Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm günaydin kızlar ben gelemedim 2 gündür kayınvaldem bizdeydi oturmadım pcye

hayırlı cumalar dilerim dualarınızı beklşiyorum canlarım

ahillacım 500tane okudum ben bebegim rbbim dilegini kabul etsin daha fazla okumak istedim ama yüzünden okudum yanlış olmasın diye hep okuldada olmuyo evdede işim bitmiyo 500okuyabildim kusura bakma tatlım

bu arada ben anneme kemal paşaya gidicem bu akşam yada yarın ablamlarla eşim mudanyada kalıcak annecime gideyim bakim

bende haberler böyle hepinizi cok seviyorum işe geç kalma riskime ragmen yazayım dedim merak eden bi ahillam bide baharım ama neyse hıhh

tibimide attım
görüşürüz kıslar

amiiiinnnnnnnnnnnnnnn işallah canım hepimize hayırlı cumalar günaydınlarrrrr

sanada hayırlı cumalar canım..
aminnnnnnnn.......

günaydın hayatcım sana da oh ne güzel sen de zaten pek kalmak istemiyodun denk gelmiş canım

onun kocası çok gitmek istiyor eltimde zoraki yani:)
dün aradı beni 8 çocuk olacak diyor nasıl bir gün aynı evde kalacaz ya diyor:)))
evet dedim aynen öyle eee ben onların kahrını çok çektim bana geldimi hepsi birden gelirdi şimdi sıra bizde dedim:))
3 artı bir evi var ve 3 aile gidiyoruz zaten 4 çocuğu var:))
eee napalım bende çok meraklı değilim ama anlasın kalablık oldumu nasıl oluyor::)

ee gidersen gelirler ... :)) boşver hepitopu 1 gece Allahtan, serilir yatarsınız...
bu arada esk. deki görümcenin bir çocuğumu var :)

Son düzenleme:

hayırlı cumlara canım...
görüşürüzz

off offf düşünemiyorum curcumayı canım görümcen kafayı yemezse iyidir 1 günde

iyide canım asıl kalabalığı yapan kendisi :)) 4 çocuk yani bu.
diğer 3 aileninde 4 çocukla gelmesi aslında çok normal :))
aman Ayfer görümcenin büyük kızı kadın gibi zaten o sizi ağırlar :)

ayy kıyamam ona ya bütün derdi o çekiyor okuldan gelip kardeşlerini doyuruyor,
görümcen üniversite sınavlarına girerken hem çocuklara bakıp hem yemek yapıyordu..
ay nedense onu çok seviyorum sanki o anadan çıkmamış:)
çokta masum saygılı okuldan geldiği gibi süpürge açıp toz alır,,
görümcem bu 4.cüye hamileyken mide bulantısı çekmiş hiç mutafağa girememiş..
tüm yemekleri kızı yapmış..oda beni çok sever:))

aaa kıyamam maşallah ona vallahi :)
görümcenmi üniv. sınavına girdi hayırdır :)

iyide canım asıl kalabalığı yapan kendisi :)) 4 çocuk yani bu.
diğer 3 aileninde 4 çocukla gelmesi aslında çok normal :))
aman Ayfer görümcenin büyük kızı kadın gibi zaten o sizi ağırlar :)

işte kendi kalabalığı yetiyor zaten hayatım kendine onalrın rahatı bozulacak :):):

bende cahil cahil geziniyom etraftaa

küçük görümcemde bu geçtiğimiz pazar ünve.. sınavına girdi..
ablasını örnek alıyor kocayı boşuyacakmışta geleceğini aydınlatıyor:)

bende cahil cahil geziniyom etraftaa

küçük görümcemde bu geçtiğimiz pazar ünve.. sınavına girdi..
ablasını örnek alıyor kocayı boşuyacakmışta geleceğini aydınlatıyor:)

aaa yemin ett... gerçektenmi canım... Ayy inşallah boşanmazlar :S senin koca daha bi kapılarında yatarmı sanki...

aaa yemin ett... gerçektenmi canım... Ayy inşallah boşanmazlar :S senin koca daha bi kapılarında yatarmı sanki...

boşanmasınlar bencede hem iki çocuğu var 5 yıldır boşanıcamda boşanıcam deyip duruyor hep bizi gördüğünde dert yanıyor..
nefret ediyorum sevmiorum diyor hep
kısaca eşi sinir hastası biri herşeye bağırır ölçüsü yok kontrol edemiyor kendini..
biizm yanımızda bile kaç kere salak manyak öküz gibi kelimeler kullanıyor hemde yüksek sesle
hep hakaret ediyor görümcemde kocamı sevmiyorum diyor
çok küfür ediyor karısına anasından girip babasından çıkıyor
mesela bir akşam yemeğe gitmiştik çocuğu düştü kafasını yere çarptı sofradan bir kalkışı vardı
ne biçim annesin çocuğa sahip çıkmaıyorsun görüşecem ben seninle evde falan gibi bağırınca garsonların hepsi biizm masaya baktı tabi görümcem utandı çokk
yani dengesiz biri pskiyatriye ihtiyacı olan biri ama asla hasta olduğunu kabul etmeyen biri
evinde kapısı kırık tekme atarken kapıyı kırmış,,
mutfak camı çatlak yumruk vurmuş sürekli görümcemi aşağılar bağırır çağırır öyle biri
göümcemde kocasına karşı çok soğuk ne hoşgeldin der ne kahvaltısını hazırlar ki bütün gün evde olduğu halde..
ilişkimiz yok bizim evlilk 5 yıl önce bitti ama sabır ediyorum der durur..
ay ne çok yazmışımm hiç farkında değilim:))
kızıda farkında anne ayrılırsanız beni yanına al babamla kalmam diyormuş sürekli(

hadi yaa üzüldüm kız kadının haline öyle bi adamı, Allaha büyük konuşmayım 5 yıl değil 5 gün çekmezdim sanırım....

neden sabrettiğinide çözemedim, değişecek gibi değil. kangren olmuş parmağı kes at,

sanırım çalışmıyor, bu yüzden tahammül ediyor...

aaa nasıl bir adam bu yaa böyle dediğin gibi görümcene allah sabır versin canım hele bir de böyle dışarda insanynında aşağalanması insanın çok zor bir durum resmen psikolojik işkence bu yaa ee peki böyle yapınca eşin birşey demiyo enişteye sonuçta bu haraketleri yaparken eşinde oluyordur yanınızda ee ne de olsa kardeşi yani :26:

aynen yaa anladığım kadarı ile çalışmıyor ki kendine garantiye almaya çalışıyor ondan sonra boşayacak ama bu adam kolay kolay boşamaz onu diye düşünüyorum pislik çıkarır yani budurum çocuklar içinde zor sürekli bir gerginlik altındadır çocuklar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…