Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yok kız pişman falan olmadım.sen de anlatıp rahatlıyorsun fena mı?
istemem yan cebime koy demek.bi deneyeyim :)

valla Allah sana sabırlar versin demekten başka bişi gelmiyor ama hakikaten çok yüzsüzlermiş...

hakkaten ne kadar büüyük terbiyesizlik...hadi seni sevmeyebilirler ama yeğenleri ya...
ben ablamın rahmetli kızını ayırırdım diğerlerinden.erkekler sorunca o kız eskilerimi veriyorum size de vereyim mi derdim :)
aman teyze biz erkeğiz senin eskilerin bize olur mu diyolardı :) ne abisi ne kuzeni darılmamış oluyordu.

kız sen ne fenasın.önünde eğiliyorum ustam der şeytan bile.süper fikirler

bizler kütük boğalar direk doğruları olduğu gibi söyleriz marifet sanki...

yooo zaten lömbür lömbür konuşan biri kim analrki çekmeden bu derdi....... neyse takmıyorum kimini varlııyla kimini yokluguyla sınar rabbim evladın...dedim sustum nabım ....

banada ders oldu öyle her yüzüme güleni can sanıyorum bu dünyada herkez işine geldigi kadar anında yada kuyruna basınca anlaşılıyo herkezin huyu suyu...

havada aşkkk kokusuu varrrr
oyy çok özlemişsinidr saatlerce hasret giderinnn:)

o kırmızıyı giydiysen eğerr:))
önce kebapları sonra seni yer bu kocan demedi deme

off sorma kebabtan önce beni yemege kalktı valla şansa bak adet oldum neyse yedi öyle böyle ucundan felan kebab güzel olmuş biz nabalım

Kızlar merhaba bende Bursalıyım ama şu an İstanbul'da evliyim. Memleketimi çok özledim aranıza katılayım dedim. Sevgiler hepinize

hg aramıza bi ceee diyip gitmezsin inşallah kalıcı olursan muhbbet ederiz bol bol

hoşbulduk :) ben hoşgeldin diyen birini bekledim kalıcı olmak için teşekkürler

yarın derler merak etme cok konuşanalr çalışanlarda bende gündüz yokum gecede bi bakıp cıkıyorum yatıcaz şimdi görüşürüz yie inşallah memnun oldum ben özge 24 yaşındayım 5bucuk senelik evliyim cocuk yok çalışmalara devam olcak inşallah anaokulu ögretmeniyim

sende kendinden bahset biraz neler yaparsın felan filan

iyi geceler ben okurum cevabını

•İkizler: Kolay çözülebilen bir İkizler yok bu Dünyada! Zaten önemli olan zoru başarmak! Kolay olan neyin tadı var ki?

•Aslan: Önemli olan bir Aslanın aklından geçenleri okumak değil!
Önemli olan bir aslanın kalbinden geçenleri okumak ve gereğini yapmak!

•Boğa: Sinirli bir Boğaya Canımlı Cicimli gevşek gevşek cümleler kurarsan yumuşamaz! Daha çok sinirlenir! Ciddi ol!

• Yengeç: yengeç insanın kalbine daha önce hiç kimsenin dokunmadığı yerden dokunmayı da bilir,
Kimsenin kırmadığı kadar kırmayı da bilir!

•Terazi: Tek nefeste bir Teraziyi yaşayamazsın.
Terazi uzun ve sürprizlerle dolu bir hikaye gibidir...
Yarım bırakırsan sen kaybedersin...

•Başak:En büyük aptallık seven bir Başağın zekasını hafife alıp onu aldatmaya çalışmaktır!
Aşk Başağı aptallaştırmaz tam aksi daha zeki olur

•Akrep : Bir Akrebin kalbi sever ,aklı düşünür, gözleri düşündüklerini anlatır ve dudakları bir öpücükle tüm düşüncelere hayat verir..

•Oğlak :Avuç içiyle sevmeyi bilen Oğlak elinin tersiyle çarpmayı da bilir...

•Balık: "Keşke bu kadar Çok sevmeseydim onu.." der bir Balık bazen...

•Kova: Kova seviyorsa seni sen onun canından bir parçasın artık..

•Yay:Bir Yayın sinirine dokunmakla, Ateşe dokunmak aynı şey.

•Koç : Esip geçmez bir Koç, ya estiği yere senide götürür yada arkasında bir enkaz bırakır...

bende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok ama düşünüyoruz artık Allah kısmet ederse :) bi iş yerimiz var onunla uğraşıyoruz yeni girişimcilerdenim :)
bende çok memnun oldum özge burada bu kadar samimi konuştuğum ilk arkadaşımsın çok teşekkür ederim tatlım, iyi geceler

allah aratmasın bbeiş versin mutlu yuvanıza inşallah. girişimci derken ne iş yapıyosunuz bakalım herkez cok candandır burda ama bi slm verip verip kaçıyolar artık yoruldu herkez sanırım sen takıl bize görürsün samimiyetlerini ben yatım eşim homurdan maya başladı çok erken kalkıyoruzda

valla memleketinden uzakta bir kadın olarak selam veripte kaçacak kadar çevrem yok :) bursa grubunda olmak bile ayrı bir mutlu etti beni.
konuşuru yine canım iyi geceler

kızlarr ne güzel kaynaşmışsınızzz hayattt yeni nick süper olmuş
bizde ne güzel konuşurduk hiç bitmezdi anlatmalar muhabbetler :)

yinuse hafta sonunuz nasıl geçti bakalım..
nişan nasıldı neler giydin anlat azcukk:)

slm canim guzel gecti bugun donduk topige birara baktim ama yazamadim esimin bugun tatilya ist. geldik ustumuzu degistik kent meydanina gittik 10 da donduk eve nisanda eh iste idare ederdi cicegi burnunda eltim pek bi soguk nevale ins sonu hayir olur

eltilerimin arasinda tek kapakli bendim kaynanam acik giyinen eltilerimle didisti durdu hatta buyuk olani aglatti bile oda oyle bi giyinmiski assolist sanki sahneye cikacak tasli hertarafi otekinede laf sokmus cok ,nisani olanda acik kiyafet aldirtmis dinlememis, onada gicik olmus bitek bana cok yakismis sana dedi donerken esime dedmki benim ailem parali degil ama ananin istedigi gibi tek kapali benim bari ona sukretsin dedim

haftasonu eltimin kardesinde kaldik floryada buyuk akvaryumu falan gezdirdi oyle bir agirladi oyle bir hazirlik yapmiski kiz kraliyet sarayindan geldik sandim nisandan daha cok onlarda keyif
aldim valla

senin ankara turunda hasarsiz atlatilmis sakin durmakta en iyisini yapmisin ama peygamber sabri istiyo bana okurken sinir basti ne firsatcilarmis yaa nasilsa paralari bol ne koparirsak o kar olayindalar valla benim en tahammul edemedigim hep bana hep bana. cilar tipki seninkilerin yaptigi gibi

ama sevcanin oqrettigi taktik cook zekice bu isin ihtisasini yapmis kadin yaa bende ayakta alkisliyrum cok cadisin sen yaa tatli cadiiiiiiiiii

o giderkene ben geliyodum diyosun yanip on numarasin yaa takildigim yerde sendeyim anlasildi

Berra mız su çiçeği çıkartıyor...

gecmis olsun canim ovadril losyon sur iyi gelir yinede dr sor..

tam evlere senlik itiraf olmus buyyaa sevcancim senin bu dogal haline bayiliyorum hep boyle kal buarada haksevere kahvaltiya gitmisiniz hangi ara planlastinizda kactiniz cimcimeler sizi burda olsam bende gelirdim benim olmadigim haftayimi buldunuz

deli oluyorum boyle patavatsiz insanlara madem konusmayi bilmiyosun sus yaa... ben birseyi soylemeden once hep laf nereye gider dusunur soylerim oyuzden boyle lafini bilmeyen biri oldumu uzaklasirim ondan sende muhatap olma bidaha oyle insanlarla benim ust katimda oturan kadin 9 yillik evliymis henuz cocugu yok hemen hemen hergun ugrar benim cocuklari sever falan daha neden cocuk yok diye bile sormadim olmuyosa canini acitirim tekrar tekrar desmiyim diye muhtemelen olmuyodur ama tahmin ettigim bisiy icin neden kadinin acisini tazeliyim kendi soylemek istese soylerdi zaten soylemedigine gore bu konudan konusmayi sevmiyo diye dusundum boyle empati yapamayan insanlardan buz gibi sogurum burdaki arkadaslarin hepsi hem hem sagduyulular hem mutevazi hem muhabbetleri dogal oyuzden cok sevdim hepsini

sende hakseverim boyle empati yoksunu insanlarin farkina vardigin anda uzaklas ondan birdahada muhatap olma hakediyolar oyle tatli dillisinki sana cevreden bol nevar ...sinir oldum cok yaa bi cakasim geldi o kadinin agzina..

buarada yine romantzm tavan yapmis cookkk cifte kumrusunuz siz yaaa hala cicim ayinda gibi masallaaahhhhhhhhh

allah mutlulugunuzu bin kati arttirsin heee haftasonu burda olsam bende gelcektim sana kacirdim maleseffff offff

hosgeldin canim neresindensin bursanin...

ahillacigimin da iyi haberlerini okudum tabiki beklenen sonuc gerceklesti boyle olcagindan emindim cunku nisanlilik donemi didisme donemi birazda tadi tuzudur derler sevginiz bitmez sizin oyuzden gelir gecerde her kavgayi ciddiye alip uzulme bidahaaa

bide hastaligindan bahsetmisin cokk sasirdim vede uzuldum okuyunca sanki gripden bahseder gibi kanserden bahsetmisin bu pozitifligin o sureci kolay atlatmana yardimci olmustur buyuk gecmis olsun nasil atlattin nekadar surdu bu konuda cok cani yanan biriyimde oyuzden sordum o gunleri hatirlamak seni uzuyosa hic sormadim sende okumadin tamammi canim benim iliskindede bu pozitifligini devreye soksan diyorum ne dersin canim

baharcim nehir hizla buyudu desene dogan buyuyo iste ins mevludune gelmek nasip olur kokla bebisi bizim yerimizede

neyse ben kacar kocisi uyutup kactim her an yakalancam diye ucbucuk ata ata yazdim gidip usulca yatayim allaha emanet olun optum hepinizi......ayy yoksa yakalandimmi yok yok oglum kalkmis cise ohh be odum patladi bir an hadi byyyy

yenüsecim sende gelirsin bidahakine inşallah bahara gidelim yine ben alıcam şöle uzun uzun oturalım bu bi uğrama gb oldu sağolsun geldi kızlar bunu saymıyorum inşallah daha uzun vakitte buluşucaz sende cok güzelmişsin bi göremedim ama namını duydumsevcan faceyi bi kabul etse bakıcamda

neyse ben eşimi geçirdim bi 1 saat daha uyum kar kardır

ayyy sorma kilotu gelir gelmez kocam açtı yenimi yaptı. bende sağolsun özge hemoroit hediyesi almış dedim... aaaa ne iyi arkadaşın var dedi. jartiyer alsaydın özge düşünüyemiyorum seni nasıl severdi kocam :)))

Ayyy yaa kızlar ben çok safım kıza dedim o gün simit alcam bilmem ne elimiz boş çekildik gittik :) ayyy utandık ama telafi edicem canım benim. Çocuklarımızada oyuncak almışın bide ne mahçup ettin bizi brütüs

ayyyy salak yaaaaaa lafa bak, Kendin sıkaydın bi yerinide tövbe tövbe.....
Bu arada kemalpaşalılar dikkat ettin mi? sürekli barış burak koyuyor isimleri

Anam anam anam bu nasıl laf.... Kız Allah iyiliğini versin. Adam demiştir onun burnu dik, havalı, ama sende patavatsızsın...
Düşünüyorumda aklıma gelmiyor ama kesin bende böyle şeyler yapmışımdır :))

Kızlar merhaba bende Bursalıyım ama şu an İstanbul'da evliyim. Memleketimi çok özledim aranıza katılayım dedim. Sevgiler hepinize

Hoşgeldin.... Bursanın neresindensin? ailen buradamı hala :)

Bu kadar çok şaşıracağınızı bilseydim daha önceden verirdim bu taktikleri

bende ikizilerim :)

Allah aratmasın inşallah...
Ne üzerine iş yeriniz İş rastlığınız olsun.

Yine herkesi atlamamışsın :)
Özge seni de çağırdı ama sen yoktun canım şansına küs :) başka zaman inşallah :)
Senin kaynananda kapalı seviyor demek :) iyi bari sevsinde seni bu yüzden sevsin :)
diğerlerine yazık ama kız ne oluyor açık olunca sanki, oğlu beğenmiş sanane koynunua sen mi alcan

Senin rahatsızlığın nasıl bişey yaa... bende onu anlamadım yinuse. :)

yavvvv niye şaşırdınız bu kadar aaaaaaaaaa.... bende bak şimdi kötü kalplimiyim dedim. ama napiiiimm kayganalar işlerini biliyoda biz gelinler neden bilmeyelim evliliğimin selameti için bu taktikleri geliştirdim oh iyi ettim.

hoş geldin canım sevgiler bizden:)
sende boğaydın dimi:) koç ve boğa inan çok zor ben artık yolıunu buldum ama ilk zamanlar ne kavga ederdik ne kavga duvarlarda bardaklar kırlıyordu:))
kızlarr ne güzel kaynaşmışsınızzz hayattt yeni nick süper olmuş
bizde ne güzel konuşurduk hiç bitmezdi anlatmalar muhabbetler :)
gel canım burayada bekelrim:)
aşiretler çok güzel ağırlar onu biliyorum.
çok misafir perverler bu yönden şansılın..
bidahakine hepberbaer olucaz canım en kısa zamanda bende almak istiyorum sizleri..ama kısmet olmadı
senin eltide benimkinden desene benimkide çok dikkat çekici giyinir normalde açık zaten, dahada bir açık oluyor düğünlerde vs..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım..
evetçok patavatsızlık yapmıştım 2 sene oldu ama ders oldu bana önce düşünüp sonra konuşuyorum:)
adamcağız çok fena bozulmuştu karısı allahtan mutfaktaydı ama çok iyi bir eşi var önceki eşinin namını duymuştuk bu kadın hem 2 çocuğun üstüne geldi annelkik yapıyor onlara, biri 2 biri 3 yaşındaydı çocukların evlendiğinde..3 yaşındaki biraz rahatsız yani nasıl desemki engelli falan değilde aklı biraz geride 14 yaşında ama konuşamıyor onlara annelik yapıyor o kadına allah merhamet vermiş kendi çocuğuna bağırırken duydum ama onlara hiç bağırmıyor..gayet sabırlıı anlayışlı bir eşi var..

şimdi niye konuşmuyorsunuz :)

bilmem uğramıyor seda hanım bizim topiğe:)

sevcancım en kısa zamanda gidelim şu gülbahçe anaokuluna...
inceleyim okulu öğretmenleri eğitimi nasıl soralım
artık kayıt ettirelim bence hem indirimden yararlanırız bence nisan sonuna kadar geçerlidir 400 mayıstan sonra artar fiatlarr.
bizim nilüfer okuldan mesaj geliyor bir haftadır erken kayıtlarımız başlamıştır diye..
yani hem indirimli oluyor erken kayıt..
ama okul değiştiricez haberleri yok:))

Allah razı olsun o kadından... uzun zamandır bakıyormuş ne kadar merhametli :) Allahta onun yolunu açık etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…