- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Düşündüğün için çok sağol canım dün geldiler sağolsunlar ama anne baba çok rahat oldumu benim sinirime dokunuyor.Oğulları var bir tavana çıkmadığı kaldı.Ne annesi ne babası bir sus yapma oğlum diyemediler elinde lagolarla sehpaya vurmalar sürtmeler ben de yerde sür dedim baktım anasının diceği yok ben ikaz ettim,gelemem öyle şeylere çocuk dediğin terbiyeyle benimde kızım oldu oda büyüyCanım misafirler için kendini heder etme Allahını seversen. Zor kavuştuğun mucizeni üzüp düşürme. Evin toplu olsun, gerisi hiç önemli değil zaten insanlar bahane mana bulacak bir şeyler hep bulurlar, boşver sen.
nce onların evinde aynı şeyleri yapsa razı gelirlermi acaba bilmem,o zaman bende seslenmicem hiç anlar belki öyle
Afiyet olsun canımcığımçok teşekkür ederim kızlar ben komşularımın yanına gideyim pizza partisi varmış :) mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
Benim gibi aylar sonra öğrenmedekızlar bişei sorucam ya.. insan 2 günde hamile olup olmadığını anlayabilir mi??? kaç gün sonra test yapmak lazımki
Teşekkür ederim şekerim:)İnşallah canım buyur gel beklerimayyy canım benim.
içini ferah tut.
herkesin bu dünyada sınandığı bir nokta var
sabrın sonu selamettir her zaman
kolay gelsin sana şekerim
mevlüde geleceğim artık kısmetse
bide haftaya hafta içi mevlüd öncesi gelmeyi düşünüyorum...
kısmet bakalım
Canım sağol elimden geleni yapıyorum gerisini hazır alıyoruz mecburenişte böyle düşün böyle yaşa hayatı dar etme kocanla kendine..
yorma kendini canım eşin hazır bişeyler alsın gelirken..
kzıına bak sen gerisini boşver:)
afiyet şeker bal olsun canımm
sende gelebilsen keşke canım ne iyi olurdu
aaaa ben size ayrı bir tepsi börek yaptım..söyle o ablana sarı kafasını yolarım onunnn
karamukta gelmiyor artık oturur börekleri yeriz sevcancım:)))ama ablan gelsin çocuk evde kalırmı akşam hiç, alsın çocuklarınıda, isterse kocasını bile alabilirrr
bekliyorum mutlaka..öyle söyle ablana:))
Erken geldimi baribu akşam gün batarken gelllsakın geç kalma erken gel aman geç kalma erken gell
tahammül kalmadı artıkkktahammül kalmadı artıkkk
aman geç kalma erken gelll sakın geç kalma erken gelll
üzme beni işvekarımmm aman geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gelll
Bende öyle duydum canım sağlıklı olsunda ikimizide sevsin nankör evlat olmasın:)Teşekkürler canımcanım annem hep der gece uyumayan bebek babayı sevmez gündüz durmayan da anneyi diye.
maşallah seninki pek bi anneci :) ne hamilelik zor oldu ne doğum :)
Allah hep ikinize de hayırlı bi evlat etsin onu :) bu arada ben de çok memnun oldum tanıştığımıza
efiyet olsun bal şeker olsun löp löp et olsun
ailenle birlikte güzel bi akşam geçirmene sevindim :)
ya burda takıl laklak yapalım azcık.ben tüm gün giremedim.
zaten kimse lak lak yapmamış
Bursa ulu cami,kapalı çarşı,bursa kebapcısı var oranın iskenderide güzel,dağ havası dersen uludağ,deniz dersen mudanyamerhaba kızlar;
aslen Bursalıyım ama istanbul'da yaşıyorum.
sizden yardım almak istedim.ailemle bir haftasonu Bursa'ya gelmeyi düşünüyoruz.
Bu zamana kadar merkezi hiç gezmedik.
Bursa'da mutlaka görün gezin dediğiniz yerleri yazarmısınız?
örneğin tüm şehri görebileceğimiz bir yer,iskenderi mutlaka şurda yemelisiniz diyebileceğiniz yer neresi gibi.
Bursalıyım diyorum ama hiç bir yeri bilmiyorum
24 yıl sonra rezil olmaktan kurtulayım
Canım ben bir arkadaşta görmüştüm toz almak için sıvı jel bezide vardı onunla ıslak siliyordu hiç iz kalmıyordu çok begenmiştim,acaba arkadaşında ondan varmıdır banada lazımda:44:ayfer komşudan forivia katologu almıştım alışından verecek bana, sende bak diye getirdim akşam, unuttum
fayans temizleyici almıştım süper :)
birde bir gecelikler var
akşam sevcanlar geldi kapıyı açtım aşağıdan birden elektrikler kesildi(
neyse zar zor çıktılar yukarı..masam hazırdı zatiiimumları yaktım tam masada romantizm yaşayacaktıkki elektirkler geldi:))
ama çok keyfilydi ya ben çok keyfi aldım sanki biraz erken kalktınız gibi:))
sigara içtik bol bol sevcan bizi öldürcek gibi baksada tütettirdikk
çocuklarda çok iyi anlaştı..
arda şevvale birden sarıldı sonra öp annem çekinme dedim birde öptü sonra şevvalde oğlumu öptü
sonra arda anne şevvalk benim sevgilim dimi dedii
evet dedimm bende, sevcanda pek taviz vermiyor ama eee kız evi naz evi demişler:)
Ne güzel sık sık görüşüyorsunuz,Allah muhabbetinizi bozmasın