Merhaba canım nasılsın? Evet topik bugünlerde çok durgun inşallah arkadaşlar gelirde canlanır tekrardaniyi akşamlar kızlar
ya inanın forum bu kadar cansız olunca insanın yazası gelmiyor ki
dön dolaş kendi kendinle konuş
sıkıyor insanı
bir kopukluk bir cansızlık var bu aralar
beni sorarsanız
haftasonu sinemaya gittik.
saatlerce yürüdük kocişle
güzel bir haftasonuydu benimm için
geleleim pazartesiye
berra yı aldım annemden
onunla evimizin inşaatına bakmaya gittik.
ordan özdilek mc donalds a götürdüm berruşu...
eve bir geldik
berra 40 derece ateşle yanıyor
şaka gibi
ama çok şükür şimdi iyi.
ilaçsız atlattık rahatsızlığını...
tek derdim ders çalışamamam
sınavlara az kaldı ama ben yetişemiyorum...
ay bu sabah bir kalktım sular kesik
felaket gibi birşeydi ya
ben bu haftaki temizliğimi bu güne bırakmıştım
ve koca günüm boşa gitti
halada sular yok
ne kadar zor şu susuzluk
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
açıöğretim son sınıftayım ben.
nisan başı sınava hazırlık...
ay bu sabah bir kalktım sular kesik
felaket gibi birşeydi ya
ben bu haftaki temizliğimi bu güne bırakmıştım
ve koca günüm boşa gitti
halada sular yok
ne kadar zor şu susuzluk
Merhaba canım nasılsın? Evet topik bugünlerde çok durgun inşallah arkadaşlar gelirde canlanır tekrardanGeçmiş olsun canım aman iyi atlatmış çabucak İnşallh sınavındada başarılı olursun.Hayırlısı hakkında
Evet burdada yoktu sular ben arkadaşıma gittim dün ordada yoktu belli bir müddet sanırım genel olarak arıza varmış.Evet canım su gibisi yok
son sınıfsa iyi.en kolay sınıf.kitapçılarda falan bilirsin çıkmış soruların fotokopileri oluyor.bende almıştım.ve ne fark ettim.bu da sana bir tüyo.yıllar önce anadolu liseleri sınavına girerken mi ne bir hoca söylemişti.her şıktan eşit sayıda var.atacaksanız ona göre attın.bir iki dersten bu taktikle geçtim.ve bahsettiğim fotokopilere bakarsan gerçekten her şıktan eşit sayıda var.böyle sana çok faydalı bilgiler vermiş olmaktan çok mutlu oldum.bahar 27 ile sizin oralarda sular kesikmiş ama bizim burada değildi.gerçekten suların kesilmesinden nefret ediyorum.elektiriklerin kesilmesindende.pildi ,mumdu idare ediliyor.gene oyalanacak iş buluyorsunda.sular kesilince fena ya..taşıma suyu ile her şey zor.
iyiyim bende işte anlattığım gibi :):):)
sende açtın arayı ama uğra canım buralara...
Slm kızlar nasılsınız?
Bende gelemiyordum bayadır ...
A.s canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın?
Topikkk ölmek üzere(
Semihacim afiyet olsun demek için geç gerçi ama umarım guzel geçmiştir,
Eslerde arkadas olunca daha bir keyifli oluyor....
Baharım Mudanya buz gibiymiş kayınvalideme konuştum bugün, Ocak subat ayı gibi diyor...
Son bir hafta sürer soğuklar,
Bende bugün geciken kadınlar gunümüzü okulumuzda kutladık, seminer gibiydi oncesi, sonrası canlı turk halk müziği dinledik..
Yarında ardamla kitap fuarına gidicez, abimize kitaplar testler alacaz bende kendime surukleyici roman lmek istiyorum,
Tasfiyeleriniz varsa değerlendiririm pazara kadar devam edecek fuar...
Öptüm sizi görüşmek üzere
oy geldim kızlar dün geldim anca market pazar yemek eşya yerleştirdim bittim gene üffffffffffffffgelin olmak ne zormuş
şimdide sınav telaşesi var off offfffffffff:18::18::18:
özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hastalara şifa dertlilere şifa bursalı hatunlarıma öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım benim Allah kolaylık versin kendini çok yormasaydın.Bende seni özledim.Aminnn canım.Aynı dileklerle senin için olsun Sen neler yaptın bakalım kayınvaldenlerde hoşgelmişler Görüşürüz uğra yine
ay hiç bişi yapmıyorum nabayım evime geldim çarşı pazar dün bugünde yemek yaptımaz ders baktım kayınvaldem telefon etti bursaya ananeye geliyolarmış senide alalım dedi iyi dedim beni aldılar 2 saat ananeye gittik aman agladı agladı anlattı anlattı anane biraz şey nasıl desem yaşlı 85 yaşında hiç durmuyo agzı bide o dedi bunu dedi şunu dedi üff psikolojim zati bozuk adetime 2 gün kaldı daha çok üzüldüm annem üzüldü die vala insan eti çok agır yaslanmaktan korkuyorum
ee başka yarında arkadaşa oturmaya gitcez bakam kafam dalsın acık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?