Günaydın kızlar...
Hepimize Hayırlı cumalar. Rabbim mübarek cuma günü, sıkıntısı olanı feraha çıkarsın, hepimizin tüm dileklerini kabul etsin....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.
sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnn.......
evet canım yarın akşam 8 gibi çıkıcaz evden gece 11 12 gibi ordayız..
eşim cumartesi günü için izin istemiş öğleden sonra için patronu vermemiş
yoksa öğleden sonra çıkacaktık:) ay çok üzüldüm çok üzüldüm:)
eltimler bu akşam eskişehire gidiyor bu gece orda kalıcaklar ordaki görümcemide alıp yarın sabah ankaraya gidecekler,
biz daha geç gidecez:))
pazar akşamıda dönücez..
ayy bende çok sevindim böyle olmasına :)) bak, sen takma, takmadıkça su akacak yolunu bulcak :) negatif enerjiyi alma hiç üzerine :)
hadi bakalım git gel. Deseydin kocana ayy üzüldüm yaa şimdi az kalıcaz Ankarada
Bak eltine erkenden gidiyor ne görümce aşkı :))
onun kocası çok gitmek istiyor eltimde zoraki yani:)
dün aradı beni 8 çocuk olacak diyor nasıl bir gün aynı evde kalacaz ya diyor:)))
evet dedim aynen öyle eee ben onların kahrını çok çektim bana geldimi hepsi birden gelirdi şimdi sıra bizde dedim:))
3 artı bir evi var ve 3 aile gidiyoruz zaten 4 çocuğu var:))
eee napalım bende çok meraklı değilim ama anlasın kalablık oldumu nasıl oluyor::)
slm günaydin kızlar ben gelemedim 2 gündür kayınvaldem bizdeydi oturmadım pcye
hayırlı cumalar dilerim dualarınızı beklşiyorum canlarım
ahillacım 500tane okudum ben bebegim rbbim dilegini kabul etsin daha fazla okumak istedim ama yüzünden okudum yanlış olmasın diye hep okuldada olmuyo evdede işim bitmiyo 500okuyabildim kusura bakma tatlım
bu arada ben anneme kemal paşaya gidicem bu akşam yada yarın ablamlarla eşim mudanyada kalıcakannecime gideyim bakim
bende haberler böyle hepinizi cok seviyorum işe geç kalma riskime ragmen yazayım dedim merak eden bi ahillam bide baharım ama neyse hıhh
tibimide attım
görüşürüz kıslar
onun kocası çok gitmek istiyor eltimde zoraki yani:)
dün aradı beni 8 çocuk olacak diyor nasıl bir gün aynı evde kalacaz ya diyor:)))
evet dedim aynen öyle eee ben onların kahrını çok çektim bana geldimi hepsi birden gelirdi şimdi sıra bizde dedim:))
3 artı bir evi var ve 3 aile gidiyoruz zaten 4 çocuğu var:))
eee napalım bende çok meraklı değilim ama anlasın kalablık oldumu nasıl oluyor::)
off offf düşünemiyorum curcumayı canımgörümcen kafayı yemezse iyidir 1 günde
iyide canım asıl kalabalığı yapan kendisi :)) 4 çocuk yani bu.
diğer 3 aileninde 4 çocukla gelmesi aslında çok normal :))
aman Ayfer görümcenin büyük kızı kadın gibi zaten o sizi ağırlar :)
ayy kıyamam ona ya bütün derdi o çekiyor okuldan gelip kardeşlerini doyuruyor,
görümcen üniversite sınavlarına girerken hem çocuklara bakıp hem yemek yapıyordu..
ay nedense onu çok seviyorum sanki o anadan çıkmamış:)
çokta masum saygılı okuldan geldiği gibi süpürge açıp toz alır,,
görümcem bu 4.cüye hamileyken mide bulantısı çekmiş hiç mutafağa girememiş..
tüm yemekleri kızı yapmış..oda beni çok sever:))
aaa kıyamam maşallah ona vallahi :)
görümcenmi üniv. sınavına girdi hayırdır :)
evet canım dışardan okudu hem liseyi bitirdi sonra üniversiteyi bitirdi şimdi öğretmen ama kadrolu değil henğüz..
iyide canım asıl kalabalığı yapan kendisi :)) 4 çocuk yani bu.
diğer 3 aileninde 4 çocukla gelmesi aslında çok normal :))
aman Ayfer görümcenin büyük kızı kadın gibi zaten o sizi ağırlar :)
işte kendi kalabalığı yetiyor zaten hayatım kendine onalrın rahatı bozulacak :):):
evet canım dışardan okudu hem liseyi bitirdi sonra üniversiteyi bitirdi şimdi öğretmen ama kadrolu değil henğüz..
bende cahil cahil geziniyom etraftaa
küçük görümcemde bu geçtiğimiz pazar ünve.. sınavına girdi..
ablasını örnek alıyor kocayı boşuyacakmışta geleceğini aydınlatıyor:)
aaa yemin ett... gerçektenmi canım... Ayy inşallah boşanmazlar :S senin koca daha bi kapılarında yatarmı sanki...
boşanmasınlar bencede hem iki çocuğu var 5 yıldır boşanıcamda boşanıcam deyip duruyor hep bizi gördüğünde dert yanıyor..
nefret ediyorum sevmiorum diyor hep
kısaca eşi sinir hastası biri herşeye bağırır ölçüsü yok kontrol edemiyor kendini..
biizm yanımızda bile kaç kere salak manyak öküz gibi kelimeler kullanıyor hemde yüksek sesle
hep hakaret ediyor görümcemde kocamı sevmiyorum diyor
çok küfür ediyor karısına anasından girip babasından çıkıyor
mesela bir akşam yemeğe gitmiştik çocuğu düştü kafasını yere çarptı sofradan bir kalkışı vardı
ne biçim annesin çocuğa sahip çıkmaıyorsun görüşecem ben seninle evde falan gibi bağırınca garsonların hepsi biizm masaya baktı tabi görümcem utandı çokk
yani dengesiz biri pskiyatriye ihtiyacı olan biri ama asla hasta olduğunu kabul etmeyen biri
evinde kapısı kırık tekme atarken kapıyı kırmış,,
mutfak camı çatlak yumruk vurmuşsürekli görümcemi aşağılar bağırır çağırır öyle biri
göümcemde kocasına karşı çok soğuk ne hoşgeldin der ne kahvaltısını hazırlar ki bütün gün evde olduğu halde..
ilişkimiz yok bizim evlilk 5 yıl önce bitti ama sabır ediyorum der durur..
ay ne çok yazmışımm hiç farkında değilim:))
kızıda farkında anne ayrılırsanız beni yanına al babamla kalmam diyormuş sürekli(
boşanmasınlar bencede hem iki çocuğu var 5 yıldır boşanıcamda boşanıcam deyip duruyor hep bizi gördüğünde dert yanıyor..
nefret ediyorum sevmiorum diyor hep
kısaca eşi sinir hastası biri herşeye bağırır ölçüsü yok kontrol edemiyor kendini..
biizm yanımızda bile kaç kere salak manyak öküz gibi kelimeler kullanıyor hemde yüksek sesle
hep hakaret ediyor görümcemde kocamı sevmiyorum diyor
çok küfür ediyor karısına anasından girip babasından çıkıyor
mesela bir akşam yemeğe gitmiştik çocuğu düştü kafasını yere çarptı sofradan bir kalkışı vardı
ne biçim annesin çocuğa sahip çıkmaıyorsun görüşecem ben seninle evde falan gibi bağırınca garsonların hepsi biizm masaya baktı tabi görümcem utandı çokk
yani dengesiz biri pskiyatriye ihtiyacı olan biri ama asla hasta olduğunu kabul etmeyen biri
evinde kapısı kırık tekme atarken kapıyı kırmış,,
mutfak camı çatlak yumruk vurmuşsürekli görümcemi aşağılar bağırır çağırır öyle biri
göümcemde kocasına karşı çok soğuk ne hoşgeldin der ne kahvaltısını hazırlar ki bütün gün evde olduğu halde..
ilişkimiz yok bizim evlilk 5 yıl önce bitti ama sabır ediyorum der durur..
ay ne çok yazmışımm hiç farkında değilim:))
kızıda farkında anne ayrılırsanız beni yanına al babamla kalmam diyormuş sürekli(
hadi yaa üzüldüm kız kadının haline öyle bi adamı, Allaha büyük konuşmayım 5 yıl değil 5 gün çekmezdim sanırım....
neden sabrettiğinide çözemedim, değişecek gibi değil. kangren olmuş parmağı kes at,
sanırım çalışmıyor, bu yüzden tahammül ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?