Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...

tanıt kendini canım hoş geldinn..
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.
ayın 20sinde:)
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...

biraz daha sabır canım.. birazda pozitif düşünerek git hep karamsarsın sen ama(

hoşgeldin aramıza bursamız gerçekten çookk güzel ben de çoook seviyorummmm memleketimi

kolay gelsin canım sana evet kısmetse gelecem eğer benim kociş geç gelmezse dün akşam saat 10 da geldi işi uzamış işallah geç kalmaz da gelirim

anaaa ayyy karamukumda geliyor Yaşasın tatlı oğluşunu muncırcaz çok sevindim Canım.....

Tamam arkadaşım sana kolay gelsin :)

işallah geliyorum canım akşama görürüz bakalım özcanbermi seni mıncırcak sen mi onuuuuu

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bahara ne zaman gidiyoruz ya? Kontörüm yok arayıp soramadım.

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeiş nasıl
bahara mı gidiliyomuş ne zaman kiminle :26::26::26::26:

hiiiiç farketmez, senin nazlı oğluşun mıncırırken çığırmasında :) bi güzel seveyim onu...

Evet canım baharın bebek mevlütü var ayın 20 sinde yazdık kimler geliyor diye ama sen yoğunluktan geçmişi göremedin sanırım.
Gelirsin inşallah sende.

hemen hazırlanıp cıkıcam canım görüşürüzzzzz saolun dualarını biliyorum rabbim sizinde gönlünüzdeki sıkıntıları gidersin inşallah
amin canım hepimizin sıkıntılarını gidersin.
en çok da senin içindeki derin yaranı iyileştirsin.

hoşgeldin de ceee edip kaçma.

canım nasip değilmiş demek ki...tedaviye devam inşaallah...
en hayırlı en güzel zamanda verrsin Rabbim evinizin neşesini

hayırlısı olsun canım sakın karamsarlığa kapılma daha yolun çok başındasın bu ay olmazsa birdahaki ay olur canım

hayırlısı olsun canım sakın karamsarlığa kapılma daha yolun çok başındasın bu ay olmazsa birdahaki ay olur canım

inşaallah :)
canım senin işlerin nasıl?yoğun mu yine?sen ne alemdesin bakim?
eşin yeni başlamıştı bi işe?nasıl geçmiş günü?memnun mu?

valla dişine göre biri oldumu hiiiç çığırmaz çığırtır canımmmmmmmmmm
görmedim heralde canım hatırlamıyorum çok isterim ama gelmek kısmet bakalım yer de uzak nasıl gidilecek peki :26:

inşaallah :)
canım senin işlerin nasıl?yoğun mu yine?sen ne alemdesin bakim?
eşin yeni başlamıştı bi işe?nasıl geçmiş günü?memnun mu?

sen benden önce davrandın ben de tam seni sorcaktım iyim çok şükür işlerim malasef yoğun devam ediyor birde yardımcı kızda yok 3 gündür hasta yanlızım yani
evet canım eşim yeni başladı işe iyi gidiyor şuanda çok şükür memnun bakalım
sen nasıl oldun iyimisin nişanlınla aran iyi değil mi ?

sağol canım benim.ben de iyiyim aramız da iyi :)
çok hoş bi şekilde özür diledi :)

sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedi oturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi

iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken

Nasılsınız kızlar,beni yine yoğun bir gün bekliyor.Ve ben geç uyandımEşimin sınıf arkadaşları geliyor akşama buraya hızla yazıp çıkacağım.
Ayın 20 sinde kızımın bebek mevludu var.Buyurun gelin arkadaşlar yazmış sağolsun ev sahibi olarak benimde tekrardan yazmam gerektiğini düşündüm.Hepiniz davetlisiniz
Karamuk canım gönüller bir olsun sizlerde uzaktasınız haklısın ama birbirimiz için fedakarlık yapıcaz artıkBak bende çocuklu oldum ileride bende o taraflara sizlere geleceğim zaman bende bunca yolu tepip gelicemGelirsen sevinirim.Sen bilirsin tabiki canım
Hakseverim üzülme canım benim doktorun dediği gibi yaşın daha küçük gençsin inşallah kendiliğinden olurda tüpe gerek kalmaz.Biraz daha bekle bakalım inşllh güzel haberi sendende alıcaz canım .Hoca içinde ayrıca teşekkürler.Dün karşı komşum kuzenim hoca istersen çağırayım dedi bende yok ben ayarladım dedim.Hocan gelsin aman ha sonra rezil olurum valla
Bebek canım seni arayamadım kusura bakma ayın 20 sinde canım beklerim sen erkenden gelicektin zaten konuşmuştuk
Sevcan sen nasılsın,hayırlı işler kolay gelsin canım
Semihacığım annen baban gelmiş iyi olmuştur gezmekle
Hayatcığım misafirlerin varmış canım kolay gelsin bende birazdan başlıcam evi toplamaya hazırlık vs
Ahillacığım dün konuşmak kısmetmiş,tanıştığıma tekrardan memnun oldum teşekkürler canım
Yinuse aslında evim uzak gibi görünsede o kadar uzak değil ulaşımla çok kolay.Metroya biniyorsun 1'e en son durakta iniyorsun.Orada 1 m ler var otobüs çok az kesiyor 50 60 kuruşmu neDirek otobüs buraya getiriyor.Benim ev mudanya merkezde değil güzel yalı girişinde canım.Yolu sorun etme yani gelirsen kolay beklerim
Ayran senide beklerim buyur gel

Kızlar çıkmam lazım evde işler beni bekler,hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.Bu arada Nehirimiz kendi yatağında bu kadar rahat uyumuyor,şu an bizim yatağımıza aldım sabahtan ve burada sere serpe hoşuna gitti sanırım maşallhı var aman o uyusunda bende işlerime bakayım:18:Görüşmek dileğiyle hepinize kolay gelsin

Özgecim inan gerçekten kalbinden gelerek bu şekilde yaklaşırsan derdine O zaman olacak, bunu sana hep söylemek istiyorum ama üzmek istemiyorum. Psikolojini bu şekle sok lütfen, bizlere çok kolay, doktora çok kolay, bende aynen böyle düşünüyorum YAŞIN ÇOK KÜÇÜK çok avantajlısın. Bu ay olmassa bir dahaki ay, olmasa diğer ay, bu yola girdin, emin ol olacak.
Ama dilinde söylediklerini yüreğinde hissedersen....

içine atma anlat, anlat ben sana yine kızayım.

ama vallahi billahi isyan etme, ben senin kadar dinimi yaşayamıyorum, sen isyan etmiyorum diyorsun, ama onun var benim yok demek gerçekten isyanmış gibi geliyor bana.

Herkese hakettiğini veren Rabbim sana neden vermesin? böyle düşün...

Ben tevekküle inanırım, yıllarca çektiğim acının sebebinin tevekkül eksikliğini anladığımda ne çok şey kaybettim dedim ama geç değildi hiçbişey için.
Tevekkül et, tevekkül et...

Canım misafirler için kendini heder etme Allahını seversen. Zor kavuştuğun mucizeni üzüp düşürme. Evin toplu olsun, gerisi hiç önemli değil zaten insanlar bahane mana bulacak bir şeyler hep bulurlar, boşver sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…