ayfer bu akşam parktayım işin yoksa sende gelsene :)
olur canım ararım ben seni kesin gelcek gibi olursam..
olur canım ararım ben seni kesin gelcek gibi olursam..
aleykümselam da nerelerdeymiş gözükmüyor birkaçgündğr
ulen basacam birgün sizi o parkta o parkı bir keşfedeyim benne bu ya acuk oturun poponuzun üstüne yaaaaaaaa
yavrum benimde arkamda kapı gibi kayganam olsa bende doğururum ama maalesef ablam şeyini sık tut deyip duruyor
sende bendensin :) bende 12 yıldır buradayımmaaşı az olsa da memnunum :)
selam hanımlar...hatırladınız mı beni...görükleden yeni evli evli olan bebek isteyen buschy :)) müjdemi isterim ve tavsiyeleri beklerim... HAMİLEYİM
Senide alayım geçerken :) geride bırakırım, hem oğluşlar park havası alırlar.
ara beni boya beni :)
canım bugün internetlerini kapattırmışlar sözleşmeleri bitmiş netin :) yenisini alana kadar özleyin beni dedi.
maşallah nehir hn gezmelere başalmış bileevet canım kırk uçurmaya gidince yumurta veriyorlar bizde de var öyle gidince verirler ama vermeyince evine fare giridğini duymamıştım onu da sen den duydum şimdi
Hımm öylemi desene belli müddet yumurta almaya gerek yokyok canım tahmin ettim sadece.
benim hiç iyi değil :) tv nin yüzünü göremiyorum :)
evet bizlerde de yumurta verilir :)
faremi girermiş kız daha neler :) amannn kadını seviyorsan girmesin, sevmiyorsan kocaman lağım faresi girsin ne diyim
hee canım şimdi aradım bende görümcesi ve eltisiyle heykelde geziyolarmış
Anlıyorum canım Allah kolaylık versincanım ya iki gündür işler çok yoğun oluyor.dün eve de çok geç gittim.öldüm bugün
işte öyle yani...inş bugün arayabilirim ama anca eve gidince
Rica ederim canım ne demekçok teşekkür ederim canım... çok incesin hem buradan hem faceden sağolasın:))
teşekkür ederim arkadaşım sağoalsın şuana kadar bir plan yok 5dk.kadar geliyor eşim ama hiç plan yapmış gibi hissetmedim:))
teşekkür ederim canım..
teşekkürler canım..
bennn:)
çok teşekkür ederim canım..ayrıca mesajın içinde teşekkürler:)
heee gezdükk azcuk:)
Ne güzel yine her zamanki gibi faaliyetlerin olmuşbugün gerçekten çoık mutlu oldum telefonlarım sürekli meşguldü çok sevenim varmış:))
sevcancım aradın ya, dedimki eltimlere arkadaşım benim doğum günümü kutlamak için arıyorrr
neyse sonra hiç bozuntuya vermedim:))ama olsun buradan kutlamışsın:))
sabah sabah uyandığımda candan ablamın mesajınla uyandım çok güzel satırlar dolusu mesaj yazmış..
çok içten çok samimi..hatta dedimki eşime sen bu yazının 3te 1ini bana yazmazsın dedim:)
sonra baharcım mesaj çekmiş sonra semihacım aradı doğum günü için:)
kızlar çok teşlekkürler çok incesiniz..
dün akşam görümcemelr eltimelr yemekteydi..ve eve 5te geldim botaniğe gitmiştik arkadaşlarla..
çok güzel eğlenceler vardı çocuklara özel 23 nisan kutlaması yaptık:)
akşama görümcemler geldiler kaynım vs..12:30 kadar lak lak yaptık..
bu sabahta çarşamba pazarına gitmek istedi görümcem..pazara gittik,ordan heykele gittik ordan eltime,
sonra görümcemin eşi geldi ve onları yolcu ettik saat 7de evime geldim:)
ve eşimden hala ses yoksadece ben aradım kaçta geleceksin eve diye, bilmiyorum istersen çıkalım ama sen bugün zaten çok gezdin yorulmşsundur dedi
sonra bende mesaj çektim kahveyi tavlayı hazrılayım balkonda keyif yapalım yazdım:)
ok yazmış sadece:))) allahın odunuben ona nasıl bir mesaj çekmiştim adamı mest etmiştim doğum gününde:)
ama erkekler bu konuda duygusuz kalıyor..amannnn napim salla gitsin hesabı yapıyorum:)
Yani benimde başımda seni oldukça iyi anlıyorumgnaydın kızlarrrrrrrr
ay valla bu sabah uyuyakalmışım yine kayınvalidem uyandırıdı bizim velet gece 1 saat arayala hep uyandı hep ağladı tabi sonuç olaraka sabahta kalkamadım yine diş çıkarıyoruz heralde onun huzursuzluğu var
İyigeceler teşekkürler sen nasılsıngünaydın canlar...Nabersiniz.
Aleyküm selam canım.Benlede konuştu selamı vardı sizleresemiha selam söyledi kızlar. :)
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bİrde endişe ediyordun hiç belli olmaz.Kendini çok yoracak şeylerden kaçın stresten uzak durmaya çalış çok takıntılıda olma hayırlısı olur inşallahselam hanımlar...hatırladınız mı beni...görükleden yeni evli evli olan bebek isteyen buschy :)) müjdemi isterim ve tavsiyeleri beklerim... HAMİLEYİM
A.s canım sağolasın sen nasılsınselam kızçelerim nasılsınız ? ben anca zaman bulabildim muğla kıyıkışlacıktayım buralar çok güzel adeta doğa harikası denizi pırıl pırıl tertemiz. ama işlerimiz yolunda gitmedi eşim i işten çıkardılarmorelim çok bozuk görüşmek üzere ii geceler herkese
Baharcığım merhaba... Nehir kız ne yapıyor? Uyudu mu? İyi olduğunu biliyorum ama burada karşılaşınca selamsız geçmeyeyim dedim... Bir de unutmadan; bu gün Sevda'yla görüştüm, durumu ilettim... Yoğun bir sevkiyat günündeymiş, ayrıca evde badana varmış falan epey yoğunmuş... Muhtemelen sana ulaşmıştır diye tahmin ediyorum ama olur da bugüne sıkıştıramamışsa, buradan bildireyim hatırıma gelmişken...
selam hanımlar...hatırladınız mı beni...görükleden yeni evli evli olan bebek isteyen buschy :)) müjdemi isterim ve tavsiyeleri beklerim... HAMİLEYİM
doğru diyosun canım benim de bakanım olmasa zor olurdu benim için de ama şimdi buna bile zor bakıyor kadıncağız belki biraz daha büyünce belki yanına bir yardımcı bile tutabiliriz yaşlandı çünkü yoruluyor kadıncağız
işte bende o nedenle bıramıyorum canım işimi bu saatten sonra da kolay kolay bırakmam diyorum ne gerek var macera aramaya değil mi ama işallah şu cumartesi olayını da hallederiz dedim ben ona maaşımdan kes gelmiyeyim dedim mesele para değil senin burda olman lazım diyor ona da yanaşmıyor bakalım yaşayıp görcez nolacak
ayy canım gözün aydın hadi hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin
canım benim hiç uymuyor ki saat olarak ben eve gittiğimde özcanberk ya uyuyor oluyor ya da uyuyacak ee kociş geliyor o saatte yemek yeniyor falan en telaşeli saatlerim yani uysa hemen gelirim valla ama havalar ısınsa yemekten sonra kocişe söylerim getiri beni o
hadi yaa neyse özleyecez artık yapcak bişey yok
selam kızçelerim nasılsınız ? ben anca zaman bulabildim muğla kıyıkışlacıktayım buralar çok güzel adeta doğa harikası denizi pırıl pırıl tertemiz. ama işlerimiz yolunda gitmedi eşim i işten çıkardılarmorelim çok bozuk görüşmek üzere ii geceler herkese
Diğer Sevgili Bursa'lılar, sizlere de merhaba diyeyim bu sayfaya uğramışken... Geriye dönük okuyabilmem mümkün değil ve zaten sizlerin birbirinizle sürekli her durumunuzdan haberdar olup birbirinize destek olduğunuzu biliyor olduğum için, bu konuda içim çok rahat ve benden dolayı bir eksiklik olmayacağı için ve de zaten durumları takip edemediğim için, ben sadece sevgi ve selamlarımla iyi dileklerimi sunuyorum her zamanki gibi, tüm minikleri de çok ama çok öpüyorum... Havalar iyileşti... En kısa zamanda ben de programımı ona göre belirleyerek Covcovu da getireceğim bir açık alanda buluşturalım inşallah çocukları artık... Siz de ne yaparsanız yapın... Size serbest her şey gün boyu, çocuklar ise benim olmak suretiyle tabi ki... :) Hepinizi çok ama çok öpüyorum... Sevgimle
Kızlar bugün Semiha aradı beni.Hepinize selamı var.İnternet yokmuş evlerinde Sevcanında dediği gibiBeni çağırmıştı kırk uçurmaya gel diye.Ve yarın kısmetse Semihaya gidiyorum.Semiha gelmek isteyen varsa buyursun diye sizleredede iletmemi istedi.Bende yazayım dedim yarın giremem belki diye.Nehircik Semiha teyzesine el öpmeye gidecek yarın İnşallah sizlerede sırayla gelirim Allah'a emanet olun iyigeceler öptüm.
Cumanızda mübarek olsun,hayırlı cumalar şimdiden
günaydın kızlar hayırlı cumalar
biz yine uykusuz bir gece geçiridk benim ufak velet grip olmuş bir akşam önceki ve dün akşamki hzursuzluğu ondan kaynaklanıyor yani bir de üstüne dişlerde gelince hepten huzursuz oldu dün akşam eve gidince baktım burnu akıyor gözleride kızarmış hemen doktoru aradım ne vermem gerektiğini söyledi babamızda gitti nöbetçi eczaneden ilaçları aldı hemen başladım vermeye ilerlemeden önlemini alalımda sonra öksürüğe çeviriyor sonra yine buharlar ilaçlar falan kullanmamız gerecek işallah öksürüğe çevirmeden atlatırız bir iki güne
ayran canım eşin için üzüldüm allahım işallah tez zamanda tekrar hayırlı bir iş nasip etsin
baharcım evet canım onlar sağ olsun da insan herşeylerine katlanıyor nehir bebek demek artık el öpmelere gitmelere başladı semiha ya çok selam canım küçük meleği de öpüyorum kısmetse bana da bekliyorum bak kırk uçurmaya tamam mı canım
covcovu çok merak ediyoruz ardada çok sevinir inşallah en kısa zamanda bir açık hava buluşması yapıcaz candan ablacım..Diğer Sevgili Bursa'lılar, sizlere de merhaba diyeyim bu sayfaya uğramışken... Geriye dönük okuyabilmem mümkün değil ve zaten sizlerin birbirinizle sürekli her durumunuzdan haberdar olup birbirinize destek olduğunuzu biliyor olduğum için, bu konuda içim çok rahat ve benden dolayı bir eksiklik olmayacağı için ve de zaten durumları takip edemediğim için, ben sadece sevgi ve selamlarımla iyi dileklerimi sunuyorum her zamanki gibi, tüm minikleri de çok ama çok öpüyorum... Havalar iyileşti... En kısa zamanda ben de programımı ona göre belirleyerek Covcovu da getireceğim bir açık alanda buluşturalım inşallah çocukları artık... Siz de ne yaparsanız yapın... Size serbest her şey gün boyu, çocuklar ise benim olmak suretiyle tabi ki... :) Hepinizi çok ama çok öpüyorum... Sevgimle
iyi kırk uçurmalar size:) sende çok selam söyle..Kızlar bugün Semiha aradı beni.Hepinize selamı var.İnternet yokmuş evlerinde Sevcanında dediği gibiBeni çağırmıştı kırk uçurmaya gel diye.Ve yarın kısmetse Semihaya gidiyorum.Semiha gelmek isteyen varsa buyursun diye sizleredede iletmemi istedi.Bende yazayım dedim yarın giremem belki diye.Nehircik Semiha teyzesine el öpmeye gidecek yarın İnşallah sizlerede sırayla gelirim Allah'a emanet olun iyigeceler öptüm.
Cumanızda mübarek olsun,hayırlı cumalar şimdiden
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin. :)
Maddi imkan el verirse zaten hiç dahada kadını yormayın canım hakkaten en azından temizlik vs için haftada 1-2 gün gelse biri kadın hem mutlu olur hem motive :)
O zaman yazın ayarlıyoruz bir akşam çekirdek çay partisi yapıcaz çocuk parkında :)
Allah başka kapılar açsın inşallahkötü olmuş. Ama ben hep derim bir adam çalışmayı sevsin iş bulmak kolay. Duacınızım canım Rabbim hemen bir iş naip etsin.
Candan ablacım merhaba :) sende iyisindir inşallah.
En kısa zamanda bir park turu yapmak istiyoruz, benimde ne zamandır aklımda covcov acaba geliyormu deyip duruyordum. Tanıştıralım artık bizim çocukları senin çocukla :)
ooo iyi gezmeler bakalım. eee evde durduğunuz yeter dimi tam da havasında dünyaya geldi miniş :) kim tutar sizi. :)
Ev yakın olsaydı kızımı alıp gelirdim :)
Bizede gelin :)
Günaydın Canım, bak çocuğunun sıkıntısı varmış meğer... Birde niyeyse hep üst üste gelir, çok geçmiş olsun. eninde sonunda ilaç kullanılıyor malesef.
Günaydın kızlar :)))
bugün öğleden sonra dişçiye gidicem izin aldım yarım gün :)
Evet teyzesi başladı yavaş yavaş gezmeye onunda canı var ama dimigünaydın kızlar hayırlı cumalar
biz yine uykusuz bir gece geçiridk benim ufak velet grip olmuş bir akşam önceki ve dün akşamki hzursuzluğu ondan kaynaklanıyor yani bir de üstüne dişlerde gelince hepten huzursuz oldu dün akşam eve gidince baktım burnu akıyor gözleride kızarmış hemen doktoru aradım ne vermem gerektiğini söyledi babamızda gitti nöbetçi eczaneden ilaçları aldı hemen başladım vermeye ilerlemeden önlemini alalımda sonra öksürüğe çeviriyor sonra yine buharlar ilaçlar falan kullanmamız gerecek işallah öksürüğe çevirmeden atlatırız bir iki güne
ayran canım eşin için üzüldüm allahım işallah tez zamanda tekrar hayırlı bir iş nasip etsin
baharcım evet canım onlar sağ olsun da insan herşeylerine katlanıyor nehir bebek demek artık el öpmelere gitmelere başladı semiha ya çok selam canım küçük meleği de öpüyorum kısmetse bana da bekliyorum bak kırk uçurmaya tamam mı canım
Öyle canım bunaldım hep evde ee izin almışsın düşçi için oradan gelebilirsen gelseneHayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin. :)
Maddi imkan el verirse zaten hiç dahada kadını yormayın canım hakkaten en azından temizlik vs için haftada 1-2 gün gelse biri kadın hem mutlu olur hem motive :)
O zaman yazın ayarlıyoruz bir akşam çekirdek çay partisi yapıcaz çocuk parkında :)
Allah başka kapılar açsın inşallahkötü olmuş. Ama ben hep derim bir adam çalışmayı sevsin iş bulmak kolay. Duacınızım canım Rabbim hemen bir iş naip etsin.
Candan ablacım merhaba :) sende iyisindir inşallah.
En kısa zamanda bir park turu yapmak istiyoruz, benimde ne zamandır aklımda covcov acaba geliyormu deyip duruyordum. Tanıştıralım artık bizim çocukları senin çocukla :)
ooo iyi gezmeler bakalım. eee evde durduğunuz yeter dimi tam da havasında dünyaya geldi miniş :) kim tutar sizi. :)
Ev yakın olsaydı kızımı alıp gelirdim :)
Bizede gelin :)
Günaydın Canım, bak çocuğunun sıkıntısı varmış meğer... Birde niyeyse hep üst üste gelir, çok geçmiş olsun. eninde sonunda ilaç kullanılıyor malesef.
Günaydın kızlar :)))
bugün öğleden sonra dişçiye gidicem izin aldım yarım gün :)
Sağol canım teşekkür ederizcovcovu çok merak ediyoruz ardada çok sevinir inşallah en kısa zamanda bir açık hava buluşması yapıcaz candan ablacım..
iyi kırk uçurmalar size:) sende çok selam söyle..
bizdeki yumurtalarıda almaya gelin bir ara:))
geçmiş olsun canım ne oldu dolgu falanmı??
günaydın :) iyi temennileriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler...bunlara çok ihtiyacım olucak...
günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?