sevse söylerdi,demek ki sevmiyor.ayrıca ben ne kadar kızgın olursam ne kdar kırgın olursam olayım o bana sorduğunda cvp hep aynıdır.seviyorum derim.ama o genelde bilmiyorum der.hadi canım.... İnsan nasıl aşk kelimeleri söylemez sevdiğine anlamadım....
Sana çalış demeye de hakkı yok. çalış diyecek adam maaş bağlar...
ayrıca iyi etmişsin öğretmenlik başvurusu için.... Herşeyin yerinin farklı olduğunu anladın....
Ama vallahi ben nişanlına yine kızamıyorum ahilla tek suç senin bu kadar iyi niyetli olman....
Çünkü adam durumun gerektirdiği gibi davranıyor.... Birazcık süründürcektin, o zaman kıymetli olurdun emin ol....
ayy bugün çok rahatım çamaşırım yok ütüm yok..
yemeğimde akşamdan hazır eşim dün akşam dişçiden geldiği için yemek yemedi akşama yemek telaşım yok:))
buraya yapıştım bugün:))
kapalıyım canım.makyaj yapsam bu sefer de elalemin adamları var burda ne yaptığını sanıyorsun ben ..... mıyım der.
kendi çapında kıskanıyor ama o kadar.evet emin değilim sevgisinden ve bunu kendisine de açık açık söyledim.bu yaşadıklarımdan sonra kim emin olabilir ki???
kalasa da hakaret etme.bizimkine literatür kelime üretememiş
genelde ortaya konuşur.müşteri geldiyse elif hanım der.yakın arkadaşlardan biri varsa yanımızda adımla seslenir.başbaşaysak sen der.şimdiye dek sadece bi kere canım bi kere de hayatım dedi.ama ikisinde de kavgalıydık,içinden gelmeden zoraki dedi.
offf yaaa bu nasıl bir erkek peki karakterimi öyle yani arkadaşalrına canım cicim annesine annecim diyen birimi??
yoksa sadece sanamı soğuk davarnıyor??
canım sen kouştukça bu adam batıyo bana :44::44::44::44:
canım yanlış anlama ama içimden geçeni paylaşmak istiyorum..
sen ayrılalım dediğinde ohbe sonunda diyecek gibi geldi bana nedense(
sakın etkilenme bu yazdığmdan ama ne bilim öyle hissettim
keşke farklı olaydı canım.keşke hep arkadaşlık dönemimizdeki gibi olaydı...
ben de öyle hissettim.
dün akşam konuşurken tek olumlu sayabileceğim cümleleri şunlardı:
ben hep derdim ki annemi istemeyeni ben de istemem koyarım kapının önüne.bana büyük konuşma derlerdi.şimdi anlıyorum ki büyük konuşmuşum.iki arada bi deredeyim.
biz arkadaşken tüm arkadaşları evli sanıyordu.bana bakarken gözleri gülerdi.bi arkadaşı vardı çok zıttık sürekli birbirimize laf sokardık ve o bizimkinin en iyi arkadaşı hatta dostum dediği tek insan.ve ona bile laf söyleme imkanı vermezdi.nişandan sonraki ilk altı ay çok güzeldi.sonrasında annesi bana karşı değişmeye başladı ve söndü gözleri...
şimdi ben de anlayamıyorum neler olduğunu.oysa o kadar iyi niyetliydim o kadar sabırlıydım ki...
emin olduğum tek şey:BEN BUNLARI HAK ETMEDİM...
ben de öyle hissettim.
dün akşam konuşurken tek olumlu sayabileceğim cümleleri şunlardı:
ben hep derdim ki annemi istemeyeni ben de istemem koyarım kapının önüne.bana büyük konuşma derlerdi.şimdi anlıyorum ki büyük konuşmuşum.iki arada bi deredeyim.
tek sorun buysa yani annesini istememense ve çok seviyorsan
geria adım atacaksın annesiyle yaşayacaksınn..
ama annesini istemiyorum diyebiliyorsan hala..
tek kelime net bir şekilde söylüyorum sizin nişanlılık süresi bitimde(
biz arkadaşken tüm arkadaşları evli sanıyordu.bana bakarken gözleri gülerdi.bi arkadaşı vardı çok zıttık sürekli birbirimize laf sokardık ve o bizimkinin en iyi arkadaşı hatta dostum dediği tek insan.ve ona bile laf söyleme imkanı vermezdi.nişandan sonraki ilk altı ay çok güzeldi.sonrasında annesi bana karşı değişmeye başladı ve söndü gözleri...
şimdi ben de anlayamıyorum neler olduğunu.oysa o kadar iyi niyetliydim o kadar sabırlıydım ki...
emin olduğum tek şey:BEN BUNLARI HAK ETMEDİM...
kız bu kadın size soğutma büyüsümü yaptı ozaman(
yani de değiştiki ozamandan bu zamana..
büyü olayaına inanmayanlara saygı duyarım ama ben bizzat inanıyorum..
ne bilim aklıma geldi..
soğutma büyüsü mü :S bilmem ki :S büyü vardır ama dinimizde günahtır.b günaha girmeyi göze almış mıdır ki???
soğutma büyüsü mü :S bilmem ki :S büyü vardır ama dinimizde günahtır.b günaha girmeyi göze almış mıdır ki???
aynen böyle söyledi.ne yapacağımı bilmiyorum diye de ekledi.böylemi söyledi sana....
annesine bağlı olması çok güzel, ama bağımlı olması da bir o kadar kötü. Onlarınki artık ana oğul ilişkisinden çıkmış gibi, bu kadarda olmaz yaa... bence hemen bitirme, ama aranı da düzeltme...
ama zaten ileride de kesin biter dersen hiç düşünme sebep bu olsun yani, bozdularsa da aranı, anası bozdu olsun. Her şekilde suçlu sen ilan edileceksin şimdiden hazırlıklı ol.
annesiyle bir ilgisi yok bence aranızın kötüleşmesinin, tek problem nişanlının anasını çok dinlemesi...
haklısın canım.etkilenme yazdıklarımdan ama
ben bile eşime işe başladığımda maaşımı alıcam takır takır dedim:))
çünkü okullar açıldığı gibi ciddi olarak işyerinde çalışmaya başlıcam..
sen nişanlısın parauya en ihtiyacın olduğu dönemdesin nasıl vermezki nasıl istemezsin ben anlıyamıyorum
neye güveniyorsun yarın öbür gün bitti dediğinde ne yapıcaksın???
biz evliyken önümüzü göremiyoruz kıyıya köşeye atıyoruz bişeyler..
sen nişanlsıısn önünü nasıl grebiliyorsunki parasız çalışıyorsun..
sigortan varmı eminmki yoktur(
ben de anlayamıyorum artık nasıl biri olduğunu...cuma saati günaha girdim allahım affet beni..
nerden geldi aklıma bilmiyorum birden yazdım hissettiğim için..
nasıl bir kadındır bilemiyorumki o yüzden yazdığımdan utandım(
neden büyü yapsınlar be canım... herşey ortada değilmi?
istemediğin olaylarda bile herşeye sevdiğin için he demişsin. ya seni sevdikleri için he diyen olmuş mu?
Taviz tavizi doğurmuş.... Kendilerinin vazgeçilmez olduklarını düşünüyorlar. Sende hiç kendinin kaybedilebileceğini göstermemişsin.. sonuç olması gereken gibi tıkır tıkır ilerlemiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?