afiyet olsun hayatım..ben yemekteyim kızlar....
haklısın canım.
ben de anlayamıyorum artık nasıl biri olduğunu...
kendi iiçimizde çok tartıştık tavrımı çok koydum ama hep bi şeilde ben geri adım attım.haklısın.ama bu sefer geri vites yyok
afiyet olsun hayatım..
ozaman alıştırmışsın yine senden bekliyor haspam
boşanmasınlar bencede hem iki çocuğu var 5 yıldır boşanıcamda boşanıcam deyip duruyor hep bizi gördüğünde dert yanıyor..
nefret ediyorum sevmiorum diyor hep
kısaca eşi sinir hastası biri herşeye bağırır ölçüsü yok kontrol edemiyor kendini..
biizm yanımızda bile kaç kere salak manyak öküz gibi kelimeler kullanıyor hemde yüksek sesle
hep hakaret ediyor görümcemde kocamı sevmiyorum diyor
çok küfür ediyor karısına anasından girip babasından çıkıyor
mesela bir akşam yemeğe gitmiştik çocuğu düştü kafasını yere çarptı sofradan bir kalkışı vardı
ne biçim annesin çocuğa sahip çıkmaıyorsun görüşecem ben seninle evde falan gibi bağırınca garsonların hepsi biizm masaya baktı tabi görümcem utandı çokk
yani dengesiz biri pskiyatriye ihtiyacı olan biri ama asla hasta olduğunu kabul etmeyen biri
evinde kapısı kırık tekme atarken kapıyı kırmış,,
mutfak camı çatlak yumruk vurmuşsürekli görümcemi aşağılar bağırır çağırır öyle biri
göümcemde kocasına karşı çok soğuk ne hoşgeldin der ne kahvaltısını hazırlar ki bütün gün evde olduğu halde..
ilişkimiz yok bizim evlilk 5 yıl önce bitti ama sabır ediyorum der durur..
ay ne çok yazmışımm hiç farkında değilim:))
kızıda farkında anne ayrılırsanız beni yanına al babamla kalmam diyormuş sürekli(
bizimde günümüz var bu akşam... yarın düğün olduğu için bu akşama aldık ablama gidiyoruz...
geçenlerde eniştemle, kocam dedikodu yapıyorlar yanımızda. Gördün mü ....... i, (diğer ablamdan bahsediyorlar) kocası güne gelmedi maça gitti, adam döndüğünde ...... nasıldı. balkonda adamın ayağının altına paspas getirmeler, sırtına hırkasını vermeler, çay doldurmalar, bizimkiler olsa, gün günü maça gittik diye, suratımıza bakmazlar aç geberin derler, yaa en iyiside ....... bunların içinde vs.biz ablamla böyleyiz... Bende dedimki eeee her kadının bi iyi huyu varsa her adamında bir iyi huyu var demekki,
Ablamla kaynanası şimdiye kadar bir kere tartıştı, .....eniştem annesine, anne bi önce karımla konuştuğunun farkına var, sonra laflarına dikkat et, kalk ...... gidiyoruz demiş dedim.
bizimkiler tık kesildi tvye odaklandılar....
yarın da Özgelerin evine çok yakın bir yere gidiyorum. Eski müdürümün eşi davet etti :) annesine gelecekmiş gel görüşelim dedi.
Arkadaşımda ablama cumartesi sevcana gidicem demiş, ama bana bişey demedi,
birazda ben geziyim beeehhhh....
ayy bugün çok rahatım çamaşırım yok ütüm yok..
yemeğimde akşamdan hazır eşim dün akşam dişçiden geldiği için yemek yemedi akşama yemek telaşım yok:))
buraya yapıştım bugün:))
sevse söylerdi,demek ki sevmiyor.ayrıca ben ne kadar kızgın olursam ne kdar kırgın olursam olayım o bana sorduğunda cvp hep aynıdır.seviyorum derim.ama o genelde bilmiyorum der.
dünkü tartışmadan sonra kendisinden de soğumaya başladım.o yüzden uzak olmak istiyorum.öğretmenlik başvurusu da bunun eseri.benim yapımda da gidebildiği yere kadar alttan alma var.gidemediğimi anlayınca hala çözüm yoksa soğumaya başlarım.soğuma devam edince de dönüşü yoktur.iki gün daha böyle giderse içim buz kesecek kendisine karşı.
hiç bi zaman süründürmek istemedim.istedim ki herkesle aramız iyi olsun iyi anlaşalım herkesi sevelim herkes de bizi sevsin.ama olmadı.ben de artık olması için çabalamıcam.bi savaşşsa bu,kazandılar.bi yaşamsa herkes kaybetti.gözleri aydın olsun.
ahh ahillam kv nin ekmegine yag surmekte kararlisin anlasilan yapma bunu cok asilamiycak bir problem yok bence mucadele diyorum sana hala bildigini okuyosun bak sevcanin ablasina kocasina nasil davraniyomus karsiliginida ne sekilde aliyomus meslegine donmen konusunda hemfikirm daha oncede soylemistim ama nisanlin konusunda pes etme pisma olursun benden soylemesi sonra dedi dersin bir bildigimiz var heralde sonucta nisanlin ozunde iyi biri egitebilirsin ama kolay yolla degil tabi birazcik iyi niyeti brakda seytanligini konustur
o halde saat 13-13:30a kadar sohbetin dibine vururuz.sonrasında ben çıkcam.gelir bizim öküz.
ben de öyle hissettim.
dün akşam konuşurken tek olumlu sayabileceğim cümleleri şunlardı:
ben hep derdim ki annemi istemeyeni ben de istemem koyarım kapının önüne.bana büyük konuşma derlerdi.şimdi anlıyorum ki büyük konuşmuşum.iki arada bi deredeyim.
allah kolaylik versin gorumcene sinirli kocayla cok zor yinede iki cocuk var ortada iyi cesaret bosanmak istiyo ...
tabii islerine gelmeyince susarlar ablanada hayran kaldim ne mutlu ona basarabiliyosa ama hersey karsilikli enistende hic ezdirmiyomus baksana ahillada keske bu kivama getirebilse nisanlisini kadin isterse yapar aslinda eee ne demisler kadinlar seytandir diye biraz seytanligimizi konusturmamiz lazim boyle durumlarda ama nerde bizde
aaa banada yakin biyere geliyosun ozaman sevcanim bende ozgeye yakinim yurume mesafesi kadar banada ugrarsin artik
ohhh ciceksin desene zaten yemek derdinden kurtulmak basli basina keyif esimde buaksam eltimlerde kalalim diyo gidersek yirticam yemekten ama kendi evimden baska biyerde rahat edemiyorum yemek yapmaya raziyim yani cokmu evcimenim ne
hala okuz diyo yapma sevdigin o senin
aslinda burdaki konusmasinda hakli napsin oda soyle dusunuyodur simdiden anne konusunda taviz verirsem hepten yuz bulcak anneme karsi iyice doldurcak kendini o annesi bugun varsa yerin yoklar yasli insanlar babasi icin vicdan azabi cekti diyosun ayni seyleri yasarim diye korkuyo sende nisanlina karsi kv seviyomus hissi yarat belkide bu ise yarar belkide sende sevmeye baslarsinbununla ilgili bi hikaye vardirya kayinveldesini oldurmek icin zehir alir gelin hergun gizliden icirir nasil olsa olcek diye ii davranmaya baslar kendi iyi davraninca kv melek gibi olur ozamn kv yi sevmeye baslar zehiri aldigi adama kosar olmesini istemiyorum napcam diye zehiri satan adamda o zaten zehir degilde sevgi iksiriydi der ayni bu hesap yaklasmaya calis pes etmek yok diyorum baskada bisi demek gelmiyo icimden
kizlar yarin kaynimin nisani var istanbulagitcez sabahtan feribotla gecicez haftasonu yokum cok kaynatmayin emi gerci haftasonu sevcan yok hayatta ankarada cokda kaynatamassiniz oohhh gecmisi okumak zoroluyo yavvv
yeni elti geliyor :) hadi hayırlısı olsun...
bu arada neden eltinde kalıyosun sen. kalma kızım bende aynı şehir içinde kalmayı hiç sevmem... eğer kalacaksam sevdiğim insanda kalırımki o da bende kalsın
aynen öyle çok iyi yapıyor ablam... tamamen kadın gibi davranıyor, benim gibi rolleri şaşmıyorççç
canım ben senin nerede oturduğunu tam çözemedim inan :)))
altıparmakta değil misin? özgenin evi nere altıparmak nere.
avcumun içi gibi biliyorum özgenin oturduğu mahalleyi çünkü 22 yıl oturdum....
ayrıca sen davet et ben sana özelde gelirim kahve içmeye. Sen ne kadaaannn bana gelmemiş olsanda, sevdim seni. (özge kudursun)
kız seviyordur belki eltisini:))
canim altiparmaktayim ama merinos parka yurume mesafem 10 dakka ozgede merinos parki bizim mahallede demisti biyerde ordan pay bictim yakinizdir diyebunu soz olarak kabul ediyorum nekadar sevinirim gelsen ilk firsatta davetlimsin sozunde durmada bi sen gel cagdas kumpirdede kumpir ismarlarim bana yakin cok kumpirle aklini celmeye calismasi yaptim umarim basarmisimdir
yeni elti geliyor :) hadi hayırlısı olsun...
bu arada neden eltinde kalıyosun sen. kalma kızım bende aynı şehir içinde kalmayı hiç sevmem... eğer kalacaksam sevdiğim insanda kalırımki o da bende kalsın
kız seviyordur belki eltisini:))
yaa aslinda mecburi oda gelcekya nisana hepberaber gitcez mudanyadan ferbotle gecicez eltimde oraya yakin yerde oturuyo esimde aksamdan gidelim sabahta ordan cikariz hepberaber dedi bende ne farkeder burdan cikar ordan aliriz onlari dedim ama bakaim karari neoldu bilmiyorum dedigi dedktir tipik koc burcuyoksa keyfin kalma isini zaten istemem gerci gittkmi cok guzel agirliyo herseyi serer onumuze eli aciktir paralarida bol her gidisimizde karli cikiyoruz yani eltimin ailesi asiretler cok zenginler dugunlerinde butun sanatcilar vardi bulent ersoydan tut iboya kadar hatta facede fotolar varda gizledim ...ailesi sanatcilarla aile dostu olmus okadar yani oyuzden faydalari cok dokunuyo bize esimde saygidada sevgidede kusur etmez onlara karsi toz kondurmazz yinede herkesin kendi evi valla kendi annemde bile daraliyorum birgunden fazla evim evim guzel evim ohhh misss
yorum yok
vayyyy aşiret kızına bak senn amanin çok zengindir kız onlar:))
bülent ersoylar havada uçuşmuş demek ay çok merak ettim eltini facende resmi var aşiret yavurusnun:))
kızlar ben buradan hatayla çıkış yaparsam bidaha asla giremem:)
çünkü hotmalime gelen şifremi silmişim:)
buraya geldigimizden beri elektrik dogalgaz su faturalarimizi onlar oduyo komsuda pisnce bizede dusuyo yani
facede var eltimin evinde oglunun dogum gununu kutlamistik orda cekilen fotolar var.... dugun fotolarida var ama be cok kotu cikmisim oyuzden gizledim bana geldiginizde bakarsiniz...
ozaman cikma sakin
yaa aslinda mecburi oda gelcekya nisana hepberaber gitcez mudanyadan ferbotle gecicez eltimde oraya yakin yerde oturuyo esimde aksamdan gidelim sabahta ordan cikariz hepberaber dedi bende ne farkeder burdan cikar ordan aliriz onlari dedim ama bakaim karari neoldu bilmiyorum dedigi dedktir tipik koc burcuyoksa keyfin kalma isini zaten istemem gerci gittkmi cok guzel agirliyo herseyi serer onumuze eli aciktir paralarida bol her gidisimizde karli cikiyoruz yani eltimin ailesi asiretler cok zenginler dugunlerinde butun sanatcilar vardi bulent ersoydan tut iboya kadar hatta facede fotolar varda gizledim ...ailesi sanatcilarla aile dostu olmus okadar yani oyuzden faydalari cok dokunuyo bize esimde saygidada sevgidede kusur etmez onlara karsi toz kondurmazz yinede herkesin kendi evi valla kendi annemde bile daraliyorum birgunden fazla evim evim guzel evim ohhh misss
yorum yok
kızlar ben buradan hatayla çıkış yaparsam bidaha asla giremem:)
çünkü hotmalime gelen şifremi silmişim:)
kız yinuse sen ne güzelmişsin hiç incelememişim senişimdi baktım fotoğraflarına vallahi maşallahın var:))))
dur biraz daha bakim:)
buraya geldigimizden beri elektrik dogalgaz su faturalarimizi onlar oduyo komsuda pisnce bizede dusuyo yani
facede var eltimin evinde oglunun dogum gununu kutlamistik orda cekilen fotolar var.... dugun fotolarida var ama be cok kotu cikmisim oyuzden gizledim bana geldiginizde bakarsiniz...
ozaman cikma sakin
ay bulamadım eltini aman senden güzel olacak değilya:))
kız bu koç erkekleri pek bir seviliyor sende boıl bol kocanın resmini koymuşun benim gibi:))
sankim brat pitte kocamın resmini koyuyorum dedim eşime, oda kimmiş diyor
adamı şımartıyom tepeme çıkarıyorum oda kendini bir b.. sanıyorr
ama seviyorum kocamı ya hemide çokkkkkkkkk
koç erkeğe sahip olmak kolay değilmiş oluncada vazgeçmek kolay olmuyorr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?