- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
iidir canim gecmisi okudumda tam yaziyorum ters bi tusa basiyo kizim hoppp yazdiklarim gidiyo tam uc sefer bastan yazmak zornda kaldim kene gibi bana yapisik yaa asla su icmeye bile kalksam hemen aglamaya basliyo hastaliktan sonra iyice sasirdioglumla ben iyiye dondukde kizimin oksurugu devam ediyo atesi dusdu ama birara sen soylemistin belli limon yap diye gercekten cok faydasini gormustum ozaman yaptigim gunun ertesi kesilmisti simdide ogluma yaptim onun oksurugunude kesti simdi kizima yapiyorum bakalim busefer ne olsun okadar ilac iciriyoz ilaclarin yenemedigini bitkisel seyler yeniyo bu balli limon banami yaradi gercekten etkilimi bilmiyorum valla
sende nehir bebegimiz icin bakim yapmisisin ohhh yarasinnnn nekadar sansli bebek teyzeleri onun icin suslenip suslenip gitcekler gormeye
senin kualkların delik değil mi? yaa :S
Ohhh iyi günlerde kullan şekerim maşallah diyim güzelliğine güzellik katmışsındır.
evet olabiliyor ara ara. Senin doğumuna da 2 ay var daha ama. Hayır olsun inşallah. benim son 1 ayımda başlamıştı yani böyle.
bende cuma günü kaş bıyık diye gittim, saçlarımı kesitrdim fön çektirdim :)
tabi o akşam bozuldu :) daha....
Ohhh iyi günlerde kullan şekerim maşallah diyim güzelliğine güzellik katmışsındır.
evet olabiliyor ara ara. Senin doğumuna da 2 ay var daha ama. Hayır olsun inşallah. benim son 1 ayımda başlamıştı yani böyle.
Aman zaten çocuklar hastalandımı huyları değişiyor....
kızın konuşmaya başladı mı yinuse.
benim mecburiydi .
suyum artmış fazlasıyla...
ama doğumdan çıktım 10,30 da
12 de ayaklandım ilk gün sadece ağrı esici vurdular sonrasınıda ben istemedim zaten
kızım yoğun bakımda kaldı benim onu görmem için ayağa kalkmam gerekirdi
belkide canım acıdı ben bilemedim
soranlara hep derim benim doğum sancım değil yürek sancım oldu...
alalaa neden bozuldu acaba ilk aksamdanbir yaramazlik var eee suslenmenin sonunda kacis yok yani oyle sobelenirsin sus bakimmm inkar etme
yok yaa sadece babaya vava diyo okadar baskada tik yok daha 15 aylik erkenmi gecmi bilmiyorum oglumun zamanini unuttum bile senin zillos facede videosu varya sarki soyluyo orda kac yasindaydi cok tatliydi yaa
kiziminda o hallerini gorcemmi
senden de hiç kaçmıyor bacım
Ohhh iyi günlerde kullan şekerim maşallah diyim güzelliğine güzellik katmışsındır
iidir canim gecmisi okudumda tam yaziyorum ters bi tusa basiyo kizim hoppp yazdiklarim gidiyo tam uc sefer bastan yazmak zornda kaldim kene gibi bana yapisik yaa asla su icmeye bile kalksam hemen aglamaya basliyo hastaliktan sonra iyice sasirdioglumla ben iyiye dondukde kizimin oksurugu devam ediyo atesi dusdu ama birara sen soylemistin belli limon yap diye gercekten cok faydasini gormustum ozaman yaptigim gunun ertesi kesilmisti simdide ogluma yaptim onun oksurugunude kesti simdi kizima yapiyorum bakalim busefer ne olsun okadar ilac iciriyoz ilaclarin yenemedigini bitkisel seyler yeniyo bu balli limon banami yaradi gercekten etkilimi bilmiyorum valla
sende nehir bebegimiz icin bakim yapmisisin ohhh yarasinnnn nekadar sansli bebek teyzeleri onun icin suslenip suslenip gitcekler gormeye
canım ya cok geçmiş olsun erkenmi doğmuşdu kızın nerde doğum yaptın doktorun kimdi suyun fazlada azda olması tehlikeli bi durum demekki
Semiha şimdi dikkatimi çekti ne günaydını Allahasen
eee tecrubeyle sabittirins canim bende cok istiyorum cocuklarda tanissin anlassin benim zaten sizlerle anlasacagimdan suphem yok hepiniz kafa dengimsiniz zaten oyuzden buraya bir girdim bidahada cikamadim esir aldiniz vallaa
buarada sevcanim piknik olayi neoldu hani el aticaktin program icin sizin dugunden sonrayami kaldi artik
kulaklarım delik ama bir tane yetmiyor ki :):):)
ohhh sanada sıhhatler olsun :)
süslenmeden sonra kutlama olmazsa olmaz
tekrar geçmiş olsun
şu ballı limon mücize gibi birşey
birde geceleri burunları tıkanırsa cold mix dene bak
faydasını çok göreceksin...
hayır canım erken doğum değildi.
38+3 de doğum yaptım
son testlerimizde belli oldu
Cenk Aşkalli idi benim doktorum...
kız allah seni ne yapmaya
nerde demişim ben onu ya
dediysemde kesin bana yeni günaydın olmuştur:):):)
İnşallah gelirsen tanışcaz artık...:)
İstediğiniz piknik olsun düğünden önce sonra farketmez yeterki havalar ısınsın :)
amaaaannn ben sevmiyorum 1 kaç delik :) (böyle dedimya kesin ilerde deldiririm) :)
Saol canım...
sizdede olur kutlama bu akşam öyleyse
kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....
girer girmez buraya demişin ya saat 13,20
daha ne kadar zayıflıcan bilmem ama böyle gayet güzelsin :)
fiyatı konuusnda hiç bir bilgim yok
bende braun var düzleştirici
şimdide maşa istiyorum ben
benim süpürgeleri azcık hacimlendireyim...
dediğim gibi yeni kendime geldiğim saattir o...
ay teşekkür ederim arkadaşım.
birazcık var görünmesede...
neden kendine gelemediğini anladım şimdi
bende geçen gün şampuanımın içine evde olan yarım doğum kontrol hapını+bemiks+evigen+bpanten kapsül kırdım,
bilmem artık faydası dokunur mu? benimkiler artık çalı süpürgesi gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?