Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

edirneden karsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jüpiterden marsaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne kadar dostum varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinize günaydın selamlar öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mucuu mucuuu

bahara kesin geliyorumallahın izniyle allahtan bişi çıkmazsa yani eşim izin verdi vermek zorunda kaldı hocamı götürcem çünküm

sen beni tufaya getirdin diyo hala akşam daha neyi bekliyo acaba

Haksever canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim bu defa umutlarınızı yeşertsin. Sakin git hep güzel şeyler düşün.
Arkandayız dualarla

aaaa e zaten izin vermemişmiydi? ayyy kusura bakma seninki tam sopalık

aaaa e zaten izin vermemişmiydi? ayyy kusura bakma seninki tam sopalık

kız hık pıkk yapıyodu bende hocayı ayarlayınca bide benim hocam o bişi diyemez yani artık kayınvaldemle gelirim inşallah zaten görsün oda sonra o ikna eder onu iiyiler bende gördüm diye benim aklım fikrim yokya bi velimle geleyim

Haksever canım hadi hayırlısı olsun. Rabbim bu defa umutlarınızı yeşertsin. Sakin git hep güzel şeyler düşün.
Arkandayız dualarla

hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah

hee gel gel. ben diyeyim orda kaynanana, biz öcüyüzya teyze senin oğlun görüştürmüyo bizi gelininle

hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah

günaydın kızlar nasısınız haksevercim nere gidiyon bacım ben pek takip edemiyom ya unutuyorum:26:

Bugün çok uykum varakşam sıpam uyumadı beni de uyutmadı bide uyanıp işe gelmek işkence resmen.

kız kulaklarını çekcem :)) ne fanfini finfonu deli çalışıyorduk

inşallah canım....
illede gel görüşelim demiyorum, isterim ayrı ama, canım yap birşeyler, kıymetini bildir, canın gezmek mi istedi, çık yani.
inş gelebilirim.

Sevcan ve semiha abla tşkr ederim ben hasta olmayımda kimler haaya olsun
Nazara geldik galiba nazar çok fazla geldi kocamla kavga ettim
üzüldüm canım ama sizinki yakına gelince geçer.büyütme bişi olmamış gibi davran
özlemden o kavgalar özlemden :)

Biz yüz yüze hiç kavg etmiyoruz. Küsüyoruz birbirimize 10 dakka sonra gelip sırnaşıyor bende küs kalamıyorum hemen yumuşuyorum
aman maşallah
Berra yı merak edenler olmuş:)
kırmızılıklar gitgide artıyor ama
çok şükür ateş yada halsizlik yok...
teşekkür ederim ilgilenenlere
inş daha kötü olmadan atlatır da bir an önce iyileşir.

Haklı oldum halde özür diledim çalışıyor ev turunca gidicem
Burnundan fitil fitil getircem şimdi tutuyorum patlamayı görcek bey efendi

yok canım ya,saçmalama...

hakkından hayurlsıı olsun haksevercimm..

akşama karamukta geliyorrr:))
sevcancım akşama görüşrüüz yine canım benim çok işim var çünküm arakdaşlar gelecek bugün, aradılar dün..
zaten biliyordum ama ya çarşamba ya perşembe gelecez diyorlardı..
öptüm sizii

anaaa ayyy karamukumda geliyor Yaşasın tatlı oğluşunu muncırcaz çok sevindim Canım.....

Tamam arkadaşım sana kolay gelsin :)

Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.

günaydın canım :))))

günaydın canım sana da

günaydın günaydın canım
hadi bakalım bu sefer koparmışsın izni senin kocadan

dualarımız seninle canım pozitif düşün herşey çok güzel olsun işallahh allah yardımcın olsun canım

günaydın kızlar nasısınız haksevercim nere gidiyon bacım ben pek takip edemiyom ya unutuyorum:26:

Bugün çok uykum varakşam sıpam uyumadı beni de uyutmadı bide uyanıp işe gelmek işkence resmen.

günaydın sana da canım
ahh sorma ben de de var o sıpadan birtane valla akşam baktım uyumuyor bıraktım babasına yattım gece 2 de uyumuş velet olan kocişe oldu

hoş geldin aramıza :) Allah geçim versin yeni evlisin sanırım.
Hangi semtte oturuyorsunuz.

Canım 20 Nisanda bebek mevlütü var o zaman gidicez dönmüş olursun sende o zamana kadar dimi.

hg aramıza kendinden bahset seni tanıyalım sende zmanal tnaırsın bizleri

20sinde saat 1de bebek mevlidimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…