- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
aynen yaa anladığım kadarı ile çalışmıyor ki kendine garantiye almaya çalışıyor ondan sonra boşayacak ama bu adam kolay kolay boşamaz onu diye düşünüyorum pislik çıkarır yani budurum çocuklar içinde zor sürekli bir gerginlik altındadır çocuklar :26:
hoş geldin....
Varmısın? Yokmusun? :))) bir görünüp kayboluyorsun :)
nasıl gidiyor iş kızın nasıl büyümüştür :)
sorma sevcanım iş yerinde işler çok yoğun,girp bi bakıyorum daha da giremiyorum. :d
hadi yaa üzüldüm kız kadının haline öyle bi adamı, Allaha büyük konuşmayım 5 yıl değil 5 gün çekmezdim sanırım....
neden sabrettiğinide çözemedim, değişecek gibi değil. kangren olmuş parmağı kes at,
sanırım çalışmıyor, bu yüzden tahammül ediyor...
aaa nasıl bir adam bu yaa böyle dediğin gibi görümcene allah sabır versin canım hele bir de böyle dışarda insanynında aşağalanması insanın çok zor bir durum resmen psikolojik işkence bu yaa ee peki böyle yapınca eşin birşey demiyo enişteye sonuçta bu haraketleri yaparken eşinde oluyordur yanınızda ee ne de olsa kardeşi yani :26:
benim eşim çok kez konuştu gerek telfonla gerek yüzyüze,,aynen yaa anladığım kadarı ile çalışmıyor ki kendine garantiye almaya çalışıyor ondan sonra boşayacak ama bu adam kolay kolay boşamaz onu diye düşünüyorum pislik çıkarır yani budurum çocuklar içinde zor sürekli bir gerginlik altındadır çocuklar :26:
ablana bak maşallah,, tam benim yengem gibi yengemde öyle deli oluyor abime servis yaparken:))bizimde günümüz var bu akşam... yarın düğün olduğu için bu akşama aldık ablama gidiyoruz...
geçenlerde eniştemle, kocam dedikodu yapıyorlar yanımızda. Gördün mü ....... i, (diğer ablamdan bahsediyorlar) kocası güne gelmedi maça gitti, adam döndüğünde ...... nasıldı. balkonda adamın ayağının altına paspas getirmeler, sırtına hırkasını vermeler, çay doldurmalar, bizimkiler olsa, gün günü maça gittik diye, suratımıza bakmazlar aç geberin derler, yaa en iyiside ....... bunların içinde vs.biz ablamla böyleyiz... Bende dedimki eeee her kadının bi iyi huyu varsa her adamında bir iyi huyu var demekki,
Ablamla kaynanası şimdiye kadar bir kere tartıştı, .....eniştem annesine, anne bi önce karımla konuştuğunun farkına var, sonra laflarına dikkat et, kalk ...... gidiyoruz demiş dedim.
bizimkiler tık kesildi tvye odaklandılar....
aman zor yaa, insan kendi haline şükrediyor vallahi...
hakkaten kocan hiç bir şey demiyomu.
ama ne olursa olsun çekilcek gibi değildir eminim...
Ayfer o adamda gelecekmi şimdi.
benim eşim çok kez konuştu gerek telfonla gerek yüzyüze,,
birkere bursaya çağırdı 2 saat görüştüler ben karımı çocuklarımı seviyorum abi ama o bana hep surat asıyor gibi şikayetlerde bulunuyor(
birkere duydukki çok tartışmışlar.. ozaman kayınvaldemle eşim konuşuyordu.. kv aradı eşimi kavga etmişler xxx ayrılcam diyor (göümcemden için) biz gittik onlara konuyu konuşmak için..
tam bozüyüğe girdik görümcem aradı abi sakın konuşmayın kayınpederim bizdeydi gece çok konuştular..
kayınpederide abin konuşmasın dahada büyütmesin olayı demiş, dahada sinirlenir xxx demiş
bizde gittik adam karısına karşı bir iyiki sormayınn yani biraz babasından çekiniyor ve benim eşimden tırsıyor..
mutluluk saçtı o gün bize,ama bir gün sonra yine aynı diyor görümcem
eşimde mutlu değilsen ayrıl biizm gülbahçedeki evin 1.katı görümcemin gel evinde otur..abilik yaparım ben sana diyor ama eşinin tarafı çok aileye bağlı asla boşanmalırna karşı ve eşide sürekli eğer ayrılırsan 2 çocuğunuda ölene kadar sana göstermem diyor(
70 kilodan 45 kiloya düştü kadın
onun içinde üzülüyorum.. benimle olayları ayrı ama eşiyle sorunlarına bir insan olarak çok üzülüyorum
allah kimseye yaşatmasın bu gibi evlilkleri
ablana bak maşallah,, tam benim yengem gibi yengemde öyle deli oluyor abime servis yaparken:))
yok canım gelmiyecek görümcemle çocukjlarını alacak kaynım..
normalde çok iyi bir insan görsen hayran kalırsın ama evinde aslan(
slmm arkadaşlar biraz geç mi katıldım aranıza :)
slmm arkadaşlar biraz geç mi katıldım aranıza :)
:):):) aslnda çalışıyordum ama çocuk olayı işin içine girince mecbur işi braktım bankacıydım ben rapor kabul edilmedi yıllık izin kullanmama izin vermediler bnde dinlenmk zorundaydm ilk zmanlar mecbur braktm işi şuan inanılmaz skılıyorummmben izmirliyim aslnda bursaya evlendm.. sizler çalışıyomusunuz?
semiha kesin hala küslüğe devam ediyordur..Aillayla Semiha ne yaptılar acaba
ikisinide çok merak ediyorum....
evet ama görümcemde kocamı öldürürsem şaşırmayın diyor:) bunların tam tersi görümcem çıldıracak birgün o olacak allah korusun aklıma geliyor arada diyor:)değişmezki zaten can çıkar, huy çıkmaz demişler...üzüldüm. Kadın demekki çocukları için boyun eğiyor. böyle adamlar kadınları öldürüyor görüyoruz haberlerde...
Evet ablam tam bir kocacı :) bizde geçen gün kıstırdık onu dedik böyle böyle, yapma bizimkilerin yanında, salona geçti :) kocası çok sıcak ev yaa dedi ayy terledinmi? sırtına havlu getireyim mi? dedi :)) ama gözümüzün içine bakarak, şaka yapıyor dedim ablam demicem dalcam şimdi heee... :))
Yengenede maşallah... İnsan abisine böyle güzel davranılınca hoşuna gidiyor. ama ablam yapınca biz sinir oluyoruz
nerden bildin kız bebeği olmadığını:)geç olsun güç olmasın demişler...
hoşgelin!
bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah...
Bursanın neresindensin? kaç yaşındasın, ev hanımımısın. Kendini tanıtırsan seviniriz
:):):) aslnda çalışıyordum ama çocuk olayı işin içine girince mecbur işi braktım bankacıydım ben rapor kabul edilmedi yıllık izin kullanmama izin vermediler bnde dinlenmk zorundaydm ilk zmanlar mecbur braktm işi şuan inanılmaz skılıyorummmben izmirliyim aslnda bursaya evlendm.. sizler çalışıyomusunuz?
semiha kesin hala küslüğe devam ediyordur..
ahillada nişanlısına kıyamamıştır akşam gidip çayını demleyip mısırını patlatmıştır:))
evet ama görümcemde kocamı öldürürsem şaşırmayın diyor:) bunların tam tersi görümcem çıldıracak birgün o olacak allah korusun aklıma geliyor arada diyor:)
nerden bildin kız bebeği olmadığını:)
müneccimmisin nesin:)
ben evde pinekleyenler gurubundanım ama eylülden sonra oğlumu anaokuluna verip çalışmaya başlıyacam:))
Aman inşallah semiha barışmıştır... Diğeride artık anlasın şu kızın kıymetini yaa... :S
E yavrum koskoca tickkrı varya hamileymiş :)
ayy ben ne öküzüm ya
söyleyince baktım, yoksa söylemezsen görmyecem:))
mavii benim oğlumda 6.11 kasım doğumlu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?