Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

PAŞABAHÇEMİ :))) olaya bak. sanane kardeşim...
o makina değişme olayı hiç kolay değil canım. gidcek servise geri gelecek sonra yine hala sorun devam edecek vs anca öyle değişir....

siz kuyu suyumu kullanıyorsunuz. Biz kuyu suyu kullanıyoruz tuz ve parlatıcı koyduğumda güzel oluyor bulaşıklar. sık sık ilave etmek lazım ama.
O servis fişlerini sakın atma canım. makinanın değiştirilmesini istiyorsan garantisi bitmeden o fişlerle yaparsın başvurunu ama dediğim gibi ölme eşşeğim ölme....

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle,dualarım seninle.
ben çok sabrettim.ya içimi bi döksem...ailesinde kimsenin adam yerine koymadığı yeğeni bana neler neler söyledi hiç sesimi çıkarmadım asker uğurlamasına gittim hediyemle.kimse beni savunmadı nişanlım da dahil.üstelik nişanlıma ben bu durumdan rahatsızım herkes bi aradayken konuşalım dediğim halde hiç sesini çıkarmadı.bu en basit örnek!7 göbek sülale o çocuk için serseri,p.ç derken ben saygıyla davrandım.benim suçum aşırı saygılı ve iyi niyetlilik...

çooookk haklısın... :S

Gir evden nete de var dimi evde net
evde var netim.

teyzem hiç bir konuda ağzını açıp birşey diyemedi
genelde bizim aileler aman huzursuzluk çıkmasın
onlar nasıl isterse öyle olsun modundalar
gelin ve damatları çok kıymetlidir onlar için...
aynen bizim aile...

benim o niyetimi öldürdüler canım zaten

bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...

ne tilkisi ya???kötü bişiler sezdim yazıdan ama hayrolsun inş...

haziranda bitiyor süresi..
tuz ve parlatıcısını hiç ihmal etmiyorum.
kuyu suyu canım ama ben önceki makinnamla taşındım buraya ve 7 ay kadar kendi makinemi kullandım hiç sıkıntı olmamıştı bunu alınca bardaklarım puslu çizik içinde
2 3 yıkamada tuzunu bitirmem lazım tuz bölümünün kapağını açık bırakıp yıkama yapıcamki tuzu bitsin bir an önce..
ve haftaya kadar tekrar aynı sorun olacak eminim ve sıkılmadan tekrar çağırıcam..

bitmesinede az kalmış... muhtemelen oyalarlarda...
Çağır bencede birde o 4 servis fişini bulabilirsen müşteri hizmetlerine netten yazıda yazabilirsin...

neden eve gittin demedimi hiç

hımmm...küçük bi yanlış anlatma yapmışım.çıkıyorumm derken siteden çıkıyorum demek istedim.
mesai bitiminde kendi evime geçicem.
normalde prş günü onun dizi günü.yemeği onlarda yiyoruz ben bulaşık yıkayıp çay demliyorum mısır patlatıyorum dizi bitip evime giidiyorum.bu sefer öyle olmıcak.ben direk evime gitcem.soracağını sanmıyorum,çünkü ona göre büyütüyorum.

siteden değil de işten çıkıp eve gitseydim de vereceği tepki aynı olurdu.büyütüyor der geçerdi.yine gelince hiçbişi olmamış gibi davranmaya çalıştı çünkü.ama bu sefer hiç pas vermedim.sorduysa cvpladım yoksa sustum.sorunun cvbı haricinde ekstra tek kelime etmedim.

hıım anladım şimdi...
Erkeklere göre zaten hep büyüten biz kadınlarız....

hıım anladım şimdi...
Erkeklere göre zaten hep büyüten biz kadınlarız....

oysa alakası yok...
sabah kalktım güzellikle konuşmaya çalıştım.sesini ilk yükselten o oldu.
kurduğum ilk cümle şuydu:sana sormadan hiçbir konuda karar almıyorum çünkü seni hayatımın merkezine koydum çünkü kalbimin tam ortasındasın.sen de beni kalbinin ortasına koy eşin olarak e mi?

bu cümleden sonra insan sarılır bağrınmaz.en kötü ihtimalle neden öyle dedin der.bu direk tüm bu sözler annem yüzünden di mi dedi.ne romantizm kaldı ne konuşma isteği...sonra da büyüten benim!

acaba annesinden nefret ettiğini falan mı düşünüyor... Hep bi korumacılık bir sahiplenme zaten hep sessiz kaldım şimdiye kadar diyorsun daha da napılırki bilemedim...

acaba annesinden nefret ettiğini falan mı düşünüyor... Hep bi korumacılık bir sahiplenme zaten hep sessiz kaldım şimdiye kadar diyorsun daha da napılırki bilemedim...

ben de bilmiyorum. zaten o yüzden diyorum ya,artık içimrahat daha fazla yapabileceğim bişi kalmadı diye.

koç erkeği ahh ahh zor vallah zor,
gel birgün banada anlatayım sana dilin uçuklar:)
bizdede kardeşleriyle hep sorun çıkıyor artık onları ağzıma almıyorum çok mutluyum..
bu hafta küçük görümcemde gelecekmiş ablasına ikisinde görücem ama hep mesafeliyim artık..

annesini hiç ağzına alma o yokmuş gibi davran sen onu istemedikçe nişanlın annesine tapacak çünkü

Günaydın kızlar...
Hepimize Hayırlı cumalar. Rabbim mübarek cuma günü, sıkıntısı olanı feraha çıkarsın, hepimizin tüm dileklerini kabul etsin....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.

Son düzenleme:

sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnn.......

nasılsın Hayat. yarınmı gidiyorsunuz Ankaraya.

evet canım yarın akşam 8 gibi çıkıcaz evden gece 11 12 gibi ordayız..
eşim cumartesi günü için izin istemiş öğleden sonra için patronu vermemiş
yoksa öğleden sonra çıkacaktık:) ay çok üzüldüm çok üzüldüm:)
eltimler bu akşam eskişehire gidiyor bu gece orda kalıcaklar ordaki görümcemide alıp yarın sabah ankaraya gidecekler,
biz daha geç gidecez:))
pazar akşamıda dönücez..

ahilla neler oldu akşam gittinmi nişanlına yoksa evemi gittin??
içime doğuyor akşam nişanlına gittin:))

ayy bende çok sevindim böyle olmasına :)) bak, sen takma, takmadıkça su akacak yolunu bulcak :) negatif enerjiyi alma hiç üzerine :)
hadi bakalım git gel. Deseydin kocana ayy üzüldüm yaa şimdi az kalıcaz Ankarada

Bak eltine erkenden gidiyor ne görümce aşkı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…