- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın şekerler
ben yine bu sabah topiğin kapısını açıyorum siz içeri girer sohbete devam edersiniz
GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
edirneden karsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jüpiterden marsaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne kadar dostum varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinize günaydın selamlar öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mucuu mucuuu
bahara kesin geliyorumallahın izniyle allahtan bişi çıkmazsa yani eşim izin verdi vermek zorunda kaldı hocamı götürcem çünküm
sen beni tufaya getirdin diyo hala akşam daha neyi bekliyo acaba
aaaa e zaten izin vermemişmiydi? ayyy kusura bakma seninki tam sopalık
Haksever canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim bu defa umutlarınızı yeşertsin. Sakin git hep güzel şeyler düşün.
Arkandayız dualarla
kız hık pıkk yapıyodu bende hocayı ayarlayınca bide benim hocam obişi diyemez yani artık kayınvaldemle gelirim inşallah zaten görsün oda sonra o ikna eder onu iiyiler bende gördüm diye benim aklım fikrim yokya bi velimle geleyim
hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah
hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah
günaydın kızlar nasısınız haksevercim nere gidiyon bacım ben pek takip edemiyom ya unutuyorum:26:
Bugün çok uykum varakşam sıpam uyumadı beni de uyutmadı bide uyanıp işe gelmek işkence resmen.
kız kulaklarını çekcem :)) ne fanfini finfonu deliahillada gelmiş geç kaldın bugün hayırdır fanfını fınfondamıydınız senin adamla iyıı iyiii yakışır size
sanırım geçmişe gömüldün hadi kolay gelsin atlama bişi sakın
buarada aklıma gelmişken hayatçım eşimin sohbeti var demişin ne sohbetine gidiyo merak ettim bende eşimin şu dergahçıların sohbetlerine katılmasını çok istiyorumda öyle bişiymı
inş gelebilirim.inşallah canım....
illede gel görüşelim demiyorum, isterim ayrı ama, canım yap birşeyler, kıymetini bildir, canın gezmek mi istedi, çık yani.
üzüldüm canım ama sizinki yakına gelince geçer.büyütme bişi olmamış gibi davranSevcan ve semiha abla tşkr ederim ben hasta olmayımda kimler haaya olsun
Nazara geldik galiba nazar çok fazla geldi kocamla kavga ettim
aman maşallahBiz yüz yüze hiç kavg etmiyoruz. Küsüyoruz birbirimize 10 dakka sonra gelip sırnaşıyor bende küs kalamıyorum hemen yumuşuyorum
inş daha kötü olmadan atlatır da bir an önce iyileşir.Berra yı merak edenler olmuş:)
kırmızılıklar gitgide artıyor ama
çok şükür ateş yada halsizlik yok...
teşekkür ederim ilgilenenlere
Haklı oldum halde özür diledim çalışıyor ev turunca gidicem
Burnundan fitil fitil getircem şimdi tutuyorum patlamayı görcek bey efendi
hakkından hayurlsıı olsun haksevercimm..
akşama karamukta geliyorrr:))
sevcancım akşama görüşrüüz yine canım benim çok işim var çünküm arakdaşlar gelecek bugün, aradılar dün..
zaten biliyordum ama ya çarşamba ya perşembe gelecez diyorlardı..
öptüm sizii
inegöllü var ama inegölde oturan yok :)
yinede kabulümüssün hayırdır?
günaydın canım :))))
GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
edirneden karsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jüpiterden marsaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne kadar dostum varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinize günaydın selamlar öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mucuu mucuuu
bahara kesin geliyorumallahın izniyle allahtan bişi çıkmazsa yani eşim izin verdi vermek zorunda kaldı hocamı götürcem çünküm
sen beni tufaya getirdin diyo hala akşam daha neyi bekliyo acaba
günaydın kızlar nasısınız haksevercim nere gidiyon bacım ben pek takip edemiyom ya unutuyorum:26:
Bugün çok uykum varakşam sıpam uyumadı beni de uyutmadı bide uyanıp işe gelmek işkence resmen.
Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.
Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?