sende bacak kadarsın amamaşallah kafan zehir gibi.
Severim senin gibi küçük kızları
sandığın kadar bacak gibi değilim ben ya :) baya baya koca kadınım
sağolasın sevildiğimi bilmek iyi geldi :)
hakkından hayurlsıı olsun haksevercimm..
akşama karamukta geliyorrr:))
sevcancım akşama görüşrüüz yine canım benim çok işim var çünküm arakdaşlar gelecek bugün, aradılar dün..
zaten biliyordum ama ya çarşamba ya perşembe gelecez diyorlardı..
öptüm sizii
Meraba arkadaşlar....bu topiği yeni gördüm...Aslen karadenizli olmamıza rağmen ailemin 30-35 yıl önceden buraya göç etmesinden beridir ben de Bursa dayım ve burayı çooooooook seviyorum...Sizlerle ben de tanışmak isterim....
sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedioturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi
hakseverimncanim benim bence gorusme o patavatsiz insanlarla cok istiyolarsa konusmayi ogrensinler etkilenmem diye kendine soz versende elinde degil illaki bos bi laf edecekler moralini bozmaya ozamnda senin canin yaninca tanimadigim insanlari bogasim geliyo bugun hassas gunundesin kafa dinle bos muhabbetlerin icine girme doktor ne guzel demis yasin kucuk dogal yolla olur diye benimde hislerim o yonde ummadigin anda dogal olarak olcak zaten umudujn kestigin zaman dogal yolla oluyo genellikle pozitif ol olmassada hayirlisi boyleymisde allah baska seylerle sinamasin de ozaman dogalyonden olucaktir sen bir an once olsun diye stres yaptikca bu surecide uzatiyosun gibi geliyo bana allah hakkinda hayirlisini nasib etsin neolcakmis peki ilknonce kistlerimi yok etceklermis ilacmi verdi doktor
iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken
Nasılsınız kızlar,beni yine yoğun bir gün bekliyor.Ve ben geç uyandımEşimin sınıf arkadaşları geliyor akşama buraya hızla yazıp çıkacağım.
Ayın 20 sinde kızımın bebek mevludu var.Buyurun gelin arkadaşlar yazmış sağolsun ev sahibi olarak benimde tekrardan yazmam gerektiğini düşündüm.Hepiniz davetlisiniz
Karamuk canım gönüller bir olsun sizlerde uzaktasınız haklısın ama birbirimiz için fedakarlık yapıcaz artıkBak bende çocuklu oldum ileride bende o taraflara sizlere geleceğim zaman bende bunca yolu tepip gelicem Gelirsen sevinirim.Sen bilirsin tabiki canım
Hakseverim üzülme canım benim doktorun dediği gibi yaşın daha küçük gençsin inşallah kendiliğinden olurda tüpe gerek kalmaz.Biraz daha bekle bakalım inşllh güzel haberi sendende alıcaz canım .Hoca içinde ayrıca teşekkürler.Dün karşı komşum kuzenim hoca istersen çağırayım dedi bende yok ben ayarladım dedim.Hocan gelsin aman ha sonra rezil olurum valla
Bebek canım seni arayamadım kusura bakma ayın 20 sinde canım beklerim sen erkenden gelicektin zaten konuşmuştuk
Sevcan sen nasılsın,hayırlı işler kolay gelsin canım
Semihacığım annen baban gelmiş iyi olmuştur gezmekle
Hayatcığım misafirlerin varmış canım kolay gelsin bende birazdan başlıcam evi toplamaya hazırlık vs
Ahillacığım dün konuşmak kısmetmiş,tanıştığıma tekrardan memnun oldum teşekkürler canım
Yinuse aslında evim uzak gibi görünsede o kadar uzak değil ulaşımla çok kolay.Metroya biniyorsun 1'e
.Orada 1 m ler var otobüs çok az kesiyor 50 60 kuruşmu neDirek otobüs buraya getiriyor.Benim ev mudanya merkezde değil güzel yalı girişinde canım.Yolu sorun etme yani gelirsen kolay beklerim
ins. canim simdi yolu tarif edince birazdaha kolaylad gozumde ins. o gun gelsin bir aksilik cikmassa orda olucam eee gorcegimiz bebek normal bebek degil mucize bebek fizandan kalkip gelinir
Ayran senide beklerim buyur gel
ayyyy ben yorumu ayran yazdı sandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm
Aynı yaştaydık dimi :)
özür dilerim gerçekten
Ama senide sevmeye başladımsevinmeye devam edebilirsin.
agir misafirlerin varmis aksama hayatcim hadi sana kolay gelsin ne beceriklisin herseye yetisiyosun iki cocukla helallll
hosgeldin canim nersindesin bursanin evlimisin bende karadenizliyim
daha oncede soyledim mutlulugunu paylasiyo ama karsindakinin hassas durmunada saygili olmayi bilmeliler bilmeyenlerdende uzak durmakla bisiy kaybetmessin bebisin olana kadar ben ust katimdaki kadin gelince asla cocuk konularini bila acmam sende niye yok diye birgun sormadim biliyorum hoslanmiycak yillar once yasadigim bir aciyla ilgili cok yapildi boyle patavatsiz konusmalarda cok canim yanmisti ondan dolayi cok hassasim boyle durumlardan... asla anlayisla karsilayamam empati yoksunu insan uzak olsun benden hayatimda yeri yok
canım ya özür dilenecek bir şey yok rica ederim :) beni başkasıyla karıştırıyorsan aranıza girebilmişim demektir bence daha da çok sevinebilirim :))
çok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bişei sorucam ya.. insan 2 günde hamile olup olmadığını anlayabilir mi??? kaç gün sonra test yapmak lazımki
normlade adet geciktikten 4-6 gün arası çıkar canım.
hayrıdır inşallah :)
2 gün mü geciktin.
yok be canım ya adet olmama daha 16 gün var :) ama ben bi tuhaflık hissediyorum yani sürekli bir uyuma hali hiç bitmiyor ama hep uyumam lazımbirde miğde yanması var
benim test yapmam için epey beklemem lazım o zaman
ooo daha hiç belli olmaz. bence farklı bir sebeptendir.
hımmm hayırlısı o zaman diyelim :) bir değişiklik olmazsa 20 gün sonra öğreniriz ne olduğunu
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...
Kızlar çıkmam lazım evde işler beni bekler,hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.Bu arada Nehirimiz kendi yatağında bu kadar rahat uyumuyor,şu an bizim yatağımıza aldım sabahtan ve burada sere serpe hoşuna gitti sanırım maşallhı varaman o uyusunda bende işlerime bakayım :18:Görüşmek dileğiyle hepinize kolay gelsin
selam kızlar
hayatımın misafirleri varmış akşama
sevindim kızlar buluşmanıza
karamukum eşin iş bulmuş
hayırlı olsun
darısı başıma :)
atladığım varsa affola
yakın olsaydık sende gelirdin
sen nasılsın canım kızın nasıl...
Annenlerle nasıl geçti dün akşam :)
nede güzel olurdu :)
biz iyiyiz Berra da çok şükür iyi
kızarıklıkları azda olsa hala var ama kaşıntı bitti sanırım şikayet etmiyor
hatta bugün okula gitmeyi çok istedi
sıkıldı evde ama yinede göndermedim
ilk 3 günü evde geçirsin istedim
dünüm harika geçti
insanın kendi ailesi gibi yok kesinlikle
hatta annem bizde kaldı dün akşam
babamı bindirdik otobüse
bizde özdileke çay içmeye gittik
iyi yapmışsın canım okula göndermemekle, okuldan kapmıştı dimi baya bi çocuk eksiktir okulda şimdi, öğretmen ne yapıyor acaba :)
ohhhh 3 kuşak takıldınız desene ne iyi olmuş :)
anen çalıştığı halde gelebiliyor ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?