Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende geldimmmmmmmmmmm
ev arıyoruz 3 kız olarak kızlar 400 600 arası bildiğiniz bi yerde varmı
biz fsmde dayalı döşeli bulduk ama içime sinmedi
szin bildiğiniz varmııı :26::26:

bende geldimmmmmmmmmmm
ev arıyoruz 3 kız olarak kızlar 400 600 arası bildiğiniz bi yerde varmı
biz fsmde dayalı döşeli bulduk ama içime sinmedi
szin bildiğiniz varmııı :26::26:

Hoşgeldin canım şaşırttın beni ne zaman geldin bir ordasın bir burdaTemellimi geldin geri dönecekmisin?Sevindim geldiğine sahibinden.com var baktınmı oraya?Hayırlısı olsun canım hakkındaİçine sinen bir yer olursa daha iyi olurİnşallah bulursun iyi bir yer

çok fazla olmadı geleli canım hoşbuldum okul zamanı dönücem
kurt var bende oturamıyorum vallaa
bi yere sığınamadım
bakıyorum canım araştırıyorum ama bütçemi sarsmayan henüz daha bulamadım :26::26:

Bir gülümseme bir hayat !

Çok çok yeni projemiz !

Eğer Pro üye iseniz ve Bir gülümseme bir hayat ! projemize katılmak istiyorsanız. kk'dan bir arkadaşınıza Pro kart alarak hem projemize dahil oluyorsunuz hemde arkadaşınıza çok şık bir hediye vermiş oluyorsunuz.

Eğer Pro üye değilseniz gelin 15 kişiyi toparlayın sizin GRUBUNUZUN adına aşağıdaki gibi bir logoyu Bir gülümseme bir hayat ! projemize dikelim ! Şu ana kadar iki takım bu konuda yarış halinde biri

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!) diğeri de Makara Kukara (Makara Kukara Topiği) başlığı.

Şu anda iki grubunda logoları henüz yarım kalp :)

Not : kadınlar Kulübü'nün bu projede geliri %0 şeklindedir. Yani tüm gelir Bedd derneğine bağışlanmaktadır. Pro üye iseniz ve bunu bir arkadaşınıza hediye edecekseniz arkadaşınızın adresini yazıp açıklama bölümüne üye adını tam yazmanız yeterlidir. Kart Bedeli 30 Tl olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

Anneler Kulübü grupları X Ayı anne gruplarında bu konuda destek bekliyoruz ama bakalım :) Bu işler gönüllük esasına dayanmaktadır !

Kart Bedeli 30 TL olup 5 TL şekilde kargo ücreti vardır.

kk Pro Kart Almak için TIKLAYIN

kızlar bu kampanyaya katılalım mı hayırımız olsun şuan hiç param yok eşimde vermez netten bişi için ama toplaya biliriz ne dersini 35 tl toplayıp 15 kişi olduk mu bi grup oluyoruz sanırım tam anlamadım ama ne dersiniz bir ay içinde toplayalım mı 35 lira kocalarımızdan istemeden ev harçlıklarında arttırarak yapabiliriz ne dersiniz birinin mutluluğuna vesile olabilir miyiz kızlar 35 tl toplarız dimi:44:

nerdesiniz kıslar huu huuu

Burdayım canım sen nerdesin hu hu diğer topikte yakalayamadım seni çıkmışsınNasılsın moralin iyi değilmi canım

yeni gördüm canım dün miafirlerim vardı bugün ben gittim komşuya ohh gül gül öldüm vala ne olsun geziyorum ev hanımı oldum iyce

Kimseler gelmiyor artık eskisi gibi neoldu topik nazaramı geldiBuluşma demiştik havalarda güzel artık ama ortada buluşacak kimseler yokArkadaşlar buluşma yapalım artık nedersinizMelisciğim bu arada topiğin hayırlı olsun.Buluşma olursa gelirim kısmet olursa

bende bilmiyorum noldu buraya

Selamlar internetimize kavuştuk,
Dersler net olmadan yapılmıyor, oğlumunda notları daha iyi
Artık aranizdayim:))

merhaba bahar,
mesajıma cevap yazmışsın ama ben dün üye oldum nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorum.
Avukat arıyorum sorunum şu
>Eşimden ayrıldım 7 yaşında oğlumla yaşıyorum ve hayatıma yeni birisi girdi.O en dipte olduğum günler geçti yeniden hayata dönmeye başlamıştım ki eski eşim yine kabus gibi çöktü hayatında biri var,evine erkek alıyorsun çocuğumu senden alıcam diyor((
Avukata bunu sormam lazım
hayatımda biri var diye oğlumu benden alabilir mi?
nişan yada söz yapmak varsa böyle bir risk ortadan kaldırır mı?
yada ayrılmalımıyım?(((

merhabalar;
tesadüfen gördüm topiki kızlar
bende 28 yıllık Bursalı'yım : ))
topike katılmayı isterim
9 aylık evli 8 aylık hamile bir Bursalı
aranıza alırsanız seviniriimmm
güzel günlerr..

selam kızlar
herkesler iyidir inşallah
kaderim dönmüşsün yavrummm
hoşgeldin...
havalarda bizim topik gibi bir açıyor bir kapatıyor...
hadi artık açılalım...

merhabalar;
tesadüfen gördüm topiki kızlar
bende 28 yıllık Bursalı'yım : ))
topike katılmayı isterim
9 aylık evli 8 aylık hamile bir Bursalı
aranıza alırsanız seviniriimmm
güzel günlerr..

hoşgeldin aramıza
bursanın neresindensin?

veee bebişini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…