- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bu gelen 4.servis geçen gelen parlatıcı bölümünü açmıştı bu gelen kapadı:)
suyunuz yumuşaksa tuz kullandığınız için lekeli bırakmış olabilir dedi,
tuzsuz kullanın sonra tekrar gelicez dedi,
olmadı makineyi alıcaklarmış denetlemeye sanırım tuz bölümündeki aparat değişecekmiş..
benim kocada makineyi değiştircekler diyorr
öyle yani her gelen bir öncekinin tam tersini söylüyor..
bundan önce gelen paşabahçe kullanın demişti ozaman çizmezmişş
canım benim çok geçmiş olsun öncelikle,dualarım seninle.slm kizlar nasilsiniz yine muhabbetin dibine vurmusunuz gecmisi oku oku bitmedi bende bende 2 gundur bahar hastanesindeydim bakamadim topige kizimi dogurduktan sonra urtiker basladi 2 sefer arastirma hastanesine gittm ilac verip gondrdiler gecene kadar ic diye birbucuk ildir iciyorum hala gecmedi bide goya arastirma hastanesi bir ahlil dahi yapmadilar soyledigim halde gerek yok dediler bende busefer ozele gidiyim farkli olur diye bunlarda bi dolu tahlil istedi alerji testi falan bir dolu para tuttu,tahliller bedava olan yer bitane tahlil yapmaz parali lan yer doldurur tahlili buda insanlari somurme politikasi sanirim umarim faydssini gorormde verdigi ilaclarin arasindada degilim verdigi ilaci bile sigorta kasilamiyomus 70 tlde sadee bir ilacaverdik hergun ilac almaktan biktim ins tedevi ederde umudum olmasada nerden geldi basima bu hastalik tam bir illetmis sezeryan sirasinda verdikleri sakinlestirici tetiklemis olabilirmis dua edin banada bu sefer gecsin kizlar cok zor bisi...
ahillam yine kafan bozulmus ama nisanlilik donemi sancili gecer zaten bide evle ilgili belirsizlikler varsa kacinilmaz oluyo sana alttan al demiyorum ama eger seviyosan onsuz yaamayabilirim. diyosan muvadeleyi elden brakma kolay olan nevarki onemli olan zoru basarmak degilmi canimcim kaygananin ekmegine yagmi surmek istiyosun nisanlina sahip cik er gec anliycaktir dogru olani pes edersen ilerde keskelerle yasama olasiliginida dusundunmu boyun egme ama nisanlinlada tadinizi kacirma icinde hallet ona yansitma adama huzuru yasatki oda sana kiyamayip mutlu sonunuzu hazirlasin iki kisi yasamak gibi dimi kiyamam sana uzme kendini guzel yureklim....
neyse dr kortizon ignesi verdi igne yaptirmaya cikmam lazim cocuklari giydirme gerek ben kaciyorum donunce bakarim opuldunuz
evde var netim.çooookk haklısın... :S
Gir evden nete de var dimi evde net
aynen bizim aile...teyzem hiç bir konuda ağzını açıp birşey diyemedi
genelde bizim aileler aman huzursuzluk çıkmasın
onlar nasıl isterse öyle olsun modundalar
gelin ve damatları çok kıymetlidir onlar için...
benim o niyetimi öldürdüler canım zatenSağol canım Allah razı olsun,sizlerde iyi olun birimizin derdi olunca hepimiz üzülüyoruzdur eminim.Haklısın takmamaya çalışıcamda işte aynı evde olunca ister istemez gıcık oluyorsun.Yakınımda oturan samimi olduğum iki arkadaşım var onlar bile farketmiş ne kadar soğuk dediler.Birde ben onlarla samimi olunca taktı kafayı onlara saatlerce arayıp ne konuşuyolar vs geçende doktora gideceğim hazırlanırken arkadaşım aradı biraz uzun konuştu geldi yine kayınvaldem hadi geç kalıcan hastaneye ne bu böle saatlerce konuşuyolar.bende artık dedimki ee daha 1.5 saat var hastaneye gitmeme dedim sertçe.Sonrada kız soruyor yabancı değiliz ne alayım neye ihtiyacı var bebeğin diye soruyor kötü birşeymi diyor dedim söylenerek yatak odasına gittim hazırlanmaya başladım tırsmıştır biraz.Çünkü benim sabırlı ama sinirli olduğumuda bilir.Sonra sustu.O yüzden diyorum Ahillaya aman aman aynı evde olmayında :18:
Allah iyilik versin canım hepinizede selam söyle ablanada Şevvalide yerime öp
bakma sen buraya falan takılıyorum
belli etmiyorum ama
bizim iş yaş
kafamda tilkiler dolaşıyor...
ahilla sesin çıkmıyor...
geçmişi okuyup yorum yazıyordum.
PAŞABAHÇEMİ :))) olaya bak. sanane kardeşim...
o makina değişme olayı hiç kolay değil canım. gidcek servise geri gelecek sonra yine hala sorun devam edecek vs anca öyle değişir....
siz kuyu suyumu kullanıyorsunuz. Biz kuyu suyu kullanıyoruz tuz ve parlatıcı koyduğumda güzel oluyor bulaşıklar. sık sık ilave etmek lazım ama.
O servis fişlerini sakın atma canım. makinanın değiştirilmesini istiyorsan garantisi bitmeden o fişlerle yaparsın başvurunu ama dediğim gibi ölme eşşeğim ölme....
haziranda bitiyor süresi..
tuz ve parlatıcısını hiç ihmal etmiyorum.
kuyu suyu canım ama ben önceki makinnamla taşındım buraya ve 7 ay kadar kendi makinemi kullandım hiç sıkıntı olmamıştı bunu alınca bardaklarım puslu çizik içinde
2 3 yıkamada tuzunu bitirmem lazım tuz bölümünün kapağını açık bırakıp yıkama yapıcamki tuzu bitsin bir an önce..
ve haftaya kadar tekrar aynı sorun olacak eminim ve sıkılmadan tekrar çağırıcam..
neden eve gittin demedimi hiç
hımmm...küçük bi yanlış anlatma yapmışım.çıkıyorumm derken siteden çıkıyorum demek istedim.
mesai bitiminde kendi evime geçicem.
normalde prş günü onun dizi günü.yemeği onlarda yiyoruz ben bulaşık yıkayıp çay demliyorum mısır patlatıyorum dizi bitip evime giidiyorum.bu sefer öyle olmıcak.ben direk evime gitcem.soracağını sanmıyorum,çünkü ona göre büyütüyorum.
siteden değil de işten çıkıp eve gitseydim de vereceği tepki aynı olurdu.büyütüyor der geçerdi.yine gelince hiçbişi olmamış gibi davranmaya çalıştı çünkü.ama bu sefer hiç pas vermedim.sorduysa cvpladım yoksa sustum.sorunun cvbı haricinde ekstra tek kelime etmedim.
hıım anladım şimdi...
Erkeklere göre zaten hep büyüten biz kadınlarız....
oysa alakası yok...
sabah kalktım güzellikle konuşmaya çalıştım.sesini ilk yükselten o oldu.
kurduğum ilk cümle şuydu:sana sormadan hiçbir konuda karar almıyorum çünkü seni hayatımın merkezine koydum çünkü kalbimin tam ortasındasın.sen de beni kalbinin ortasına koy eşin olarak e mi?
bu cümleden sonra insan sarılır bağrınmaz.en kötü ihtimalle neden öyle dedin der.bu direk tüm bu sözler annem yüzünden di mi dedi.ne romantizm kaldı ne konuşma isteği...sonra da büyüten benim!
acaba annesinden nefret ettiğini falan mı düşünüyor... Hep bi korumacılık bir sahiplenme zaten hep sessiz kaldım şimdiye kadar diyorsun daha da napılırki bilemedim...
oysa alakası yok...
sabah kalktım güzellikle konuşmaya çalıştım.sesini ilk yükselten o oldu.
kurduğum ilk cümle şuydu:sana sormadan hiçbir konuda karar almıyorum çünkü seni hayatımın merkezine koydum çünkü kalbimin tam ortasındasın.sen de beni kalbinin ortasına koy eşin olarak e mi?
bu cümleden sonra insan sarılır bağrınmaz.en kötü ihtimalle neden öyle dedin der.bu direk tüm bu sözler annem yüzünden di mi dedi.ne romantizm kaldı ne konuşma isteği...sonra da büyüten benim!
Günaydın kızlar...
Hepimize Hayırlı cumalar. Rabbim mübarek cuma günü, sıkıntısı olanı feraha çıkarsın, hepimizin tüm dileklerini kabul etsin....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.
nasılsın Hayat. yarınmı gidiyorsunuz Ankaraya.
evet canım yarın akşam 8 gibi çıkıcaz evden gece 11 12 gibi ordayız..
eşim cumartesi günü için izin istemiş öğleden sonra için patronu vermemiş
yoksa öğleden sonra çıkacaktık:) ay çok üzüldüm çok üzüldüm:)
eltimler bu akşam eskişehire gidiyor bu gece orda kalıcaklar ordaki görümcemide alıp yarın sabah ankaraya gidecekler,
biz daha geç gidecez:))
pazar akşamıda dönücez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?