kızlar kaynıma olan 1500 tl borcumuzu kapattık :) avans aldım buradan taksit taksit keseceğim maaşımdan, üzerimden büyük bi yük kalktı ekime kadar biraz daha sıkıntımız var, sonrada kızın okulu başlayacak napalım gerisi Allah kerim. :)
selam....
canım işler biraz yoğun biraz gevşek bi an bastırıyor sonra duruyor...o yüzden ben de giiriyorum ama yazamıyorum :)ahillada gelmiş geç kaldın bugün hayırdır fanfını fınfondamıydınız senin adamla iyıı iyiii yakışır size
sanırım geçmişe gömüldün hadi kolay gelsin atlama bişi sakın
buarada aklıma gelmişken hayatçım eşimin sohbeti var demişin ne sohbetine gidiyo merak ettim bende eşimin şu dergahçıların sohbetlerine katılmasını çok istiyorumda öyle bişiymı
selam....
canım işler biraz yoğun biraz gevşek bi an bastırıyor sonra duruyor...o yüzden ben de giiriyorum ama yazamıyorum :)
baharla konuştuk az önce.sesi çok tatlı geldi.bi de kuzenime benziyor sesi.bi an o sandım.
bu bebek mevlüdüne ben de gelmek istiyorum ama terminalden birleşip gidelim.
tek kalmayı sevmiyorum da :26:
hoş geldin canım.berra nasıl oldu?
bi de geri mi istedi?desene benim kaynım gibi.sağolun kızlar... bana göre büyük bir para değildi hatta kardeşime verseydim geri almazdım bile ama, işte borç adı altında ladık vede geri isteyenler olunca şimdi ödedik rahatım gerçekten :)
Allah herkesin borçlarını ödeme kolaylığı versin.
hakkaten gelirmisin? :) ne güzel olur öyle olursa ortada bir yerlerde buluşuruz canım...
bi de geri mi istedi?desene benim kaynım gibi.
burda bi arkadaşından bi sene sonra ödemek üzere 18000 almıştık.geçen ağustosta ödenecekti.
ama halı yıkama makinesini alınca arkadaşına tamamını veremedik.
hala 2000 borcumuz var.ama ağzını açıp tek kelime etmedi.vermeye çalıştığımızda da
ihtiyacınız vardır oğlum borcunuz var o kadar toparlanınca verirsin deyip almıyor.
abisinden 2000-2500 civarında bi para almıştık.araba satılınca geri öderiz dedik.
yani bi hafta içinde.araba satıldı iki gün sonra abisi aradı.
biz o parayla pazar görüyorduk elin sıkışık değilse versene dedi.
ve o yaz 400 000 miras kaldı.görmemişlk diyorum başka da sözüm yok!!!
pazarmı görüyorlarmış inek falan alıp yiyolar herhalde.
aynen canım istedi tabi. o yüzdendi rahatsızlığımız. ikimiz birden çalışınca snaıyolarki bizde para akıyor. Alla bilsin ne diyim.
valla canım çok istiyorum.işler çok yoğun olmazsa gelicem inş.
cumadan tüm işleri bitircem ama bakalım hayırlısı.inş gelebilirim :)
ayyy inşallah gel ne yap et.
evet kızlar 20 Nisan Cumartesi baharın bebek mevlüdene kimler geliyor
cumartesi gemlike de halı dağıtımı ve halı alımına gidiliyor.
o gün halılar da yıkanacak...
inş arkadaşı da burda olursa,iki kişi servise gider biri dükkanda kalır ben de gelebilirim
ben geliyorum tabiside:)
Sevcan ve semiha abla tşkr ederim ben hasta olmayımda kimler haaya olsun
Nazara geldik galiba nazar çok fazla geldi kocamla kavga ettim
eşin geldimi yoksa telefondamı ettiniz??
ay kız daha dün özledim diyordun ne oldu..
bende nazardan çok korkarımm..
Gelmedi telefondan kavga ettik bağırıştık kayınvalidem kayınpederim duydu
Resil olduk utandım valla neyseki araya girdiler düzeldi. İncir çekirdeğini doldurmucak konu
Uzakta kalınca hep kavga çıkartıyor. Çok kıskanç
rezil oluncaka bir durum yok, karı koca arasında olan şeyler..
telefonda bile oluyorsa kıskançlık yüzyüze olunca ne olur bilemem:))
ayy atlamışım bunu:)
bu sabah kahvaltı ediyoruz eşimle,arda gitti hemen arabalarını aldı geldi babasının kucağına..
ay dedim oğlum ne araba meraklısısın,,sabah sabah nasıl hemen aklına geliyor:)
ayy hayatım senin oğlun görmemiş dedim, neden dedii:)
eee dedim halası herkeze araba almış ardaya almamış diye üzülmüş,çocuk işte sanki arabası yokta dedimm
kim almış ya dedi..xxx dedim hımm yaptı çayını içti bir kelime etmedi ama duyduu o bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?