- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
gelip kalıyor sağolsun
Berra ısrra edince kıramıyorlar torunlarını :)
HAKSEVERCİM ÇOK SEVİNDİM CANIM...OLACAK EMİN OL CANIMMMM...günaydın canım...
haksever tüp bebek için tedaviye başlıyor bugün :)
İYİKİ KOCAN BAKIYO BİZİMKİ ÇALIŞIYOR DİYE BAKMAZ BENDE ÇALIŞIYORUM AMA İŞTE COCUK ANNENİNDİR HEPgünaydın canım sana da
günaydın günaydın canım
hadi bakalım bu sefer koparmışsın izni senin kocadan
dualarımız seninle canım pozitif düşün herşey çok güzel olsun işallahh allah yardımcın olsun canım
günaydın sana da canım
ahh sorma ben de de var o sıpadan birtane valla akşam baktım uyumuyor bıraktım babasına yattım gece 2 de uyumuş velet olan kocişe oldu
doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...
sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedioturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi
iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken
amannn in cin top oynuyor bugün
bende çıkıyorum
akşam ayfere giden arkadaşlarım
bol bol eğlenin tamam mı
bıcırıklarınızı öpüyorum...
işte böyle düşün böyle yaşa hayatı dar etme kocanla kendine..sevcan aradın ya rabbim ağlama istemiyo eve attım kendimi eşimin halası geldi hastamısın ne bu hal dedi nie okulda degilsin üst kata amcaya gelmiş öylesine bastım zile dedi hastayım biraz gitmicem dedim belli halinden dedioturduk biraz gitti şimdi komşularda tarasta pizza partisi yapcakmış oraya carıyolar ama bgitsemmi hani şu canımı sıkan komşularım ay oldu grüşmüyorum iyce huylandılar kaçıyorum ve belli oluyo artık görüşmem lazım ...halamda geldi kızı hamileymiş onu söyledi gitti...rabbim sen bilirsin herkeze kolay bana imtihan hamdolsun hamdolsun......... hiç konuşmucam artık sustum kimsede sormasın kızlar içime gömdümmm...doktora nasıl yani bu aydamı beklcem dedim yaşın çok küçük bu tedaviler için kendiliğinden bile olabilir böyle üzülme dedi
iyi olucam kimsenin mutlulugu beni üzmücek kimse bana ard niyetli laf sokmak icin yapmıyo sadece mjutlulugunu paylasıyo böyle düşünmeye calışıcam..nereye kadar insanalrdan kaçabilirimki hemde bu kadar sevgi doluyken
yorma kendini canım eşin hazır bişeyler alsın gelirken..Nasılsınız kızlar,beni yine yoğun bir gün bekliyor.Ve ben geç uyandımEşimin sınıf arkadaşları geliyor akşama buraya hızla yazıp çıkacağım.
Ayın 20 sinde kızımın bebek mevludu var.Buyurun gelin arkadaşlar yazmış sağolsun ev sahibi olarak benimde tekrardan yazmam gerektiğini düşündüm.Hepiniz davetlisiniz
Karamuk canım gönüller bir olsun sizlerde uzaktasınız haklısın ama birbirimiz için fedakarlık yapıcaz artıkBak bende çocuklu oldum ileride bende o taraflara sizlere geleceğim zaman bende bunca yolu tepip gelicem Gelirsen sevinirim.Sen bilirsin tabiki canım
Hakseverim üzülme canım benim doktorun dediği gibi yaşın daha küçük gençsin inşallah kendiliğinden olurda tüpe gerek kalmaz.Biraz daha bekle bakalım inşllh güzel haberi sendende alıcaz canım .Hoca içinde ayrıca teşekkürler.Dün karşı komşum kuzenim hoca istersen çağırayım dedi bende yok ben ayarladım dedim.Hocan gelsin aman ha sonra rezil olurum valla
Bebek canım seni arayamadım kusura bakma ayın 20 sinde canım beklerim sen erkenden gelicektin zaten konuşmuştuk
Sevcan sen nasılsın,hayırlı işler kolay gelsin canım
Semihacığım annen baban gelmiş iyi olmuştur gezmekle
Hayatcığım misafirlerin varmış canım kolay gelsin bende birazdan başlıcam evi toplamaya hazırlık vs
Ahillacığım dün konuşmak kısmetmiş,tanıştığıma tekrardan memnun oldum teşekkürler canım
Yinuse aslında evim uzak gibi görünsede o kadar uzak değil ulaşımla çok kolay.Metroya biniyorsun 1'e en son durakta iniyorsun.Orada 1 m ler var otobüs çok az kesiyor 50 60 kuruşmu neDirek otobüs buraya getiriyor.Benim ev mudanya merkezde değil güzel yalı girişinde canım.Yolu sorun etme yani gelirsen kolay beklerim
Ayran senide beklerim buyur gel
afiyet şeker bal olsun canımmçok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
sende gelebilsen keşke canım ne iyi olurduamannn in cin top oynuyor bugün
bende çıkıyorum
akşam ayfere giden arkadaşlarım
bol bol eğlenin tamam mı
bıcırıklarınızı öpüyorum...
Ayfer bende şimdi ablamla konuştum. rahatsızlık vermek istemem malum 2 çocukla gelicem sende de var dedi. Eşim çalışmasaydı birini bırakırdım mırın kırın etti bende dedim amaaann sende kocan evde olur kocam evde çıkamam, işte olur işte çıkamamgel işte kız davet etti dedim.
Büyük oğlunu da evde bıraksa duramaz yanında getirse olmuyor onada hak veriyorum :S
Sende dicen ablanda amma nazlandı :) gitsin kumda oynasın dicen ama haklısın yani :)
buarada karamukta çok selam söyledi misafirlerin var diye rahatsız etmek istememiş. mesaiye kalıyormuş saat 10 a kadar. gelemicem çok istesemde dedi :S haberin olsun.
işte böyle düşün böyle yaşa hayatı dar etme kocanla kendine..
yorma kendini canım eşin hazır bişeyler alsın gelirken..
kzıına bak sen gerisini boşver:)
afiyet şeker bal olsun canımm
sende gelebilsen keşke canım ne iyi olurdu
aaaa ben size ayrı bir tepsi börek yaptım..söyle o ablana sarı kafasını yolarım onunnn
karamukta gelmiyor artık oturur börekleri yeriz sevcancım:)))ama ablan gelsin çocuk evde kalırmı akşam hiç, alsın çocuklarınıda, isterse kocasını bile alabilirrr
bekliyorum mutlaka..öyle söyle ablana:))
kızzzzzzzzzzzzz çok güldüm
sürükleye sürükleye getiririm ben onu merak etme sen
ablam kocam evde, kocam evde hayatta adamı yanlız bırakmaz. Geçenlerde bime gitcektik yan komşuyla dedi ablanada söyle bende onun kocası evde dedim oda Amaannn bunun kocasıda emiyomu bunu Allah Allah dedio laftan sonra çok güldüm ve dikkat etmeye başladım ablam koca bağımlısı
allah ayırmasınn onukide koç burcumu yoksa
genelde koç erkekler pek bir kıymetli olur:)
bende onların arası:))koç mu boğamı bilmiyorum.
ablam 23 nisan eniştem 25 nisan :)
bebik 19:30 da sendeyiz.
bende onların arası:))
ikiside boğa canım:)
tamam canım gözlerim yollarda kalmasın:)
bu akşam gün batarken gelllaa ikiside boğamı :)
evet sende 24 nisandın dimi :))
aman geç kalma erken gellll....
aa ikiside boğamı :)
evet sende 24 nisandın dimi :))
aman geç kalma erken gellll....
bu akşam gün batarken gelllsakın geç kalma erken gel aman geç kalma erken gell
tahammül kalmadı artıkkktahammül kalmadı artıkkk
aman geç kalma erken gelll sakın geç kalma erken gelll
üzme beni işvekarımmm aman geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gelll
ben geldim ac karnımıda doyurdum geldim yemegide ocaga koydum akşamada maç var hürremmi maç mı hangisdini izlicemi şaşırdımeşimde hatime gitcekk ohh tv benimm
hatime giderken senide bize bıraksınn
canım annem hep der gece uyumayan bebek babayı sevmez gündüz durmayan da anneyi diye.Kızlar çıkmam lazım evde işler beni bekler,hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.Bu arada Nehirimiz kendi yatağında bu kadar rahat uyumuyor,şu an bizim yatağımıza aldım sabahtan ve burada sere serpe hoşuna gitti sanırım maşallhı varaman o uyusunda bende işlerime bakayım :18:Görüşmek dileğiyle hepinize kolay gelsin
efiyet olsun bal şeker olsun löp löp et olsunçok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
ailenle birlikte güzel bi akşam geçirmene sevindim :)nede güzel olurdu :)
biz iyiyiz Berra da çok şükür iyi
kızarıklıkları azda olsa hala var ama kaşıntı bitti sanırım şikayet etmiyor
hatta bugün okula gitmeyi çok istedi
sıkıldı evde ama yinede göndermedim
ilk 3 günü evde geçirsin istedim
dünüm harika geçti
insanın kendi ailesi gibi yok kesinlikle
hatta annem bizde kaldı dün akşam
babamı bindirdik otobüse
bizde özdileke çay içmeye gittik
ya burda takıl laklak yapalım azcık.ben tüm gün giremedim.ben geldim ac karnımıda doyurdum geldim yemegide ocaga koydum akşamada maç var hürremmi maç mı hangisdini izlicemi şaşırdımeşimde hatime gitcekk ohh tv benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?