Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
civcivim nasılsın :))

hamdolsun kötü

nmedensiz canım bilmiyorum sanırım depresyona girdim cocukalrın hepsi su çiçegi cıkardı halsizlik hayattan soguma var bendede bi,lmiyorum

bide bi söylenti var kızlar 80 le 91 lilerede aşı vurulcakmış yanı bunalrın arasında doğanlara cocuklar acayip dökülüyolar ya geçirmeyen cok az kaldı bizim okulda her sınıfta ya 3 yada 4 bazı sınıfların hepsi cıkardı

çocuklara üzüldüğün için moralin bozuk olabilir mi canım?
bak bişi olduysa biliyorsun hepimiz gönüllü psikologlarız :)

çocuklara üzüldüğün için moralin bozuk olabilir mi canım?
bak bişi olduysa biliyorsun hepimiz gönüllü psikologlarız :)

anlatınca geçmiyoki çaresiz derdim derman derdimin sahibinde

amcam oğlu aradı akşama bize gelceklermiş eşiyle hadi hayırlısı olsun bi kalkmam lazım yerimden

sevcanim buyuk gecmis olsun cok uzuldum guzeller guzeli kizin nazara geldi yasadigin korkuyla uzuntuyu anliyorum insan cocugunun gozyasina dahi kiyamiyo ,ben cocuklara dayanamiyorum onlara gelicek molan bize gelsin ,sukur atlatmisiniz ayferin dedigi gibi beterinden korusun.....

bende birkacgundur giremedim yine havalar guzelya oglum park diye tutturuyo parka cikariyorum eve gelincede yika pakla yemek telasesi basliyo biyandan merada ediyorum sizi neyse buaksam esimin ozel dersi vardi bende oglumu kandirip pci kaptim yarinki tatilde planiniz ne diycektim ama sen evden cikamiyomusun malum kambersizde dugun olmadigi icin planlar yatmis olsun sevval duzelsinde gezmeler kalsin

ooo senin kaygana jet hiziyla imana gelmis bak iste biraz mesafeli durmanin kaymagini yiyosun

sende hic kaygana onyargisi yokmus baksana kucuk sicak davranisina hemen seviyorum diye herseyi unutuyosun, helal olsun sana valla keske herkes boyle olabilse kin tutmuyosunn bana bir gelene bin giderim diyosun bravo ben bayaa bir kinciyimde yapabilene ozeniyorum kiskandim seni nisanlin nasil sevindi acaba yazik yaa encok onlara zor nasil arada kaliyolar bitarafta can bitarafta canan onlarada hayat zor anlamak lazim

ne yani cumartesi olursa gelemiyonmu hani izni koparmistin kizlarin pazar bulusmama prensibi var ama yuksek kurul toplantisi yapip uygun bir karar alirlar senin icin

anlatınca geçmiyoki çaresiz derdim derman derdimin sahibinde

sen anlat anlat biz bir caresini buluruz merak etme sen denede gor

günaydın kızlar

siz buluşursanız güzel olur ama...

Karamuk sen çalışıyormusun canım?

evet canım malasef : klasik olarak çalışıyorum bizde resmi tatil olmuyor

ahillacım canım çok sevindim bak biraz araya mesafe koyunca herşey daha iyi oluyor doğru yoldasın devam et senin kayınvalide yola gelecek gibi

günaydın karamukçum... günaydın kızlarrrrrrrrr

sevcancım sana çok mahçubum yaa(
ayıp olmamıştır inşallah
hep gelcem gelcem dedim ama gelemedim..bidaha bekletmicem seni gelicek gibi olursam oan arıyacam:)

kızlar bu cumartesi için bişey yazmamış..
bahar bu cumartei bekliyorum kırk uçurmaya diye yazmıştım..
olmadı bugün herkezi ararım tek tek:)
bu cumartesi uygunmudur herkez için???

Günaydın Karamuk nasılsın canım, dünde çalışmışsın ayy ne uyuz yaa...

Ahilla kayganan imana gelmiş gözüksede aldanma oğluna name yapıyor :)) sende nişanlına iyi konuşmuşsun aferim :)) erkeklerin yanında canım balım sonrasını biliyorsun kaygana taktiğidir bu. sen böyle ol nişanlın seni otomatik korur zaten.

Özge Hayırdır canım ya... Farklı bir olay değilmi? yani her zamanki Özge mi diyelim... Ama gel ablalarına sen dök içini...
Çocuklarada geçmiş olsun.
bu aşı muhabbeti nedir 80-91 arası dediklerin içine bizlerde giriyoruz çiçek aşısımıymış bu? anlamadım.

Yinuse çok teşekkürler canım. evet görülmez bir kaza yaşadık Allahım daha beterlerinden korudu çocuğumu. Muhtemelen nazar oldu çünkü olaydan 1 saat önce ablamla bana Şevval dik dik bakıyordu bizde bakma zeytin zeytin dedik durduk Şimdi çok şükür dışarıdan bakınca iyi gibiydi 2 gündür göz ilaçlarını ihmal etmedik ama bu gün yaptırmaz kesin. Cumarteside konrolümüz var. inşallah iyi olmuştur.

ayyy aşkolsun aramızda böyle şeylerin derdi olamaz canım, Gelseydin güzel olurdu ayrı ama kısmet değilmiş :)
bende börek, çay yapmıştım domates kestim yanına birde, hadi dedim belki gelir ablamda bizdeydi üzüldük, ama olsun akşam çıkma hakkını saklı tut sen yinede...

aaa sen mi davet ediyorsun bu cumartesi, hadi bakalım kısmetse ben gelirim...

Ayfer dün Şevvale küçük bisiklet aldık sonunda :) akşam üzeri yürüyüşe çıkmıştık mahalle içine gittik soylu diye bir yerden aldık.

ay canım telaşta yapmışın ya(( ama vallah uyunca çıkamadım
aaaaa demekki herkez kaçırmış:))
okadarda yazmıştım:))iyi oldu tekrar yazmam..

Ayfer dün Şevvale küçük bisiklet aldık sonunda :) akşam üzeri yürüyüşe çıkmıştık mahalle içine gittik soylu diye bir yerden aldık.

soyluyu duymuştum..
nekadara aldın canım??yarında bime geliyormuş ama naısıldır bilmiyorum bir bakıcam beğenmezsem almıcam..

ay canım telaşta yapmışın ya(( ama vallah uyunca çıkamadım
aaaaa demekki herkez kaçırmış:))
okadarda yazmıştım:))iyi oldu tekrar yazmam..

yani bizde açtık ama seninde olmanı isterdik, kısmet değilmiş başka zaman inşallah...
evet ben görmemiştim :)

soyluyu duymuştum..
nekadara aldın canım??yarında bime geliyormuş ama naısıldır bilmiyorum bir bakıcam beğenmezsem almıcam..

80 TL ye aldık canım hemde hiç para vermedim :))
o bimdekini gördüm hatta sordum kaç tane gelir diye oradan başka bir kadın atladı vallahi dedi 7 de gel sıraya gir burası muhacır mahallesi saça saç girerler ( ayy ben zaten işteyim birinden rica edecektim dedim :) o kişilerde sen ve ablam sağolsun kadın öyle dedi yoksa beklerdik hala. Bizim aldığımızda o bimdeki kadar ufacık bir şey 2 yıl sürsünde artık :))
bu arada yunusemreyede baktım sen demiştinya oradada 85 ti ama bizim aldığımız daha bi iyi sanki :)

bence sende soyluya git normalde bu fiyatlara çok zor, hem Ardaya biraz daha büyük almak lazım Yani bizim aldığımızdan olmaz sanırım. Geçen yıldan kalanlarmış bu bizimkiler ondan uyguna verdi adam sevindim vallahi bende :)

Son düzenleme:

artık camdan bakarım sıra yoksa giderim.. kavga kıyamet alamam:))
bende bakayım ozaman soyluya millet mh.de soylu var..
iyi günlerde kullansın canım..haa birde şaypayada gelmiş bakarız artık bir yerden..

artık camdan bakarım sıra yoksa giderim.. kavga kıyamet alamam:))
bende bakayım ozaman soyluya millet mh.de soylu var..
iyi günlerde kullansın canım..haa birde şaypayada gelmiş bakarız artık bir yerden..

Evet öyle yap sen bimden alırsan büyük olanı alırsın zaten.

Evet mahalle içindeki yunusemrenin karşısında hemen.
ben şaypayada baktım canım :) bu soyludan ucuza görmedim. hemde 40, 40 vericem haziran ve temmuzda. adam diyor geçen yıldan kalmamış olsa bu fiyata alamazsınız ayrıca büyüklerde vardı Ardaya uygun.

bakıcam canımm akılmda orası..özdilekte baktık resmen 360..2 sene binecek zaten günah o paraya..

bakıcam canımm akılmda orası..özdilekte baktık resmen 360..2 sene binecek zaten günah o paraya..

bende aynen böyle düşünüyorum...

birde soyludaki satıcı dediki çocuk istemiyorsa almayın şimdi büyük alsan bu yıl binemez küçük alsan seneye binemez. seneye alırsınız dedi. Bizde işte çocuk istiyor durmuyor diye alıyoruz dedik. Napalım 80 enede gönülleri oluyor 300 ede bencede gerek yok.

neyse kızlar ben çıkayım biraz işim var gelince görüşürüz yine..bu arada okuyan yazsın cumartesi için..
2 gün kaldıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…