arkadaşlar merhaba bursa beşevlerde oturan ve cocuk sahibi anneler bir bulusma yapsak tanıssak arkadas olsak kimler uygun görür
mrb arkadaşım bende beşevlerdeyim..buluşma olursa haberim olsun gelmeyi çok isterim.ben bilginler cd tarafındayım sen neresindensin?
selam kızlar.bu topiği gördüğüme çok sevindim.sevgili haksever topiğin sahibi olarak önce sana yazıyorum.neden herkese boyunu kilosunu her şeyini soruyorsunda bana sadece damat adayını soruyorsun.beni merak etmiyor musun yoksa:alındım bak.:26: 1.57 boyundayığım.hafif göbekliğim.hatta bu yüzden bana bir kaç kişi hamile misin dedi.gerçektende hamile gibi duruyorum ama ne yazık ki sadece duruyorum.özgeciğim bebek istiyormuşsun.yalnız tüp bebek falan bence bu kadar acelesi yok.23 yaşında bir bayan için.hem ana okulu öğretmeniymişsin.bir sürü çocuğun var.bende okulu aöf işletmeden tamamladım.önce 2 yıllık iletişim okudum.sonra 3.sınıftan işletmeye kaydoldum.kaçıncı sınıfsın.derslerle ilgilide soru sorabilirsin bana.kitap konusunda falanda yardımcı olurum.3.sınıfta maliyet muhasebesi diye bir ders var.nasıl olsa bunu geçemem dedim ve bıraktım çalışmayı.sınavda fikir yürütüp çözdüm soruları.geçmiştim.nasıl komik olmuştu.tek ondan geçmiştim.neyse geçtim ya.bilgisayara falan yüklerim tablolarını vs .hallederim.eşinle ve ailesiyle olan muhabbetlerini okurken çok güldüm.ne hoş ya kayın baban kar topu oynamaya çağırıyor sizi.ne kadar cana yakın bir aileye gelin gitmişsin.gerçi sende çok cana yakınsın.busmek kurslarına katılmak istiyormuşsun.kesinlikle katılmalısın.çok keyifli oluyor..ister el işi ister ingilizce tarzı bir kursa git.çok keyifli oluyor.gemlikte akrabalarınız varmış.okulla giderken gemlik ,yalova üstünden gitmek çok hoşuma gidiyordu yazları.denizi göre göre.koru park ve akpınarın sinemasına geliyorsan belki karşılaştık bilede haberimiz yok bebişim.bir bizim eve uğramamışsınız.bu arada ayakkabı numaram 37-38.bir ara ayağım şişti galiba 38 numara bir ayakkbı aldım.tam geldi.bir süre sonra düğüne katıldım.ayakkabının arkasında kocaman bir boşluk vardı.büyük ayakkabılarla dolaştım.ayaklarım çekti galiba.
galenia cığım.bulgaristanda yzarsın umarım.yaralı köpeğe yaptığın yardım için seni gerçekten tebrik ediyorum.benimde köpeklerim vardı.hepsini çaldılar.bu yüzden daha bir etkilendim.
pluie sende bir toğik açtın.hiç oraya uğramıyorsun.merak ettik seni orada.biz muhabbetti ilerlettik.facelerimizi bile aldık.ayrıca bu sosyette pazarı biizm burada kuruluyor artık cuma günleri.bildiğim kadarıyla her gün şehrin farklı yerlerinde kuruluyor.özellikle pazartesi pazarında güzel likler oluyormuş.hatta şu anda üzerimde sosyette pazarından aldığım bir tişört var.
günaydın bursa
sabah eşimi gönderirken hiç kar yoktu
o gittikten sonra uyumuştum
bir uyandım
her yer dolmuş...
yine normal yağışlardan birini yaşıyodur bursamevet evet hakseverim her yer karlı
ben hiç kışı sevmiyorum
bu sene bitmedi gitti.
burda olduğunu görüyorum
nasılsın bu arada?
ay ben seni yerim kıs yerimmmmmmmmmmsen ne kadan tatlı bişisin awyum vala evde değildim hoşgeldin msjını görümcemde yazdım ve eşim gözleriyle süsüyodu beni bide dioduki bigün o kadınlar kulübüne ananın evinden gircen dedi:18:beni anama postalıyo yani canım eşim çok kızıyoda bure girmemevli kadın nette ne işi varmış ay canım benim msjın beni mest ettti sormammı sorardım tabisi hatta acaba yakınmı oturuyoruz dedim düşündüm öle ya bu arada üzülme kısmetin çıkınca insanın dili baglanı veriyo ben 17 evlendim hiç niyetim yokken delilik gb geliyo şimdi ben işletme 1dyim bişicik anlamıyorum muhasebe agırlıklı yaaaaaaaaaa yapamıcam galiba ay tekrar içtennnnnnnnnnn içtennnnnnnnnnnnnn hoşgeldin aramıza bakalım
ilk 2 seneyi atlattıktan sonra işletme bölümü çok kolay.olmadı muhasebe dersini bırak.diğer derslerini ver.sorun olduğunda anlamadığın konu anlatırım.eşin kızarsada ders çalışıyorum ne var dersin.
bu arada buluşma falan olursa bende gelmek isterim.yalnız kumpir yemek istemiyorum.siz kumpir yersiniz.ben başka bir şey.ayrıca bu yer kararlaştırırmadan birde benim bu yemek ayrımım olmadı ama.hem bence havalar ısınınca deniz kenarına gidilir.trilyede çok güzel bir yer vardı.orada kahvaltı edilemilir.mudanya-güzel yalı.hem rahat konuşulabilir.ayrıca izzet kaptanlada gezebiliriz.bu arada bursaya yeni gelenler için bu izzet kaptanı tanıtağım.bu tekne turları oluyor ya.onlardan biri izzet kaptan.çok manyakça oluyor.gerçi aranızda deniz tutan yoktur umarım.
evet evet hakseverim her yer karlı
ben hiç kışı sevmiyorum
bu sene bitmedi gitti.
burda olduğunu görüyorum
nasılsın bu arada?
yine normal yağışlardan birini yaşıyodur bursam
ama burası o kadar soguk ki sanki sibirya
kat kat yorganlar örtüyorum valla kar kalınlığı 2m ye yaklaştı nerdeyse uff
bebişim nerdesin daha dönüş yapmadın galiba ablası nbıyosun bakim:26:
gittim evime yerleşme talaşı balım
çok zorluyo yaa çok soğuk :18:
Eve alışverişe çıkayım diyorum kolay yemekler yaparım bde
ohhArkadaşlarım gelicek akşama ne yapsam diyorum
Onun dışında iyiyim ablaların en güzel sen nasılsın
oyy bulgaristanda mısın şimdi yani:44: Kolay gelsin canım benim ellerine sağlık böle mutlu gördüğüme sevindim seni aklımsendeydi çünkü
Merhabalar,
Bizde önümüzdeki sene eşimin tayinini Bursa'ya istemeyi düşünüyoruz.
Ama Bursa hakkında hiç bilgimiz yok merkezdeki semtlerin isimleri neler
Yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
Merhabalar,
Bizde önümüzdeki sene eşimin tayinini Bursa'ya istemeyi düşünüyoruz.
Ama Bursa hakkında hiç bilgimiz yok merkezdeki semtlerin isimleri neler
Yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?