Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
sevse söylerdi,demek ki sevmiyor.ayrıca ben ne kadar kızgın olursam ne kdar kırgın olursam olayım o bana sorduğunda cvp hep aynıdır.seviyorum derim.ama o genelde bilmiyorum der.
dünkü tartışmadan sonra kendisinden de soğumaya başladım.o yüzden uzak olmak istiyorum.öğretmenlik başvurusu da bunun eseri.benim yapımda da gidebildiği yere kadar alttan alma var.gidemediğimi anlayınca hala çözüm yoksa soğumaya başlarım.soğuma devam edince de dönüşü yoktur.iki gün daha böyle giderse içim buz kesecek kendisine karşı.

hiç bi zaman süründürmek istemedim.istedim ki herkesle aramız iyi olsun iyi anlaşalım herkesi sevelim herkes de bizi sevsin.ama olmadı.ben de artık olması için çabalamıcam.bi savaşşsa bu,kazandılar.bi yaşamsa herkes kaybetti.gözleri aydın olsun.

o halde saat 13-13:30a kadar sohbetin dibine vururuz.sonrasında ben çıkcam.gelir bizim öküz.

canım sen kouştukça bu adam batıyo bana :44::44::44::44:

offf yaaa bu nasıl bir erkek peki karakterimi öyle yani arkadaşalrına canım cicim annesine annecim diyen birimi??
yoksa sadece sanamı soğuk davarnıyor??

annesine annecim der.telefonda da öyle kayıtlı.ablasına falan hep abla der.
bu şekilde konuştuğu bi ben varım sanırım.

hadi azcık müzik dinleeyelim :)) çok sevdiğim bi parçanın linkini atayım da siz de dinleyin.
sözleri çok güzel :)

Saklımdasın (Erdal Güney) - YouTube

canım yanlış anlama ama içimden geçeni paylaşmak istiyorum..
sen ayrılalım dediğinde ohbe sonunda diyecek gibi geldi bana nedense(
sakın etkilenme bu yazdığmdan ama ne bilim öyle hissettim

canım yanlış anlama ama içimden geçeni paylaşmak istiyorum..
sen ayrılalım dediğinde ohbe sonunda diyecek gibi geldi bana nedense(
sakın etkilenme bu yazdığmdan ama ne bilim öyle hissettim

ben de öyle hissettim.
dün akşam konuşurken tek olumlu sayabileceğim cümleleri şunlardı:
ben hep derdim ki annemi istemeyeni ben de istemem koyarım kapının önüne.bana büyük konuşma derlerdi.şimdi anlıyorum ki büyük konuşmuşum.iki arada bi deredeyim.

biz arkadaşken tüm arkadaşları evli sanıyordu.bana bakarken gözleri gülerdi.bi arkadaşı vardı çok zıttık sürekli birbirimize laf sokardık ve o bizimkinin en iyi arkadaşı hatta dostum dediği tek insan.ve ona bile laf söyleme imkanı vermezdi.nişandan sonraki ilk altı ay çok güzeldi.sonrasında annesi bana karşı değişmeye başladı ve söndü gözleri...
şimdi ben de anlayamıyorum neler olduğunu.oysa o kadar iyi niyetliydim o kadar sabırlıydım ki...
emin olduğum tek şey:BEN BUNLARI HAK ETMEDİM...

tek sorun buysa yani annesini istememense ve çok seviyorsan
geria adım atacaksın annesiyle yaşayacaksınn..
ama annesini istemiyorum diyebiliyorsan hala..
tek kelime net bir şekilde söylüyorum sizin nişanlılık süresi bitimde(

kız bu kadın size soğutma büyüsümü yaptı ozaman(
yani de değiştiki ozamandan bu zamana..
büyü olayaına inanmayanlara saygı duyarım ama ben bizzat inanıyorum..
ne bilim aklıma geldi..

böylemi söyledi sana....

annesine bağlı olması çok güzel, ama bağımlı olması da bir o kadar kötü. Onlarınki artık ana oğul ilişkisinden çıkmış gibi, bu kadarda olmaz yaa... bence hemen bitirme, ama aranı da düzeltme...
ama zaten ileride de kesin biter dersen hiç düşünme sebep bu olsun yani, bozdularsa da aranı, anası bozdu olsun. Her şekilde suçlu sen ilan edileceksin şimdiden hazırlıklı ol.

Farkındayım canım.ama sorun annesi de değil.sorun bizimkinin bana destek çıkmaması.
mesela anaannem dayımlarla oturur.son bir yılda muthiş huysuzlandı sadece yengeme değil hepimize karşı.
gider dayıma yengemi şikayet eder durur.dayım haklısın anne napalım ses çıkarmayalım en azından evin işini gücünü görüyor der.
yengem gider annen bana böyle böyle yaptı der şikayet eder.dayım ona da haklısın hanım ama napalım yaşlı insan söz anlamıyorki atsan atılmaz kessen kesilmez der.
ikisinin de gönlünü alır ikisi de susar.
he ikisi de yanyanaysa kim suçluysa ona sen suçlusun der.
benim tek istediğim bana haklı olduğumda haklısın demesiydi ama demedi.
ya da bişiye üzüldüğümde gidip anlatabilmemdi.anlatamadım...hep terslendi hep savundu...
içim rahat çünkü daha fazla yapabileceğim bişi de yok.
bitirirse de kendi bilir.o kadar hakkım var üstünde.bu dünyanın bi de öbür tarafı var.ben helallik kısmını oraya saklıyorum.

annesiyle bir ilgisi yok bence aranızın kötüleşmesinin, tek problem nişanlının anasını çok dinlemesi...

Son düzenleme:
kız bu kadın size soğutma büyüsümü yaptı ozaman(
yani de değiştiki ozamandan bu zamana..
büyü olayaına inanmayanlara saygı duyarım ama ben bizzat inanıyorum..
ne bilim aklıma geldi..

soğutma büyüsü mü :S bilmem ki :S büyü vardır ama dinimizde günahtır.b günaha girmeyi göze almış mıdır ki???

etkilenme yazdıklarımdan ama
ben bile eşime işe başladığımda maaşımı alıcam takır takır dedim:))
çünkü okullar açıldığı gibi ciddi olarak işyerinde çalışmaya başlıcam..
sen nişanlısın parauya en ihtiyacın olduğu dönemdesin nasıl vermezki nasıl istemezsin ben anlıyamıyorum
neye güveniyorsun yarın öbür gün bitti dediğinde ne yapıcaksın???
biz evliyken önümüzü göremiyoruz kıyıya köşeye atıyoruz bişeyler..
sen nişanlsıısn önünü nasıl grebiliyorsunki parasız çalışıyorsun..
sigortan varmı eminmki yoktur(

soğutma büyüsü mü :S bilmem ki :S büyü vardır ama dinimizde günahtır.b günaha girmeyi göze almış mıdır ki???

cuma saati günaha girdim allahım affet beni..
nerden geldi aklıma bilmiyorum birden yazdım hissettiğim için..
nasıl bir kadındır bilemiyorumki o yüzden yazdığımdan utandım(

neden büyü yapsınlar be canım... herşey ortada değilmi?

istemediğin olaylarda bile herşeye sevdiğin için he demişsin. ya seni sevdikleri için he diyen olmuş mu?
Taviz tavizi doğurmuş.... Kendilerinin vazgeçilmez olduklarını düşünüyorlar. Sende hiç kendinin kaybedilebileceğini göstermemişsin.. sonuç olması gereken gibi tıkır tıkır ilerlemiş....

aynen böyle söyledi.ne yapacağımı bilmiyorum diye de ekledi.
yanında kalabileceği tek oğlu bu değil ki :S

annesiyle bir ilgisi yok bence aranızın kötüleşmesinin, tek problem nişanlının anasını çok dinlemesi...

aynen...

haklısın canım.

cuma saati günaha girdim allahım affet beni..
nerden geldi aklıma bilmiyorum birden yazdım hissettiğim için..
nasıl bir kadındır bilemiyorumki o yüzden yazdığımdan utandım(
ben de anlayamıyorum artık nasıl biri olduğunu...

kendi iiçimizde çok tartıştık tavrımı çok koydum ama hep bi şeilde ben geri adım attım.haklısın.ama bu sefer geri vites yyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…