evet canım indrimler oluyor çok sık gidiyorum oraya zaten bizim sitede gibi:)Salı günüde Seyhanlara geldim Ayfer :) akiam ilk kez geldim güzel buldum marketi. onlarda bim gibi haftalık kampanya yapıyor sanırım..
ben geldim :)) önce geçmişe göz atiiim kaçırdıklarıma cvp vereyim.geliyorum yine
evet canım indrimler oluyor çok sık gidiyorum oraya zaten bizim sitede gibi:)
kız aşk olsun oraya kadar gelmişsin banada gelsene bir kahve içerdik..
çabuk oku kız merak ediyorum.. mısırmı patlatttın yine:))
sağol canım.hepinizin tek tek cuması mübarek olsun.Günaydın kızlar...
Hepimize Hayırlı cumalar. Rabbim mübarek cuma günü, sıkıntısı olanı feraha çıkarsın, hepimizin tüm dileklerini kabul etsin....
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn.
mesai bitimi dükkandan çıktık bindik arabaya.evin önünde durdurdu.biraz konuştuk ve ben kendi evime gittim.gece yatmadan önce aradı açmadım.yarım saat sonra da msj attım aramışsın görmedim diye.sabah da kahvaltıya gitmedim.direk kapı önünde arabaya bindim ve dükkana geldik.dükkana geldiğimizden beri de hiç yanına gitmedim.konuşmayı da denemedim.bi tek arbaya binerken günaydın demiştim o kadar.hiç konuşmadan ilk servise çıkmış oldu. o yazıhanedeyken girmedim yazıhaneye.o yüzden pcye geç girdim.o gitti ben de geldim.gelince yine çıkcam yazıhaneden.ciddi lduğumu başka türlü anlamayacak.bir de form aldırdım kardeşime mebten.ücretli öğretmenliğe başvurcam.çıkarsa hemen başlıcam.bunu söyledim kendisine.o kadar tek konuşmamız bu.ahilla neler oldu akşam gittinmi nişanlına yoksa evemi gittin??
içime doğuyor akşam nişanlına gittin:))
canım benim ağzına diline yüreğine sağlık.çok tşk ederim.sayende 3 günde gülemediğimi 23 dakika 47 saniyede güldüm.Allah seni daha çok güldürsün inşaallah.tüm muratlarını hakkında hayırlısıysa versin.hayırlı olmayan muratlarını yüreğinden çıkarıp yüreğine hayırlı olanları yerleştirsin inşaallah.slm günaydin kızlar ben gelemedim 2 gündür kayınvaldem bizdeydi oturmadım pcye
hayırlı cumalar dilerim dualarınızı beklşiyorum canlarım
ahillacım 500tane okudum ben bebegim rbbim dilegini kabul etsin daha fazla okumak istedim ama yüzünden okudum yanlış olmasın diye hep okuldada olmuyo evdede işim bitmiyo 500okuyabildim kusura bakma tatlım
bu arada ben anneme kemal paşaya gidicem bu akşam yada yarın ablamlarla eşim mudanyada kalıcakannecime gideyim bakim
bende haberler böyle hepinizi cok seviyorum işe geç kalma riskime ragmen yazayım dedim merak eden bi ahillam bide baharım ama neyse hıhh
tibimide attım
görüşürüz kıslar
yazık eltine deonun kocası çok gitmek istiyor eltimde zoraki yani:)
dün aradı beni 8 çocuk olacak diyor nasıl bir gün aynı evde kalacaz ya diyor:)))
evet dedim aynen öyle eee ben onların kahrını çok çektim bana geldimi hepsi birden gelirdi şimdi sıra bizde dedim:))
3 artı bir evi var ve 3 aile gidiyoruz zaten 4 çocuğu var:))
eee napalım bende çok meraklı değilim ama anlasın kalablık oldumu nasıl oluyor::)
ayyy canım ya,küüçücük yaşta tüm sorumluluğu üstlenmiş.ben hala eve gidince yemeğimi annem hazırlar önüme koyar.kıyamam yaaaaa...ayy kıyamam ona ya bütün derdi o çekiyor okuldan gelip kardeşlerini doyuruyor,
görümcen üniversite sınavlarına girerken hem çocuklara bakıp hem yemek yapıyordu..
ay nedense onu çok seviyorum sanki o anadan çıkmamış:)
çokta masum saygılı okuldan geldiği gibi süpürge açıp toz alır,,
görümcem bu 4.cüye hamileyken mide bulantısı çekmiş hiç mutafağa girememiş..
tüm yemekleri kızı yapmış..oda beni çok sever:))
boşanmak marifet mi?bende cahil cahil geziniyom etraftaa
küçük görümcemde bu geçtiğimiz pazar ünve.. sınavına girdi..
ablasını örnek alıyor kocayı boşuyacakmışta geleceğini aydınlatıyor:)
boşanmasınlar bencede hem iki çocuğu var 5 yıldır boşanıcamda boşanıcam deyip duruyor hep bizi gördüğünde dert yanıyor..
nefret ediyorum sevmiorum diyor hep
kısaca eşi sinir hastası biri herşeye bağırır ölçüsü yok kontrol edemiyor kendini..
biizm yanımızda bile kaç kere salak manyak öküz gibi kelimeler kullanıyor hemde yüksek sesle
hep hakaret ediyor görümcemde kocamı sevmiyorum diyor
çok küfür ediyor karısına anasından girip babasından çıkıyor
mesela bir akşam yemeğe gitmiştik çocuğu düştü kafasını yere çarptı sofradan bir kalkışı vardı
ne biçim annesin çocuğa sahip çıkmaıyorsun görüşecem ben seninle evde falan gibi bağırınca garsonların hepsi biizm masaya baktı tabi görümcem utandı çokk
yani dengesiz biri pskiyatriye ihtiyacı olan biri ama asla hasta olduğunu kabul etmeyen biri
evinde kapısı kırık tekme atarken kapıyı kırmış,,
mutfak camı çatlak yumruk vurmuşsürekli görümcemi aşağılar bağırır çağırır öyle biri
göümcemde kocasına karşı çok soğuk ne hoşgeldin der ne kahvaltısını hazırlar ki bütün gün evde olduğu halde..
ilişkimiz yok bizim evlilk 5 yıl önce bitti ama sabır ediyorum der durur..
ay ne çok yazmışımm hiç farkında değilim:))
kızıda farkında anne ayrılırsanız beni yanına al babamla kalmam diyormuş sürekli(
orayada gelirim artık :)
canım akşam saatiydi rahatsızlık vermek istemedim, belkide kocan gelmiştir yemek yiyosunuzdur.... ama bakındım vallahi denk gelirmiyiz diye....
hatta şevval çişim geldi dedi, bakındım dışarı yaptırsam mı acaba diye :)) sonra tutabilirmisin dedim tutarım dedi. eve geldik
Artık saatler alınacakya hava geç kararacak... Yemeğinizi erken yersiniz derim Ayfer yaşam parkına çık bekle beni 19,00 da diye :))) koşa koşa kızı alır gelirim yanına
sağol canım.hepinizin tek tek cuması mübarek olsun.
mesai bitimi dükkandan çıktık bindik arabaya.evin önünde durdurdu.biraz konuştuk ve ben kendi evime gittim.gece yatmadan önce aradı açmadım.yarım saat sonra da msj attım aramışsın görmedim diye.sabah da kahvaltıya gitmedim.direk kapı önünde arabaya bindim ve dükkana geldik.dükkana geldiğimizden beri de hiç yanına gitmedim.konuşmayı da denemedim.bi tek arbaya binerken günaydın demiştim o kadar.hiç konuşmadan ilk servise çıkmış oldu. o yazıhanedeyken girmedim yazıhaneye.o yüzden pcye geç girdim.o gitti ben de geldim.gelince yine çıkcam yazıhaneden.ciddi lduğumu başka türlü anlamayacak.bir de form aldırdım kardeşime mebten.ücretli öğretmenliğe başvurcam.çıkarsa hemen başlıcam.bunu söyledim kendisine.o kadar tek konuşmamız bu.
canım benim ağzına diline yüreğine sağlık.çok tşk ederim.sayende 3 günde gülemediğimi 23 dakika 47 saniyede güldüm.Allah seni daha çok güldürsün inşaallah.tüm muratlarını hakkında hayırlısıysa versin.hayırlı olmayan muratlarını yüreğinden çıkarıp yüreğine hayırlı olanları yerleştirsin inşaallah.
yazık eltine dehalamlar falan da toplanıp bize gelirlerdi ama biz hiç gitmedik.
bi yaz 3 odalı bi evde kırk kişi evet tam kırk kişi kaldığımızı bilirim çocuktuk o zaman.
işi zor ama madem size yapmış bi görsün...
ayyy canım ya,küüçücük yaşta tüm sorumluluğu üstlenmiş.ben hala eve gidince yemeğimi annem hazırlar önüme koyar.kıyamam yaaaaa...
boşanmak marifet mi?
bence eşine yumuşak davranıp onu kazanmaya çalışsın belki o zaman doktora gitmeye de ikna eder.bi denesin olmazsa boşasın.
peygamberimizin ve Allah (c.c)ın en sevmediği helaldir boşanma.
heh işte ben de nişanlım olacak öküzden sadece bu tepkiyi bekledim aslında.yoksa ayrı ev bizi maddi ve manevi açıdan daha çok zorlayacak onu biliyorum.ama bu tepkiyi göremiyorum işte...bizimde günümüz var bu akşam... yarın düğün olduğu için bu akşama aldık ablama gidiyoruz...
geçenlerde eniştemle, kocam dedikodu yapıyorlar yanımızda. Gördün mü ....... i, (diğer ablamdan bahsediyorlar) kocası güne gelmedi maça gitti, adam döndüğünde ...... nasıldı. balkonda adamın ayağının altına paspas getirmeler, sırtına hırkasını vermeler, çay doldurmalar, bizimkiler olsa, gün günü maça gittik diye, suratımıza bakmazlar aç geberin derler, yaa en iyiside ....... bunların içinde vs.biz ablamla böyleyiz... Bende dedimki eeee her kadının bi iyi huyu varsa her adamında bir iyi huyu var demekki,
Ablamla kaynanası şimdiye kadar bir kere tartıştı, .....eniştem annesine, anne bi önce karımla konuştuğunun farkına var, sonra laflarına dikkat et, kalk ...... gidiyoruz demiş dedim.
bizimkiler tık kesildi tvye odaklandılar....
semiha hala girmemiş :S dün tilkiler dolaşıyor demişti.kimde numarası varsa bi arar mısınız?merak ettim bak şimdi :SAillayla Semiha ne yaptılar acaba
ikisinide çok merak ediyorum....
Allah kolaylık versin canım.sorma sevcanım iş yerinde işler çok yoğun,girp bi bakıyorum daha da giremiyorum. :d
hoş geldin tüm sorular sorulmuş ve sen kaçmışsınslmm arkadaşlar biraz geç mi katıldım aranıza :)
avucunu yalarsın canımsemiha kesin hala küslüğe devam ediyordur..
ahillada nişanlısına kıyamamıştır akşam gidip çayını demleyip mısırını patlatmıştır:))
evet ama görümcemde kocamı öldürürsem şaşırmayın diyor:) bunların tam tersi görümcem çıldıracak birgün o olacak allah korusun aklıma geliyor arada diyor:)
nerden bildin kız bebeği olmadığını:)
müneccimmisin nesin:)
ben evde pinekleyenler gurubundanım ama eylülden sonra oğlumu anaokuluna verip çalışmaya başlıyacam:))
ayy ben ne öküzüm ya
söyleyince baktım, yoksa söylemezsen görmyecem:))
peki nişanlın konuşmak için çabalamıyormu??
ne oldu aşkım neden farklıısn neden benmile konuşmuyorsun demiyormu??
bu adam nişanlıyken böyle ilgisizse evlendikten sonra nasıl olacak ya
özür dilerim bunu yazdığım için ama seninki hepten odunmuş ya(
o parka gidicez bu yaz oğlumla bol bol:)
sende işten eve evdinden parka gelirsin çekirdek çitletiriz:))))))
bi kere geldi yanıma.dışardaydım.o sırada da özge aradı.telefonu açınca azcık bekledi baktı uzun sürecek gitti.
telefonu kapatınca içeri girdim bi baktım halı paketliyor.bu hep benim yaptığım iş.aklınca çalış mı demek istedi bilemedim ama ben de girdimpakete.hiç konuşmadık.sadece halı numarasını sordu bikaç kez ben de söyledim okadar.
aşkım mı dicek?nişanlım mı?daha bi kere duymadım.bazan çok kırar kavga ederken sorarım sen beni seviyor musun diye.bişi sölemez.en fazla alnımdan öper sinirli değilse,sinirliyse bilmiyorum der.
oduna hakaret etme darılır ama
heh işte ben de nişanlım olacak öküzden sadece bu tepkiyi bekledim aslında.yoksa ayrı ev bizi maddi ve manevi açıdan daha çok zorlayacak onu biliyorum.ama bu tepkiyi göremiyorum işte...
semiha hala girmemiş :S dün tilkiler dolaşıyor demişti.kimde numarası varsa bi arar mısınız?merak ettim bak şimdi :S
ya da bana da verin numarasını ama önce sorun belki istemez bende nosu olmasını :S
Allah kolaylık versin canım.
hoş geldin tüm sorular sorulmuş ve sen kaçmışsın
avucunu yalarsın canımmısır falan olmadığı gibi,hatasının ne olduğunu gerçekten anlayana kdar güler yüz de yok.
esta piti piti ama çok güldüm ya
aman benim öküzde hiç bir zaman öyle demedi. kayganam küfür etti bana boynunu büktü. baktım olmayacak aaaaaaaaa ben aldım elime köteği, hala sesi çıkmaz kocamın ama gitmezde kaynanama en azından uzak durur....
Semiha iyiyidi sabah konuştuk girer öğleden sonra merak etmeyin :)))
bi kere geldi yanıma.dışardaydım.o sırada da özge aradı.telefonu açınca azcık bekledi baktı uzun sürecek gitti.
telefonu kapatınca içeri girdim bi baktım halı paketliyor.bu hep benim yaptığım iş.aklınca çalış mı demek istedi bilemedim ama ben de girdimpakete.hiç konuşmadık.sadece halı numarasını sordu bikaç kez ben de söyledim okadar.
aşkım mı dicek?nişanlım mı?daha bi kere duymadım.bazan çok kırar kavga ederken sorarım sen beni seviyor musun diye.bişi sölemez.en fazla alnımdan öper sinirli değilse,sinirliyse bilmiyorum der.
oduna hakaret etme darılır ama
barışmışmı kocasıyla??
kapalıyım canım.makyaj yapsam bu sefer de elalemin adamları var burda ne yaptığını sanıyorsun ben ..... mıyım der.bu arada ahillacım dükkandada kapalımıısn yoksa açıkmısın??
ay nedense merak ettim eğer açıksan saçını sal makyajını yap bir alımlı olki hiçta taviz verme,
nişanlın seni kıskanmıyorsa bile kısakndır onu deli et:)
azcukk farklı harket et kendinen emin ol öyle davran elimi sallasam elisi misali davran:)
çokta bana güvenme geride tepebilir.. herşeyi b.. etmeyim
hadi yaaa(
beni seviyormusun diye sorma canım bak bu geri tepiyor bunu sakın sorma bidaha
o sana sorsa sen ne düşünürsün demekki sevgimden emin değil dersin ve öyle davranırsın..
seninki tam koçmuş aaa
benimki hayatım aşkım demeden konuşmazz
tabi karakter meselesi bu tartışılır..
abiminde karısına hiç aşkım dediğini bilmem ama hep canım derrr..
seninki isminlemi hitap ediyor sana allahın kalası
onu sormadım yaayyy bende ne öküzüm...
ama sesi iyiydi.
kapalıyım canım.makyaj yapsam bu sefer de elalemin adamları var burda ne yaptığını sanıyorsun ben ..... mıyım der.
kendi çapında kıskanıyor ama o kadar.evet emin değilim sevgisinden ve bunu kendisine de açık açık söyledim.bu yaşadıklarımdan sonra kim emin olabilir ki???
kalasa da hakaret etme.bizimkine literatür kelime üretememiş
genelde ortaya konuşur.müşteri geldiyse elif hanım der.yakın arkadaşlardan biri varsa yanımızda adımla seslenir.başbaşaysak sen der.şimdiye dek sadece bi kere canım bi kere de hayatım dedi.ama ikisinde de kavgalıydık,içinden gelmeden zoraki dedi.
ayy bugün çok rahatım çamaşırım yok ütüm yok..
yemeğimde akşamdan hazır eşim dün akşam dişçiden geldiği için yemek yemedi akşama yemek telaşım yok:))
buraya yapıştım bugün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?