Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yaz geldii yazzz
kızlar bu cumartesi buluşsak ne güzel olacaktı ama kimse uygun değil.
haftaya cumartesi için şimdiden plan yapmaya başlayalım bence:))

yaz geldii yazzz
kızlar bu cumartesi buluşsak ne güzel olacaktı ama kimse uygun değil.
haftaya cumartesi için şimdiden plan yapmaya başlayalım bence:))

valla ne güzel olurdu yaa ama benim bu cumaretsi belirsiz yine işe gelme durumum var gelmesem de günüm var zaten
artık kısmet canım haftaya yaa işallah bir aksilik çıkmaz da buluşuruz

karamuk peki sen bundan sonra her cumartesi çalışacakmısın??
bu haftada buluşabiliriz kızlar müsait olanlar yazın:)haftaya tekrar buluşuruz:))
ay ne gezentiyim haaa

slm kizlar nasilsiniz karamuk gecmisolsun ozellikle calisan bayansan cocugunun gece uyumamasi cok zor olmali herzaman olmaz boyle huzursuzluklari oyuzden agri kesiciyi ver bence sende rahat edersin. oglusunda benimkiler hastada degi buara ama ikiside uyutmadij gece uyku dusmanlari ikiside zorla uyutmasam hic uyumiycaklar gibi geliyokizim dogru durust bisi yemiyo gecede aciktigi icin sanirim saatte bir memeye agliyo benim uyudugum uykudan baska herseye benziyo yani ozledim deliksiz uyumayi neyse iki yasna 7 ay kaldi ondan sonra kescem memeyi ozaman deliksiz uyuyolar

ahillacim midenin duzeldigini yazmisin inan cok sevindim aklima geldikce uzuluyodum allah saglikli gunlerinin devamini etirsin keyfinede keyif katsin ins. sen pozitif olaya devam et bak biseycigin kalmiycak

sevcanim fomaralara kadar gelip bana nasil ugramassin askolsun sana yaa ne rahatsizligi allah askina esim sadece pazartesi gunleri evde ogun atili var baska hergun isyerinde hem olsade farketmez ki zaten hatta gecen haksevere fotograf makinesi vermeye gitcem demisin ben onu aksama gordum icimden dedm keske gunduzden gorseydim banada ugra oralara kadar gelmisken derdim diye uzuldum...

zaten bende bigun evime cagircam hepinizi su eltimin cocugunun haftasonu derslerinin bitmesini bekliyorum...nasilda sevinirdim ,birdaha buralara gelipde beni aramassan sana cok ciddi kusucem ona gore haaaa

hayatcim dogum gununu gec gordum dun hic giremedim nete cunku faceden gecde olsa kutladim kusuruma bakmadin dimi

bende 23 nisan atilinden dolayi bayaa yogundum esimin tatildi uc gun hic evde durmadim fuul gezdik heryeri dunaksama kadar esime keske hep tatil olsa boyle dedim, tabiii ozaman gezip tozmayada parayi cok bulurdun dedi, haklida hersey istedigin gibi olsaydi

dun kuaforude hallettim iki arada araya cocuklari braktim babalarina mahallede bi kuafor buldum hem fiyatlari asiri uygun hemde mutevaziydi ,saclarimi cok katli kestirdim, boyattim kasda aldi hepsi 80 tl kucuk biyerdi ama begendim

bizim evin altinda cok sosyetik bir kuafor var aslinda ama hem fiyatlari ucuk hemde erkekler calisiyo esiminde erkek kuafore tiki var dolayisiyla ordan bana hayir yok

neyse kizimi uyutmam lazim ben kacar siz cikmadan etirim ins..

canım kusura bakarmıyım hiç..kutladın önemli olan o değilmi:)
yeni saçlarını güle güle kullan canım...
canım senden önce ben alıcam sizi:))
hatta bu cumartesi gelin diyecem ama karmuk yok birde ahilla yok ama gelmek isteyen olursa bu cumartesi bana beklerim:))
veee çok sevindiririsiniz beni:)

bu haftada buluşabiliriz kızlar müsait olanlar yazın:)haftaya tekrar buluşuruz:))
ay ne gezentiyim haaa

daha değil canım ama 1 hazirandan itibaren her hafta çalışıcam normal standart olarak şimdi süt izninden dolayı çalışmıyorum ay iyi oluyodu böyle napsam birtane daha mı yapsam acaba çocuk

ay ne gezentiyim haaa

ben ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

yaa canım vallahi hep aklıma geliyor inan ama ne bileyim vazgeçiyorum eşin yarım gün çalışıyor sanırım. Belki diyorum sabahçıdır falan. Artık çıktığımda bir kahve içimlik uğrarım, senin geleceğin yok
Saçlarını iyi günlerde kullan, içinede siniş. röflemi yaptırdın? boyamı uyguna gelmiş çünkü bende severim uygun fiyatlı olan herşeyi
Bu dediğin erkekli kuaför boramı yoksa.

daha değil canım ama 1 hazirandan itibaren her hafta çalışıcam normal standart olarak şimdi süt izninden dolayı çalışmıyorum ay iyi oluyodu böyle napsam birtane daha mı yapsam acaba çocuk

hımmm yani küçük bebeğin olmasa sen cumartesileri çalışacaksın..
ayy oda kötü ya,
en iyisi her sene doğurmak:))
tayyip amcamı dinle

:) doğur uleyn doğur.....

senin için zor olacak canım
iş değiştirmeyi düşünmezmisin yavaştan hafta sonu çalışmayan bir yerlere baksana :)

sağolasın canım benim bakalım eve gidiyim birde durumu nasıl kayınvalidem burnu tıkalı biraz dedi grip mi olcak ne yine anlamadım

hımmm yani küçük bebeğin olmasa sen cumartesileri çalışacaksın..
ayy oda kötü ya,
en iyisi her sene doğurmak:))
tayyip amcamı dinle

aynen canım doğurayım dimi ulan patron bu sefer beni kovar heralde birde 4 aydan 6 aya çıktı doğum izni adam şu süt izni bitisn diye dört gözle bekliyor ben birde tekrar çocuk diyecem düşünemiyorum

:) doğur uleyn doğur.....

senin için zor olacak canım
iş değiştirmeyi düşünmezmisin yavaştan hafta sonu çalışmayan bir yerlere baksana :)

sıra sende kızımmmmmmm patlat birtane bebiş
yok canım iş değiştirmeyi düşünmem alıştım buraya ben anacım 12 senedir burdayım istediğim zaman iznimi falan da alıyorum sorun olmuyor benim için

semiha selam söyledi kızlar. :)

yavrum benimde arkamda kapı gibi kayganam olsa bende doğururum ama maalesef ablam şeyini sıkı tut deyip duruyor

sende bendensin :) bende 12 yıldır buradayım maaşı az olsa da memnunum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…