erkekler öle olur canım takma erkekler geç yürür konuşur çoğu zamanla otur dersin oturmaz koşturur durur
kız 46 kilo mu olur muş çöp müşün sen cin ali duydumda sen cin kızsın galiba ye acuk 46 kilo annne mi olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaderimmm yarın uğra bana
işin yoksa süper tatlı pasta yaptımmmm
:))
yanınada frape :)
bu akşam gün batarken gelllsakın geç kalma erken gel aman geç kalma erken gell
tahammül kalmadı artıkkktahammül kalmadı artıkkk
aman geç kalma erken gelll sakın geç kalma erken gelll
üzme beni işvekarımmm aman geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gelll
hala işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alemsin kız delüüüüüü
boyalıcanın bi köyü vardı karamürsel yolundan ilerledik epey gittik sonra da bi köye geldik.
doğru düzgün yerleşim yok ama bir hava var offffffffff offfffffffff.
bugün işte de pek bişi yoktu.makineleri almaya diye bursaya gittik.
tüm yol boyu kimn nerdedir dedim durdum.hatta bi ara kafayı bozdum kahveye ayfere gidim diye
aaaaaaa numarası yok.beeeeeeee bizimki olmaz dedi bu saatte dedi insanları rahatsız etme dedi
günaydın kızlarrr herkese
akşam saat 11 e çeyrek vardı evdeydim öldüm ama yorgunluktan sormayın uzun zamandır böyle kalmıyordum çok zor geldi akşam sanki hiç dinlenmemişiim gibi vallahi
ahillacım canım benim aslında ben burda muhasebeci olarak adım geçiyor ama allaha şükür muhasebe haricinde her işi yapıyorum 2 gündür daha muhasebe evrakalrına elimi sürmedim müşterilerle uğraşıyorum canım
semihacım canım benim sağolasın nerlerdesin pek göremiyorum sanki seni burda hoş sanki kendim çok burdayım daama aralarda baktığımda pek denk gelmiyorum bir yaramazlık yoktur işallah canım
merhaba kızlar;
aslen Bursalıyım ama istanbul'da yaşıyorum.
sizden yardım almak istedim.ailemle bir haftasonu Bursa'ya gelmeyi düşünüyoruz.
Bu zamana kadar merkezi hiç gezmedik.
Bursa'da mutlaka görün gezin dediğiniz yerleri yazarmısınız?
örneğin tüm şehri görebileceğimiz bir yer,iskenderi mutlaka şurda yemelisiniz diyebileceğiniz yer neresi gibi.
Bursalıyım diyorum ama hiç bir yeri bilmiyorum
24 yıl sonra rezil olmaktan kurtulayım
hemen atim numaramı lazım olur..seninki daha şimdidien karışıyomru yaa..alemsin kız delüüüüüü
boyalıcanın bi köyü vardı karamürsel yolundan ilerledik epey gittik sonra da bi köye geldik.
doğru düzgün yerleşim yok ama bir hava var offffffffff offfffffffff.
bugün işte de pek bişi yoktu.makineleri almaya diye bursaya gittik.
tüm yol boyu kimn nerdedir dedim durdum.hatta bi ara kafayı bozdum kahveye ayfere gidim diye
aaaaaaa numarası yok.beeeeeeee bizimki olmaz dedi bu saatte dedi insanları rahatsız etme dedi
sağol canım ya söylemen yeterlii,, inşallah bir gün yeriz senin pastandann..kaderimmm yarın uğra bana
işin yoksa süper tatlı pasta yaptımmmm
:))
yanınada frape :)
canım önce bir mudanya ya gidin sahil boyuna..sonra uludağa çıkın bursa manzarası ayakalrınızın altında kalıyor mükemmel bir görüntü..merhaba kızlar;
aslen Bursalıyım ama istanbul'da yaşıyorum.
sizden yardım almak istedim.ailemle bir haftasonu Bursa'ya gelmeyi düşünüyoruz.
Bu zamana kadar merkezi hiç gezmedik.
Bursa'da mutlaka görün gezin dediğiniz yerleri yazarmısınız?
örneğin tüm şehri görebileceğimiz bir yer,iskenderi mutlaka şurda yemelisiniz diyebileceğiniz yer neresi gibi.
Bursalıyım diyorum ama hiç bir yeri bilmiyorum
24 yıl sonra rezil olmaktan kurtulayım
ayfer komşudan forivia katologu almıştım alışından verecek bana, sende bak diye getirdim akşam, unuttum
fayans temizleyici almıştım süper :)
birde bir gecelikler var
hemen atim numaramı lazım olur..seninki daha şimdidien karışıyomru yaa..
sağol canım ya söylemen yeterlii,, inşallah bir gün yeriz senin pastandann..
bugün çamaşır ütü beni bekler, kaç gündür yapamadım yarında evde yokum cumarteside yokum o yüzden bugün evimde kalayım işlerimi bitireyim:)
canım önce bir mudanya ya gidin sahil boyuna..sonra uludağa çıkın bursa manzarası ayakalrınızın altında kalıyor mükemmel bir görüntü..
iskender içinde sönmezin hemen üst tarafında iskenderci var başka yerde yeme derim..
türbeleri gezebilirsiniz..aklıma gelen bunlar..
gecelikmiiikız niye çıkarmadın akşam bakardık..
gerçi benim koca onlara karşı gibi..enteresan bir kocam var:)
merhaba :)
heykelde ulucamiyi görmenizi tavsiye ederim, sonrasında tophaneye çıkın manzarayı izleyin yine orada türbeleri gezebilirsiniz.
heykelde tayyare kültür merkezinin yanında iskender kebap yiyebileceğiniz bir yer var birde setbaşında iskender var oradada güzel yapıyorlar. sonra setbaşını gezin, oradan yeşil, emir sultan sırasıyla gezebilirsiniz, arabanızla geliyorsanız gündüz vaktiniz olursa dağ yolunda bakacaka çıkabilirsiniz aklıma gelenler bunlar.
:)) onlar olmdanda güzelsinya sen ondan kocan gerek duymuyodur...
bende şimdi baktım gecelikler güzel ama sanki pahalı mı ne sen son aldığını kaç liraya almıştın.
ben 2 tane çamaşır aldım ama :)
amaninnn bunlar benim aldığımın yanında pek bir seksüler:)) çok iddalı ya hele en sonuncusu:)) bilemeiyorum yanii:)
teşekkür ederim sevcan tavsiyelerini not aldım.arabamızla geleceğiz artık google maps'te rehberimiz olacak
birde hanları okumuştum ama bahsettiğin yerlere yakınmı yoksa şehrin dışındamı kalıyor?
akşam sevcanlar geldi kapıyı açtım aşağıdan birden elektrikler kesildi(
neyse zar zor çıktılar yukarı..masam hazırdı zatiiimumları yaktım tam masada romantizm yaşayacaktıkki elektirkler geldi:))
ama çok keyfilydi ya ben çok keyfi aldım sanki biraz erken kalktınız gibi:))
sigara içtik bol bol sevcan bizi öldürcek gibi baksada tütettirdikk
çocuklarda çok iyi anlaştı..
arda şevvale birden sarıldı sonra öp annem çekinme dedim birde öptü sonra şevvalde oğlumu öptü
sonra arda anne şevvalk benim sevgilim dimi dedii
evet dedimm bende, sevcanda pek taviz vermiyor ama eee kız evi naz evi demişler:)
teşekkür ederim sevcan tavsiyelerini not aldım.arabamızla geleceğiz artık google maps'te rehberimiz olacak
birde hanları okumuştum ama bahsettiğin yerlere yakınmı yoksa şehrin dışındamı kalıyor?
amaninnn bunlar benim aldığımın yanında pek bir seksüler:)) çok iddalı ya hele en sonuncusu:)) bilemeiyorum yanii:)
ulucamiye yakın olarak kozahan var kime sorsanız gösterir
birde kapalı çaşrımızı gezebilirsiniz oda hemen ulucamin alt tarafında kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?