Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın canım...
haksever tüp bebek için tedaviye başlıyor bugün :)
HAKSEVERCİM ÇOK SEVİNDİM CANIM...OLACAK EMİN OL CANIMMMM...
İYİKİ KOCAN BAKIYO BİZİMKİ ÇALIŞIYOR DİYE BAKMAZ BENDE ÇALIŞIYORUM AMA İŞTE COCUK ANNENİNDİR HEP

doktordan geldim.......... bisürü kistim varmış bu ayda olmucak..... içim bomboş gittim zaten hiçbişey beklemeden öylede boş geldim..dualarınız için teşekkür ederim...

TATLIM ÜZÜLME SAKIN...

ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN..KOMŞUMUZUN BEBEĞİ OLMUYORDU HİÇ BİR SORUN YOKKEN KIZIN YAŞI DA KÜÇÜKTÜ ERKEN EVLENDİ BİDE 6 YIL OLMADI YENİ 4 AYLIK HAMİLE.... TEDAVİ GÖRDÜ ZAMANINDA AMA BU BEKLENMEDİK Bİ ZAMAN DA GELDİ...ZAMANINI BEKLİYOR SENİN BEBEĞİN

amannn in cin top oynuyor bugün
bende çıkıyorum
akşam ayfere giden arkadaşlarım
bol bol eğlenin tamam mı
bıcırıklarınızı öpüyorum...

Ayfer bende şimdi ablamla konuştum. rahatsızlık vermek istemem malum 2 çocukla gelicem sende de var dedi. Eşim çalışmasaydı birini bırakırdım mırın kırın etti bende dedim amaaann sende kocan evde olur kocam evde çıkamam, işte olur işte çıkamam gel işte kız davet etti dedim.

Büyük oğlunu da evde bıraksa duramaz yanında getirse olmuyor onada hak veriyorum :S

Sende dicen ablanda amma nazlandı :) gitsin kumda oynasın dicen ama haklısın yani :)

buarada karamukta çok selam söyledi misafirlerin var diye rahatsız etmek istememiş. mesaiye kalıyormuş saat 10 a kadar. gelemicem çok istesemde dedi :S haberin olsun.

Son düzenleme:
işte böyle düşün böyle yaşa hayatı dar etme kocanla kendine..
yorma kendini canım eşin hazır bişeyler alsın gelirken..
kzıına bak sen gerisini boşver:)
çok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet şeker bal olsun canımm
amannn in cin top oynuyor bugün
bende çıkıyorum
akşam ayfere giden arkadaşlarım
bol bol eğlenin tamam mı
bıcırıklarınızı öpüyorum...
sende gelebilsen keşke canım ne iyi olurdu

aaaa ben size ayrı bir tepsi börek yaptım..söyle o ablana sarı kafasını yolarım onunnn
karamukta gelmiyor artık oturur börekleri yeriz sevcancım:)))ama ablan gelsin çocuk evde kalırmı akşam hiç, alsın çocuklarınıda, isterse kocasını bile alabilirrr
bekliyorum mutlaka..öyle söyle ablana:))

kızzzzzzzzzzzzz çok güldüm

sürükleye sürükleye getiririm ben onu merak etme sen

Son düzenleme:
ablam kocam evde, kocam evde hayatta adamı yanlız bırakmaz. Geçenlerde bime gitcektik yan komşuyla dedi ablanada söyle bende onun kocası evde dedim oda Amaannn bunun kocasıda emiyomu bunu Allah Allah dedi o laftan sonra çok güldüm ve dikkat etmeye başladım ablam koca bağımlısı

allah ayırmasınn onukide koç burcumu yoksa
genelde koç erkekler pek bir kıymetli olur:)

aa ikiside boğamı :)

evet sende 24 nisandın dimi :))

aman geç kalma erken gellll....
bu akşam gün batarken gelllsakın geç kalma erken gel aman geç kalma erken gell
tahammül kalmadı artıkkk tahammül kalmadı artıkkk
aman geç kalma erken gelll sakın geç kalma erken gelll
üzme beni işvekarımmm aman geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gelll

ben geldim ac karnımıda doyurdum geldim yemegide ocaga koydum akşamada maç var hürremmi maç mı hangisdini izlicemi şaşırdımeşimde hatime gitcekk ohh tv benimm

aa ikiside boğamı :)

evet sende 24 nisandın dimi :))

aman geç kalma erken gellll....

sesinizde pek gözel maşallah

canım annem hep der gece uyumayan bebek babayı sevmez gündüz durmayan da anneyi diye.
maşallah seninki pek bi anneci :) ne hamilelik zor oldu ne doğum :)
Allah hep ikinize de hayırlı bi evlat etsin onu :) bu arada ben de çok memnun oldum tanıştığımıza

çok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
efiyet olsun bal şeker olsun löp löp et olsun

ailenle birlikte güzel bi akşam geçirmene sevindim :)

ben geldim ac karnımıda doyurdum geldim yemegide ocaga koydum akşamada maç var hürremmi maç mı hangisdini izlicemi şaşırdımeşimde hatime gitcekk ohh tv benimm
ya burda takıl laklak yapalım azcık.ben tüm gün giremedim.
zaten kimse lak lak yapmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…