yine ayarlasmis bunlar bi rahat durmuyonuz aaa gelen var gelemeyen var canimizi cektirtiyonuz burda
esim buraya gelince arabayi satmisti simdi bu ay sonu araba alcak ondan sonra aksam saati bile olsa esime yeterki gotur diyim ikiletmez goturur oyuzden bu aydan sonra benm icin her yol paris ama arabasiz cesaret edemiyorum cikmaya biyere bu ayda gecer elbet
ohhh agzina saglik umarim laf hedefine ulasmistir iyi kotu yorum yapmadigina gore icten ice kizdi bence tavrini o dogrultuda degistircektir izlede gorhareketlerinden anlarsin zaten sonrasndada ara ara tatli dille sikistirmalara devam ettigin lafla brakma baska biriyle ilgili konu acip aklina gelmis gibi ordaki yapilan haksizliklardan serpistir ornek vererek bu beynini bos brakma adamin az az ver serumu
tekrar gecmis olsun canim...
ayy kizlar ben kacar artik yemek yapmaya baslamam lazim malum yemek konusunda hic avizi yok sanki lokanta isletiyom burda benim husmen dayi ac bi ac gelir cok yoruluyo kocisim araliksiz derse giriyo bide buaksam ozel dersi var ohoo bide masaj yaptirir buaksam kesin buda benim ucuncu cocugum okadar hizmet bekliyo zamaninda alistirirsan boyle olur iste ama napiyim dun cok gezdirdi koca gun yol yorgunuyum demedi azcik haketsin artik
allaha emanet olun canlarim sohbetinize doyum olmuyo
Unutmam ben. Saçıını baaşını yolcam
hayatttttttttt kendime frape yapıcam duruyu aldı babası parka götürdüüüüü hadi çık gel beraber keyif yapalımmmmmmmmmmmmmm
gel canım burayada bekelrim:)
bilmem uğramıyor seda hanım bizim topiğe:)
ayyy sorma kilotu gelir gelmez kocam açtı yenimiyaptı. bende sağolsun özge hemoroit hediyesi almış dedim... aaaa ne iyi arkadaşın var dedi. jartiyer alsaydın özge düşünüyemiyorum seni nasıl severdi kocam :)))
Ayyy yaa kızlar ben çok safım kıza dedim o gün simit alcam bilmem ne elimiz boş çekildik gittik :) ayyy utandık ama telafi edicem canım benim. Çocuklarımızada oyuncak almışın bide ne mahçup ettin bizi brütüs
ayyyy salak yaaaaaa lafa bak, Kendin sıkaydın bi yerinide tövbe tövbe.....
Bu arada kemalpaşalılar dikkat ettin mi? sürekli barış burak koyuyor isimleri
:
canım kart hiç önemli değil... Ama elbiseyi görmek için gelebilirim :) birde gelirken simitle, ekmek alırım
ahillada gelmiş geç kaldın bugün hayırdır fanfını fınfondamıydınız senin adamla iyıı iyiii yakışır size
sanırım geçmişe gömüldün hadi kolay gelsin atlama bişi sakın
buarada aklıma gelmişken hayatçım eşimin sohbeti var demişin ne sohbetine gidiyo merak ettim bende eşimin şu dergahçıların sohbetlerine katılmasını çok istiyorumda öyle bişiymı
kızlar kaynıma olan 1500 tl borcumuzu kapattık :) avans aldım buradan taksit taksit keseceğim maaşımdan, üzerimden büyük bi yük kalktı ekime kadar biraz daha sıkıntımız var, sonrada kızın okulu başlayacak napalım gerisi Allah kerim. :)
kızlar yarın akşam gelmek isteyen varsa beklerim..
gerçi eşleriniz izin vermez ama belki bırakmak isterler sizi..
karamukta açmıyor en iyisi faceden yazayım yarın akşam gel diye..
haksevere teklif bile etmiyorum heleki akşamm
kızlar nabeyy ben süperim dün akşam giyindim süslendim yemeklerde o biçim eşim kapıdan bi girdi içeri adam böle
allahım ye kürküm ye dedim
diyo benim bi hatunum vardı nerde siz kimsiniz höytt dedim ben hep güzelim
topuklu varya aynı boyda olduk ama benimki bu akdar uzun degildi diyo ....
gerisi malumm dicemde adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşim yas tutuyo garibim buhranalrda neyse fazla detaya inmeyek
bugün doktoru aradım yarın randövğm var yani bakalım başlıcaz yeni bi maratona bu sefer heycanlanmam zaten yani ne bilim içimde kıpırtı yok sakin sakin gitcem gelcem
kız ne aceleye geldi ben aklımdan gönlümden geçenleri yapamadım ben sana tanga alcaktım zatende zaten tuhafiyeci güldü ne ayaksın sen sabah sabh der gb baktı diyorum seksi kilot alcam kadın beyaz ninemin donunu cıakrdı dedim bune süslü olsun diyo cicegi varyayok didim böle deel kırmızı mırmızı dedim anca onu buldum süslü
şu simit mimit elim boş geldim diyip durma kız aklını alırım onca geldin cok menun oldum hem börek yarısını bile yiyemedik ekmek felan simit felan kalırdı hem evdede yoktuk hafta sonu ziyan olurdu her işte bi hayır vardır dimi unut sunu bida duymim cok sevindim ben herelde cok anlatıyorum eşim artıkkkk yeterrrrrrrrrrrrrr die isyan etti20sinde gelcem ben ayarladım hocayı zaten benim hocamı ayarladım hem kıraat hem arapça hocası seside cok güzel ilahide söyletiriz tabiş kızı pek yaramaz ben ona bakarım rahat okusun diye belki uslanmıştır bayadır görmüyorum çünkü
cadı ya tipik ikizler seni
dergahtan değiliz ama bizde cemaatteniznerlerde oturuyodun sen yakındın mı bana istersen bizim yurda gitsin eşin soğanlı yurdu var kanal boyunda orası erkek yurdu bizim cemaatin yurdu hem
bu arada merak ilgiyi ilgi sevgiyi sevgide muhabbeti arttırırmış bi mukabele
hadi gazanız mubarek olsun rabbim kolaylık verir merak etme okulun parasınıda düşünme orda allahın kelamını ögrenicek cok velimizden su sözü duydum herşeyde zorlanıyoruz buranın taksit günü geldimi sanki biyerden bize para geliyo diolar ben buna inanıyorum bizde cok zorluk cekiyoruz ama eşim işten cıkmadan cihata sadakaya her ay diye tahattüd verdiği prayı hiç aksatmadı onun günü geldimi sanki işlerim acılıyo para geliyo der hep sen gönlünü ferah tut kapılar acılsın inşallah bu arada kimmiş müdüre die sordum ama tanıyan cıkmadı kim acaba bende merak ettim
aslında beraberde gidebilsek ne güzel olur
gelcektim küstüm gelmiyom hem eşim bırakırdı cok sever öyle gece beni gezmeklere bırakmayı ne dedim ben
ayyy dmee kız normal kilotum çok azdı iyi oldu böyle denk geldiği
ayy sevdim seni seksi şey... :) çok güzeldin kız o gün açık olsan kocan tırlatırdı emin ol....
Dimiii bende en çok o yüzdeen isitorum Allah biliyor keşke diyorum annem bizide yollasaydı( ben bilmiyorum şuanda inşallah yavrum Allaha hayırlı bir evlat olsun Kuranı kerimi öğrensin.
Kekşke gidebilsekkocan izin versede :)
Bu arada Rabbim sizinde borçlarınızı ödeme kolaylığı versin ne güzel bunca sıkışlığın arasında sadakanızı ayırıyormuşsunuz Daha ne olsun. Allahta yolunuzu açık etsin.
Bursalı arkadaşlarım aranıza yeni katıldım sizin fikrinize ihtiyacım var :)
Aşağıdaki nevresimleri teyze kızına düğün hediyesi almak istiyorum sizce fiyatları ve modeller nasıl fikrinizi söyleyin bana nolurrrrrrrrrr
Lavinia ift Kiilik Nevresim Takm-Ekru | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Bamboo Aile Bornoz Seti Krem-Krem | Bornozlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Kristal by Ta rem Siyah ift Kiilik Nevresim Takm | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Eskitme At Mum | Dekoratif Mumlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
ilki krem nevresim takımı bana göre cok sade geldi 2.resimde bornoz takımı sanırım güzel ama bu amrkayı hiç bilmiyorum bornoz ve nevresim takımında özdilek bile benim için yeterli değil taç hepsinden güzel bence3.resimdeki siyahlı nevresim takımı güzel fiyatıda iyi annem gecen kampanydan 3 tanesini 200tlye almışş 4.resimdeki mumda ne bilim ben öyle hayvan ve insan figürlü eşyleri koymuyorum evime canım namaz filan kılınıyo die heryerde yenie vlendigimde bisr
vardı kaldırdım ama kullanıyosa ve seviyosa böyle şeyleri sen daha iyi bilirsin... ben taç nevresim takımalrına bak derim
Baysal İstanbul Çift Kişilik Nevresim Takımı, ->Baysal
Baysal Frappe Çift Kişilik Nevresim Takımı , ->Baysal
Baysal Serilda Sarı Çift Kişilik Nevresim Takımı , ->Baysal
Leroy
https://www.nevresimevi.com/index.p...CARDIN-JAVA-GOLD-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TAKIMI
bunlar çok hoşmuş yaaa bende almak istiyorum kendime şöyle taksitle 2-3 nevresim takımı 1-2de 4 mevsim takım benim kendi aldıkalrım adiymiş yataga olmuyo küçük geliyo kayınvaldemin aldıkları taçtan allah razı olsun bi 4 mevsimlik bide uyku setim bide nevresim takımım var taçtan almış çok güzel onları kullanıyorum hep
canım benim kendi çeyizimde vardı bu baysal marka nevresim ama ben hiç memnun kalmadım dokuma sıklıüğı çok az onun ya o yüzden de çok sert oluyor kumaşı biraz paraya kıymak lazım uzun süre kullanmak için
. bu leoparlı olanda çok iddialı benim kociş hayatta izin vermez valla fiyatıda yüksek geldi açıkçası
bence biraz daha araştır kuzum
bende bunları almam zaten canım dediğim gb fikir olsun die koydum :)) görmeden almam zaten bide kesinlikle dört mevsimler daha kullanışlı yaz kış kullanılıyo yada uyku setleri ben nevresim sadece gereksiz buluyorum misafire kullanılıyoda yatak odalarına yorganalrı sok cıakrt ben üşengecim yada
neyse ben yatar i geceler
damardan giriyorsun sedammm:)))
çok isterdim inan ama çok ters saat oğlum okuldan yeni geldii.
başka zaman içelim ama..
bak bizim topiği takip et aralarda buluşuyoruz kaçırma:)
Bursalı arkadaşlarım aranıza yeni katıldım sizin fikrinize ihtiyacım var :)
Aşağıdaki nevresimleri teyze kızına düğün hediyesi almak istiyorum sizce fiyatları ve modeller nasıl fikrinizi söyleyin bana nolurrrrrrrrrr
Lavinia ift Kiilik Nevresim Takm-Ekru | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Bamboo Aile Bornoz Seti Krem-Krem | Bornozlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Kristal by Ta rem Siyah ift Kiilik Nevresim Takm | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
Eskitme At Mum | Dekoratif Mumlar | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?