- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
aaa doğum kontrol hapı ne işe yarıyor ki.
uçkuru korumaktan başka.
diğerlerini biliyordumda bunu ilk defa duydum...
kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....
semiha saçını ne kadara yaptırdın?
benim kuaför cuma günü röfleyi 80 e yaparım sana dedi arkadaşımya :)
aslında çok değil ama röflenin bakımı zorsaç düzleştirici alırsam düzleştirirm her banyodan sonra :S ama işte ben düzleştirdikçe adam :S anladın sen :S
can dayanmaz yani...amaan neler diyorum..
sence de iyimi bu fiyat birde saçm çok koyu benim öncesinde açacak uğraşacak yani.
yakışır sana yüzün beyaz dedi ama güvenemiyorumyakışırmı sizcede,
sarı saçta hevesim var ama işte ya güzel olmazsam
semiha saçını ne kadara yaptırdın?
benim kuaför cuma günü röfleyi 80 e yaparım sana dedi arkadaşımya :)
aslında çok değil ama röflenin bakımı zorsaç düzleştirici alırsam düzleştirirm her banyodan sonra :S ama işte ben düzleştirdikçe adam :S anladın sen :S
can dayanmaz yani...amaan neler diyorum..
sence de iyimi bu fiyat birde saçm çok koyu benim öncesinde açacak uğraşacak yani.
yakışır sana yüzün beyaz dedi ama güvenemiyorumyakışırmı sizcede,
sarı saçta hevesim var ama işte ya güzel olmazsam
hee konuş sen konuş iki çocukla gezmezmiş.... Görümceni solda sıfır bırakmada....
Allahım sana iki çocuk versinde gezeme inşaaaaaaaaallah..... Bizi gördükçe çatla hemi :)
ayyy Hadi bakalım baharda görüşürüz inşallah :) ta beşevlerden mudanya zor olucak sana ama mutlaka gel :) aslında seminere hiç gitmesen olmazmı kaynanam mevlüt okutucak de
kizimin adı Miray Eki Görüntüle 686731
ne bileyim ilaç işte milletten duydum koydum :) ama ezmek lazım mış ben direk içine attım
saksıya gömenler bile varmış d.kontorl hapını
bari saçlarımı güzelleştirsin hırbo. aylardır evde duruyo bişeye yaramadı zaten.
ebru hiç hamilelik resmimn yokmu
biran seni çok merak ettim
çıtı pıtı minnacık bir göbekle:)
saç düzleştiricler sacı cok yıpratıyor en iyisi babyliss
bende babyliss kullanıyorum 250 liraya almıştım ben 2yıl önce masasıyla birlkde cok memnunum saçıl elektriklendirmiyor buharlı içine su koyupda yapıyrsun ütü gibi ama cok memnunum daha önce braun kullanıyordum hiç memnun değildim benim gibi her banyodan sonra düzleştirenler için cok ideal yıpratıcı değil
benimkinin modeliBabyliss
ST95E Pro230
ben röfleyi geçen sene yaptırmıştım
o zaman 100 dü sanırım
bence fiyatı sana çok iyi vermiş
eğer eminsen iyi yaptığına düşünme yaptır derim
senin tenin beyaz yakışır gibime geliyor
bu bahsettiğin komple röflemi sadece dipmi bana fiyat cok iyi geldi ben hep röfleli kullanıyordum sacımı röfle masrafsız düz boya her ay dibin çıkıyor röfle en az 5ay idare ediyor dip cıksada kötü durmuyor
ben 100liraya dip yaptırıyordum 175de tamamı bu bahsettiğin kuaför nerde güvenilirmi
ebru hiç hamilelik resmimn yokmu
biran seni çok merak ettim
çıtı pıtı minnacık bir göbekle:)
ayyy evet çok gizli Ebru, bari facein varsa oradan ekle. Sen bizi hiç merak etmiyorsun anladım ama biz snei ediyoruz
çok pahalı almışsın ama kaliteliymiş. iyi günlerde kullan...
benim komşumdaki küçük öyle masalı falan değil. ama çok güzle yapıyor oda babylis.
İsterim aslında :S bir düşüneyim vazgeçmessem :) çünkü yıllardır düşünüyorum biri bence yakışmaz diyor vazgeçiyorum :)
komple canım. ama arkadaşım benim :) kulağıma söyledi bu fiyatı. Güvenilir olduğunu söyleyebilirim yani ben kesim kaş-bıyık ağdasından memnunum hijyenikte. Başaranda dükkanı.
maalesef çıtı pıtı değilim 167 boyum 76 kilom 74 le falan hamile kaldım
göbeğimde baya büyük doktorum öyle diyor sadece göbek yaptım:)
kumral mavi gözlü bi hatunum işde
ayyy evet çok gizli Ebru, bari facein varsa oradan ekle. Sen bizi hiç merak etmiyorsun anladım ama biz snei ediyoruz
çok meraklı gördüm kendimizi:):):)
niye yakışmasın yakışır esmerler bile yaptırıyor beyaz tenliysen yaptır gitsin benimde aksın boyam röfle yaptırıcam
seviyorum röfleyi kendi sacımın üzerine yaptırıyorum ben
başaranda olduğu için ve arkadasın olduğundan güzel fiyat vermiş sana özlücede hersey pahalı
facebokum yok maalesef eşimde bende kullanmıyoruz bi ara yüzümü gizler koyarım sonucda misafirlerde okuyor konuyu
kilon çok değil ama az da değil :) muhtemelen ondan kilo almamışsındır. Çünkü kg fazlası olanlar gebeliklerinde çok kilo almıyorlar.
Ama bebk eritir seni canım :)
facebokum yok maalesef eşimde bende kullanmıyoruz bi ara yüzümü gizler koyarım sonucda misafirlerde okuyor konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?