Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

:)) daha çok gönderirsiniz deseydin. Oğlunda istiyormu bu arada okulunun değişmesini...

Son düzenleme:
:)) daha çok gönderirsiniz deseydin. Oğlunda istiyormu bu arada okulunun değişmesini...

hayır ama konuştuk ikna ettik gibi,
çok girişken değil benim çocuğum ama birini sevdimmi de asla bırakmaz inşallah kafa dengi bulur kendine..
okula açıp bakıyor netten benim okulum daha güzel ama diyor..
bende etkinlikleri gösteriyorum eee bizde oralara gittik diyor:)))))))
ayy vallah bilmiyorum ya inşallah alılşır ama nilüferin eğitimi iyide olsa öğretmenlerini tutmadım hele sınıf öğretmenimiz çok pasif
çocuklara bağırmaya korkuyor,,ödevini yapmayanlara olsun yarın yaparsın diyor, kıyamıyor öğrencilerine:)
talha o yüzden saldı kendini nasıl olsa öğretmen bağırmıyor kızmıyor diye nerdeyse hiç ders yapmıyor..
bir tekj benim sıkmamla olmuyorki..
öğretmen bize gelmişti geçen ozamanda konuştum onlar benim herşeyim diyor,,
iyide öğretmensin sen biraz diktatorluğunu ağırlığını koyman gerek
ve bu nedenle teşekkür almasına sebep oldu diye düşnüüyorum..
güya bu okul daha sıkıymış..bizzat öğretmnlerle konuşup beğendiğim öğretmene vericem çocuğumu..
okadar okul değiştiriyorum... bireysel olarakta görüşecem sıkması için..

sevcancım yarın akşam bana gelebilrsin hem o elbiseyi yakından gör hem eşimin sohbeti var yarın akşam..
hemde otobüs kartını vereyim:)

aslında olması gereken bu. ama geçende konuştukya özel okul olduğu için böyle rahat olabilirler çocuklar. İnşallah diğer okul istediğin gibidir. Ama bir de şöyle düşün diğer veliler de senin fikrinin tam tersini isteyebilir, ve bu gideceği okulda öğretmen senin oğlunun hırslanması için sıkarsa, diğerlerini sallamazsa bu defa senin oğlun hem okuldan soğur hemde dahada başarısız olur.

aynısı olmuştu:))
toplantı olmuştu ben çok gergin girdim toplantıya sonra öğretmen eleştireliriniz varsa alabilirim dedi,
herkez sus pus bende hemen atıldım dedim hocam sınavlarınız ayda 1 oluyor bunu hfatada 1 indirebilrsiniz ödev vermiyorsunuz yada az veriyorsunuz birde çocukları biraz daha sıksanız çünkü suistimal ediyorlar dedimm..
öğretmen ağzının açmadan kadının biri arkadan benim çocğumda sınav fobisi var ben bun karşıyım artı ödev konusunda ben ödev istemiyorum zaten çocuğum 4:30da eve geliyor dedii
bende olabilir buda benim tercihim eleştirim dedim..
ben çocğumun başarılı olup olmadığını sınav sonuçlarından anlıyorum ve sık olmasını istiyorum dedim..
hocada gülümsedi:) ayda 1 yeter çocukları yormayalım dei
ya hocam deidm biz devlet okulundayken her gün sınav olurlardı yada sözlü ve hergün okul çıkışı anne 90 aldım 100 aldım derdi..
ama burda benim çocğum düşüşte dedimm arkadan ses kesildi ama çoğunluk o bayandan yanaydı hissettim çünkü 1 kişi benİ savundu diğerleri sustu:))
ne kıymetli çocukları var milletin ya çocuğu strese giriyormuşl diye sınav istemiyor..
halbuki sınav fobisini yenmesi için bu şart, sınavlar çocukalrın hep karşısına çıkacak..
canım kart hiç önemli değil... Ama elbiseyi görmek için gelebilirim :) birde gelirken simitle, ekmek alırım

bekliorum seni..simit ekmek alma canım gerennk yok zatii unutuyon
yok kız yarın bana arkadaşlar gelebilir hepsinden sana ayıracam aç gel lütfen, ayrıca özel isteğin varsa yaparım sana, canım arkadaşım benimmmonlarda gelmezse sana ayrı yaparım canım börek poğaça ne istersenn

İşte çocuklara çok taviz veriliyor özellerde aslında, en güzeli iyi bir devlet okulu

zaten unutuyorum diye alıyım dedim

Canım yemekten sonra kahveye gelirim diye düşünmüştüm, inan sıkıntıya girme gerçekten, ayrıca biz artık yabancımıyız ben sana gelecek olsam derim ayfer karnım aç, bana ekmek peynir zeytin çıkar diye
Ablamıda getireyim mi? :)

ayy lütfen getir ablanıı ayağı alışsın:))
bakarsın kanki oluruz
seni çekiştiririz bütün günn
gerçi senin iyiliğinden başka konuşacak bişeyimiz olamaz:)

ayy lütfen getir ablanıı ayağı alışsın:))
bakarsın kanki oluruz
seni çekiştiririz bütün günn
gerçi senin iyiliğinden başka konuşacak bişeyimiz olamaz:)

hadi ordan :) iyiliğimiymiş :) siz benden iyi kanki olunda bak ben sizi napıyom nasıl kötü oluyorum.
Şaka bir yana

ablama Ayfer davet ediyor diyim, gelir umaırm. ama dediğim gibi Ayfer Kahveye geliriz tamam mı?

hadi ordan :) iyiliğimiymiş :) siz benden iyi kanki olunda bak ben sizi napıyom nasıl kötü oluyorum.
Şaka bir yana

ablama Ayfer davet ediyor diyim, gelir umaırm. ama dediğim gibi Ayfer Kahveye geliriz tamam mı?

hayır kahveye geliyorsanız gelmeyinnnnnnnnnn
vallah dedim kız yemin ettim aç gelin diye börek yapıcam zaten arkadaşalra tabi gelirlerse..
biraz daha fazla yapıcam ne olacak yani..
arkadaşlar gelmezse bile ben size börek,poğaça, pasta yaparım canımmm:))
çocuklarda oynar aaa hatta ablan sigarada içiyordu dimii:)
oh ohh süper:))

ins. canım nasib olur tanışmak kızların bende kızların hepsini gördüm bir seni görmedim oyuzden merak alanımdasın çokkk:))

hiç sorma hem çalışan maaslı diye istedi hepsinı şimdide açıklıklarından yakınıp duruyo işte hepsi birarada olmuyo:))

benim rahatsızlığım yok canım ürtikerim var demiştimya o bir alerji çeşidi ama 1bucuk yıldır geçmedı o canımı sıkıyo basit bişi yanı ama can sıkıcı anlıycağın....

taktiklerıne benzer şeyler bende devreye soktum ama daha anca akıl edebildim son 1 yıldır falan ilk yıllarda höt höt söylerdim her kızdığım şeyi tabıı toz kondurmayan kocam yüzünden kavga savaş çıkardı sonra sonra bende aynı senin yaptıgın gibib az az uyguladım öyle bir işe yaradıkı birgün gözümün önünde anasını evden kovdu aglatarak nasıl bir işlediysem okadarda anasına dddüşkün adama bunu yaptırmışım artık çok fazla yapmıyorum çünkü çok çabuk gaza geliyo ana baba bilmeden çok kırıcı oluyo çok fevri çıkışları var saniyeler sonrada yaptıgından pişman oluyo sonrada bana kızıyo senin gazınla yapabildim diye kabak yine başıma patlıyodu şimdi sinirlendirmeden nabzına göre hareket ediyorum öyle işte yıllar geçtikçe bizde tecrübeleniyoz hernekadar senin kadar pratık olamasakda şekerim:))

ahillada gelmiş geç kaldın bugün hayırdır fanfını fınfondamıydınız senin adamla iyıı iyiii yakışır size

sanırım geçmişe gömüldün hadi kolay gelsin atlama bişi sakın

buarada aklıma gelmişken hayatçım eşimin sohbeti var demişin ne sohbetine gidiyo merak ettim bende eşimin şu dergahçıların sohbetlerine katılmasını çok istiyorumda öyle bişiymı

yaa kızım lütfen ama inan rahatsız oluyorum bu durumlarda.

Evet canım ablam sigara içiyor senin kadar olmasada

çocuklar artık hort oynarlar evin altı üstüne gelir

anasınımı kovdu anammm o kadar olmasın kız benim kocam yapsın dermişim ama seninki yapmasın yazık senin kayganak benim kadar adi değildir eminim

ürtiker neymiş bakıcam bakalım şimdi netten bi türlü anlamadım...

kız ne fenasın fanfini finfonda neymiş sen tam Ayferle benim yanıma yakışacak hatunsun ama bir türlü kandıramadın kocanı ee şeyyy yani müsait olamadın PPP

kızlar kaynıma olan 1500 tl borcumuzu kapattık :) avans aldım buradan taksit taksit keseceğim maaşımdan, üzerimden büyük bi yük kalktı ekime kadar biraz daha sıkıntımız var, sonrada kızın okulu başlayacak napalım gerisi Allah kerim. :)

Kızlar merhaba bende Bursalıyım ama şu an İstanbul'da evliyim. Memleketimi çok özledim aranıza katılayım dedim. Sevgiler hepinize
hoşgeldin canım.istanbulun neresindensin bakalım?

ayyyyy ısıyıyım seni nanaktan.

bizimki cuk uymuş koç o boğa da ben :))

aaa benden bi yaş büyüksün :) Allah gönlüne göre bi çocuk versin inş.ben de 28 yaşındayım nişanlıyım.aslen erzurumluyum ama doğma büyüme bursalıyım.almanca öğretmeniydim ama şimdi nişanlımla işletmemizde genel müdüreyim
ekimde düğün olacak.buradaki herkesle birlikte seni de bekleriz

valla memleketinden uzakta bir kadın olarak selam veripte kaçacak kadar çevrem yok :) bursa grubunda olmak bile ayrı bir mutlu etti beni.
konuşuru yine canım iyi geceler

buralarda mısın bakem

mesafe koymaya çalışıyordur belki de ne bilim...
canım ben her şeyi aşırı derecede takan biriydim.
üni hazırlıkta bi öğrendim kanseri yıkıldım.neredeyse asi olacaktım.
sonra toparlandım.3. sınıf bitene kadar srünerek geçirdim.ilk iki sene uykuyla geçti neredeyse.
sonradan da ilaçlar tedaviler...

beni de ekle beni de :) ama senin de resmin varsa ekle

anam sanki benim kocamı anlatmışsın:) benimki gaza gelmez yada belli etmez..
annnesini biizm evden kovmuştu eşimde, hemde küfür ederek,bir kere kv demlerde sofradyadık görümcemler vs..
eşim ardaya çok bağırdı eşimin kucağında sofradaydı.. arda hep bağırıyordu ona buna ağlaya ağlaya eşimde bir bağırdı çocuğa benimki tabi ağlamaya başladı..kv bağırma öyle çocuğuma deyip ardayı eşimin kucapındna almaya kalktıı..
amaninn senmisin alanmasayı kadının tepesine yıkacaktı bir bağırdıki annesin esen ne karışıyonn git işine,
defol yanımdan gibi sözlerle kadını kovdu masadannama ev inledi..
bir kerede evine gidip vitrinlerini indirmişti kaynanamıun kapısını kırmıştı
kız benimki çok fena vallah ama benimle alakası olmayan durumlardan dolayı..
kayınvaldeim çok tırsar kocamdan gerçi tüm aile tırsarrr
canım bizim okulda bir hoca var yani hafız biri ama sohbetlerde veriyor ayrıca abimin arkadaşı olur hoca dediğim..
bunlar artık her çarşamba molla yeganda sohbet yapıyorlar..benimki orayı çağırmış hocayı:))
önceden annemlerin üst katında yapıyorlardı sohbeti (fazla dairesi var orada annemlerin 5. katı), şimdi eşimin isteği üzerine molladalar:))
yani nargile cafe diyeyim.. ama eşim orada müdür gibi:) hep ordadır kendisi, kapatıyorlar o katı sohbete özel olarak:)
yaa kızım lütfen ama inan rahatsız oluyorum bu durumlarda.

Evet canım ablam sigara içiyor senin kadar olmasada

çocuklar artık hort oynarlar evin altı üstüne gelir
yok kızıım ya ne rahatsız,,ı allah aşkına bütün gün evdeyim bir börek poğaça yapmışım çokmu aşk olsunn..
hadi gözün aydın canım..

aleyküm selamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…