tanıt kendini canım hoş geldinn..Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
ayın 20sinde:)Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...
Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
hakkından hayurlsıı olsun haksevercimm..
akşama karamukta geliyorrr:))
sevcancım akşama görüşrüüz yine canım benim çok işim var çünküm arakdaşlar gelecek bugün, aradılar dün..
zaten biliyordum ama ya çarşamba ya perşembe gelecez diyorlardı..
öptüm sizii
anaaa ayyy karamukumda geliyor Yaşasın tatlı oğluşunu muncırcazçok sevindim Canım.....
Tamam arkadaşım sana kolay gelsin :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...
hoşgeldin aramıza bursamız gerçekten çookk güzel ben de çoook seviyorummmm memleketimi
kolay gelsin canım sana evet kısmetse gelecem eğer benim kociş geç gelmezse dün akşam saat 10 da geldi işi uzamış işallah geç kalmaz da gelirim
işallah geliyorum canım akşama görürüz bakalım özcanbermi seni mıncırcak sen mi onuuuuu
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeiş nasıl
bahara mı gidiliyomuş ne zaman kiminle :26::26::26::26:
amin canım hepimizin sıkıntılarını gidersin.hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah
hoşgeldin de ceee edip kaçma.Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
hayırlısı olsun canım sakın karamsarlığa kapılma daha yolun çok başındasın bu ay olmazsa birdahaki ay olur canım
hiiiiç farketmez, senin nazlı oğluşun mıncırırken çığırmasında :) bi güzel seveyim onu...
Evet canım baharın bebek mevlütü var ayın 20 sinde yazdık kimler geliyor diye ama sen yoğunluktan geçmişi göremedin sanırım.
Gelirsin inşallah sende.
inşaallah :)
canım senin işlerin nasıl?yoğun mu yine?sen ne alemdesin bakim?
eşin yeni başlamıştı bi işe?nasıl geçmiş günü?memnun mu?
valla dişine göre biri oldumu hiiiç çığırmaz çığırtır canımmmmmmmmmm
görmedim heralde canım hatırlamıyorum çok isterim ama gelmek kısmet bakalım yer de uzak nasıl gidilecek peki :26:
sen benden önce davrandın ben de tam seni sorcaktım iyim çok şükür işlerim malasef yoğun devam ediyor birde yardımcı kızda yok 3 gündür hasta yanlızım yani
evet canım eşim yeni başladı işe iyi gidiyor şuanda çok şükür memnun bakalım
sen nasıl oldun iyimisin nişanlınla aran iyi değil mi ?
sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedioturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi
iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken
sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedioturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi
iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken
Kızlar çıkmam lazım evde işler beni bekler,hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.Bu arada Nehirimiz kendi yatağında bu kadar rahat uyumuyor,şu an bizim yatağımıza aldım sabahtan ve burada sere serpe hoşuna gitti sanırım maşallhı varaman o uyusunda bende işlerime bakayım :18:Görüşmek dileğiyle hepinize kolay gelsin
Ben tevekküle inanırım, yıllarca çektiğim acının sebebinin tevekkül eksikliğini anladığımda ne çok şey kaybettim dedim ama geç değildi hiçbişey için.
Tevekkül et, tevekkül et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?