Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba bursa beşevlerde oturan ve cocuk sahibi anneler bir bulusma yapsak tanıssak arkadas olsak kimler uygun görür

mrb arkadaşım bende beşevlerdeyim..buluşma olursa haberim olsun gelmeyi çok isterim.ben bilginler cd tarafındayım sen neresindensin?

beni tanıdın mı nasılsın uzun zamandır görüşemedik.

günaydın bursa
sabah eşimi gönderirken hiç kar yoktu
o gittikten sonra uyumuştum
bir uyandım
her yer dolmuş...

ay ben seni yerim kıs yerimmmmmmmmmm sen ne kadan tatlı bişisin awyum vala evde değildim hoşgeldin msjını görümcemde yazdım ve eşim gözleriyle süsüyodu beni bide dioduki bigün o kadınlar kulübüne ananın evinden gircen dedi:18:beni anama postalıyo yani canım eşim çok kızıyoda bure girmemevli kadın nette ne işi varmış ay canım benim msjın beni mest ettti sormammı sorardım tabisi hatta acaba yakınmı oturuyoruz dedim düşündüm öle ya bu arada üzülme kısmetin çıkınca insanın dili baglanı veriyo ben 17 evlendim hiç niyetim yokkendelilik gb geliyo şimdi ben işletme 1dyim bişicik anlamıyorum muhasebe agırlıklı yaaaaaaaaaayapamıcam galiba ay tekrar içtennnnnnnnnnn içtennnnnnnnnnnnnn hoşgeldin aramıza bakalım

günaydın bursa
sabah eşimi gönderirken hiç kar yoktu
o gittikten sonra uyumuştum
bir uyandım
her yer dolmuş...

heryerde kar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn

evet evet hakseverim her yer karlı
ben hiç kışı sevmiyorum
bu sene bitmedi gitti.

burda olduğunu görüyorum
nasılsın bu arada?

ben hiç kışı sevmiyorum
bu sene bitmedi gitti.

burda olduğunu görüyorum
nasılsın bu arada?
yine normal yağışlardan birini yaşıyodur bursam
ama burası o kadar soguk ki sanki sibirya
kat kat yorganlar örtüyorum valla kar kalınlığı 2m ye yaklaştı nerdeyse uff

ilk 2 seneyi atlattıktan sonra işletme bölümü çok kolay.olmadı muhasebe dersini bırak.diğer derslerini ver.sorun olduğunda anlamadığın konu anlatırım.eşin kızarsada ders çalışıyorum ne var dersin.

bu arada buluşma falan olursa bende gelmek isterim.yalnız kumpir yemek istemiyorum.siz kumpir yersiniz.ben başka bir şey.ayrıca bu yer kararlaştırırmadan birde benim bu yemek ayrımım olmadı ama.hem bence havalar ısınınca deniz kenarına gidilir.trilyede çok güzel bir yer vardı.orada kahvaltı edilemilir.mudanya-güzel yalı.hem rahat konuşulabilir.ayrıca izzet kaptanlada gezebiliriz.bu arada bursaya yeni gelenler için bu izzet kaptanı tanıtağım.bu tekne turları oluyor ya.onlardan biri izzet kaptan.çok manyakça oluyor.gerçi aranızda deniz tutan yoktur umarım.

ay biz yeni evliyken izzet kaptanla mehtap turuna gitmiştik 11 gb çıkmıştık 1e geliyodu eve gelmiştik kayınvalidemler mudanyada oturuyo bizim mudanyadayız hep biz yani :44: herkez gezmeye gelir bize artık pekte acayip biyer olarak gelmiyo bak mudanyada buluşma süper olur hatta pazar günleri kocaman karıştır pazarı var orayıda karıştırırız hem ben ordan kayınvaleme gidrsem belki kocik bişi demez şu yaz bi gelsinde aman yine kar yagdı yazın gelcede yok galiba

ben hiç kışı sevmiyorum
bu sene bitmedi gitti.

burda olduğunu görüyorum
nasılsın bu arada?

iyiyim çok şükür canım dün geldim görümcemden yarın kayınvaldeme gidiyoruz temizlik yapıcam cumartesi kayınvaldemler geliyo umreden artık 1 hafta felan orda oluruz

yine normal yağışlardan birini yaşıyodur bursam
ama burası o kadar soguk ki sanki sibirya
kat kat yorganlar örtüyorum valla kar kalınlığı 2m ye yaklaştı nerdeyse uff

bebişim nerdesin daha dönüş yapmadın galiba ablası nbıyosun bakim:26:

bebişim nerdesin daha dönüş yapmadın galiba ablası nbıyosun bakim:26:

gittim evime yerleşme talaşı balım
çok zorluyo yaa çok soğuk :18:
eve alışverişe çıkayım diyorum kolay yemekler yaparım bde
ohh arkadaşlarım gelicek akşama ne yapsam diyorum
onun dışında iyiyim ablaların en güzel sen nasılsın

oyy bulgaristanda mısın şimdi yani:44: Kolay gelsin canım benim ellerine sağlık böle mutlu gördüğüme sevindim seni aklımsendeydi çünkü

oyy bulgaristanda mısın şimdi yani:44: Kolay gelsin canım benim ellerine sağlık böle mutlu gördüğüme sevindim seni aklımsendeydi çünkü

ahhh yerim seni yaaa
aklını yediğimm
nedense hep yemekten gidiyorum hadi hayırlsı
börek makarna falan yapcam artık elimden ne geliyosa
benimde aklım sendeydi neyseki evimde merkezi sistem net var

Merhabalar,
Bizde önümüzdeki sene eşimin tayinini Bursa'ya istemeyi düşünüyoruz.
Ama Bursa hakkında hiç bilgimiz yok merkezdeki semtlerin isimleri neler
Yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Son düzenleme:
Merhabalar,

hımm yaşanması güzel bi yer bursa herşeyiyle güzel merkezi yerler neresi heykel,çekirge,yeeşi buralar emerkezi galiba ama ben osmangazideyim heryere bi araba ve yüreyerek bile çarşıya gidebiliyorum ben osmangazi güzel bi yer ama lüks yerlerde oturcam diosan beşevler ataevler erturul kent var ama merkeze uzak bursada ulaşım kolay heryere metro var bu yüzden sıkıntı çekmezsiniz inşallah bursaya olur tayininiz güzel biyer bursa

Merhabalar,

merhaba sizde gelin tabi bursaya
bursa çok büyülü şehirdir yürüyerek heryere gidebilrsiniz mesela
heykel, tophane, altı parmak, şehreküstü, osmangazi merkezi yerlerdir
birde nilifer hamitler fatih sultan mehmet bulvarı tarafı vardır bunlarda mrkezin dışında
ama oldukça güzel yerlerdir oturmak içinde şehreküstü osmangazi gibi yerler ideal heryer elinin altında oluyo çünkü

Tşk ederim cevabın için haksever...
Memura uygun bir yer olursa semt daha iyi olur illa sosyetik olsun diye tutturmam
Bu aralar bursaya taktım geçenlerdede bir kitap okumuştum ordada bursayı falan anlatıyordu
Çok hoşuma gitti açıkçası inşallah olur Nilüferde merkeze yakınmı
Ev arama sitelerinden bakıyorumda evlere acaba fiyat açısından nasıl diye nerelere bakayım
Osmangazi yakınsa orayada bakayım

Tşk ederim galenia...
Ben aslında ist.luyum hem oraya yakın olsun istiyorum
Aslında ilk orayı istiyorum ama eşim pek mesleki açıdan sıcak bakmıyor ist.la
Bizde o yüzden bursa istiyoruz gidip gelmesi kolay olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…