amin canım cümlemizi:))Allah bozmasın aranızı :))
semiha da gelemedi....
İnşallah kocasıyla barışmıştırda Berra okuldayken aşk yapıyolardır
amin canım cümlemizi:))
fantazimi uyguluyorlar dersinn
kız yinuse sen ne güzelmişsin hiç incelememişim senişimdi baktım fotoğraflarına vallahi maşallahın var:))))
dur biraz daha bakim:)
abovvvvv ayy istermiydim acaba böyle bir elti :))
ama sonradan görme değil sanırım güzel ağırladığına ve sana da geldiğine göre :)
doğulu sanırım eltin...
bende annemde bile rahat edemiyorum ayy sabaha kadar uyuyamam...
Bu arada yinuse bende beklerim her zaman :)
yollarsın yine ne olacak canım benim...
maşallah gerçekten çok güzel..
Eltinde senin kadar güzelmi kız.
ooo ayy ne güzel, Herkesin parası kendine deyip, çekilmemiş kenara, helal olsun yinuse, güzel yanlarıda varmış.
ay bulamadım eltini aman senden güzel olacak değilya:))
kız bu koç erkekleri pek bir seviliyor sende boıl bol kocanın resmini koymuşun benim gibi:))
sankim brat pitte kocamın resmini koyuyorum dedim eşime, oda kimmiş diyor
adamı şımartıyom tepeme çıkarıyorum oda kendini bir b.. sanıyorr
ama seviyorum kocamı ya hemide çokkkkkkkkk
koç erkeğe sahip olmak kolay değilmiş oluncada vazgeçmek kolay olmuyorr:))
yok bee guzellikmi kaldi iki cocuktan sonra pertim ciktibide ucuncuyu dusunuyorum napiim evlat sevgisi kadar guzel bisiy tatmadim hayatimda coook seviyorum
evet dogulular eltim iyidir ama herseyi ben bilirim olayi var falan var cok cabuk alinir idare etmesi zor ama alttan aldigim surece sorun yasamiyoruz aramiz iyi
bende uyuyamiyorum annemlerde sabaha kadar heleki kayinvaldemlerde nasil kalcam bu yaz simdiden kara kara onu dusunuyorum
yok eli aciktir hurmetini gosterdigin surece tabiii
ayne bende cok simartiyorumda yanlis yapiyoz aslinda kacan kovalanir bosa dememislerbuara sigara brakma ilacina basladi ilacta bir agresif yapti pesinde dort donuyorum amannn sinirlenmesin diye coraplarini bile ben cikarirdim simdi cocuklardan sonra pek yetisemiyom cocuk gibi hizmet ediyorum beyimize iyimi kotumu yapiyom bilemem zaman gostercek
eltimin oldugu fotolar mobil fotolar yazan albumde dogum gunu fotolari anlarsin ordan
buarada senin guzelliginde paha bicilemez 12 yil olmus evleneli hala fistik gibisintas tass erkeklerin tabiriyle konusabildim biraz sanirim
amin canım cümlemizi:))
fantazimi uyguluyorlar dersinn
yok bee guzellikmi kaldi iki cocuktan sonra pertim ciktibide ucuncuyu dusunuyorum napiim evlat sevgisi kadar guzel bisiy tatmadim hayatimda coook seviyorum
evet dogulular eltim iyidir ama herseyi ben bilirim olayi var falan var cok cabuk alinir idare etmesi zor ama alttan aldigim surece sorun yasamiyoruz aramiz iyi
bende uyuyamiyorum annemlerde sabaha kadar heleki kayinvaldemlerde nasil kalcam bu yaz simdiden kara kara onu dusunuyorum
yok eli aciktir hurmetini gosterdigin surece tabiii
ayne bende cok simartiyorumda yanlis yapiyoz aslinda kacan kovalanir bosa dememislerbuara sigara brakma ilacina basladi ilacta bir agresif yapti pesinde dort donuyorum amannn sinirlenmesin diye coraplarini bile ben cikarirdim simdi cocuklardan sonra pek yetisemiyom cocuk gibi hizmet ediyorum beyimize iyimi kotumu yapiyom bilemem zaman gostercek
eltimin oldugu fotolar mobil fotolar yazan albumde dogum gunu fotolari anlarsin ordan
buarada senin guzelliginde paha bicilemez 12 yil olmus evleneli hala fistik gibisintas tass erkeklerin tabiriyle konusabildim biraz sanirim
kot pantolunlu açık uzun boyşu bayan sanırım:))
yok kız çöktüm ben:))bu arada hangi resmime yorum yapmıştın sen ya aklıma gelmişken:)
bulamadım hiç:)
kız sen 3. düşünüyon bakimm:)))
hahaha kopardiniz hemende olayi bitirmisiniz
umarim oyle olmustur ahillada kayip yoksa odami fantazi olayina girdi amaaaannn inşssssssssssss. barisirlar
canım tam çalışmaya düşünüyorum tam rahatladım derken 3..beni delirtir ya:))utan işte bak, kızıda var ama düşünüyo yinede çocuk gibi güzel varlık var mı? :))
kızmazlar biz anlatınca iyi ya:))ulen kızlarda kızacak bize olay nereye taşınmış :))
dicekler bizim canımız yanıyo bunları ....tü gidişiyo :))))))))))
yarın ve pazar günü hava çok güzelmiş
pazarda saatler ileri alınıyor. tam piknik havası
kot pantolunlu açık uzun boyşu bayan sanırım:))
yok kız çöktüm ben:))bu arada hangi resmime yorum yapmıştın sen ya aklıma gelmişken:)
bulamadım hiç:)
kız sen 3. düşünüyon bakimm:)))
utan işte bak, kızıda var ama düşünüyo yinede çocuk gibi güzel varlık var mı? :))
ulen kızlarda kızacak bize olay nereye taşınmış :))
dicekler bizim canımız yanıyo bunları ....tü gidişiyo :))))))))))
yarın ve pazar günü hava çok güzelmiş
pazarda saatler ileri alınıyor. tam piknik havası
canım tam çalışmaya düşünüyorum tam rahatladım derken 3..beni delirtir ya:))
kızmazlar biz anlatınca iyi ya:))
ooo süperrrrr
evet ta kendisi olur
ya facede degil fotolara baktiktan sonra burda yapmistim ama coook gerilerde kaldi sanirim sende kacirmisin sanirim
tabisi dusunuyorum kizimi sutten kesiyim hemen calismalara basliyorum dermisimnasipse isterim sana cesaret veriyim biraz yapiver ucuncuyu bak kiz olcak diyorum sana taktikler benden saglam tatktiklerim var
maddi durumunuzda iyi neden istemiyosunki bi dusun bicir bicir kizin oldugunu hemde ucuncusu kiz evlat coook hayirli oluyo heo yaninda yoldasin olur ama erkek cocuklar buyuyunce araki bulasn
aynen bak gorumcene hayacim catir catir dogurmus ornek al
kesinlikle yok evlat sevgisi ustune sevgi tatmadim
valla bi gelsinle topa tutcaklar ikiside guzelhaberlerle gelse barimmmm
bir haftasonu merinos parkta piknik yapalim sevcnim olurmu anada yakinya rahat giderim gecen pazardan gelirken ugradim anam kadinlar almislar caylarini pasta boreklerini yayilmislar ir piknik yapiyolardi sorma gitsin canim cekti bi el atda bir haftasonu ayarlayiver hem ozgeyide gonderir kocisi oraya
evet ta kendisi olur
ya facede degil fotolara baktiktan sonra burda yapmistim ama coook gerilerde kaldi sanirim sende kacirmisin sanirim
tabisi dusunuyorum kizimi sutten kesiyim hemen calismalara basliyorum dermisimnasipse isterim sana cesaret veriyim biraz yapiver ucuncuyu bak kiz olcak diyorum sana taktikler benden saglam tatktiklerim var
maddi durumunuzda iyi neden istemiyosunki bi dusun bicir bicir kizin oldugunu hemde ucuncusu kiz evlat coook hayirli oluyo heo yaninda yoldasin olur ama erkek cocuklar buyuyunce araki bulasn
aynen bak gorumcene hayacim catir catir dogurmus ornek al
kesinlikle yok evlat sevgisi ustune sevgi tatmadim
valla bi gelsinle topa tutcaklar ikiside guzelhaberlerle gelse barimmmm
bir haftasonu merinos parkta piknik yapalim sevcnim olurmu anada yakinya rahat giderim gecen pazardan gelirken ugradim anam kadinlar almislar caylarini pasta boreklerini yayilmislar ir piknik yapiyolardi sorma gitsin canim cekti bi el atda bir haftasonu ayarlayiver hem ozgeyide gonderir kocisi oraya
havalar artık güzelleşiyor benim aklımada geldi yazmak sen önce davrandın..
ama ben merinosu hiç sevemedim tabi haksevere yakın ama bence kültür parkta olsa pikniğimiz daha iyi olur hem hakseverede okadar uzak değil ne dersiniz??
en azından orada park alanı daha çok ve masalar var bol bol..
yada piknik olayını yapmayalım orada sandaviç vs atıştırıırız olmazmı??
piknik yaptık biz güzeldi ama ne bilim dahada güzel olabilirdi yapmasaydık sanki:))))
biz ilk ve son kez merinos parkında buluşmuştuk zaten :)) ama çok kalabalıktık çok muhabbet dönmedi. Şahsen kendi adıma söylüroum :)
ama neden olmasın olur tabi.
Birde biz ramazanda her akşam merinos parkındaydık :))
aaa ne guzel ilk goz agrinizmis iste bir haftasonu ayarlayiver aslinda kultur parkta olur ama ozgeye yakinya merinosa daha kolay gonderir esi haftaya kizlara soralim ne desinle bakalim
neden ramazanda ordaydinizki bir etkinlikmi oluyo orda ramazanda... iyii bu ramazanda gelin bende giderim orda bulusuruz heraksam ohhh misss
kültürpark evet daha güzel masalar açısındanda orasıda olabilir. bahara gittikten sonra hemen ayarlayalım canım çektiiiii :)))
bu arada Acaba önümüzdeki cumartesi gitsek mi? ne dersiniz hem saatlerde ileri alınıyor geç hava kararıyor... geç gideriz he Ayfer.
olur canım sen ayarla benden okey:))kültürpark evet daha güzel masalar açısındanda orasıda olabilir. bahara gittikten sonra hemen ayarlayalım canım çektiiiii :)))
bu arada Acaba önümüzdeki cumartesi gitsek mi? ne dersiniz hem saatlerde ileri alınıyor geç hava kararıyor... geç gideriz he Ayfer.
yinuse, eltine söyleseydin gemlikten deniz uçağıyla 18 dakikada gitseydiniz istanbula....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?