merhaba bahar,
mesajıma cevap yazmışsın ama ben dün üye oldum nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorum.
Avukat arıyorum sorunum şu
>Eşimden ayrıldım 7 yaşında oğlumla yaşıyorum ve hayatıma yeni birisi girdi.O en dipte olduğum günler geçti yeniden hayata dönmeye başlamıştım ki eski eşim yine kabus gibi çöktü hayatında biri var,evine erkek alıyorsun çocuğumu senden alıcam diyor((
Avukata bunu sormam lazım
hayatımda biri var diye oğlumu benden alabilir mi?
nişan yada söz yapmak varsa böyle bir risk ortadan kaldırır mı?
yada ayrılmalımıyım?(((
hoşgeldin aramıza
bursanın neresindensin?
veee bebişini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
merhaba kızlar bende sadece 9 aydır bursalıyım bende aranıza katılmak isterim herkese güzel günler diliyorum
Olsun canım önemli değil.Burdanda yazışırız.Öncelikle Allah yardımcın olsun.İnşallah kısa sürede atlatırsın bu zor süreci.Yani eşinden ayrıldın diye ömrünün sonuna kadar bekar kalıcak halin yok.Mahkeme genelde çocuklar küçük olunca anneye veriyor sanırım.Bu konularda çok bilgim yok canım ama görüştüğün kişi ileriye dönük evlilik aşamasında olduğun biriyse sorun olmayacağını zannediyorum.Avukat buldunmu peki naptın?Umarım senin için bundan sonraki hayatın güzel olur hayırlısı olsun senin için.merhaba bahar,
mesajıma cevap yazmışsın ama ben dün üye oldum nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorum.
Avukat arıyorum sorunum şu
>Eşimden ayrıldım 7 yaşında oğlumla yaşıyorum ve hayatıma yeni birisi girdi.O en dipte olduğum günler geçti yeniden hayata dönmeye başlamıştım ki eski eşim yine kabus gibi çöktü hayatında biri var,evine erkek alıyorsun çocuğumu senden alıcam diyor((
Avukata bunu sormam lazım
hayatımda biri var diye oğlumu benden alabilir mi?
nişan yada söz yapmak varsa böyle bir risk ortadan kaldırır mı?
yada ayrılmalımıyım?(((
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahmerhabalar;
tesadüfen gördüm topiki kızlar
bende 28 yıllık Bursalı'yım : ))
topike katılmayı isterim
9 aylık evli 8 aylık hamile bir Bursalı
aranıza alırsanız seviniriimmm
güzel günlerr..
A.s teşkler sen nasılsın ?Evet inşallah bundan sonra topiğe canlılık gelir havalar gibiselam kızlar
herkesler iyidir inşallah
kaderim dönmüşsün yavrummm
hoşgeldin...
havalarda bizim topik gibi bir açıyor bir kapatıyor...
hadi artık açılalım...
kızlarrrrrrrrr özledim sizi nabersinizzz
Olsun canım önemli değil.Burdanda yazışırız.Öncelikle Allah yardımcın olsun.İnşallah kısa sürede atlatırsın bu zor süreci.Yani eşinden ayrıldın diye ömrünün sonuna kadar bekar kalıcak halin yok.Mahkeme genelde çocuklar küçük olunca anneye veriyor sanırım.Bu konularda çok bilgim yok canım ama görüştüğün kişi ileriye dönük evlilik aşamasında olduğun biriyse sorun olmayacağını zannediyorum.Avukat buldunmu peki naptın?Umarım senin için bundan sonraki hayatın güzel olur hayırlısı olsun senin için.
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
A.s teşkler sen nasılsın ?Evet inşallah bundan sonra topiğe canlılık gelir havalar gibi
Hoşgeldin canım teşkler sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
günaydııınnnnn
hayırlı cumalar herkesee
dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun..
Rica ederim canım umarım senin ve oğlun için ne iyiyse o olurAvukat bulamadım ama psikolog buldum oğlumu bu ilişki konusunda doğru yönlendirsin diye..
Bugün ,yarın bir avukata da danışmayı düşünüyorum ama şu günlerde biraz yoğunuz fuarımız var Buttim'de fuar sonu herşeyle daha ii ilgilenebilirim.
İyi dileklerin ve ilgin için teşekkür ederim Bahar.
Bu arada ben sitede yeniyim buluşma falan yazmışsınız?Buluştunuz mu?
günaydın Bursa
ailecek kültürpark gezisi yapacağız bugün
kızım çok seviniyor...
İyi edersiniz havada güzeldi bugün umarım güzel geçmiştir park gezmesigünaydın Bursa
ailecek kültürpark gezisi yapacağız bugün
kızım çok seviniyor...
Ohh gezin bakalım mudanyayamı geliceksiniz hafta sonları buralar çok kalabalık oluyor gelin sahil havası alınaaaaaaa ne güzel yaa bizde yarın kültürpark + mudanya gezisi yapıcaz ailecek
Evet güzeldir Bursa.Maneviyatı yüksek şehir Bursa...Bursa gerçekten çok güzel bir yer.Erzurumluyum.Ama Bursa'da yaşıyorum ve seviyorum bu şehri..
cok özledimmm bursami yaaa
merhabalar;
tesadüfen gördüm topiki kızlar
bende 28 yıllık Bursalı'yım : ))
topike katılmayı isterim
9 aylık evli 8 aylık hamile bir Bursalı
aranıza alırsanız seviniriimmm
güzel günlerr..
merhaba kızlar bende sadece 9 aydır bursalıyım bende aranıza katılmak isterim herkese güzel günler diliyorum
kızlarrrrrrrrr özledim sizi nabersinizzz
kızlar kayınvaldemde gün vardı ordaydım sonra gezmelerim vardı hergün gelemdim şimdide bu hafta sonu sınavım var beni merak etmeyin öpüm hepinizi
maşallah birde bir yapmışdsın aferim kız ben 5 senedir uğraşıyorum vallabiraz kendisinden bahset hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?