Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Düşündüğün için çok sağol canım dün geldiler sağolsunlar ama anne baba çok rahat oldumu benim sinirime dokunuyor.Oğulları var bir tavana çıkmadığı kaldı.Ne annesi ne babası bir sus yapma oğlum diyemediler elinde lagolarla sehpaya vurmalar sürtmeler ben de yerde sür dedim baktım anasının diceği yok ben ikaz ettim,gelemem öyle şeylere çocuk dediğin terbiyeyle benimde kızım oldu oda büyüy
nce onların evinde aynı şeyleri yapsa razı gelirlermi acaba bilmem,o zaman bende seslenmicem hiç anlar belki öyleEşimde mevlut yapma bak görüyosun yoroluyosun dedi zaten razı değildi arkadaşların gelsin sadece bende artık dedik insanlara napalım dedim.Ozman inşllh herkez çocuğuna sahip çıkar dedi:)Bende mevlut fikrini annende çok istedi.Ama onun evinde olsa razı gelmez dağılır diye dedim:))Ne bulurlursa bulsunlar canım.Ben çok rahat insanlara sinir oluyorum zaten önce kendilerine bir baksınlar bana bulmadan önce:)
çok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
Afiyet olsun canımcığım
kızlar bişei sorucam ya.. insan 2 günde hamile olup olmadığını anlayabilir mi??? kaç gün sonra test yapmak lazımki
Benim gibi aylar sonra öğrenmedeBu arada aramıza hoşgeldin
Teşekkür ederim şekerim:)İnşallah canım buyur gel beklerim
Canım sağol elimden geleni yapıyorum gerisini hazır alıyoruz mecburen
Erken geldimi bari
Bende öyle duydum canım sağlıklı olsunda ikimizide sevsin nankör evlat olmasın:)Teşekkürler canım
Bursa ulu cami,kapalı çarşı,bursa kebapcısı var oranın iskenderide güzel,dağ havası dersen uludağ,deniz dersen mudanyaGezilicek çok yer var Bursayı çok seviyorum
ayfer komşudan forivia katologu almıştım alışından verecek bana, sende bak diye getirdim akşam, unuttum

fayans temizleyici almıştım süper :)
birde bir gecelikler var
Canım ben bir arkadaşta görmüştüm toz almak için sıvı jel bezide vardı onunla ıslak siliyordu hiç iz kalmıyordu çok begenmiştim,acaba arkadaşında ondan varmıdır banada lazımda:44:

Ne güzel sık sık görüşüyorsunuz,Allah muhabbetinizi bozmasın

Gecenin bir yarısı olmuş balkabağına dönüşüp geldim... Selam kızlarrrrrrrr
canım biz gitmişiz sen gelmişsin :)

çok yorulmuşsundur...duana da amin diyorum canı gönülden.

canım muhasebecidiye biliyordum da müşterilerle ilgilendiğini bilmiyordum onu da öğrenmiş oldum.
muhasebeciler o kadar geç saate kadar kalıyor mu?ilk kez duydum ondan sordum acaba yanlış mı biliyorum diye.
geçen yaz biz de hep 12lere kadar çalıştık.çok zor oluyor.eve gidip direk yatağa giriyor insan.

külliyelere de gidin derim ben.onların da manzarası güzel.hem de tarih de karışmış olur gezilerinize.
mudanyaya gidecekseniz çamlı kahve de süper olur.

canım gemlikten çıktık sonra aklıma geldi orda çalıştığın çıkmış olduk bi kere geri de dönemedik
dün resmen beynim durmuş.orhangaziye girdik aklıma geldi,sen de ayferde olacaktın ve senin numaran vardı bende.
resmen odunmuşum dün

kolay gelsin canım benim.
işveli cilveli hatun olunca adamın karşısındaki geerek duymuyor demek ki öyle baştan çıkarmalara...
ben gibi kütük olaydın o zaman görürdük.sahi ben ne yapcam ya :S

tam kız annesi :))

aaa hadi yaa bana da pek bir sade geldi

eeeeeee içimizdeki en işveli cilveli hatun olarak sana sade gelmesi normal

Günaydın canım hoş geldin :))

Haklısın canım gezmeye gelebiliyorlarsa çocuklarına bakmayıda bilecekler iyi demişsin sende.
bende yeni doğum yaptığımda gelen çocuklar kızımın gözüne parmak sokmaya çalışıyorlardı çok ilginç her gelen çocuk yapıyordu acaba oyuncak bebekmi sanıyorlardı diye düşünüyorum. Hiç kucağımdan bırakamazdım çocuğumu

canım markası tam olarak neydi acaba,

FORIVIA, Türkiye

buraya bak eğer bunlardan birimi?

bezlerde ayrıca satılıyor.

bezlerde burda

http://www.forivia.com/item_list.aspx?type=kategori&anakategori=1&altkategori=1&lang=tr&Page=1

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin:)Yani napim annesinin hoşuna gittiği için eşyalara zarar gelmesi o yüzden seslenmiyordur bunun başka açıklaması yok.Sen nasıl kendi eşyanı neylikle alıyorsan bakıyorsan karşındakininde durumunu düşünmek zorundasın.Bencil insanlara tahammülüm yokÖyle söyletmek zorunda kaldı napim:18:Seninkilerde ilginçmiş,bu durum karşısında onlarda seslenmedi hıı,hadi onlar çocuk anne babaları onlardan da çocuk demekki:18:Sen bebek mevludu yapmışmıydın unuttum kusura bakmaMarkasını hatırlamıyorum canım buradan bakayım.Sen kullanıyormusun öyle birşey arkadaşım çok memnundu o üründen ama ismini bilmiyorum işte

yoo annenleri bir şey demiyorlardı birde yani eşyadan ziyade çocuk bu Allah korusun kalıcı bir hasar bırakır, ne kadar korkmuştum...
Bende mi böyle olcam deyip duruyodum o zamanlar :)

ben canım toz için özel bi jel kullanmıyorum ama arkadaşına sorarsan bende deneyebilirim malum venge mobilyalarım.
ama mikrofiber bez kullanıyorum.

bende yapmıştım evet bebek mevlütü :)

Son düzenleme:
Sevcan ürünlere baktım canım temizleme bezi vardı 8 tl lik olandan,konsantre deterjanla birlikte alırım olmazsa ben sana söylerim alacağım zaman canım

Sevcan ürünlere baktım canım temizleme bezi vardı 8 tl lik olandan,konsantre deterjanla birlikte alırım olmazsa ben sana söylerim alacağım zaman canım

tamam canım ama konsantre deterjan nasıl bilmiyorum haberin olsun denemedim yani. şimdiye kadar sadece derz temizlemeisini aldım ama müthiş güzel

ulucamiye yakın olarak kozahan var kime sorsanız gösterir
birde kapalı çaşrımızı gezebilirsiniz oda hemen ulucamin alt tarafında kalıyor..

hanlar çarşı içerisinde, ulu camiye çok yakın kozahan, pirinçhan vs sorarsanız gösterirler.

Bursa ulu cami,kapalı çarşı,bursa kebapcısı var oranın iskenderide güzel,dağ havası dersen uludağ,deniz dersen mudanyaGezilicek çok yer var Bursayı çok seviyorum

külliyelere de gidin derim ben.onların da manzarası güzel.hem de tarih de karışmış olur gezilerinize.
mudanyaya gidecekseniz çamlı kahve de süper olur.

teşekkür ederim kızlar hepsini tek tek not aldım.

Kendini bilen der canım neyse ya Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınSorarım denk gelirsem
tamam canım ama konsantre deterjan nasıl bilmiyorum haberin olsun denemedim yani. şimdiye kadar sadece derz temizlemeisini aldım ama müthiş güzel
Derz temizleyici bende almıştım marketten.Mutfağımın yerleri için biraz çıkmıştı,eğer memnun kaldıysan bende alabilirim derz temizleyiciden.Yazları halıları kaldırıyorum ben akdeniz usulü:))O yüzden araları kirleniyor ister istemez.Banada lazım anlıyacağın:)
teşekkür ederim kızlar hepsini tek tek not aldım.

Rica ederiz

sağolasınız canım benim ben de niye bitaraflarım kaşınıp duruyor diyodum
bebiş uyumamıştı canım gittiğimde 1 saat falan oynaştık öyle yatırıdm ama gecenin 3 ünde kalktı 1 saat dikti beni ayağa oyun oynamak istiyor ben yatırıyorum tam yatıyorum baktım dikilmiş beşikte bana bağırıyor nasıl sinir oldum gece yarısı 4 buçuğu geçiyodu uyudu tekrar

ben dahil tüm komşular beğendi canım, düşünürsen alırım sana da.

ben dahil tüm komşular beğendi canım, düşünürsen alırım sana da.

Tamam canım al istersen, ben parasını mevlüde geldiğinde vereyim sanaHıı ablanda buyursun gelsin söyle davet ettiğimiBirde kızım afedersin kabız oldu teyzeleri.Dün gece uyuyamadı sancıdan.Rezene çayı aldırsammı diyorum.Zeytinyağıyla ovdum yaptı biraz rahatladı:18:İnternetten okudum yarım çay kaşığı kadar zeytinyağı verin yada mamasına koyun diyor sabah yaptım inşallah faydasını görür

aaa hadi yaa bana da pek bir sade geldi
ayy seninkileri çok merak ettimm
bende çok sinir oluyorum öyle kişilere benimde çevremde var resmen kadını boğasım geliyor oğluda yaramazz..
bir yandan oğlumu dövüyor bir yandan evimin azına s..yor..aman gelmesin istemem benden uzak alllaha yakın olsun
çok sık olmasada görüşüyoruz dünürümle:)

tam bunu yazacaktım bende mamasına zeytin yağı koy ve karnını zeytih yağla ovala buda çok rahatlatır..
aynısını ben yapmıştım,,aynı gün kabızlığı bitmişti..

napsın canım çocukta özlüyor annesini kıyamam kesin ondan kalkmıştır.... İnşallah bir daha mesaiye kalmassın normal çalışma neysede mesaide benim ruhum daralıyor...

Tamam canım mühim değil :)
Ablamada söylerim :)

rezenede iyi gelir canım. ben senin kızın kadarken çay bardağının dibinde verirdim. Doktor verebilirsin demişti.

Ama zeytinyağıda iyi gelir. ara ara çay kaşığıyla ver sen.

gel gösteriyim

Hoşgeldin Hayatcığım nasılsınAynen canım haklısın.Bir laf vardır senin hoşlanmadığın bir şeyi başkasınada yapma diye.Ama bunu anlayacak insan nerdeHerkez aynı düşüncede değil malesef.Görüşün görüşürün araya soğukluk girmesinİnşallah rahatlar bakalım göreceğiz ilerleyen saatlerde:18:Arda napıyor iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…