Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

inşallah canım arabanızı hayılrısıyla alında sende bol bol gelirsin bizlere..
veriyorum serumu alttan alttan
iyi bak kocana canım onlar olmasa bizler napacaz..
iyi kötü çekecez herşeylerini:))
hadi sana kolay gelsin..

gel canım burayada bekelrim:)

bilmem uğramıyor seda hanım bizim topiğe:)[/QUOTE]

aşk olsun canım gelirim faceden pek buralara gelemiyorum
bu arada gülbahçe anaokulunda kuzenim kızını gönderiyor çok memnun

hayatttttttttt kendime frape yapıcam duruyu aldı babası parka götürdüüüüü hadi çık gel beraber keyif yapalımmmmmmmmmmmmmm

hayatttttttttt kendime frape yapıcam duruyu aldı babası parka götürdüüüüü hadi çık gel beraber keyif yapalımmmmmmmmmmmmmm

damardan giriyorsun sedammm:)))
çok isterdim inan ama çok ters saat oğlum okuldan yeni geldii.
başka zaman içelim ama..
bak bizim topiği takip et aralarda buluşuyoruz kaçırma:)

bilmem uğramıyor seda hanım bizim topiğe:)

bu arada gülbahçe anaokulunda kuzenim kızını gönderiyor çok memnun[/QUOTE]

memnun olmasına çok sevindim çünkü yeni bir okul hiç bilgimiz yoktu..

kız ne aceleye geldi ben aklımdan gönlümden geçenleri yapamadım ben sana tanga alcaktım zatende zaten tuhafiyeci güldü ne ayaksın sen sabah sabh der gb baktı diyorum seksi kilot alcam kadın beyaz ninemin donunu cıakrdı dedim bune süslü olsun diyo cicegi varya yok didim böle deel kırmızı mırmızı dedim anca onu buldum süslü

şu simit mimit elim boş geldim diyip durma kız aklını alırım onca geldin cok menun oldum hem börek yarısını bile yiyemedik ekmek felan simit felan kalırdı hem evdede yoktuk hafta sonu ziyan olurdu her işte bi hayır vardır dimi unut sunu bida duymim cok sevindim ben herelde cok anlatıyorum eşim artıkkkk yeterrrrrrrrrrrrrr die isyan etti 20sinde gelcem ben ayarladım hocayı zaten benim hocamı ayarladım hem kıraat hem arapça hocası seside cok güzel ilahide söyletiriz tabiş kızı pek yaramaz ben ona bakarım rahat okusun diyebelki uslanmıştır bayadır görmüyorum çünkü

canım kart hiç önemli değil... Ama elbiseyi görmek için gelebilirim :) birde gelirken simitle, ekmek alırım

cadı ya tipik ikizler seni

dergahtan değiliz ama bizde cemaatteniz nerlerde oturuyodun sen yakındın mı bana istersen bizim yurda gitsin eşin soğanlı yurdu var kanal boyunda orası erkek yurdu bizim cemaatin yurdu hem

bu arada merak ilgiyi ilgi sevgiyi sevgide muhabbeti arttırırmış bi mukabele

hadi gazanız mubarek olsun rabbim kolaylık verir merak etme okulun parasınıda düşünme orda allahın kelamını ögrenicek cok velimizden su sözü duydum herşeyde zorlanıyoruz buranın taksit günü geldimi sanki biyerden bize para geliyo diolar ben buna inanıyorum bizde cok zorluk cekiyoruz ama eşim işten cıkmadan cihata sadakaya her ay diye tahattüd verdiği prayı hiç aksatmadı onun günü geldimi sanki işlerim acılıyo para geliyo der hep sen gönlünü ferah tut kapılar acılsın inşallah bu arada kimmiş müdüre die sordum ama tanıyan cıkmadı kim acaba bende merak ettim

aslında beraberde gidebilsek ne güzel olur

gelcektim küstüm gelmiyom hem eşim bırakırdı cok sever öyle gece beni gezmeklere bırakmayıne dedim ben

kızlar nabeyy ben süperim dün akşam giyindim süslendim yemeklerde o biçim eşim kapıdan bi girdi içeri adam böle

allahım ye kürküm ye dedim
diyo benim bi hatunum vardı nerde siz kimsiniz höytt dedim ben hep güzelim

topuklu varya aynı boyda olduk ama benimki bu akdar uzun degildi diyo ....

gerisi malumm dicemde adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eşim yas tutuyo garibim buhranalrda neyse fazla detaya inmeyek

bugün doktoru aradım yarın randövğm var yani bakalım başlıcaz yeni bi maratona bu sefer heycanlanmam zaten yani ne bilim içimde kıpırtı yok sakin sakin gitcem gelcem

bilmem uğramıyor seda hanım bizim topiğe:)

bu arada gülbahçe anaokulunda kuzenim kızını gönderiyor çok memnun[/QUOTE]

aaaa ne mesajmış arkadaş ciğerlerimize yapıştı ne yazsak ilave olarak bu çıkıyor :))))))))))9

Aman kız boşver onu her zaman yaparsınız iyi olmuş adetinin geldiği. Rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün. karnını doldursun ben sevindim vallahi adet olmana kocan yaptıklarına saysın...

Had, hayırlı haberlerini bekliyoruz :) sakin olmanda senin için avantaj bunu hep koru gülüm :)

Son düzenleme:

ayyy dmee kız normal kilotum çok azdı iyi oldu böyle denk geldiği
ayy sevdim seni seksi şey... :) çok güzeldin kız o gün açık olsan kocan tırlatırdı emin ol....

Dimiii bende en çok o yüzdeen isitorum Allah biliyor keşke diyorum annem bizide yollasaydı ( ben bilmiyorum şuanda inşallah yavrum Allaha hayırlı bir evlat olsun Kuranı kerimi öğrensin.
Kekşke gidebilsek kocan izin versede :)

Bu arada Rabbim sizinde borçlarınızı ödeme kolaylığı versin ne güzel bunca sıkışlığın arasında sadakanızı ayırıyormuşsunuz Daha ne olsun. Allahta yolunuzu açık etsin.

Son düzenleme:

amin kuzum saol emin ol o en paspal halimdi evde cok cilveli süslüyüm diyemi bua dam beni salmıyo dersin acaba :44: dedi zaten ne giydin dedi hemen bende taytla tunik dedim heh zaten bi giyinme dogru düzgün dedi aman güzel olsam bu beni evden çıkartmazdı hoş bende aynen onu salmazdım biyere cok kıskancım bende iyiki kel benimki

Bursalı arkadaşlarım aranıza yeni katıldım sizin fikrinize ihtiyacım var :)

Aşağıdaki nevresimleri teyze kızına düğün hediyesi almak istiyorum sizce fiyatları ve modeller nasıl fikrinizi söyleyin bana nolurrrrrrrrrr

http://www.houseandtrend.com/?urun-182-lavinia-cift-kisilik-nevresim-takimi-ekru
http://www.houseandtrend.com/?urun-123-bamboo-aile-bornoz-seti-krem-krem
http://www.houseandtrend.com/?urun-570-kristal-by-tac-irem-siyah-cift-kisilik-nevresim-takimi

http://www.houseandtrend.com/?urun-54-eskitme-at-mum

Son düzenleme:

ilki krem nevresim takımı bana göre cok sade geldi 2.resimde bornoz takımı sanırım güzel ama bu amrkayı hiç bilmiyorum bornoz ve nevresim takımında özdilek bile benim için yeterli değil taç hepsinden güzel bence 3.resimdeki siyahlı nevresim takımı güzel fiyatıda iyi annem gecen kampanydan 3 tanesini 200tlye almışş 4.resimdeki mumda ne bilim ben öyle hayvan ve insan figürlü eşyleri koymuyorum evime canım namaz filan kılınıyo die heryerde yenie vlendigimde bisr
vardı kaldırdım ama kullanıyosa ve seviyosa böyle şeyleri sen daha iyi bilirsin... ben taç nevresim takımalrına bak derim

Baysal İstanbul Çift Kişilik Nevresim Takımı, ->Baysal

Baysal Frappe Çift Kişilik Nevresim Takımı , ->Baysal

Baysal Serilda Sarı Çift Kişilik Nevresim Takımı , ->Baysal

Leroy

https://www.nevresimevi.com/index.p...CARDIN-JAVA-GOLD-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TAKIMI

bunlar çok hoşmuş yaaa bende almak istiyorum kendime şöyle taksitle 2-3 nevresim takımı 1-2de 4 mevsim takım benim kendi aldıkalrım adiymiş yataga olmuyo küçük geliyo kayınvaldemin aldıkları taçtan allah razı olsun bi 4 mevsimlik bide uyku setim bide nevresim takımım var taçtan almış çok güzel onları kullanıyorum hep

canım benim kendi çeyizimde vardı bu baysal marka nevresim ama ben hiç memnun kalmadım dokuma sıklıüğı çok az onun ya o yüzden de çok sert oluyor kumaşı biraz paraya kıymak lazım uzun süre kullanmak için
. bu leoparlı olanda çok iddialı benim kociş hayatta izin vermez valla fiyatıda yüksek geldi açıkçası
bence biraz daha araştır kuzum

bende bunları almam zaten canım dediğim gb fikir olsun die koydum :)) görmeden almam zaten bide kesinlikle dört mevsimler daha kullanışlı yaz kış kullanılıyo yada uyku setleri ben nevresim sadece gereksiz buluyorum misafire kullanılıyoda yatak odalarına yorganalrı sok cıakrt ben üşengecim yada

neyse ben yatar i geceler

ben şu sıralar araştırmdayım denk geldikçe sana gösteririm bişiler. :)
iyi geceler cnm

damardan giriyorsun sedammm:)))
çok isterdim inan ama çok ters saat oğlum okuldan yeni geldii.
başka zaman içelim ama..
bak bizim topiği takip et aralarda buluşuyoruz kaçırma:)

o zaman en kısa zamanda bekliyorum gel canımmmmmm hatice ablayıda çağırırrızzzzzzzzzzzzzzzz süper olur

günaydın şekerler
ben yine bu sabah topiğin kapısını açıyorum siz içeri girer sohbete devam edersiniz

İlki güzel ama nevresim takımı için çok pahalı. taçta bu fiyata uyku setleri var ben nevresim takımını sadece yazın kullanıyorum, içine yorgan koymadan.

Bornozla diğer nevresim takımıda uygun ve güzelmiş. Ama yinede bornoz için özdileğe bakmanı öneririm.

Mum içinde yorum yok ama ben almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…