kızlar baharla konuştum cumartesi geliyor..
sevcan ve karamukta geliyordu..bebek ve semihada gelicek inşallah cumartesi semihanın misafirleri gelmezse gelecek..
ahilla,,yinuse kırmızıçilek haksever sizleride bekliyorum:))
bende aynen böyle düşünüyorum...
birde soyludaki satıcı dediki çocuk istemiyorsa almayın şimdi büyük alsan bu yıl binemez küçük alsan seneye binemez. seneye alırsınız dedi. Bizde işte çocuk istiyor durmuyor diye alıyoruz dedik. Napalım 80 enede gönülleri oluyor 300 ede bencede gerek yok.
candan ablayıda aradım kızlar cumartesi kesin gelmek istiyorum dedi..ve muakkak 1saat 2 saatte olsa uğrayacam dedi..
kızlar baharla konuştum cumartesi geliyor..
sevcan ve karamukta geliyordu..bebek ve semihada gelicek inşallah cumartesi semihanın misafirleri gelmezse gelecek..
ahilla,,yinuse kırmızıçilek haksever sizleride bekliyorum:))
slm kizlar nasilsiniz ben bu hafta sonu piknik plani var saniyodum neden degistiki hayatcim sende toplanma karari almisiniz
bende bor aksilik cikmassa gelmek istiyorum artik engelleri asip acilis yapmaliyim ben esime araba ayarlattircam brakmasi icin ama ayarlayamassa otobusle gelcem stadyumun ordaki duraktan binicem tam olarak hangi otobuse binicem nerde inicem bide indigim yerden senin eve kadar yurume mesafesi cok varmi bunlari detayli bir sekilde ozelden yazarsan sevinirim ona gore otobusle zor oluyosa araba ayarlamas iicin agirlik vercem
bu ay araba aliyoruz ondan sonra bana her yol paris olurda malum suanada sorunluyum biraz
sevcancim sevval nasil oldu iyimi bisiklet almsiniz kuzuya gule gule iyi gunlerde binsin. buarada cokda uyguna almisiniz ekonominin kralicesi seni
canım merhaba ben daha önce sizi davet etmiştim o hafta hem sevcanın ameliyattan çıkması hem semihanın hasta olması nedeniyle ertelnmişti..
hep davet edicem edicem kısmet olmadı..şevvalinde güneşten sakınması gerekiyordu.. halen gerekiyormu bilmiyorum ama..
eninde sonunda alıcaktım zaten sizi, bu cumartesi uygun gördüm:)açıklama yaptıktan sonra gelelim yol tarifine:)
canım 19 cyada 20 a bizim buraya geliyor 20a kapımın önünde indiriyor..19c ise birazda daha uzakta indiriyor ama ben seni alırım arabyla..
aslında evinden alırım diyecem ama hazırlık yapmakla meşgul olucam o gün..o bakımdan alırım diyemiyorum
anladim canim neyse daha yaz yeni basladi piknikde yapiliraskolsun taa buraya kadar ne almasi dusunmen yeter ama
buyuk ihtimal esim arabayla brakcak ben yoldayken sevcani ararim tarif eder evi, otobusle gelcek olursamda 20 a ya binerim evin onunde inmek iyiymisbinincede ararim nerde inecegimi soylersiniz
Sendende Allah razı olsun canım.Aminn canımBahar27,sevcan abla saolun allah razı olsun. Eşim çalışkandır saolun içkisi sigarasıda yok canımı sıkan nokta
Ailesine söyledimiz zaman baçaları tutuştu ona canım çok sıkıldı ben kendi aileme söyleyemiyorum bile.
Rabbim kimseyi dara düşürmesin
Kısmet olursa bu cumartesi sendeyim canımayy çok sevindim hadi haftaya cumartesi bana gelin:)))))
hafta içide olabilir ama sevcancım ve diğer arkadaşlar gelemez ozaman
bizde yumurta süslemesi tüyoları aldık artık kopya çekebiliriz:))
Ne güzel imreniyorum valla araba kullanmanızakızlar eşim cuma günü aramıştı beni izmir yolunda hız yapmışsın diye,
ben bahara giderken olduğunu düşündüm en son bahara gittik diye:)
meğerse mart ayındaki hızımmışannemlerle mintekse gitmiştik kahvaltıya..ozamanmış yani:)
eeee ozaman ben b.... yedimcezalar çoğalırsa benden para bekleme dedi:))
ee kimden alıcam dedim,, günündeki yaptığın altınları bozda aklın başına gelsin dedii
ayy kızlar bu saatten sonra dikkatiliyim ama bu saate kadar ne hız yaptım hepsi gelecek bir bir:)
bu arada anneciğime annaneme kavuştum çok yaşlanmışkıyamam..
çok özlemişimbiraz fazla oturdum annemlerde annanem diyorki..senin kayınvaliden yokmu kızım yanında:)yok dedim annane eee ozaman kocanın yanına git diyorr
ya dedim ben burda durmak istiyomm, anneme seslenerek bu hep böyle rahatmı kocası kızmasın diyor
annemde oooo allahın her günü geliyor oo bak görürsün diyorr
biizm zamanımzda diyerek konuya girdi gerisini siz tahmin edin:))
yarında sabah sabah giderim inşallah ama önce gökdere pazarına gitmek istiyorum kımetse..
bugünde piknğe gittik eşimin arkadaşlarıyla.. gitmeden önce annanemi gördüm kahve içtik sonra gittik:)
babannemde 1 ay annemde 1 ay amcamlarda kalıyor süreklii...
şimdi annanemde geldi annemin işi biraz zorlaştı..
ikiside 80 küsür yaşında..annemlerin 5.katı boş dayalı döşeli ama oturan yok..
abimde diyorki anne 5.katı huzur evi yapalımm
neyse kızlar öptüm siziiiiiyarın görüşürüz inşallah..
Gerçekten ilginç, kimmiş bende merak ettim tesadüfen başkasıdır yada yanlış anlamış olmayasın:44:bugün kültür paraka gittim eşimle orada birkaç bayan çok dikkatli baktı banada çok tanıdık geldi simaları
sonra sanki mesaj vermek istercesine kk dan bahsettiler az çok buradaki kişileri paylaştıklarından bildigğim için bir an heyecanladım
acaba hanginizle karşılaştık yoksa bir tesadüfmüydü
öğleden sonra havuzun ordaki kayıklara binilen yerin yakınındaki banklarda otururken oldu bu konuşma
Haklısın yorgunluktan çoğu kez bende pc başında uyukladığımı bilirimgünaydın iyi haftlar kızlarrr
var canım benim tabiki ben girersem ancak bu saatlerde girebiliyorum yani özcanberk uyuduktan sonra tabi ben de uyuyup kalmazsam
işallah canım bir aksilik çıkmazsa geliriz benim de badan işi hazirana kaldı o yüzden çok uzatmayalım şu benim cumaretsi izinleri bitmeen de senden sonra bana gelirisniz
Canım tekrardan çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlı kızınaşimdi geldim eve bir bakayım dedim kimseler yokk
sonra sevcanı aradım merak ettim..
meğerse dün piknikte şevvalin gözüne sopa parçası girmiş(
hastaneden çıkmışlar şimdi ayy çok üzüldüm ya kıyamam(
çocuklara nerde ne olacağı belli olmuyor allah beterinden korusun..
Canım inşlalh kötü birşey yoktur paylaş bizlerle neden sıkılalım aşkolsun<<<<<<pazartesi sendromunda nedensiz çok mutsuzumdeli gb ağlıyorum töbe töbee
Yok canım ne ayıbı ne zaman uygunsan o zaman konuşuruzöncelikle hepinize tek tek kocaman öpücükler
ayfercim arıcam seni aklımdasın ama şu ağrılarla işler bitmedi gitti(
sevcancım çok üzüldüm şevval için umarım kötü ve ciddi bişi yoktur
yinusecim geçmişti ama geri geldi ağrılariki gün çok çektim.iki gün de çok çalıştım o yüzden buraya da giremedim.sen ne alemdesin bakim?
karamukum çocuk hastaymış geçmiş olsun şimdi nasıl?
haksever geçti mi karın ağrıların?
buschy çok tebrik ederim.darısı başıma ama önce düğün lazım :))
semiha eve yeniden net almıcak mı acaba?
bahar canım en çok da sana ayıp oldu.hala arıcam seni :26: valla utanıyorum şimdi aramaya :26:
ebrusen senin safra kesen ve hamileliğin nasıl ilerliyor?
Haklısın kolay değil canım inşllh kısa sürede iyi olurGünaydın kızlar.
karamuk canım aradım demişsinya şimdi baktım telefonuma kusura bakma görmedim bile aradığını çok telle görüştüm dün o yüzden görmemişim...
kızımın gözü kapalıydı dün akşam açtık uyuttum sonra hemen. kötü yaa yavrumun gözü.
(( çok üzgünüm anlatamam size.
inşallah kalmaz bir şey cumartesi tekrar kontrole gidicez.. cumadan beri yaşadıklarım kötü bir rüya gibi...
şimdi çok yoğunum konuşuruz tekrar.
Yok canım ya ne gezmesi kaç günden beri evdeyim anca bugün çıktım arkadaşıma gittim.Bizim Nehir hanım gündüzleri bana fırsat vermiyor artıkşimdi ben yazıcaktım sen benden çok yaşıyacan sevcancım:)
nerde bu millet yaaaaaaaa
havalar güzelya geziyor herkezler:)
sevcancım yarın çalışıyormusun??
işçiler günü tatiliymiş okullar tatil yarın..
Canım şeytanın vesvesi işte kaç günden beri bende bunaldım şu evin manzarası güzel ama bana sıkıcı geliyor artık bir yere çıkamıyorum yol ters olunca market çarşı uzak,komşuluk desen o da yok insan kafa dengi birini arıyor kısmetse taşınmayı düşünüyoruz ilerde.BUgün dışarı çıktımda arkadaşa gittim biraz iyi oldum.insan arıyor biriyle konuşup görüşmeyi.Sende üzülme derdini veren dermanınıda verir inşallah.Benimde içim çok sıkıldı açıp dua okudum ne yapayım:18:kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun hattımı vadofona taşıdımda suan yok o yüzen arayamadım kusuruma bakma
hiç bişi yok kızlar eşimlede bişi yok sadece bilmiyorum kendimle alakalı içimde bişi var içimdeki o duyguları öldürmem lazım çok kötüyüm ben çokkkkkkkkkkkkk
Kayınvaldene ne olmuş kız başına taşmı düşmüşmüthiş yoğun bi gün geçirdim ve anca girebildim.
uzun zamandır bizimkilere yani kayganama gitmiyordum.dün nişanlım bugün için kahvaltıya çağırdı.ben de gideyim bari dedim ve de gittim.kahvaltıyı yaptık evden çıkarken ana oğul öpüştüler.ben de az uzakta duruyordum.seramoni bitse de gitsek diye.kayganam dedi ki : GEL KIZ SENİ DE Bİ ÖPEYİM NE ÖYLE UZAKTAN BAKINIYORSUN :S ben şok hem de tebessüm ederek dedi.hemen aklıma sevcanın söyledikleri geldi.ben de gittim öptüm.bi de oh miss miss dedim nişanlıma aarabada.sonra da dedim ki böyle olunca içim açılıyor hep böyle olsun annen ben onu seviyorum o da beni sevsin dedim :)))
sevcan canım,şevvale çok çok çok geçmiş olsun.
kızlar bu haftaya mahsus şu buluşmayı pazar günü yaapalım nolur :) ben o zaman kesin gelirim
Olsun en azından rahatlamış oluyorsunanlatınca geçmiyoki çaresiz derdimderman derdimin sahibinde
Canım kaç gündür bende topiğe gelemedim internete girmedim daha doğrusu,aradığın için teşekkürler görüşürüz inşallahgünaydın karamukçum... günaydın kızlarrrrrrrrr
sevcancım sana çok mahçubum yaa(
ayıp olmamıştır inşallah
hep gelcem gelcem dedim ama gelemedim..bidaha bekletmicem seni gelicek gibi olursam oan arıyacam:)
kızlar bu cumartesi için bişey yazmamış..
bahar bu cumartei bekliyorum kırk uçurmaya diye yazmıştım..
olmadı bugün herkezi ararım tek tek:)
bu cumartesi uygunmudur herkez için???
SEvindim inşallah gelircandan ablayıda aradım kızlar cumartesi kesin gelmek istiyorum dedi..ve muakkak 1saat 2 saatte olsa uğrayacam dedi..
Yoğun olmak güzel canım,en azından faydalı işlere sebep oluyorsun ne güzelselam kızlar
gene yogun cok cok yogun bi gündü okul yogundu bugün ebru hocası geldi etkinlik satinde her sınıfa ebru çalıması yaptırdık ama benim koptu süper ama işk çalışmamda harika kalpler yaptım herkez alaca bulaca bişiler yaparken ben kalp pyaptım hoca bendeki ışıgı takdir etti
neyse okuldan sonra koşa koşa yüzmeye gittimmmmmmmmmmmmm
ordan cıktım toplantıyaaaaaaaaaa
böyle oldumyani
ayfer canım aradıgını sonradan gördüm ve hattımı telsime tasıdım ben bakalım olcakmı bilmiyorum ama suan beklemede oldugu için arayamadım yani telefonumu aranıyorum ama arayamıyorumherelde cumartesi gel diye aradın ama 3-5 arası yüzmem var ben gelemem yani haberiniz olsun
sevcancım aynı özge dertlerimi çıks yok bişiyim <<<bak gülümsüyorum her yere
hiçbişiyim yokki benim.................
günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
bugün çok işimn var daha markete gidicem...alışveriş yapıcam..
evde işlerim var malum yarın çok değerli arkadaşlarım geliyor..
ama ben yine yoğun olduğum halde açıyorum burayı ama sizler açmıyorsunuzz yaa..
aaa bidaha girmiyecem bende ozaman:))
Sanada canımgünaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
Tünaydın sanada canımGünaydın kızlar Hayırlı cumalar diliyorum....
bugün çok işimn var daha markete gidicem...alışveriş yapıcam..
evde işlerim var malum yarın çok değerli arkadaşlarım geliyor..
ama ben yine yoğun olduğum halde açıyorum burayı ama sizler açmıyorsunuzz yaa..
aaa bidaha girmiyecem bende ozaman:))
yapmammı hiçççç:))aman da aman sen şimdi tatlı mamalarda yaparsın bizeD
Sanada canım
Tünaydın sanada canım
Allah kolaylık versin kendini çok yorma zahmetlere girme maksat görüşmek muhabbetAz önce Semiha aradı yarın gelmesi henüz belli olmayan misafirleri olabilirmiş ama büyük ihtimal gelecek inşallah.Akşama tekrardan ararım dedi.İnşallah gelir.Eşim bırakacak bizi Semihayı özdileğin oralardan alacağız kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?