Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aa burdada aynen böyle bir konu açılmıştı.
Teyzen anlayış gösterdimi bu duruma yoksa zorluk çıkardımı...

Merhaba Canlarım alıntı yapmadım kusura bakmayın sayfalar baya ilerlemiş çünkü özetlemeye çalışayım:)
Bende durumlar bugün daha iyiyim negatif elektrik evden gidince pozitife döndük.Dün eve eşim geldi gönlümü aldı gün içinde zaten aramıştı.Üçümüz böyle daha mutluyuzDış etkenler karışmadığı müddetçeŞu an kızım uyuyor bene bakayım dedim bir topiğe.Maşallah sohbetiniz koyu olmuş her zamanki gibi
Hayatcığım güle güle eskit geceliğini ama sanırım uyuyup kalmışsın:18:Olsun gönüller bir olsun günler çuvala girmedi sonuçta
Sevcancığım misafirlerinmi vardı canım yormasaydın kendini çok.
Semihacığım neden barışmadın hala bakalım sen bu kadar inat etmeyin iyi değil
Ahilla canım inşallah beraber oturmassınız ne yaptırırsan başında yaptır evlenince ayrı eve çıkalım desende bu mümkün olmayabilir.O yüzden mantıklı düşün sakince konuş nişanlınla.Kız benden için kayınvalden dua et inek dememiş demişsin.Hele bir desin bende sende montofonsun derim ona:18:
Karamuk sen nasılsın canım yoğunsundur yine:18:
Hakseverim nerelerdesin canım iyisindir inşallah.

aa burdada aynen böyle bir konu açılmıştı.
Teyzen anlayış gösterdimi bu duruma yoksa zorluk çıkardımı...

teyzem hiç bir konuda ağzını açıp birşey diyemedi
genelde bizim aileler aman huzursuzluk çıkmasın
onlar nasıl isterse öyle olsun modundalar
gelin ve damatları çok kıymetlidir onlar için...

baharcım nasılsın canım benim Nehirimiz nasıl :)

Bugün daha iyiyim canım sağolasın.Nehirinizde iyi teyzesi uyuyorEllerinizden öperKız ben çağırmıyorumki kayınvaldemi gel kal diye o gelmek istiyordu bende gelme diyemem sonuçta.Ya aslında şaşırmamak lazım kayınvalde milleti değilmi gelinin açığını aramak isterler hep kendi açıklarına bakmadanBugün daha iyiyim.Dün kızımın yarı kırkıydı günler ne çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.Kırkından sonrada mevlüt yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı
Sen nasıl oldun canım iyimisin.Şevval nasıl Ablan nasıl

iyi olmana çok sevindim... :) bi dahada inan moralini bozma hele kaynanayamı peh..... Kolay sahip olmadın sen yavruna mucizenle mutlu ol artık daha :)

işte geleyim kalayım dedikçe annecim çok yorulduğunu hissediyorum gördüğün gibi toparlandım eğer kalmak istemessen üzülmem bak haberin olsun dersin, insan olan yol alır :))

çok şükür canım Allaha iyiyim...
kızımda iyi ablamda öyle :)

iyi olmana çok sevindim... :) bi dahada inan moralini bozma hele kaynanayamı peh..... Kolay sahip olmadın sen yavruna mucizenle mutlu ol artık daha :)
Sağol canım Allah razı olsun,sizlerde iyi olun birimizin derdi olunca hepimiz üzülüyoruzdur eminim.Haklısın takmamaya çalışıcamda işte aynı evde olunca ister istemez gıcık oluyorsun.Yakınımda oturan samimi olduğum iki arkadaşım var onlar bile farketmiş ne kadar soğuk dediler.Birde ben onlarla samimi olunca taktı kafayı onlara saatlerce arayıp ne konuşuyolar vs geçende doktora gideceğim hazırlanırken arkadaşım aradı biraz uzun konuştu geldi yine kayınvaldem hadi geç kalıcan hastaneye ne bu böle saatlerce konuşuyolar.bende artık dedimki ee daha 1.5 saat var hastaneye gitmeme dedim sertçe.Sonrada kız soruyor yabancı değiliz ne alayım neye ihtiyacı var bebeğin diye soruyor kötü birşeymi diyor dedim söylenerek yatak odasına gittim hazırlanmaya başladım tırsmıştır biraz.Çünkü benim sabırlı ama sinirli olduğumuda bilir.Sonra sustu.O yüzden diyorum Ahillaya aman aman aynı evde olmayında :18:

Allah iyilik versin canım hepinizede selam söyle ablanada Şevvalide yerime öp

bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...

Ne tilkisi canım ya hayırdır inşallah bak merak ettim şimdi.Neyse söyle o tilkilere çok dolaşmasın
Ben çıkıyorum arkadaşlar Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi görüşürüz.Daha ne yemek ne ev işi yapmadım çıkayımda yapayım artıkGörüşmek üzere Sizlerede kolay gelsin

çok geçmiş olsun canım,
daha önce hiç duymadım bu hastalığı..
ooo maşallah ne çabuk geçiyor zamann biz sana gelmeden mevlüt olacak anlaşılan:)

ıııhh ıhhhhhh cıkksss
inat senii:18::18: tam konuyu bilemediğim için yorumum sana inat demekle geçiyor
bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...

ne tilkisi bakimmmçok kurcalama olan olmuş ya uınutacan ya unutucan fazla eşeleme eşeldikçe çıkar hep bişeyler

sendede bugün bir iş var girip girip çıkıyosun :) hayırdır....

TAM FAAL DEĞİLSİNYA DİKKATİMİ ÇEKTİ :)

ne dedi servis...

bu gelen 4.servis geçen gelen parlatıcı bölümünü açmıştı bu gelen kapadı:)
suyunuz yumuşaksa tuz kullandığınız için lekeli bırakmış olabilir dedi,
tuzsuz kullanın sonra tekrar gelicez dedi,
olmadı makineyi alıcaklarmış denetlemeye sanırım tuz bölümündeki aparat değişecekmiş..
benim kocada makineyi değiştircekler diyorr
öyle yani her gelen bir öncekinin tam tersini söylüyor..
bundan önce gelen paşabahçe kullanın demişti ozaman çizmezmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…