Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Eşim polis...
Dışarıdan aslında öyle daha çok erkenmiş gibi duruyor ama birde yaşayana sormak lazım...
Sabırsızlanıyorum biran önce çıksada yerimize yerleşsekte düzenimizi kursak diye...
Haklısın canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur şehir şehir gezmekte zor olmalı.Allah yardımcınız olsun
kızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
Canım güle güle git kolay gelsin bende öptüm arada uğra
Allah iyilik versin canım.Kuytu derken neyapmak lazım acabaOlur zamanla herhalde diğer kızlarla görüştünüzmü o buluşmadan sonra?
Allah iyilik versin canım.Düzelir annesi inşallah.Oğlunnun durumu daha önemli tabiki vaktin olursa uğra canım kendine iyi bak

Duruyorsa kızın negüzel sinemaya gitme fırsatın olur bencede gidin çok güzeldi

Allah iyilik versin canım.Kuytu derken neyapmak lazım acabaOlur zamanla herhalde diğer kızlarla görüştünüzmü o buluşmadan sonra?

biz gurubumuzla sürekli buluşuyoruz zaten.kopmadık hiç..saadece sabriyeyle görüşemedim ona gitmekte nasip olmadı.sen çalışıyormusun?

aahhh ablam benim herşeyim birden oluyo buna mı şaşırdın
bende sana kurban olurummm

Hımm buluşuyorsanız güzel.Çalışıyordum ara verdim.Sabriye yi en son koruparkta görmüştüm eşiyle baya oluyor.

Sizi uykucular sizi..
Evinizde net var sizde iş yok,:) bakın bana bu saatte actım koca, baba dirdiri çektiğim halde
Bu saatte ne yapıcan bilgisayarı diyorlar, esım ise o kadınlar kulübüne erkek neyim girerse,
Kork benden diyorArada baslarım senin Kk na diyorr,:)))
Babamda ne oluyor o Kk da anlat bakalım diyor:))Off dıyorda diyorr

Biz kaçar öptüm sizi,

kızlar ne cansız bursalılarız ya zaten burayı bulmak deveye hendek atlatmak gibi birşey :)) biraz bağlılık lütfen sahip çıksın herkes hemşerisine..

Eşine deseydin gel bak ozman incele kkyı diye:)Erkekler kıskanç olur canım baba eş farketmez
kızlar ne cansız bursalılarız ya zaten burayı bulmak deveye hendek atlatmak gibi birşey :)) biraz bağlılık lütfen sahip çıksın herkes hemşerisine..

Canım canlıydıkda bu aralar duruldu yine canlanırız merak etme canım sen

iyi akşamlar kızlar
ya inanın forum bu kadar cansız olunca insanın yazası gelmiyor ki
dön dolaş kendi kendinle konuş
sıkıyor insanı
bir kopukluk bir cansızlık var bu aralar

beni sorarsanız
haftasonu sinemaya gittik.
saatlerce yürüdük kocişle
güzel bir haftasonuydu benimm için
geleleim pazartesiye
berra yı aldım annemden
onunla evimizin inşaatına bakmaya gittik.
ordan özdilek mc donalds a götürdüm berruşu...
eve bir geldik
berra 40 derece ateşle yanıyor
şaka gibi
ama çok şükür şimdi iyi.
ilaçsız atlattık rahatsızlığını...

tek derdim ders çalışamamam
sınavlara az kaldı ama ben yetişemiyorum...

ne kadar haklısın.resmen tıpkı kendi kendine konuşmak gibi.
eviniz hayırlı olsun.
cimcimeyede geçmiş olsun
sınav ne sınavı ki.geçen seney kadarda bende aöf nin dersleriyle uğraşıyordum.sınav yaklaştıkça insan geriliyor.

güzel dileklerin için teşekkür ederim.
açıöğretim son sınıftayım ben.
nisan başı sınava hazırlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…