisi geçtiyse nasıl uyur diye.onlar da sabahlayıp sohbet etmişler...
bildiği gördüğü halde kıymetllileri onlar.artık gerçekten çok zoruma gidiyor.sizle alakası yok bunun ya da söylediklerinizle.boşuna üstünüze alınıp üzülmeyin biz yaptık diye...ben sadece içimi döktüm siz de beni anlayıp iyiliğim için yol açmaya çalıştınız.biliyorum böyle olmasını kimse istemezdi.ben anlamıştım sonun buraya varacağını.hep değişir dedim bana karşı tutumları ama hiçbirinin değişmedi.
taş ataana ekmekle gidin hadisi şerifini yapmaya çalıştım.o zaman yılan delikten çıkacaktı.çıkmadı...bende de ekmek kalmadı...
şimdi kimse üstüne alınıp üzülmesin.ben sustum ben yuttum şimdi de ben çekicem.olan yanımda annemlere de olacak...tek üzüntüm onlar da üzülecek diye...
aaa vallaha uyudum kız yoksa yazardım takır takır,şaka zaten inandın mı? kiiiim Hayatttt uyuyacak len ben bile uyumam o kadar yaptığım alışverişten sonra
Hayatım detayları zaten merak etmiyoruz mutlu olmanız bizim için de mutluluk
acaba geceliği gösterdi mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?