- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
İnşallah :)
Satılık ev fiyatları ne kadar Osmangazi'de
Ben burayı bırakmayayım geldiğimde zorluk çekmem bursa'da :)
İnşallah :)
Satılık ev fiyatları ne kadar Osmangazi'de
Ben burayı bırakmayayım geldiğimde zorluk çekmem bursa'da :)
Merhaba canım sende yoktur bayadır nasılsın?Ayferde yok evet inşallah iyidirkızlar Ayfer nerelerde acaba?
umarım sadece düğün telaşıdır
kötü birşey yoktur...
Hoşgeldin canım tabiki tanıdım nasılsın görüşmeyeli diğer topikten eser kalmadıbeni tanıdın mı nasılsın uzun zamandır görüşemedik.
Evet bizde kalktıkki heryer kar dün kar yoktu bugün sabah heryer bembeyazdı.günaydın bursa
sabah eşimi gönderirken hiç kar yoktu
o gittikten sonra uyumuştum
bir uyandım
her yer dolmuş...
Merhaba nasılsın canım?heryerde kar varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Burasıda çok soğuk canım kar yağınca hava baya değişiyor:18:yine normal yağışlardan birini yaşıyodur bursam
ama burası o kadar soguk ki sanki sibirya
kat kat yorganlar örtüyorum valla kar kalınlığı 2m ye yaklaştı nerdeyse uff
Bana çok uyar mudanyadayım nasıl olsaay biz yeni evliyken izzet kaptanla mehtap turuna gitmiştik 11 gb çıkmıştık 1e geliyodu eve gelmiştik kayınvalidemler mudanyada oturuyo bizim mudanyadayız hep biz yani :44: herkez gezmeye gelir bize artık pekte acayip biyer olarak gelmiyo bak mudanyada buluşma süper olur hatta pazar günleri kocaman karıştır pazarı var orayıda karıştırırız hem ben ordan kayınvaleme gidrsem belki kocik bişi demez şu yaz bi gelsinde aman yine kar yagdı yazın gelcede yok galiba
Canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun öncelikle Bursanın merkezi güzel ve bence oturmak için ferah geniş alan istiyorsan ertuğrul kent ataevler civarı ev bak derim.Merkezide çok güzel ama yaz oldumu havası diğer yerlere göre daha sıcak.Ben mudanyada oturuyorum burasıda çok güzel tavsiye ederimMerhabalar,
Bizde önümüzdeki sene eşimin tayinini Bursa'ya istemeyi düşünüyoruz.
Ama Bursa hakkında hiç bilgimiz yok merkezdeki semtlerin isimleri neler
Yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
Tşk ederim galenia...
Ben aslında ist.luyum hem oraya yakın olsun istiyorum
Aslında ilk orayı istiyorum ama eşim pek mesleki açıdan sıcak bakmıyor ist.la
Bizde o yüzden bursa istiyoruz gidip gelmesi kolay olsun diye...
tam bilmiyorum ama satılıkmı alcaksınız netten bakarsın canım osmangazi de baya geniş bi alan erden hangi amhalleden alcana bağlı yani evinden evinede değişir biizm bi mahalle en fazla 100tldir herelde:26: bırakma bizi alışırsın bursaya
Evet tayinimiz çıktığı yerden satılık ev almayı düşünüyoruz... İnşallah bursa çıkar niyeyse orayı çok istiyorum ben görmeden kanım kaynadı hem ist. la da yakın
canım hoş geldin.heykel hangi ilçeye bağlı demişsin.heykel neresi biliyor musun.eski Türk filmlerinde falan atlı bir Atatürk heykeli olur.orası heykel.heykeli göstersem belki çıkartırsın.hem bursada her yer heykele çıkar.eskiden tam stadın orada oturuyordum.orada lojmanlar var.
Heykel Meydan Bursa fotoraflar, ... Bursa resim, Bursa Heykel Meydan resim
hem bu sayfada çeşitli bursa fotoğrafları var.
emlakçı tanıdıklarım var.gelirseniz yardımcı olurlar.
Merhaba canım sende yoktur bayadır nasılsın?Ayferde yok evet inşallah iyidir
Hoşgeldin canım tabiki tanıdım nasılsın görüşmeyeli diğer topikten eser kalmadıKızın nasıl buluşma olursa buyur gel tabiki sevinirim
Evet bizde kalktıkki heryer kar dün kar yoktu bugün sabah heryer bembeyazdı.
Merhaba nasılsın canım?
Burasıda çok soğuk canım kar yağınca hava baya değişiyor:18:
Bana çok uyar mudanyadayım nasıl olsaBuluşma olsa yani güzel olur tabiki
Canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun öncelikle Bursanın merkezi güzel ve bence oturmak için ferah geniş alan istiyorsan ertuğrul kent ataevler civarı ev bak derim.Merkezide çok güzel ama yaz oldumu havası diğer yerlere göre daha sıcak.Ben mudanyada oturuyorum burasıda çok güzel tavsiye ederimŞimdi ulaşım kolay merkeze yakın olmasan bile binersin metroya çarşıda in karışık değil yani
İstanbula Mudanya çok yakın ben istanbul feribotları geliyor görüyorum balkondan denizi seviyorsan gel bu tarafa komşu oluruzBursa merkezede okadar uzak değil ayrıca ulaşım kolay canım.Ben Bursayı seviyorum Mersinden geldim bende gelin olarak.Ama aslen Bursa gemlikliyim memleketime gelmiş oldum yani
gruba hoşgeldiniz.
tayininiz ne zaman belli oluyor?
Aslında tayinimiz seneye belli olucak
Ama ben şimdiden yaşayacağım yer hakkında bilgi edinmek istiyorum
Tabii biz istiyoruz çıksın diye ama inşallah çıkar...
sizde çok erken başlamışsınız bilgi toplamaya...
eşiniz öğretmen mi yoksa askeriyede mi?
benim görümcemde tayinci
oda sizin gibi gitmeden bir sene öncesinden başlıyor bilgi toplamaya...
Eşim polis...
Dışarıdan aslında öyle daha çok erkenmiş gibi duruyor ama birde yaşayana sormak lazım...
Sabırsızlanıyorum biran önce çıksada yerimize yerleşsekte düzenimizi kursak diye...
kızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
merhaba kızlarrr
semihacım,baharcım iyiyim kızlar fakat artık giremiyorum
oğlumun dersleri kötüye gitmeye başlayınca,öğretmenimizde bunu bilgasayara bağlayınca geçici olarak netimizi kapatmak zorunda kaldık
annemdeyim şuan arada buraya gelince girmeye çalışacam inşallah..
galenia şok ettin beni bebeğim ne ara gitin anlamadım
holwood yıldızı ablan kurban olsun sana bebeğim
öpüyoum sizii kızlar oğlumu okuldan alıp evime gidicem şimdilk bu kadar
hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?