Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aaa doğum kontrol hapı ne işe yarıyor ki.
uçkuru korumaktan başka.
diğerlerini biliyordumda bunu ilk defa duydum...

ne bileyim ilaç işte milletten duydum koydum :) ama ezmek lazım mış ben direk içine attım
saksıya gömenler bile varmış d.kontorl hapını

bari saçlarımı güzelleştirsin hırbo. aylardır evde duruyo bişeye yaramadı zaten.

semiha saçını ne kadara yaptırdın?

benim kuaför cuma günü röfleyi 80 e yaparım sana dedi arkadaşımya :)
aslında çok değil ama röflenin bakımı zor saç düzleştirici alırsam düzleştirirm her banyodan sonra :S ama işte ben düzleştirdikçe adam :S anladın sen :S
can dayanmaz yani...amaan neler diyorum..

sence de iyimi bu fiyat birde saçm çok koyu benim öncesinde açacak uğraşacak yani.
yakışır sana yüzün beyaz dedi ama güvenemiyorum yakışırmı sizcede,
sarı saçta hevesim var ama işte ya güzel olmazsam

kızlar bende saç düzleştirici almak isitorum komşumda babylis var çok süper 10 kademeli saçları dümdüz yapıyor ve elektriklenmiyor. ondan alıcam. inşallah ucuzdur....

saç düzleştiricler sacı cok yıpratıyor en iyisi babyliss
bende babyliss kullanıyorum 250 liraya almıştım ben 2yıl önce masasıyla birlkde cok memnunum saçıl elektriklendirmiyor buharlı içine su koyupda yapıyrsun ütü gibi ama cok memnunum daha önce braun kullanıyordum hiç memnun değildim benim gibi her banyodan sonra düzleştirenler için cok ideal yıpratıcı değil
benimkinin modeliBabyliss
ST95E Pro230

Son düzenleme:

ben röfleyi geçen sene yaptırmıştım
o zaman 100 dü sanırım
bence fiyatı sana çok iyi vermiş
eğer eminsen iyi yaptığına düşünme yaptır derim
senin tenin beyaz yakışır gibime geliyor

bu bahsettiğin komple röflemi sadece dipmi bana fiyat cok iyi geldi ben hep röfleli kullanıyordum sacımı röfle masrafsız düz boya her ay dibin çıkıyor röfle en az 5ay idare ediyor dip cıksada kötü durmuyor
ben 100liraya dip yaptırıyordum 175de tamamı bu bahsettiğin kuaför nerde güvenilirmi

aminnnnnnnn

maşallah prenses gb süper yaa kız olsun kızzzzzzzzzzzzz

anam çiçeğede mi koyuyorlarmış
neler neler var kimbilir daha benim bilmediğim...

ebru hiç hamilelik resmimn yokmu
biran seni çok merak ettim
çıtı pıtı minnacık bir göbekle:)

ebru hiç hamilelik resmimn yokmu
biran seni çok merak ettim
çıtı pıtı minnacık bir göbekle:)

maalesef çıtı pıtı değilim 167 boyum 76 kilom 74 le falan hamile kaldım
göbeğimde baya büyük doktorum öyle diyor sadece göbek yaptım:)
kumral mavi gözlü bi hatunum işde

çok pahalı almışsın ama kaliteliymiş. iyi günlerde kullan...
benim komşumdaki küçük öyle masalı falan değil. ama çok güzle yapıyor oda babylis.

İsterim aslında :S bir düşüneyim vazgeçmessem :) çünkü yıllardır düşünüyorum biri bence yakışmaz diyor vazgeçiyorum :)

komple canım. ama arkadaşım benim :) kulağıma söyledi bu fiyatı. Güvenilir olduğunu söyleyebilirim yani ben kesim kaş-bıyık ağdasından memnunum hijyenikte. Başaranda dükkanı.

niye yakışmasın yakışır esmerler bile yaptırıyor beyaz tenliysen yaptır gitsin benimde aksın boyam röfle yaptırıcam
seviyorum röfleyi kendi sacımın üzerine yaptırıyorum ben
başaranda olduğu için ve arkadasın olduğundan güzel fiyat vermiş sana özlücede hersey pahalı

maalesef çıtı pıtı değilim 167 boyum 76 kilom 74 le falan hamile kaldım
göbeğimde baya büyük doktorum öyle diyor sadece göbek yaptım:)
kumral mavi gözlü bi hatunum işde

kilon çok değil ama az da değil :) muhtemelen ondan kilo almamışsındır. Çünkü kg fazlası olanlar gebeliklerinde çok kilo almıyorlar.
Ama bebk eritir seni canım :)

çok meraklı gördüm kendimizi:):):)

kuaförlerden arkadaş olmaz derdim ama seviyorum bu arkadaşı samimi olmasak ta çok iyidir yani. Paragöz değildir.
Özlüce zengin semti şekerim olsun o kadar :)

facebokum yok maalesef eşimde bende kullanmıyoruz bi ara yüzümü gizler koyarım sonucda misafirlerde okuyor konuyu

kız yüzünü görmeyip napıcaz :) yani zaten yüzünü merak ettim şahsen.
bence profil albümüne koy :) arkadaşlarımdan başkası görmesin de :) ve bizi arkadaş olarak ekle

Son düzenleme:
kilon çok değil ama az da değil :) muhtemelen ondan kilo almamışsındır. Çünkü kg fazlası olanlar gebeliklerinde çok kilo almıyorlar.
Ama bebk eritir seni canım :)

60 kiloyla evlendim evlenir evlenmez kilo almaya başladım diyetisyenede gittim ama veremedim insülün direncim varmış metobolizmam çalışmıyormuş tam ilaç kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrendim basa sardık gene doğumdan sonra inşallah veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…