Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Berra yı merak edenler olmuş:)
kırmızılıklar gitgide artıyor ama
çok şükür ateş yada halsizlik yok...
teşekkür ederim ilgilenenlere

eferüm
taze taze söyleyip kavga etmektense, birde kocamın haberi olsun dersen en iyisi böylesi

Biz yüz yüze hiç kavg etmiyoruz. Küsüyoruz birbirimize 10 dakka sonra gelip sırnaşıyor bende küs kalamıyorum hemen yumuşuyorum

karı koca arasında olur böyle tatlı kavglar ama ne olursa olsun 3. bir kişi duymasın. karı koca unutur onlar unutmaz canım....

Son düzenleme:
kızlar annemle babam geliyorlarmış
Berra da sıkılmıştı
özdilekte buluşacağız çıkıyorum şimdi...

karı koca arasında olur böyle tatlı kavglar ama ne olursa olsun 3. bir kişi duymasın. karı koca unutur onlar unutmaz canım....

Çok haklısın bendde utandım ama sabır ımı çok taşırdı.. İnsan özlüyor diye kavga çıkartırmı? Yalnızım bunaldım dedddi başladı bağırmaya
Bende tutamadım kendimi bağırdım

çıkarır tabi ben çalışıyorum sen geziyosun kendi keyfindesin bile der, o çalışıyo diye yada askerde diye karalar bağlayıp evde oturmamız lazımya :))))

çalışan, uzak erkek psiokolojisi bu anlayamassın. he gülüm, he balım, he canım de geç bir araya gelince getirirsin fitil fitil

Son düzenleme:

Haklı oldum halde özür diledim çalışıyor ev turunca gidicem
Burnundan fitil fitil getircem şimdi tutuyorum patlamayı görcek bey efendi

yine ayarlasmis bunlar bi rahat durmuyonuz aaa gelen var gelemeyen var canimizi cektirtiyonuz burda

esim buraya gelince arabayi satmisti simdi bu ay sonu araba alcak ondan sonra aksam saati bile olsa esime yeterki gotur diyim ikiletmez goturur oyuzden bu aydan sonra benm icin her yol paris ama arabasiz cesaret edemiyorum cikmaya biyere bu ayda gecer elbet

akşam söyleyecektimde geç geldi öyle bir ortamda olmadı:)
bugün oturttum bende:)
ohhh agzina saglik umarim laf hedefine ulasmistir iyi kotu yorum yapmadigina gore icten ice kizdi bence tavrini o dogrultuda degistircektir izlede gor hareketlerinden anlarsin zaten sonrasndada ara ara tatli dille sikistirmalara devam ettigin lafla brakma baska biriyle ilgili konu acip aklina gelmis gibi ordaki yapilan haksizliklardan serpistir ornek vererek bu beynini bos brakma adamin az az ver serumu

Berra yı merak edenler olmuş:)
kırmızılıklar gitgide artıyor ama
çok şükür ateş yada halsizlik yok...
teşekkür ederim ilgilenenlere

tekrar gecmis olsun canim...

ayy kizlar ben kacar artik yemek yapmaya baslamam lazim malum yemek konusunda hic avizi yok sanki lokanta isletiyom burda benim husmen dayi ac bi ac gelir cok yoruluyo kocisim araliksiz derse giriyo bide buaksam ozel dersi var ohoo bide masaj yaptirir buaksam kesin buda benim ucuncu cocugum okadar hizmet bekliyo zamaninda alistirirsan boyle olur iste ama napiyim dun cok gezdirdi koca gun yol yorgunuyum demedi azcik haketsin artik

allaha emanet olun canlarim sohbetinize doyum olmuyo

hee bidebbaharin mevludune gitme kararinda bende varim gitmek istiyorum ama uzakmoldugu icin gozum yemiyo orta biyerde bulusup hepberaber gidersek bende gelmek istiyorum orta biyerde bana yakin olursa nede guzel olur ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…