Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım böyle deme annesininde kıymetini bilsin tabiki ama seninde annesi kadar kıymet hakketiğini anlasın... Kimse annesinden çok beni sevsin diyemez ama bir noktadan sonra isterki değer görsün sevsin sevilsin. En iyisini sen bilirsin, iyi düşün hakkınızda hayırlısı olsun...

yinuse kız geçmişi okumaktan yazamadın mı?tefriciyeler noldu?ben daha 2644tane çektim 800 tanem kaldı.

ayfer bi anlt bakim gecelik göründü mü :))

kızlar özgeye kaç gündür denk gelmiyorum.giriyor mı görüyor musunuz?hasta falan olmasın???

ne dediğini çok merak ettim... bu akşam evede kesin erken gelir :) sonra.....

madem utanma yok ne dedi bari onu da söyle

ntabi ki annesinin kıymetini bilsin.ama anne kıymeti demek anneden başka herkesi çöpe at demek değil!kaldı ki ben ayrı ev derken annesini başka bi semte de yollamadım.altlı üstlü ya da karşılıklı iki daire dedim.benim tek istediğim hem ondan hem de ailesinden hak ettiğim ilgiyi saygıyı ve sahiplenilmeyi görmekti...olmadı...olsaydı ben annesine razıydım zaten.kendileri bu duruma getirdi her şeyi.yoksa bulmuşsun benim gibi cvp vermeyeni sus di mi.oğlunu kışkırtma di mi?ya annesi tokide kalırken nişanlım gitmedi kaçgün üstüste de ben zorla götürdüm küser annen diye.hasta akrabalarına götürdüm sılayı rahim olsun diye.köyden eski komşu dedeye bile götürdüm,anası ikna edemedi ben gittim diye o da geldi mecburen.kör mü???kendi teyzem hasta götürmedim gel de demedim.anlatsam bi milyon iş var.boş verin...olacak olan olur,gerisi yalan.dışardaydı,geldi.ben çıkıyorum.

anlattım canım alt sayfalarda kaldı:)
neyse kızlar ben bi yemek yiyim... :)))

afiyet olsun canım..

bende bulaşık makinem için servis bekliyorum 1 yıl oldu alalı 4 kere servis geldi lekeli çıkıyor bardaklar birde çiziyor makina,,
eşim dün dükkana bulaşık makinesi almayta gidince sorunu anlatmış bugün geleceklermiş gerekirse yeni makine vereceklermiş bakalım bekliyorum hala gelen giden yok..
kendi makinem ne güzeldi 12 yl kullandım 1 kere servis gelmişti onuda kv vermiştik
hem daha genişti benimki off neyse..

slm kizlar nasilsiniz yine muhabbetin dibine vurmusunuz gecmisi oku oku bitmedi bende bende 2 gundur bahar hastanesindeydim bakamadim topige kizimi dogurduktan sonra urtiker basladi 2 sefer arastirma hastanesine gittm ilac verip gondrdiler gecene kadar ic diye birbucuk ildir iciyorum hala gecmedi bide goya arastirma hastanesi bir ahlil dahi yapmadilar soyledigim halde gerek yok dediler bende busefer ozele gidiyim farkli olur diye bunlarda bi dolu tahlil istedi alerji testi falan bir dolu para tuttu,tahliller bedava olan yer bitane tahlil yapmaz parali lan yer doldurur tahlili buda insanlari somurme politikasi sanirim umarim faydssini gorormde verdigi ilaclarin arasindada degilim verdigi ilaci bile sigorta kasilamiyomus 70 tlde sadee bir ilacaverdik hergun ilac almaktan biktim ins tedevi ederde umudum olmasada nerden geldi basima bu hastalik tam bir illetmis sezeryan sirasinda verdikleri sakinlestirici tetiklemis olabilirmis dua edin banada bu sefer gecsin kizlar cok zor bisi...

ahillam yine kafan bozulmus ama nisanlilik donemi sancili gecer zaten bide evle ilgili belirsizlikler varsa kacinilmaz oluyo sana alttan al demiyorum ama eger seviyosan onsuz yaamayabilirim. diyosan muvadeleyi elden brakma kolay olan nevarki onemli olan zoru basarmak degilmi canimcim kaygananin ekmegine yagmi surmek istiyosun nisanlina sahip cik er gec anliycaktir dogru olani pes edersen ilerde keskelerle yasama olasiliginida dusundunmu boyun egme ama nisanlinlada tadinizi kacirma icinde hallet ona yansitma adama huzuru yasatki oda sana kiyamayip mutlu sonunuzu hazirlasin iki kisi yasamak gibi dimi kiyamam sana uzme kendini guzel yureklim....

neyse dr kortizon ignesi verdi igne yaptirmaya cikmam lazim cocuklari giydirme gerek ben kaciyorum donunce bakarim opuldunuz

eee sevcanin geldigi belli sayfalar dolup tasiyo ereketli hatun bisiyde kacirmiyim once okuyim dedim canim iki gundur giremedmya yazamadim sonucu 400 bitti 100 kaldi onuda buaksam bitircem asib olursa bitirince msj atarim

geçmiş olsun
inşallah tedavin sonuç verir...

benimde bulaşık makinam çok çiziyor
bir kere servis yüzü gördü
ama düzelmedi
değiştirmeyi düşünüyoruz ama
ona sıra gelmiyor henüz

sevcan akşam geldi mi misafirlerin
sadece bayanlar mı.
yoksa eşleriyle mi geldiler?

çooookk haklısın... :S

Gir evden nete de var dimi evde net

Çok gçemiş olsun ürtiker nedir ilk defa duydum
İnşallah iyi olursun. uzun zmaan ilaç kullanmak çok zordur yan etkileride bir o kadar vardır eminim.

semiha bunu senin için yazıyorum :))
kayganadan inciler...
bizim düğünümüz çalıgılı olmadı :) fasıllı, semazenliydi :) kaynama semazenin çıkacağını davetiyeye yazın diye ısrar etmişti :)))) biz yazdırmadık.
birde kendi isimlerinin önlerine hacı..... kelimesinin yazılmasını istemişti :) bende erkek tarafına ayrı davetiye kız tarafına ayrı davetiye bastırtmıştım

ee sende az değilmişsin hani
bildiğim bildik çaldığım düdük diyenlerden)::):)

benim teyzemin oğluda bu yaz evlendi
teyzemin en büyük hayali davetiyede isimlerinin yazılı olmasıydı
onun için gurur verirciydi
ama gelinin anne baba ayrı ve kızın bir tane üvey babası var
babalarına haksızlık olmasın diye sadece .... aileleri gibi yazılmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…