civcivim nasılsın :))
hamdolsun kötü
nmedensiz canım bilmiyorum sanırım depresyona girdim cocukalrın hepsi su çiçegi cıkardı halsizlik hayattan soguma var bendede bi,lmiyorum
bide bi söylenti var kızlar 80 le 91 lilerede aşı vurulcakmış yanı bunalrın arasında doğanlara cocuklar acayip dökülüyolar ya geçirmeyen cok az kaldı bizim okulda her sınıfta ya 3 yada 4 bazı sınıfların hepsi cıkardı
çocuklara üzüldüğün için moralin bozuk olabilir mi canım?
bak bişi olduysa biliyorsun hepimiz gönüllü psikologlarız :)
Günaydın kızlar.
karamuk canım aradım demişsinya şimdi baktım telefonuma kusura bakma görmedim bile aradığını çok telle görüştüm dün o yüzden görmemişim...
kızımın gözü kapalıydı dün akşam açtık uyuttum sonra hemen. kötü yaa yavrumun gözü.
(( çok üzgünüm anlatamam size.
inşallah kalmaz bir şey cumartesi tekrar kontrole gidicez.. cumadan beri yaşadıklarım kötü bir rüya gibi...
şimdi çok yoğunum konuşuruz tekrar.
müthiş yoğun bi gün geçirdim ve anca girebildim.
uzun zamandır bizimkilere yani kayganama gitmiyordum.dün nişanlım bugün için kahvaltıya çağırdı.ben de gideyim bari dedim ve de gittim.kahvaltıyı yaptık evden çıkarken ana oğul öpüştüler.ben de az uzakta duruyordum.seramoni bitse de gitsek diye.kayganam dedi ki : GEL KIZ SENİ DE Bİ ÖPEYİM NE ÖYLE UZAKTAN BAKINIYORSUN :S ben şok hem de tebessüm ederek dedi.hemen aklıma sevcanın söyledikleri geldi.ben de gittim öptüm.bi de oh miss miss dedim nişanlıma aarabada.sonra da dedim ki böyle olunca içim açılıyor hep böyle olsun annen ben onu seviyorum o da beni sevsin dedim :)))
sevcan canım,şevvale çok çok çok geçmiş olsun.
kızlar bu haftaya mahsus şu buluşmayı pazar günü yaapalım nolur :) ben o zaman kesin gelirim
anlatınca geçmiyoki çaresiz derdimderman derdimin sahibinde
siz buluşursanız güzel olur ama...
Karamuk sen çalışıyormusun canım?
müthiş yoğun bi gün geçirdim ve anca girebildim.
uzun zamandır bizimkilere yani kayganama gitmiyordum.dün nişanlım bugün için kahvaltıya çağırdı.ben de gideyim bari dedim ve de gittim.kahvaltıyı yaptık evden çıkarken ana oğul öpüştüler.ben de az uzakta duruyordum.seramoni bitse de gitsek diye.kayganam dedi ki : GEL KIZ SENİ DE Bİ ÖPEYİM NE ÖYLE UZAKTAN BAKINIYORSUN :S ben şok hem de tebessüm ederek dedi.hemen aklıma sevcanın söyledikleri geldi.ben de gittim öptüm.bi de oh miss miss dedim nişanlıma aarabada.sonra da dedim ki böyle olunca içim açılıyor hep böyle olsun annen ben onu seviyorum o da beni sevsin dedim :)))
sevcan canım,şevvale çok çok çok geçmiş olsun.
kızlar bu haftaya mahsus şu buluşmayı pazar günü yaapalım nolur :) ben o zaman kesin gelirim
günaydın karamukçum... günaydın kızlarrrrrrrrr
sevcancım sana çok mahçubum yaa(
ayıp olmamıştır inşallah
hep gelcem gelcem dedim ama gelemedim..bidaha bekletmicem seni gelicek gibi olursam oan arıyacam:)
kızlar bu cumartesi için bişey yazmamış..
bahar bu cumartei bekliyorum kırk uçurmaya diye yazmıştım..
olmadı bugün herkezi ararım tek tek:)
bu cumartesi uygunmudur herkez için???
ayyy aşkolsun aramızda böyle şeylerin derdi olamaz canım, Gelseydin güzel olurdu ayrı ama kısmet değilmiş :)
bende börek, çay yapmıştım domates kestim yanına birde, hadi dedim belki gelir ablamda bizdeydi üzüldük, ama olsun akşam çıkma hakkını saklı tut sen yinede...
aaa sen mi davet ediyorsun bu cumartesi, hadi bakalım kısmetse ben gelirim...
Ayfer dün Şevvale küçük bisiklet aldık sonunda :) akşam üzeri yürüyüşe çıkmıştık mahalle içine gittik soylu diye bir yerden aldık.
ay canım telaşta yapmışın ya(( ama vallah uyunca çıkamadım
aaaaa demekki herkez kaçırmış:))
okadarda yazmıştım:))iyi oldu tekrar yazmam..
soyluyu duymuştum..
nekadara aldın canım??yarında bime geliyormuş ama naısıldır bilmiyorum bir bakıcam beğenmezsem almıcam..
yani bizde açtık ama seninde olmanı isterdik, kısmet değilmiş başka zaman inşallah...
evet ben görmemiştim :)
80 TL ye aldık canım hemde hiç para vermedim :))
o bimdekini gördüm hatta sordum kaç tane gelir diye oradan başka bir kadın atladı vallahi dedi 7 de gel sıraya gir burası muhacır mahallesi saça saç girerler( ayy ben zaten işteyim birinden rica edecektim dedim :) o kişilerde sen ve ablam sağolsun kadın öyle dedi yoksa beklerdik hala. Bizim aldığımızda o bimdeki kadar ufacık bir şey 2 yıl sürsünde artık :))
bu arada yunusemreyede baktım sen demiştinya oradada 85 ti ama bizim aldığımız daha bi iyi sanki :)
bence sende soyluya git normalde bu fiyatlara çok zor, hem Ardaya biraz daha büyük almak lazım Yani bizim aldığımızdan olmaz sanırım. Geçen yıldan kalanlarmış bu bizimkiler ondan uyguna verdi adam sevindim vallahi bende :)
artık camdan bakarım sıra yoksa giderim.. kavga kıyamet alamam:))
bende bakayım ozaman soyluya millet mh.de soylu var..
iyi günlerde kullansın canım..haa birde şaypayada gelmiş bakarız artık bir yerden..
Evet öyle yap sen bimden alırsan büyük olanı alırsın zaten.
Evet mahalle içindeki yunusemrenin karşısında hemen.
ben şaypayada baktım canım :) bu soyludan ucuza görmedim. hemde 40, 40 vericemhaziran ve temmuzda. adam diyor geçen yıldan kalmamış olsa bu fiyata alamazsınız ayrıca büyüklerde vardı Ardaya uygun.
bakıcam canımm akılmda orası..özdilekte baktık resmen 360..2 sene binecek zaten günah o paraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?