Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ben folik asit takviyesine başlamıştım zaten...doktorum vermişti günde bir tane atsan yeterli dedi.gebeliğimi öğrendikten sonra dozajını değiştirmedi hala devam...benim sizlere sormam gereken çok şey var...gebelik takibimi ve doğumumu tek bir doktorla yapmak istiyorum haliyle...doğum için epidural normal düşündük eşimle yalnız bursada cebimizi yakmayacak,sağlığımızı da bozmayacak bir hastane arıyoruz...önerileriniz neler siz nerelerde yaptınız?

yok canım öylesine bir temizleticem :) ilk defa gidiyorum bu arada dişçiye

canım çok uzak randevum saat 14 te ordan oraya gelmem nerden baksan 4 ü bulur.
başka zaman inşallah.

Gelmicem canım işe ücretli izinimden aldım.

öncelikle cok tebrik ederim önünde cok uzun bi yol var inşallah sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsin hamile kalmakla bitmiyor hiç bişey ben medicalpark doktoru Ahmet yılmaza gidiyorum memnunum tavsiye ederim doğum fiyatlarını bilmiyorum ama suanda en ucuz fiyatı makul hastane bahar hastanesi arkadaşım normal doğum yaptı 450 liraya

ben açıkçası uzaklığı takıyorum kafama biraz her ihtimali her koşulu düşünerek doğum sancım başlamışken taaa oraya nasıl ulaşırım diye korkuyorum dayanamam o kadar uzun süre acıyaaa korkuyorum anadolu hastanesi yakın bize oranın doktorlarıyla ilgili bilgisi olan var mı ? ben daha önce gittim mantar sorunumdan dolayı bayan doktor vardı ama pek memnun kalmadım açıkçası...bilmiyorum karasızım çok

tatlım daha yeni hamilesin epidurali bile düşünmüşsün bence normal olacaksa hiç germe kendini normal olsun...
özel hastahaneler bakıyor zaman uzayacak yok bebeğin suyu az yok kalp atışı hafifledi diyerek alıyorlar sezeryana...

doğum sancısı öyle pat diye aniden gelen bişi değil canım..
bende baharı çok uygun diye biliyorum...
doruk a gitme sakın...

inşallah sezaryene gerek kalmaz...ama videolarını izledim epiduraller o kadar rahat ki ama ağrılı bildiğimiz normal doğum yapanların feryatlarına dayanamayıp kapattım hep...baharın doktorları nasıl peki iyi ilgileniyorlar mı?

10 gün sonra ilk doktor randevuma çıkmam gerekiyor. ve ben ilk hangi doktora çıktıysam sonuna kadar o doktorla olmak istiyorum o yüzden bu telaşım ve heyecanım :) size göre abartıyorum belki ama hoşgörün hanımlar...napiim yapım böyle zaten ilk bebeğim kim olsa heyecan yapar...

canım benim kaş bıyık aldırdığım arkadaşım var 4 yıldır ona gidiyorum ama saçımı hiç ona boyatmadım şiirede saç için gidiyorum:)
çok güzel ve çok dikaktli kaş alıyor 5 dakika ayırıyor bir kaşa git ebnce çokkkkk memnun kalırsın ben burada oturmama rahmen ona gidiyorum
ama nasıl tarif edicemki şimdi:) eskiden bilşen market vardı omarketin oradan dümdüz gidiyorsun ama yukarı doğru değil marketin sağından git orada köşede market var bir tane ona sor gösterir ayferin arkadaşıyım de..ve 4 yıldır 5 milyon kaş bıyık:))
bakımlı hatun seni:)

canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
doğum videolarını asla seyretmeni tavsiye etmiyorum lütfen izleme bidahaa

bugün kredi işini halelttik banka bana vermedi çünkü 1 aydır 3000 gözüküyor maaşım:))
eee banka bizden akıllı:) düşmedi tangaya:)
neyse eşime verdi mütahit araya girdi halletti..
80 milyar kredimiz geldi..
eşimde tapuyu üzerine alıcak bugün..imzala imzala kağıt bitmedii..
birde bireysel emeklilk yapturdık..eşim diğer odadaydı ben bankadan gelen kişiyle diğer odadaydım imzalarken kağıdı eşim seslendi benim üstüme olsun emekllik diye bağırdı içerden:)
bende aaaa çok geç imzaladım dedim:)aslında imzalamamıştım adamda bana baktı güldü kredi kartıda istermisin dedi:)
sesizce evet dedim eşim duymadan:)sonra eşime dedim ya kredide çıkarttı dedimm aaa benim kredi kartım var hiç gerek yoktu dedi ee napim çıkarttı dedimm:))

bu arada annemler yarın geliyorrrçokkk sevindim annanemde geliyorr .çokk özledim onu..en son bizim düğünümüze gelmişti..
öyle yani kızlar bugünün özeti

canım benim sağolasın ben şimdi saçlarımı kestiricem katlarını falan düzelttiricem hangisine gideyim sence
bilşen dediğin hangi bilşen tatlım 19 i otobüs durakalrının son durağınının orda da bilşen vardı ama şimdi furpa oldu orasını mı söylüyosun

hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin işallah
annenler ve anneannen için de gözün aydın canım bol bol hasret gideririsn işallah anneannenle

bende özlücede oturuyorum aramızda cok az mesafe var öyle bi anda doğmuyor bebek en az 10 saat lazım
safra kesemde taş var benim kaç kez sancılastım o sancıyla medicale gittik ben memnunum yaniyol çabucak bitiyor rahat ol bukadar ayrıntıyı düşünme

canım şuan furpamı oldu onu billmiyorum, ama hani tam karşısında park var tam çaprazında diş polikinliği var orasını diyorum..
canım 4 yıllık kuaförüm ama hiç saçımı kestirmedim emineye..bu arada kuaförün ismi yok ama emine klıaför diye sorarsan gösterirler..şiiri kesinlikle tafisye ediyorum hiç soru işareti olmadan gidebilirsin..ben en son kestirdiğimde 30du sanıırm biraz fiat değişikliği oluyor heykel olunca..
hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin işallah
annenler ve anneannen için de gözün aydın canım bol bol hasret gideririsn işallah anneannenle

sağol canımm inşallah inşallah:)

Son düzenleme:
kızlar bahardan gelirkenn hız yapmışım kamera resmimi çekip eşime göndermişş
ay hangi ara hız yaptım vallah anlamadım..
vallah eşim beni boşayacak artık:)) bir radar bir hız:))hiç kameraya yakalnmadım diyordum
amann canıma geleceğine kocamın malına parasına gelsin napim

Son düzenleme:
slm kızlar cuma günü harika bigün geçirdim
okuldan sonra ögretmenleri ymeege götürdüler gittik yani hepberaber yemegimizi yedik sonra gürsu tarafından dag yolunda biyer ama harika otantik manzara süperdi oraya cay içmeye gittik dag yeli ismi tesisin saatlerce oturduk cay içtik bol bol fotoraf vcekindik kursun arabasını şöförlüğümüze eşim yaptı yani hep yanımızdaydı o yüzden çok rahattım ohh bugün karnıma rıyo ama cok çünkü üşüttüm dag havası carptı sanırım

hepinizi öpüyorum

sağolasın canım bakıcam artık bakalım bir kuaför

ohh ne güzel olmuş canım senin için biliyorum orayı bizde kahvaltıya gitmiştik yazın havalar ısınsın yine gidicez kısmetse güzel bir yer gerçekten

geçmiş olsun canım olsun dediğin gibi canına gelmemiş ya senden kıymetli mi değil mi ama

Karamuk bu saatte seni burada gördğüme hem sevindim hem şaşırdımHayırdır canımSizin evde internet varmıydı:44:Nasılsın prens uyutmadımı yoksa annesi

Gözünüz aydın canım hayırlısı olsunHayat çok alemsin banka memurununda işine gelmiştir tabi kredi kartı vermek,olan eşine oldu:18:
İnşallah canım dişin nasıl oldu bu arada
Haklısın tabiki kolaymı anne olmakAllah sağlıkla kavuştursun meleğine
Canım üzüldüm ya sağlık olsun canın sağolsun ama bundan sonra dikkat etmeye çalış
Ne güzel etmişsin canım.Nerdeymiş bu yer bende anneler gününde cumali kızığa gitmek istiyorum hiç gitmedim bakalım kısmet.Bursanın çok güzel yerleri varda birde gidebilsekİnkayaya gitmiştik tarihi çınarın oraya orayıda çok begenmiştim.Birde senin dediğin bu yeri keşfetmek lazımDikkat et kendine olabilir hava değişiminden geçmiş olsun,bende öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…