Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

haksever 5. sayfada zelcan die bi arkadaşa 46 kilo anne mi olur demişsin.
küçük ablamın 3. hamileliği ilk 5.5 ayda 47 kiloydu.hamilelik öncesi de 2 doğuma rağmen 45 kiloydu.
aile boyu çöp insan mıyız ne

sabahın bu saati oldu ben yatıcam kısmet olursa eşimi işe yolladım yarına arkadaşım gelicek çok geç vakit haberim oldu kalktım pasta yaptım çok ihtiyacımız var gibi ortalığı toparla filan derken bu saat oldu
buluşmalardan benimde haberim olsun
bu akşam doktora gittik arkadaşıma sprial taktırdık bende kontrollerden geçtim bişeyim yokmuş
burada bebeği olmayan arkadaş tedavi olmak isteyen ziya bey diyorum denemekte yarar var
allahım en kısa zamanda ezanlar okunuyor şu anda kucağını doldursun inşallah

günaydın kızlarrr herkese
akşam saat 11 e çeyrek vardı evdeydim öldüm ama yorgunluktan sormayın uzun zamandır böyle kalmıyordum çok zor geldi akşam sanki hiç dinlenmemişiim gibi vallahi
ahillacım canım benim aslında ben burda muhasebeci olarak adım geçiyor ama allaha şükür muhasebe haricinde her işi yapıyorum 2 gündür daha muhasebe evrakalrına elimi sürmedim müşterilerle uğraşıyorum canım
semihacım canım benim sağolasın nerlerdesin pek göremiyorum sanki seni burda hoş sanki kendim çok burdayım da ama aralarda baktığımda pek denk gelmiyorum bir yaramazlık yoktur işallah canım

kaderimmm yarın uğra bana
işin yoksa süper tatlı pasta yaptımmmm
:))
yanınada frape :)

sedacım sana da hoşgeldin diyemedim hoşgeldin aramıza nasılsın iyimisin duru nasıl maşallah kocaman oldu arada face de görüyorum fotolarını

merhaba kızlar;
aslen Bursalıyım ama istanbul'da yaşıyorum.
sizden yardım almak istedim.ailemle bir haftasonu Bursa'ya gelmeyi düşünüyoruz.
Bu zamana kadar merkezi hiç gezmedik.
Bursa'da mutlaka görün gezin dediğiniz yerleri yazarmısınız?
örneğin tüm şehri görebileceğimiz bir yer,iskenderi mutlaka şurda yemelisiniz diyebileceğiniz yer neresi gibi.
Bursalıyım diyorum ama hiç bir yeri bilmiyorum
24 yıl sonra rezil olmaktan kurtulayım

çok güzel bir akşamdı canım herşeyin için tekrar sağol.

hala işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

andık seni vallahi olsaydı keşke dedik

aaaa benim iş yerimin önünden geçmişsiniz insan bi arar bi sorar (( görüşürdük 5-10 dakika :S

oyyy kıyamam yaa.. bebişin uyumuşmu canım. görebildin mi? bari :S

merhaba :)
heykelde ulucamiyi görmenizi tavsiye ederim, sonrasında tophaneye çıkın manzarayı izleyin yine orada türbeleri gezebilirsiniz.
heykelde tayyare kültür merkezinin yanında iskender kebap yiyebileceğiniz bir yer var birde setbaşında iskender var oradada güzel yapıyorlar. sonra setbaşını gezin, oradan yeşil, emir sultan sırasıyla gezebilirsiniz, arabanızla geliyorsanız gündüz vaktiniz olursa dağ yolunda bakacaka çıkabilirsiniz aklıma gelenler bunlar.

ayfer komşudan forivia katologu almıştım alışından verecek bana, sende bak diye getirdim akşam, unuttum

fayans temizleyici almıştım süper :)
birde bir gecelikler var

hemen atim numaramı lazım olur..seninki daha şimdidien karışıyomru yaa..
kaderimmm yarın uğra bana
işin yoksa süper tatlı pasta yaptımmmm
:))
yanınada frape :)
sağol canım ya söylemen yeterlii,, inşallah bir gün yeriz senin pastandann..
bugün çamaşır ütü beni bekler, kaç gündür yapamadım yarında evde yokum cumarteside yokum o yüzden bugün evimde kalayım işlerimi bitireyim:)
canım önce bir mudanya ya gidin sahil boyuna..sonra uludağa çıkın bursa manzarası ayakalrınızın altında kalıyor mükemmel bir görüntü..
iskender içinde sönmezin hemen üst tarafında iskenderci var başka yerde yeme derim..
türbeleri gezebilirsiniz..aklıma gelen bunlar..
ayfer komşudan forivia katologu almıştım alışından verecek bana, sende bak diye getirdim akşam, unuttum

fayans temizleyici almıştım süper :)
birde bir gecelikler var

gecelikmiiikız niye çıkarmadın akşam bakardık..
gerçi benim koca onlara karşı gibi..enteresan bir kocam var:)

:)) onlar olmdanda güzelsinya sen ondan kocan gerek duymuyodur...
bende şimdi baktım gecelikler güzel ama sanki pahalı mı ne sen son aldığını kaç liraya almıştın.
ben 2 tane çamaşır aldım ama :)

akşam sevcanlar geldi kapıyı açtım aşağıdan birden elektrikler kesildi(
neyse zar zor çıktılar yukarı..masam hazırdı zatiiimumları yaktım tam masada romantizm yaşayacaktıkki elektirkler geldi:))
ama çok keyfilydi ya ben çok keyfi aldım sanki biraz erken kalktınız gibi:))
sigara içtik bol bol sevcan bizi öldürcek gibi baksada tütettirdikk
çocuklarda çok iyi anlaştı..
arda şevvale birden sarıldı sonra öp annem çekinme dedim birde öptü sonra şevvalde oğlumu öptü
sonra arda anne şevvalk benim sevgilim dimi dedii
evet dedimm bende, sevcanda pek taviz vermiyor ama eee kız evi naz evi demişler:)

teşekkür ederim sevcan tavsiyelerini not aldım.arabamızla geleceğiz artık google maps'te rehberimiz olacak
birde hanları okumuştum ama bahsettiğin yerlere yakınmı yoksa şehrin dışındamı kalıyor?

:)) onlar olmdanda güzelsinya sen ondan kocan gerek duymuyodur...
bende şimdi baktım gecelikler güzel ama sanki pahalı mı ne sen son aldığını kaç liraya almıştın.
ben 2 tane çamaşır aldım ama :)

ya 29 du ya 39 tam hatırlayamadım toplam 70 küsür ödedim ogün,
birde südyen aldım 26 liraya ama çok güzel tam destekli sağdan soldan allattan destekli:)
birde normal iç çamaşırları aldım ya tek fiat aklımda kalmamış..
hemen katoluğu inceleyim bakim neler var:)

amaninnn bunlar benim aldığımın yanında pek bir seksüler:)) çok iddalı ya hele en sonuncusu:)) bilemeiyorum yanii:)

ulucamiye yakın olarak kozahan var kime sorsanız gösterir
birde kapalı çaşrımızı gezebilirsiniz oda hemen ulucamin alt tarafında kalıyor..

Evet tam romantizm doruklardaydı ıııııııııııııııııımmmmm diye söndü elektirikler geldi Allahtan asansörde kalmadık kız... artık 10 dakika tozuturduk
eve gider gitmez banyoya girdim eşime dedim çocuğun sütünü ısıt diye

eşimde geldiklerinde soruyor kızım Arda öptü mü? (adam alıştıya bizim kız gelir gelmez Arda öptü, kıvanç öptü sayıyo.) Şevvalden ses yok
nasıl kızdım, deli yaa çocuğa dedim öpmenin manasını öğreticen yani... Ne olur öptüyse aman be şaka yaptım dedi elimde kalcan bi gün dedim

Şimdilik gençler anlaşıyor Ayfer ne diyelim, he demek düşer, ilerki dönemlerde ne olur bilemem ama...

hanlar çarşı içerisinde, ulu camiye çok yakın kozahan, pirinçhan vs sorarsanız gösterirler.

aaa hadi yaa bana da pek bir sade geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…