- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
benim teyzemin oğluda bu yaz evlendi
teyzemin en büyük hayali davetiyede isimlerinin yazılı olmasıydı
onun için gurur verirciydi
ama gelinin anne baba ayrı ve kızın bir tane üvey babası var
babalarına haksızlık olmasın diye sadece .... aileleri gibi yazılmıştı...
aa burdada aynen böyle bir konu açılmıştı.
Teyzen anlayış gösterdimi bu duruma yoksa zorluk çıkardımı...
baharcım nasılsın canım benim Nehirimiz nasıl :)
aa burdada aynen böyle bir konu açılmıştı.
Teyzen anlayış gösterdimi bu duruma yoksa zorluk çıkardımı...
Merhaba Canlarım alıntı yapmadım kusura bakmayın sayfalar baya ilerlemiş çünkü özetlemeye çalışayım:)
Bende durumlar bugün daha iyiyim negatif elektrik evden gidince pozitife döndük.Dün eve eşim geldi gönlümü aldı gün içinde zaten aramıştı.Üçümüz böyle daha mutluyuzDış etkenler karışmadığı müddetçe Şu an kızım uyuyor bene bakayım dedim bir topiğe.Maşallah sohbetiniz koyu olmuş her zamanki gibi
Hayatcığım güle güle eskit geceliğini ama sanırım uyuyup kalmışsın:18:Olsun gönüller bir olsun günler çuvala girmedi sonuçta
Sevcancığım misafirlerinmi vardı canım yormasaydın kendini çok.
Semihacığım neden barışmadın hala bakalım sen bu kadar inat etmeyin iyi değil
Ahilla canım inşallah beraber oturmassınız ne yaptırırsan başında yaptır evlenince ayrı eve çıkalım desende bu mümkün olmayabilir.O yüzden mantıklı düşün sakince konuş nişanlınla.Kız benden için kayınvalden dua et inek dememiş demişsin.Hele bir desin bende sende montofonsun derim ona:18:
Karamuk sen nasılsın canım yoğunsundur yine:18:
Hakseverim nerelerdesin canım iyisindir inşallah.
teyzem hiç bir konuda ağzını açıp birşey diyemedi
genelde bizim aileler aman huzursuzluk çıkmasın
onlar nasıl isterse öyle olsun modundalar
gelin ve damatları çok kıymetlidir onlar için...
Bugün daha iyiyim canım sağolasın.Nehirinizde iyi teyzesi uyuyorEllerinizden öper Kız ben çağırmıyorumki kayınvaldemi gel kal diye o gelmek istiyordu bende gelme diyemem sonuçta.Ya aslında şaşırmamak lazım kayınvalde milleti değilmi gelinin açığını aramak isterler hep kendi açıklarına bakmadan Bugün daha iyiyim.Dün kızımın yarı kırkıydı günler ne çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.Kırkından sonrada mevlüt yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı
Sen nasıl oldun canım iyimisin.Şevval nasılAblan nasıl
Hoşbulduk canım sizde hoşgeldinizbaharım hoşgeldin canım
düzelmenize sevindim...
Hoşbulduk canım sizde hoşgeldinizSağol Semihacığım darısıda sizin düzelmesine barışında bizde sevinelim artık
Sağol canım Allah razı olsun,sizlerde iyi olun birimizin derdi olunca hepimiz üzülüyoruzdur eminim.iyi olmana çok sevindim... :) bi dahada inan moralini bozma hele kaynanayamı peh..... Kolay sahip olmadın sen yavruna mucizenle mutlu ol artık daha :)
işte geleyim kalayım dedikçe annecim çok yorulduğunu hissediyorum gördüğün gibi toparlandım eğer kalmak istemessen üzülmem bak haberin olsun dersin, insan olan yol alır :))
çok şükür canım Allaha iyiyim...
kızımda iyi ablamda öyle :)
ıııhh ıhhhhhh cıkksss
Ne o öyle ıhh cıkss uzatmayın artık daha.İnşallah eşin yumuşarda gönlünü alır barışırsınız canım
bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...
çok geçmiş olsun canım,slm kizlar nasilsiniz yine muhabbetin dibine vurmusunuz gecmisi oku oku bitmedi bende bende 2 gundur bahar hastanesindeydim bakamadim topige kizimi dogurduktan sonra urtiker basladi 2 sefer arastirma hastanesine gittm ilac verip gondrdiler gecene kadar ic diye birbucuk ildir iciyorum hala gecmedi bide goya arastirma hastanesi bir ahlil dahi yapmadilar soyledigim halde gerek yok dediler bende busefer ozele gidiyim farkli olur diye bunlarda bi dolu tahlil istedi alerji testi falan bir dolu para tuttu,tahliller bedava olan yer bitane tahlil yapmaz parali lan yer doldurur tahlili buda insanlari somurme politikasi sanirim umarim faydssini gorormde verdigi ilaclarin arasindada degilim verdigi ilaci bile sigorta kasilamiyomus 70 tlde sadee bir ilacaverdik hergun ilac almaktan biktim ins tedevi ederde umudum olmasada nerden geldi basima bu hastalik tam bir illetmis sezeryan sirasinda verdikleri sakinlestirici tetiklemis olabilirmis dua edin banada bu sefer gecsin kizlar cok zor bisi...
ahillam yine kafan bozulmus ama nisanlilik donemi sancili gecer zaten bide evle ilgili belirsizlikler varsa kacinilmaz oluyo sana alttan al demiyorum ama eger seviyosan onsuz yaamayabilirim. diyosan muvadeleyi elden brakma kolay olan nevarki onemli olan zoru basarmak degilmi canimcim kaygananin ekmegine yagmi surmek istiyosun nisanlina sahip cik er gec anliycaktir dogru olani pes edersen ilerde keskelerle yasama olasiliginida dusundunmu boyun egme ama nisanlinlada tadinizi kacirma icinde hallet ona yansitma adama huzuru yasatki oda sana kiyamayip mutlu sonunuzu hazirlasin iki kisi yasamak gibi dimi kiyamam sana uzme kendini guzel yureklim....
neyse dr kortizon ignesi verdi igne yaptirmaya cikmam lazim cocuklari giydirme gerek ben kaciyorum donunce bakarim opuldunuz
ooo maşallah ne çabuk geçiyor zamann biz sana gelmeden mevlüt olacak anlaşılan:)Bugün daha iyiyim canım sağolasın.Nehirinizde iyi teyzesi uyuyorEllerinizden öper Kız ben çağırmıyorumki kayınvaldemi gel kal diye o gelmek istiyordu bende gelme diyemem sonuçta.Ya aslında şaşırmamak lazım kayınvalde milleti değilmi gelinin açığını aramak isterler hep kendi açıklarına bakmadan Bugün daha iyiyim.Dün kızımın yarı kırkıydı günler ne çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.Kırkından sonrada mevlüt yapmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı
Sen nasıl oldun canım iyimisin.Şevval nasılAblan nasıl
inat senii:18::18: tam konuyu bilemediğim için yorumum sana inat demekle geçiyorıııhh ıhhhhhh cıkksss
bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...
çok geçmiş olsun canım,
daha önce hiç duymadım bu hastalığı..
ooo maşallah ne çabuk geçiyor zamann biz sana gelmeden mevlüt olacak anlaşılan:)
inat senii:18::18: tam konuyu bilemediğim için yorumum sana inat demekle geçiyor
ne tilkisi bakimmmçok kurcalama olan olmuş ya uınutacan ya unutucan fazla eşeleme eşeldikçe çıkar hep bişeyler
sendede bugün bir iş var girip girip çıkıyosun :) hayırdır....
canım yemek yapıyorum,,ardayı doyurdum, servisten geldiler arada faceden oyun bile oynuyorum:)
çok hızlıyım çok:))))))) girip girip çıkıyorum oyüzden:)
TAM FAAL DEĞİLSİNYA DİKKATİMİ ÇEKTİ :)
ne dedi servis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?