Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Aman zaten çocuklar hastalandımı huyları değişiyor....

kızın konuşmaya başladı mı yinuse.

alalaa neden bozuldu acaba ilk aksamdan bir yaramazlik var eee suslenmenin sonunda kacis yok yani oyle sobelenirsin sus bakimmm inkar etme

Aman zaten çocuklar hastalandımı huyları değişiyor....

kızın konuşmaya başladı mı yinuse.

yok yaa sadece babaya vava diyo okadar baskada tik yok daha 15 aylik erkenmi gecmi bilmiyorum oglumun zamanini unuttum bile senin zillos facede videosu varya sarki soyluyo orda kac yasindaydi cok tatliydi yaa

kiziminda o hallerini gorcemmi

canım ya cok geçmiş olsun erkenmi doğmuşdu kızın nerde doğum yaptın doktorun kimdi suyun fazlada azda olması tehlikeli bi durum demekki

yok yaa sadece babaya vava diyo okadar baskada tik yok daha 15 aylik erkenmi gecmi bilmiyorum oglumun zamanini unuttum bile senin zillos facede videosu varya sarki soyluyo orda kac yasindaydi cok tatliydi yaa

kiziminda o hallerini gorcemmi

oyy maşallah vava heee :))) ilk baba demiş ohh çatladın mı? ,:))

ocak ayındaydı o video :) 28 aylıktı.

göreceksin tabi neden görmeyesin... Daha çok minikmiş kızın... Sonrada sussun 2 dakika dersin....

senden de hiç kaçmıyor bacım

eee tecrubeyle sabittir ins canim bende cok istiyorum cocuklarda tanissin anlassin benim zaten sizlerle anlasacagimdan suphem yok hepiniz kafa dengimsiniz zaten oyuzden buraya bir girdim bidahada cikamadim esir aldiniz vallaa

buarada sevcanim piknik olayi neoldu hani el aticaktin program icin sizin dugunden sonrayami kaldi artik

kulaklarım delik ama bir tane yetmiyor ki :):):)
ohhh sanada sıhhatler olsun :)
süslenmeden sonra kutlama olmazsa olmaz

tekrar geçmiş olsun
şu ballı limon mücize gibi birşey
birde geceleri burunları tıkanırsa cold mix dene bak
faydasını çok göreceksin...

canım ya cok geçmiş olsun erkenmi doğmuşdu kızın nerde doğum yaptın doktorun kimdi suyun fazlada azda olması tehlikeli bi durum demekki

hayır canım erken doğum değildi.
38+3 de doğum yaptım
son testlerimizde belli oldu
Cenk Aşkalli idi benim doktorum...

İnşallah gelirsen tanışcaz artık...:)

İstediğiniz piknik olsun düğünden önce sonra farketmez yeterki havalar ısınsın :)

amaaaannn ben sevmiyorum 1 kaç delik :) (böyle dedimya kesin ilerde deldiririm) :)
Saol canım...

sizdede olur kutlama bu akşam öyleyse

kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....

biz gördük canım o işi

kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....

fiyatı konuusnda hiç bir bilgim yok
bende braun var düzleştirici
şimdide maşa istiyorum ben
benim süpürgeleri azcık hacimlendireyim...

girer girmez buraya demişin ya saat 13,20

dediğim gibi yeni kendime geldiğim saattir o...

daha ne kadar zayıflıcan bilmem ama böyle gayet güzelsin :)

ay teşekkür ederim arkadaşım.
birazcık var görünmesede...

neden kendine gelemediğini anladım şimdi

bende geçen gün şampuanımın içine evde olan yarım doğum kontrol hapını+bemiks+evigen+bpanten kapsül kırdım,
bilmem artık faydası dokunur mu? benimkiler artık çalı süpürgesi gibi oldu

aaa doğum kontrol hapı ne işe yarıyor ki.
uçkuru korumaktan başka.
diğerlerini biliyordumda bunu ilk defa duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…