hala işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar nerdesiniz? ???
Kızlar nerdesiniz? ???
benı ıstersen bende burdayım canımm:)daha yenı geldım ıstem ustumu falan degıstım oturdumm:))))
bi özet geçiver belkim ben de isterim senibu saatte mi geldin işten :44: geç değil mi :44:
hala işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ozet gecıorummm:)))23 yasımdayım evlıyım 7 ay olcakk ondan sonra zehracımın arkadasıyımm ıse yenı gırdıgım ıcınn fazla takılamıorum artıkk 10 geldım ıse 2de gıttım vardıyalı calısıorum canımm bole ısteee ıstersın mı artık benı:))))
kıyamam sana...
hoşgeldin...
İsterim ya istemem mi ;-) ne isi yapiyorsun bakimozet gecıorummm:)))23 yasımdayım evlıyım 7 ay olcakk ondan sonra zehracımın arkadasıyımm ıse yenı gırdıgım ıcınn fazla takılamıorum artıkk 10 geldım ıse 2de gıttım vardıyalı calısıorum canımm bole ısteee ıstersın mı artık benı:))))
kıyamam sana...
hoşgeldin...
Hoş geldin canımmmm arkadaşımmmm napıyorsun?ozet gecıorummm:)))23 yasımdayım evlıyım 7 ay olcakk ondan sonra zehracımın arkadasıyımm ıse yenı gırdıgım ıcınn fazla takılamıorum artıkk 10 geldım ıse 2de gıttım vardıyalı calısıorum canımm bole ısteee ıstersın mı artık benı:))))
İsterim ya istemem mi ;-) ne isi yapiyorsun bakim
Canim hosgeldin. denk gelemiyoruz dogru duzgun.berra nasil oldu?
Doktor a gidicemm canım alerji den dolayı maaf oldum. Daha yeni barıştıım süründürdüm birazzben burdayım :) sen rahatsızdın canım nasıl oldun?eşinle aranız düzelmiştir inş
Doktor a gidicemm canım alerji den dolayı maaf oldum. Daha yeni barıştıım süründürdüm birazz
Hoş geldin canımmmm arkadaşımmmm napıyorsun?
geçmiş olsun ayran.
barışmanızda iyi olmuş
iyiyim canım çok şükür.kafam huzur bulunca bedenim de rahatlıyor :)hoşbulduk canım
Berra iyi atlattı çok şükür
sen nasılsın bende seni merak ediyprdum
nasıl gidiyor?
geçmiş olsun canım :)Doktor a gidicemm canım alerji den dolayı maaf oldum. Daha yeni barıştıım süründürdüm birazz
ne bekliyorsun bakim?
kırma kız ilerde lazım olur.Teşekkür ederim ablacım. Barıştık benim odunlaa bi gün kırcam kafasını
Ahillacım saol. Lazım olduğu zaman parasıyla alırız bi kafa. Ahahahahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?