merhaba canım gözün aydın rabbim isteyen herkese versin
Sende sağlıkla mutluukla bebişine kavuşşş...
Muhtelemen doktorun şimdi sana folik asit tavsiye edece onu kullan canım
ağır iş yapma hamileliğin boyunca tadını çıkart sonrası çok meşakatli bir yol
öpüyorum
covcovu çok merak ediyoruz ardada çok sevinir inşallah en kısa zamanda bir açık hava buluşması yapıcaz candan ablacım..
iyi kırk uçurmalar size:) sende çok selam söyle..
bizdeki yumurtalarıda almaya gelin bir ara:))
geçmiş olsun canım ne oldu dolgu falanmı??
Evet teyzesi başladı yavaş yavaş gezmeye onunda canı var ama dimiİnşallah canım sağol Prenste gripmi olmuş geçmiş olsun bu yaşta çok zor ya yazık dertlerini anlatamıyorlar.İnşllh kısa sürede toplanır annesi
Öyle canım bunaldım hep evde ee izin almışsın düşçi için oradan gelebilirsen gelseneGeçmiş olsun canım sanada,inşallah gelmeyi istiyorum canım kısmet bakalım
Sağol canım teşekkür ederizOlur kısmet olursa geliriz inşallah
baharcım sağol canım iyi dileklerin için
sevcan canım geçmiş olsun ee gidicen sonra gelmicen heralde işe değil mi
hayatcım günaydın sana da canım
bu arada hayat sana bişey sorcam bizim oralarda yani gülbahçe de bildiğintavsiye edebileceğin bir kuaför varmı yaa benim bir kuaför vardı eskiden behiyenin gülbahçe şubesinde çalışıyordu kız ordan etibanka gitti hadi oarayada gittim ana şimdide fsm bulvarına gitmiş kız taa oralara da gitmek zor geliyo ama kızdanda çok memnundum en azından diyorum kesim için falan yakınlarda bir kuaför varsa oraya gideyim var mı canım öyle bildiğin
ben folik asit takviyesine başlamıştım zaten...doktorum vermişti günde bir tane atsan yeterli dedi.gebeliğimi öğrendikten sonra dozajını değiştirmedi hala devam...benim sizlere sormam gereken çok şey var...gebelik takibimi ve doğumumu tek bir doktorla yapmak istiyorum haliyle...doğum için epidural normal düşündük eşimle yalnız bursada cebimizi yakmayacak,sağlığımızı da bozmayacak bir hastane arıyoruz...önerileriniz neler siz nerelerde yaptınız?
öncelikle cok tebrik ederim önünde cok uzun bi yol var inşallah sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin hamile kalmakla bitmiyor hiç bişey ben medicalpark doktoru Ahmet yılmaza gidiyorum memnunum tavsiye ederim doğum fiyatlarını bilmiyorum ama suanda en ucuz fiyatı makul hastane bahar hastanesi arkadaşım normal doğum yaptı 450 liraya
ben folik asit takviyesine başlamıştım zaten...doktorum vermişti günde bir tane atsan yeterli dedi.gebeliğimi öğrendikten sonra dozajını değiştirmedi hala devam...benim sizlere sormam gereken çok şey var...gebelik takibimi ve doğumumu tek bir doktorla yapmak istiyorum haliyle...doğum için epidural normal düşündük eşimle yalnız bursada cebimizi yakmayacak,sağlığımızı da bozmayacak bir hastane arıyoruz...önerileriniz neler siz nerelerde yaptınız?
ben açıkçası uzaklığı takıyorum kafama biraz her ihtimali her koşulu düşünerek doğum sancım başlamışken taaa oraya nasıl ulaşırım diye korkuyorum dayanamam o kadar uzun süre acıyaaa korkuyorumanadolu hastanesi yakın bize oranın doktorlarıyla ilgili bilgisi olan var mı ? ben daha önce gittim mantar sorunumdan dolayı bayan doktor vardı ama pek memnun kalmadım açıkçası...bilmiyorum karasızım çok
tatlım daha yeni hamilesin epidurali bile düşünmüşsün bence normal olacaksa hiç germe kendini normal olsun...
özel hastahaneler bakıyor zaman uzayacak yok bebeğin suyu az yok kalp atışı hafifledi diyerek alıyorlar sezeryana...
doğum sancısı öyle pat diye aniden gelen bişi değil canım..
bende baharı çok uygun diye biliyorum...
doruk a gitme sakın...
canım benim kaş bıyık aldırdığım arkadaşım var 4 yıldır ona gidiyorum ama saçımı hiç ona boyatmadım şiirede saç için gidiyorum:)baharcım sağol canım iyi dileklerin için
sevcan canım geçmiş olsun ee gidicen sonra gelmicen heralde işe değil mi
hayatcım günaydın sana da canım
bu arada hayat sana bişey sorcam bizim oralarda yani gülbahçe de bildiğintavsiye edebileceğin bir kuaför varmı yaa benim bir kuaför vardı eskiden behiyenin gülbahçe şubesinde çalışıyordu kız ordan etibanka gitti hadi oarayada gittim ana şimdide fsm bulvarına gitmiş kız taa oralara da gitmek zor geliyo ama kızdanda çok memnundum en azından diyorum kesim için falan yakınlarda bir kuaför varsa oraya gideyim var mı canım öyle bildiğin
bakımlı hatun seni:)yok canım öylesine bir temizleticem :) ilk defa gidiyorum bu arada dişçiye
canım çok uzak randevum saat 14 te ordan oraya gelmem nerden baksan 4 ü bulur.
başka zaman inşallah.
Gelmicem canım işeücretli izinimden aldım.
inşallah sezaryene gerek kalmaz...ama videolarını izledim epiduraller o kadar rahat ki ama ağrılı bildiğimiz normal doğum yapanların feryatlarına dayanamayıp kapattım hep...baharın doktorları nasıl peki iyi ilgileniyorlar mı?
10 gün sonra ilk doktor randevuma çıkmam gerekiyor. ve ben ilk hangi doktora çıktıysam sonuna kadar o doktorla olmak istiyorum o yüzden bu telaşım ve heyecanım :) size göre abartıyorum belki ama hoşgörün hanımlar...napiim yapım böyle zaten ilk bebeğim kim olsa heyecan yapar...
canım benim kaş bıyık aldırdığım arkadaşım var 4 yıldır ona gidiyorum ama saçımı hiç ona boyatmadım şiirede saç için gidiyorum:)
çok güzel ve çok dikaktli kaş alıyor 5 dakika ayırıyor bir kaşa git ebnce çokkkkk memnun kalırsın ben burada oturmama rahmen ona gidiyorum
ama nasıl tarif edicemki şimdi:) eskiden bilşen market vardı omarketin oradan dümdüz gidiyorsun ama yukarı doğru değil marketin sağından git orada köşede market var bir tane ona sor gösterir ayferin arkadaşıyım de..ve 4 yıldır 5 milyon kaş bıyık:))
bakımlı hatun seni:)
canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
doğum videolarını asla seyretmeni tavsiye etmiyorum lütfen izleme bidahaa
bugün kredi işini halelttik banka bana vermedi çünkü 1 aydır 3000 gözüküyor maaşım:))
eee banka bizden akıllı:) düşmedi tangaya:)
neyse eşime verdi mütahit araya girdi halletti..
80 milyar kredimiz geldi..
eşimde tapuyu üzerine alıcak bugün..imzala imzala kağıt bitmedii..
birde bireysel emeklilk yapturdık..eşim diğer odadaydı ben bankadan gelen kişiyle diğer odadaydım imzalarken kağıdı eşim seslendi benim üstüme olsun emekllik diye bağırdı içerden:)
bende aaaa çok geç imzaladım dedim:)aslında imzalamamıştım adamda bana baktı güldü kredi kartıda istermisin dedi:)
sesizce evet dedim eşim duymadan:)sonra eşime dedim ya kredide çıkarttı dedimm aaa benim kredi kartım var hiç gerek yoktu dedi ee napim çıkarttı dedimm:))
bu arada annemler yarın geliyorrrçokkk sevindim annanemde geliyorr .çokk özledim onu..en son bizim düğünümüze gelmişti..
öyle yani kızlar bugünün özeti
ben açıkçası uzaklığı takıyorum kafama biraz her ihtimali her koşulu düşünerek doğum sancım başlamışken taaa oraya nasıl ulaşırım diye korkuyorum dayanamam o kadar uzun süre acıyaaa korkuyorumanadolu hastanesi yakın bize oranın doktorlarıyla ilgili bilgisi olan var mı ? ben daha önce gittim mantar sorunumdan dolayı bayan doktor vardı ama pek memnun kalmadım açıkçası...bilmiyorum karasızım çok
canım şuan furpamı oldu onu billmiyorum, ama hani tam karşısında park var tam çaprazında diş polikinliği var orasını diyorum..canım benim sağolasın ben şimdi saçlarımı kestiricem katlarını falan düzelttiricem hangisine gideyim sence
bilşen dediğin hangi bilşen tatlım 19 i otobüs durakalrının son durağınının orda da bilşen vardı ama şimdi furpa oldu orasını mı söylüyosun
hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin işallah
annenler ve anneannen için de gözün aydın canım bol bol hasret gideririsn işallah anneannenle
canım şuan furpamı oldu onu billmiyorum, ama hani tam karşısında park var tam çaprazında diş polikinliği var orasını diyorum..
canım 4 yıllık kuaförüm ama hiç saçımı kestirmedim emineye..bu arada kuaförün ismi yok ama emine klıaför diye sorarsan gösterirler..şiiri kesinlikle tafisye ediyorum hiç soru işareti olmadan gidebilirsin..ben en son kestirdiğimde 30du sanıırm biraz fiat değişikliği oluyor heykel olunca..
sağol canımm inşallah inşallah:)
slm kızlar cuma günü harika bigün geçirdim
okuldan sonra ögretmenleri ymeege götürdüler gittik yani hepberaber yemegimizi yedik sonra gürsu tarafından dag yolunda biyer ama harika otantik manzara süperdi oraya cay içmeye gittik dag yeli ismi tesisin saatlerce oturduk cay içtik bol bol fotoraf vcekindik kursun arabasını şöförlüğümüze eşim yaptı yani hep yanımızdaydı o yüzden çok rahattım ohhbugün karnıma rıyo ama cok çünkü üşüttüm dag havası carptı sanırım
hepinizi öpüyorum
kızlar bahardan gelirkenn hız yapmışım kamera resmimi çekip eşime göndermişş
ay hangi ara hız yaptım vallah anlamadım..
vallah eşim beni boşayacak artık:)) bir radar bir hız:))hiç kameraya yakalnmadım diyordum
amann canıma geleceğine kocamın malına parasına gelsin napim
Gözünüz aydın canım hayırlısı olsunbugün kredi işini halelttik banka bana vermedi çünkü 1 aydır 3000 gözüküyor maaşım:))
eee banka bizden akıllı:) düşmedi tangaya:)
neyse eşime verdi mütahit araya girdi halletti..
80 milyar kredimiz geldi..
eşimde tapuyu üzerine alıcak bugün..imzala imzala kağıt bitmedii..
birde bireysel emeklilk yapturdık..eşim diğer odadaydı ben bankadan gelen kişiyle diğer odadaydım imzalarken kağıdı eşim seslendi benim üstüme olsun emekllik diye bağırdı içerden:)
bende aaaa çok geç imzaladım dedim:)aslında imzalamamıştım adamda bana baktı güldü kredi kartıda istermisin dedi:)
sesizce evet dedim eşim duymadan:)sonra eşime dedim ya kredide çıkarttı dedimm aaa benim kredi kartım var hiç gerek yoktu dedi ee napim çıkarttı dedimm:))
bu arada annemler yarın geliyorrrçokkk sevindim annanemde geliyorr .çokk özledim onu..en son bizim düğünümüze gelmişti..
öyle yani kızlar bugünün özeti
İnşallah canımyok canım öylesine bir temizleticem :) ilk defa gidiyorum bu arada dişçiye
canım çok uzak randevum saat 14 te ordan oraya gelmem nerden baksan 4 ü bulur.
başka zaman inşallah.
Gelmicem canım işeücretli izinimden aldım.
Haklısın tabiki kolaymı anne olmak10 gün sonra ilk doktor randevuma çıkmam gerekiyor. ve ben ilk hangi doktora çıktıysam sonuna kadar o doktorla olmak istiyorum o yüzden bu telaşım ve heyecanım :) size göre abartıyorum belki ama hoşgörün hanımlar...napiim yapım böyle zaten ilk bebeğim kim olsa heyecan yapar...
Canım üzüldüm ya sağlık olsun canın sağolsun ama bundan sonra dikkat etmeye çalışkızlar bahardan gelirkenn hız yapmışım kamera resmimi çekip eşime göndermişş
ay hangi ara hız yaptım vallah anlamadım..
vallah eşim beni boşayacak artık:)) bir radar bir hız:))hiç kameraya yakalnmadım diyordum
amann canıma geleceğine kocamın malına parasına gelsin napim
Ne güzel etmişsin canım.Nerdeymiş bu yer bende anneler gününde cumali kızığa gitmek istiyorum hiç gitmedim bakalım kısmet.Bursanın çok güzel yerleri varda birde gidebilsekslm kızlar cuma günü harika bigün geçirdim
okuldan sonra ögretmenleri ymeege götürdüler gittik yani hepberaber yemegimizi yedik sonra gürsu tarafından dag yolunda biyer ama harika otantik manzara süperdi oraya cay içmeye gittik dag yeli ismi tesisin saatlerce oturduk cay içtik bol bol fotoraf vcekindik kursun arabasını şöförlüğümüze eşim yaptı yani hep yanımızdaydı o yüzden çok rahattım ohhbugün karnıma rıyo ama cok çünkü üşüttüm dag havası carptı sanırım
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?