- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
arkadaşlık sürecimizde kıymet bilir gibi bi hali vardı.meğerse,kıymetini bildiği tek şey anasıymış.
annesini seven eşini de sever düşüncesindeydim.olay kapandı artık!!!böyle düşünmüyorum.
benim de içim cız etti.tüm yol boyunca kopan parmağının olduğu elini havada tutması gerekiyordu bi elimle dirsekten bi elimle bilekten tuttum ki kolu havada kalsın bi yere çarpmasın.keza hastanede ve dönüş yolunda da aynıydı.benim de içim cız etti.ama bunun sonucunda gördüğüme bak.böyle şeyler söylenmez ama söyliyim,parmağı kopunca halıların yıkanması da toplanıp paketlenmesi dağıtılması telefon trafiği elemanların idaresi şoför bulmak adresleri idare etmek her şey her şey bana kaldı.15 gün...elini hiç bi işe sürdürtmedim.bu benim elimden gelendi.ihtiyacı olan biriydi ve yaptım.ama o biri hayatımı paylaşacak kişi olduğu için ister istemez insan bi karşılık bekliyor.benim tek beklediğim sahip çıkıp sevmesiydi.sevgisini bilemem ama sahip çıkmadığı da gün gibi aşikar...
şimdi sıkıntı yok.parmağı düzeldi.çok aşırı bakınca belli oluyor bişiler olduğu.
şuan işte sadece eleman gibi davranıcam.akşamları çıkmıcam gitmicem.kendi gelirse de arkadaştan öte bi yakınlık göstermicem.gerçekten yaptığını anlayana kadar...anlayacağını sanmıyorum ama...hayırlısı neyse onu versin Rabbim.her şeyin en iyisini o bilir.diyecek başka da sözüm yook zaten...
geceliğimi giyip yatmıştım ama uyumuşum:)
sabah detaylı bir şekilde gördü ve ne gerek var hayatım ya bunları almaya ben seni herhalinle beğeniyorum dedi:)
... dedi birde ama onu yazmıcam::) oakdar da değil
ama odun zaten isteyseydi halı sah maçına sohbetine gitmezdii napim kendi kaşındnı:)
canım nasıl annesi var ya hastaneye gitmiyor ilgilenmiyor birde oğlunu paylaşamıyor..
çok fedakarlık yapmışsın ama yine sen kötüsünn adaletsiz dünya
aaa vallaha uyudum kız yoksa yazardım takır takır,
bende utanacak yüz varmı
eskiden olsa kavga sebebimiz olurdu eve gelmemesi beni önemsemediğini düşünürdüm ama aştım artık bunları amann napim uyudum bende:) alıştım artık herşeye eee 13 yıl bitecek:)
gösterdim.. yorumu önce güldü hayvan öküzzzsonra ne gerek varki aldın dedi..bende kendim için aldım neden üstüne alındınki dedimmm
tabi tabi deyip sırıttııı ay benim kocam iyice öküzleşiyor heee
madem utanma yok ne dedi bari onu da söylegeceliğimi giyip yatmıştım ama uyumuşum:)
sabah detaylı bir şekilde gördü ve ne gerek var hayatım ya bunları almaya ben seni herhalinle beğeniyorum dedi:)
... dedi birde ama onu yazmıcam::) oakdar da değil
ama odun zaten isteyseydi halı sah maçına sohbetine gitmezdii napim kendi kaşındnı:)
canım nasıl annesi var ya hastaneye gitmiyor ilgilenmiyor birde oğlunu paylaşamıyor..
çok fedakarlık yapmışsın ama yine sen kötüsünn adaletsiz dünya
aaa vallaha uyudum kız yoksa yazardım takır takır,
bende utanacak yüz varmı
eskiden olsa kavga sebebimiz olurdu eve gelmemesi beni önemsemediğini düşünürdüm ama aştım artık bunları amann napim uyudum bende:) alıştım artık herşeye eee 13 yıl bitecek:)
gösterdim.. yorumu önce güldü hayvan öküzzzsonra ne gerek varki aldın dedi..bende kendim için aldım neden üstüne alındınki dedimmm
tabi tabi deyip sırıttııı ay benim kocam iyice öküzleşiyor heee
Canım böyle deme annesininde kıymetini bilsin tabiki ama seninde annesi kadar kıymet hakketiğini anlasın... Kimse annesinden çok beni sevsin diyemez ama bir noktadan sonra isterki değer görsün sevsin sevilsin. En iyisini sen bilirsin, iyi düşün hakkınızda hayırlısı olsun...
anlattım canım alt sayfalarda kaldı:)yinuse kız geçmişi okumaktan yazamadın mı?tefriciyeler noldu?ben daha 2644tane çektim 800 tanem kaldı.
ayfer bi anlt bakim gecelik göründü mü :))
kızlar özgeye kaç gündür denk gelmiyorum.giriyor mı görüyor musunuz?hasta falan olmasın???
neyse kızlar ben bi yemek yiyim... :)))
yinuse kız geçmişi okumaktan yazamadın mı?tefriciyeler noldu?ben daha 2644tane çektim 800 tanem kaldı.
ayfer bi anlt bakim gecelik göründü mü :))
kızlar özgeye kaç gündür denk gelmiyorum.giriyor mı görüyor musunuz?hasta falan olmasın???
slm kizlar nasilsiniz yine muhabbetin dibine vurmusunuz gecmisi oku oku bitmedi bende bende 2 gundur bahar hastanesindeydim bakamadim topige kizimi dogurduktan sonra urtiker basladi 2 sefer arastirma hastanesine gittm ilac verip gondrdiler gecene kadar ic diye birbucuk ildir iciyorum hala gecmedi bide goya arastirma hastanesi bir ahlil dahi yapmadilar soyledigim halde gerek yok dediler bende busefer ozele gidiyim farkli olur diye bunlarda bi dolu tahlil istedi alerji testi falan bir dolu para tuttu,tahliller bedava olan yer bitane tahlil yapmaz parali lan yer doldurur tahlili buda insanlari somurme politikasi sanirim umarim faydssini gorormde verdigi ilaclarin arasindada degilim verdigi ilaci bile sigorta kasilamiyomus 70 tlde sadee bir ilacaverdik hergun ilac almaktan biktim ins tedevi ederde umudum olmasada nerden geldi basima bu hastalik tam bir illetmis sezeryan sirasinda verdikleri sakinlestirici tetiklemis olabilirmis dua edin banada bu sefer gecsin kizlar cok zor bisi...
ahillam yine kafan bozulmus ama nisanlilik donemi sancili gecer zaten bide evle ilgili belirsizlikler varsa kacinilmaz oluyo sana alttan al demiyorum ama eger seviyosan onsuz yaamayabilirim. diyosan muvadeleyi elden brakma kolay olan nevarki onemli olan zoru basarmak degilmi canimcim kaygananin ekmegine yagmi surmek istiyosun nisanlina sahip cik er gec anliycaktir dogru olani pes edersen ilerde keskelerle yasama olasiliginida dusundunmu boyun egme ama nisanlinlada tadinizi kacirma icinde hallet ona yansitma adama huzuru yasatki oda sana kiyamayip mutlu sonunuzu hazirlasin iki kisi yasamak gibi dimi kiyamam sana uzme kendini guzel yureklim....
neyse dr kortizon ignesi verdi igne yaptirmaya cikmam lazim cocuklari giydirme gerek ben kaciyorum donunce bakarim opuldunuz
ne dediğini çok merak ettim... bu akşam evede kesin erken gelir :) sonra.....
madem utanma yok ne dedi bari onu da söyle
ntabi ki annesinin kıymetini bilsin.ama anne kıymeti demek anneden başka herkesi çöpe at demek değil!kaldı ki ben ayrı ev derken annesini başka bi semte de yollamadım.altlı üstlü ya da karşılıklı iki daire dedim.benim tek istediğim hem ondan hem de ailesinden hak ettiğim ilgiyi saygıyı ve sahiplenilmeyi görmekti...olmadı...olsaydı ben annesine razıydım zaten.kendileri bu duruma getirdi her şeyi.yoksa bulmuşsun benim gibi cvp vermeyeni sus di mi.oğlunu kışkırtma di mi?ya annesi tokide kalırken nişanlım gitmedi kaçgün üstüste de ben zorla götürdüm küser annen diye.hasta akrabalarına götürdüm sılayı rahim olsun diye.köyden eski komşu dedeye bile götürdüm,anası ikna edemedi ben gittim diye o da geldi mecburen.kör mü???kendi teyzem hasta götürmedim gel de demedim.anlatsam bi milyon iş var.boş verin...olacak olan olur,gerisi yalan.dışardaydı,geldi.ben çıkıyorum.
slm kizlar nasilsiniz yine muhabbetin dibine vurmusunuz gecmisi oku oku bitmedi bende bende 2 gundur bahar hastanesindeydim bakamadim topige kizimi dogurduktan sonra urtiker basladi 2 sefer arastirma hastanesine gittm ilac verip gondrdiler gecene kadar ic diye birbucuk ildir iciyorum hala gecmedi bide goya arastirma hastanesi bir ahlil dahi yapmadilar soyledigim halde gerek yok dediler bende busefer ozele gidiyim farkli olur diye bunlarda bi dolu tahlil istedi alerji testi falan bir dolu para tuttu,tahliller bedava olan yer bitane tahlil yapmaz parali lan yer doldurur tahlili buda insanlari somurme politikasi sanirim umarim faydssini gorormde verdigi ilaclarin arasindada degilim verdigi ilaci bile sigorta kasilamiyomus 70 tlde sadee bir ilacaverdik hergun ilac almaktan biktim ins tedevi ederde umudum olmasada nerden geldi basima bu hastalik tam bir illetmis sezeryan sirasinda verdikleri sakinlestirici tetiklemis olabilirmis dua edin banada bu sefer gecsin kizlar cok zor bisi...
ahillam yine kafan bozulmus ama nisanlilik donemi sancili gecer zaten bide evle ilgili belirsizlikler varsa kacinilmaz oluyo sana alttan al demiyorum ama eger seviyosan onsuz yaamayabilirim. diyosan muvadeleyi elden brakma kolay olan nevarki onemli olan zoru basarmak degilmi canimcim kaygananin ekmegine yagmi surmek istiyosun nisanlina sahip cik er gec anliycaktir dogru olani pes edersen ilerde keskelerle yasama olasiliginida dusundunmu boyun egme ama nisanlinlada tadinizi kacirma icinde hallet ona yansitma adama huzuru yasatki oda sana kiyamayip mutlu sonunuzu hazirlasin iki kisi yasamak gibi dimi kiyamam sana uzme kendini guzel yureklim....
neyse dr kortizon ignesi verdi igne yaptirmaya cikmam lazim cocuklari giydirme gerek ben kaciyorum donunce bakarim opuldunuz
sevcan akşam geldi mi misafirlerin
sadece bayanlar mı.
yoksa eşleriyle mi geldiler?
semiha bunu senin için yazıyorum :))
kayganadan inciler...
bizim düğünümüz çalıgılı olmadı :) fasıllı, semazenliydi :) kaynama semazenin çıkacağını davetiyeye yazın diye ısrar etmişti :)))) biz yazdırmadık.
birde kendi isimlerinin önlerine hacı..... kelimesinin yazılmasını istemişti :) bende erkek tarafına ayrı davetiye kız tarafına ayrı davetiye bastırtmıştım
ee sende az değilmişsin hani
bildiğim bildik çaldığım düdük diyenlerden)::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?