Cuma günü Semihacığıma gittim.Ellerine sağlık güzel mamalar yapıp zahmet etmiş.Evide çok güzeldi.Allah güle güle oturmayı nasip etsinSaat 4 gibi oradaydım.Semihanın eşi vardiyalı çalıştığı için evden 3 de çıkıyormuş bende 4 de anca orada oldum.Akşama kadar oturdum.Eşimde arkadaşlarıyla dışardaydı akşam geldi beni aldı.Berramda her zamanki gibi çok tatlıydı Allah bağışlasın Nehirimizde teyzesine ilk ziyarette bulunmuş oldu Ve yumurtamızı aldık o kadar özenerek hazırlamışki yumurtaların üzerinde yapıştırmalı süsler ve güzelce hediye paketi yapılmış Zahmet edip üşenmeden hazırlamış sağolsun.İnşallah sizlerlede görüşürüz Hayatcığım Semihaylada konuştuk sıra sende, sana gelemedim ve gelmek isterim yakın zamanda, Semiha bende gelirim dedi.İnşallah görüşürüz Ve Semihacığımın hepinize selamı vardı.Şuan için evlerinde internet yok inşallah yakın zamanda gelir topiğe
Karamuk bu saatte seni burada gördğüme hem sevindim hem şaşırdımHayırdır canım Sizin evde internet varmıydı:44:Nasılsın prens uyutmadımı yoksa annesi
ayy çok sevindim hadi haftaya cumartesi bana gelin:)))))
hafta içide olabilir ama sevcancım ve diğer arkadaşlar gelemez ozaman
bizde yumurta süslemesi tüyoları aldık artık kopya çekebiliriz:))
kızlar eşim cuma günü aramıştı beni izmir yolunda hız yapmışsın diye,
ben bahara giderken olduğunu düşündüm en son bahara gittik diye:)
meğerse mart ayındaki hızımmışannemlerle mintekse gitmiştik kahvaltıya..ozamanmış yani:)
eeee ozaman ben b.... yedimcezalar çoğalırsa benden para bekleme dedi:))
ee kimden alıcam dedim,, günündeki yaptığın altınları bozda aklın başına gelsin dedii
ayy kızlar bu saatten sonra dikkatiliyim ama bu saate kadar ne hız yaptım hepsi gelecek bir bir:)
bu arada anneciğime annaneme kavuştum çok yaşlanmışkıyamam..
çok özlemişimbiraz fazla oturdum annemlerde annanem diyorki..senin kayınvaliden yokmu kızım yanında:)yok dedim annane eee ozaman kocanın yanına git diyorr
ya dedim ben burda durmak istiyomm, anneme seslenerek bu hep böyle rahatmı kocası kızmasın diyor
annemde oooo allahın her günü geliyor oo bak görürsün diyorr
biizm zamanımzda diyerek konuya girdi gerisini siz tahmin edin:))
yarında sabah sabah giderim inşallah ama önce gökdere pazarına gitmek istiyorum kımetse..
bugünde piknğe gittik eşimin arkadaşlarıyla.. gitmeden önce annanemi gördüm kahve içtik sonra gittik:)
babannemde 1 ay annemde 1 ay amcamlarda kalıyor süreklii...
şimdi annanemde geldi annemin işi biraz zorlaştı..
ikiside 80 küsür yaşında..annemlerin 5.katı boş dayalı döşeli ama oturan yok..
abimde diyorki anne 5.katı huzur evi yapalımm
neyse kızlar öptüm siziiiiiyarın görüşürüz inşallah..
bugün kültür paraka gittim eşimle orada birkaç bayan çok dikkatli baktı banada çok tanıdık geldi simaları
sonra sanki mesaj vermek istercesine kk dan bahsettiler az çok buradaki kişileri paylaştıklarından bildigğim için bir an heyecanladım
acaba hanginizle karşılaştık yoksa bir tesadüfmüydü
öğleden sonra havuzun ordaki kayıklara binilen yerin yakınındaki banklarda otururken oldu bu konuşma
şimdi geldim eve bir bakayım dedim kimseler yokk
sonra sevcanı aradım merak ettim..
meğerse dün piknikte şevvalin gözüne sopa parçası girmiş(
hastaneden çıkmışlar şimdi ayy çok üzüldüm ya kıyamam(
çocuklara nerde ne olacağı belli olmuyor allah beterinden korusun..
canım çimento fabrikasının üst tarafındaki şelaledeydik..derekızıkmı oluyor bilemedim..ayferr pazar günü yani dün derekızıktamıydınz kız
neden ağlıyorsun sen bakim...hiçmi başka işin yok allahın seversen..<<<<<<pazartesi sendromunda nedensiz çok mutsuzumdeli gb ağlıyorum töbe töbee
öncelikle hepinize tek tek kocaman öpücükler
ayfercim arıcam seni aklımdasın ama şu ağrılarla işler bitmedi gitti(
sevcancım çok üzüldüm şevval için umarım kötü ve ciddi bişi yoktur
yinusecim geçmişti ama geri geldi ağrılariki gün çok çektim.iki gün de çok çalıştım o yüzden buraya da giremedim.sen ne alemdesin bakim?
karamukum çocuk hastaymış geçmiş olsun şimdi nasıl?
haksever geçti mi karın ağrıların?
buschy çok tebrik ederim.darısı başıma ama önce düğün lazım :))
semiha eve yeniden net almıcak mı acaba?
bahar canım en çok da sana ayıp oldu.hala arıcam seni :26: valla utanıyorum şimdi aramaya :26:
ebrusen senin safra kesen ve hamileliğin nasıl ilerliyor?
öncelikle hepinize tek tek kocaman öpücükler
ayfercim arıcam seni aklımdasın ama şu ağrılarla işler bitmedi gitti(
sevcancım çok üzüldüm şevval için umarım kötü ve ciddi bişi yoktur
yinusecim geçmişti ama geri geldi ağrılariki gün çok çektim.iki gün de çok çalıştım o yüzden buraya da giremedim.sen ne alemdesin bakim?
karamukum çocuk hastaymış geçmiş olsun şimdi nasıl?
haksever geçti mi karın ağrıların?
buschy çok tebrik ederim.darısı başıma ama önce düğün lazım :))
semiha eve yeniden net almıcak mı acaba?
bahar canım en çok da sana ayıp oldu.hala arıcam seni :26: valla utanıyorum şimdi aramaya :26:
ebrusen senin safra kesen ve hamileliğin nasıl ilerliyor?
canım çimento fabrikasının üst tarafındaki şelaledeydik..derekızıkmı oluyor bilemedim..
neden ağlıyorsun sen bakim...hiçmi başka işin yok allahın seversen..
dünyauya bir defa geliniyor..üzme kendini hiç birşey için..
inşallah eşinle alakalı değildir..
ara beni boya benii:)))
ay canım geçen tam seninle yazışırken kocam pat diye geldi dışardaydı:)
yatak odasındaydık birde anlarsıno yüzden aniden çıktım:)
bu cumartesi kızlar okeylerse ahilla seni kesinlikle görmek istiyoruz tamammı..
hem nehirciğimizide görmüş olursun..
tanıdık geldi derken orda gördünmü bizi yoksa??ay keşke görüşeydik..he orası oluyor kız bizde orayadaydık yaaatanıdık geldi ondan sordum tühh görüşseydik keşke ama nereden bileceğiz
Günaydın kızlar.
karamuk canım aradım demişsinya şimdi baktım telefonuma kusura bakma görmedim bile aradığını çok telle görüştüm dün o yüzden görmemişim...
kızımın gözü kapalıydı dün akşam açtık uyuttum sonra hemen. kötü yaa yavrumun gözü.
(( çok üzgünüm anlatamam size.
inşallah kalmaz bir şey cumartesi tekrar kontrole gidicez.. cumadan beri yaşadıklarım kötü bir rüya gibi...
şimdi çok yoğunum konuşuruz tekrar.
Günaydın kızlar.
karamuk canım aradım demişsinya şimdi baktım telefonuma kusura bakma görmedim bile aradığını çok telle görüştüm dün o yüzden görmemişim...
kızımın gözü kapalıydı dün akşam açtık uyuttum sonra hemen. kötü yaa yavrumun gözü.
(( çok üzgünüm anlatamam size.
inşallah kalmaz bir şey cumartesi tekrar kontrole gidicez.. cumadan beri yaşadıklarım kötü bir rüya gibi...
şimdi çok yoğunum konuşuruz tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?