- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
şimdi ben yazıcaktım sen benden çok yaşıyacan sevcancım:)
nerde bu millet yaaaaaaaa
havalar güzelya geziyor herkezler:)
sevcancım yarın çalışıyormusun??
işçiler günü tatiliymiş okullar tatil yarın..
eşin bir şey demezse akşam gelsene... Benim kocam yok hem, mesaide.
yarında gelebilirsin. ben kocamı yollarım evden. :)
canım akşama gelemem gibi..
şevval iyise yarın için plan yapsak nasıl olur:)
çarşmaba pazarınada gidebiliriz sabahtan istersen yada botaniğe gidebiliriz..
kocanı evden kovma canım ya:)
diğer kızlarlada toplanabilirz buluşuruz biryerde çok ani oldu ama:))
eyvah ya çok zordur tabiicanım maalesef dışarıya çıkamayız biz, şevvalin gözü çok akmış ablama dedim pamukla bantla diye. oda kapatmış. neyse doktoru aradım oda kapatmayın gözünü, ilaçlarını verin evden çıkarmayın dedi, güneş görmesin diye yani. Devam ederse yarın getirin dedi.
Zilli gözünü bantlatırmadı ilkin, şimdide açtırmıyormuş. Ne yapcam ben bununla bilmiyorum, ne damla damlattıryor ne melhem sürdürüyor....
siz buluşursanız güzel olur ama...
Karamuk sen çalışıyormusun canım?
çarşamba pazarıda çok güzel olurdu çok canım istedi :S hiç gitmedim amanapalım yaa çocuğum iyi olsun tek hiç bir şey istemiyorum Allahtan....
eyvah ya çok zordur tabiitamam canım ya ben çocuklar oynasın şevvalinde keyfi yerine gelsin diye dedim ama dr. dinle tabiki..
canım damlayı ihmal etme merhemde sür ağlasın isterse, tutsun eşin ellerinden sen damlat(çok ağlar ama boşver onun iyiliği için herşey..acıyormu acaba ( yarın uğrarım belki canım..
yok canım ya sen çalışmıyorum dedin diye ben çıkalım biryerlere diye yazdım..
anca beraber kanca beraber:=)
sevcancım akşam gelecek gibi olursam ararım ben seni
yarında gelirsem bile 5 dk en fazla 10 dkkikalığına gelirim o yzğüden eşini kovmana gerek yok:)
neyse canım tlha acıkmış sofrayı hazırlıcam ona,, öptüm seni ve şevvalciğimi..
Günaydın kızlar.
karamuk canım aradım demişsinya şimdi baktım telefonuma kusura bakma görmedim bile aradığını çok telle görüştüm dün o yüzden görmemişim...
kızımın gözü kapalıydı dün akşam açtık uyuttum sonra hemen. kötü yaa yavrumun gözü.
(( çok üzgünüm anlatamam size.
inşallah kalmaz bir şey cumartesi tekrar kontrole gidicez.. cumadan beri yaşadıklarım kötü bir rüya gibi...
şimdi çok yoğunum konuşuruz tekrar.
müthiş yoğun bi gün geçirdim ve anca girebildim.
uzun zamandır bizimkilere yani kayganama gitmiyordum.dün nişanlım bugün için kahvaltıya çağırdı.ben de gideyim bari dedim ve de gittim.kahvaltıyı yaptık evden çıkarken ana oğul öpüştüler.ben de az uzakta duruyordum.seramoni bitse de gitsek diye.kayganam dedi ki : GEL KIZ SENİ DE Bİ ÖPEYİM NE ÖYLE UZAKTAN BAKINIYORSUN :S ben şok hem de tebessüm ederek dedi.hemen aklıma sevcanın söyledikleri geldi.ben de gittim öptüm.bi de oh miss miss dedim nişanlıma aarabada.sonra da dedim ki böyle olunca içim açılıyor hep böyle olsun annen ben onu seviyorum o da beni sevsin dedim :)))
sevcan canım,şevvale çok çok çok geçmiş olsun.
kızlar bu haftaya mahsus şu buluşmayı pazar günü yaapalım nolur :) ben o zaman kesin gelirim
nabey şekerim buluşmamı var mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?