Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar baharla konuştum cumartesi geliyor..
sevcan ve karamukta geliyordu..bebek ve semihada gelicek inşallah cumartesi semihanın misafirleri gelmezse gelecek..
ahilla,,yinuse kırmızıçilek haksever sizleride bekliyorum:))

sevcan ve karamukta geliyordu..bebek ve semihada gelicek inşallah cumartesi semihanın misafirleri gelmezse gelecek..

şekercim şimdi okudum face de cumaretsi için kısmetse gelirim şimdilik bir plan gözükmüyor

canım benim güle güle kullansın küçük hanım bisikletini nasıl oldu gözü daha iyi mi ?

candan ablayıda aradım kızlar cumartesi kesin gelmek istiyorum dedi..ve muakkak 1saat 2 saatte olsa uğrayacam dedi..

slm kizlar nasilsiniz ben bu hafta sonu piknik plani var saniyodum neden degistiki hayatcim sende toplanma karari almisiniz
bende bor aksilik cikmassa gelmek istiyorum artik engelleri asip acilis yapmaliyim ben esime araba ayarlattircam brakmasi icin ama ayarlayamassa otobusle gelcem stadyumun ordaki duraktan binicem tam olarak hangi otobuse binicem nerde inicem bide indigim yerden senin eve kadar yurume mesafesi cok varmi bunlari detayli bir sekilde ozelden yazarsan sevinirim ona gore otobusle zor oluyosa araba ayarlamas iicin agirlik vercem

bu ay araba aliyoruz ondan sonra bana her yol paris olurda malum suanada sorunluyum biraz

sevcancim sevval nasil oldu iyimi bisiklet almsiniz kuzuya gule gule iyi gunlerde binsin. buarada cokda uyguna almisiniz ekonominin kralicesi seni

canım merhaba ben daha önce sizi davet etmiştim o hafta hem sevcanın ameliyattan çıkması hem semihanın hasta olması nedeniyle ertelnmişti..
hep davet edicem edicem kısmet olmadı..şevvalinde güneşten sakınması gerekiyordu.. halen gerekiyormu bilmiyorum ama..
eninde sonunda alıcaktım zaten sizi, bu cumartesi uygun gördüm:)açıklama yaptıktan sonra gelelim yol tarifine:)
canım 19 cyada 20 a bizim buraya geliyor 20a kapımın önünde indiriyor..19c ise birazda daha uzakta indiriyor ama ben seni alırım arabyla..
aslında evinden alırım diyecem ama hazırlık yapmakla meşgul olucam o gün..o bakımdan alırım diyemiyorum

anladim canim neyse daha yaz yeni basladi piknikde yapilir askolsun taa buraya kadar ne almasi dusunmen yeter ama

buyuk ihtimal esim arabayla brakcak ben yoldayken sevcani ararim tarif eder evi, otobusle gelcek olursamda 20 a ya binerim evin onunde inmek iyiymis binincede ararim nerde inecegimi soylersiniz

tamam canım yol tarifi çok kolay sitelerin oradaki seyhanlar marketi demen yeterli..
şöför bilmiyor diyelim bim marketi söyle oda benim alt tarafımda hemen..
onuda bilmesze şaypayı söyle onu zaten biliyorlar ordan alırım ben seni..
sadece millet mahaellesindeki sitelerde bu marketler dersen hiç soırunsuz seni bırakırlar..
haberleişiriz yine canım..mutlaka bekliyorum özellikle sevcanla ikimiz seni çokk merak ediyoruz:)

selam kızlar

gene yogun cok cok yogun bi gündü okul yogundu bugün ebru hocası geldi etkinlik satinde her sınıfa ebru çalıması yaptırdık ama benim koptu süper ama işk çalışmamda harika kalpler yaptım herkez alaca bulaca bişiler yaparken ben kalp pyaptım hoca bendeki ışıgı takdir etti

neyse okuldan sonra koşa koşa yüzmeye gittimmmmmmmmmmmmm

ordan cıktım toplantıyaaaaaaaaaa

böyle oldumyani

ayfer canım aradıgını sonradan gördüm ve hattımı telsime tasıdım ben bakalım olcakmı bilmiyorum ama suan beklemede oldugu için arayamadım yani telefonumu aranıyorum ama arayamıyorum herelde cumartesi gel diye aradın ama 3-5 arası yüzmem var ben gelemem yani haberiniz olsun

sevcancım aynı özge dertlerimi çıks yok bişiyim <<<bak gülümsüyorum her yere

hiçbişiyim yokki benim.................

Sendende Allah razı olsun canım.Aminn canım
ayy çok sevindim hadi haftaya cumartesi bana gelin:)))))
hafta içide olabilir ama sevcancım ve diğer arkadaşlar gelemez ozaman
bizde yumurta süslemesi tüyoları aldık artık kopya çekebiliriz:))
Kısmet olursa bu cumartesi sendeyim canım
Ne güzel imreniyorum valla araba kullanmanızaBende bugün arkadaşa gittim taksi çağırmak zorunda kaldım.Allah'tan yakındı.Eşimde diyor 3 yıl boşuna durduk öğretseydim şimdi kendin giderdin diyor napim bir kaç denemede panik yaptırdı bana:18:SEnde çok hız yapmamaya çalış canım ya yazık boşuna para veriliyorAnnen ve anneannen hoşgelmiş yaşlıların geneli öyle konuşur canım malum İyi fikir hepsi bir arada eski günleri yad ederlerAllah hayırlı ömür versin hepsinede
Gerçekten ilginç, kimmiş bende merak ettim tesadüfen başkasıdır yada yanlış anlamış olmayasın:44:
Haklısın yorgunluktan çoğu kez bende pc başında uyukladığımı bilirim:18:
Canım tekrardan çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlı kızına
<<<<<<pazartesi sendromunda nedensiz çok mutsuzumdeli gb ağlıyorum töbe töbee
Canım inşlalh kötü birşey yoktur paylaş bizlerle neden sıkılalım aşkolsun
Yok canım ne ayıbı ne zaman uygunsan o zaman konuşuruz
Haklısın kolay değil canım inşllh kısa sürede iyi olur
Yok canım ya ne gezmesi kaç günden beri evdeyim anca bugün çıktım arkadaşıma gittim.Bizim Nehir hanım gündüzleri bana fırsat vermiyor artık:18:Yemek temizlik akşama doğru anca bitiyor bazen akşam yapıyorum sürekli yanında olmamı istiyor yoksa ağlıyor durmuyor:18:Geçen pazar ilk sahil siftahını yaptık bebek arabasıyla çok zevkliymiş çok mutlu oldukAllah herkeze nasip etsin önceliklede hakseverciğime
Canım şeytanın vesvesi işte kaç günden beri bende bunaldım şu evin manzarası güzel ama bana sıkıcı geliyor artık bir yere çıkamıyorum yol ters olunca market çarşı uzak,komşuluk desen o da yok insan kafa dengi birini arıyor kısmetse taşınmayı düşünüyoruz ilerde.BUgün dışarı çıktımda arkadaşa gittim biraz iyi oldum.insan arıyor biriyle konuşup görüşmeyi.Sende üzülme derdini veren dermanınıda verir inşallah.Benimde içim çok sıkıldı açıp dua okudum ne yapayım:18:
Kayınvaldene ne olmuş kız başına taşmı düşmüşAferin kadına yinede içinde merhamet duygusu varmış,benimki gibi duygusuz ve taş kalpli değilmişinşallah hep böyle devam eder canım
anlatınca geçmiyoki çaresiz derdim derman derdimin sahibinde
Olsun en azından rahatlamış oluyorsun
Canım kaç gündür bende topiğe gelemedim internete girmedim daha doğrusu,aradığın için teşekkürler görüşürüz inşallah
candan ablayıda aradım kızlar cumartesi kesin gelmek istiyorum dedi..ve muakkak 1saat 2 saatte olsa uğrayacam dedi..
SEvindim inşallah gelir
Yoğun olmak güzel canım,en azından faydalı işlere sebep oluyorsun ne güzelhemde vaktin geçmiş oluyor sıkılmıyorsun,yüzmeye gidiyorsun demek ne güzel Gelseydin iyi olurdu

bugün çok işimn var daha markete gidicem...alışveriş yapıcam..
evde işlerim var malum yarın çok değerli arkadaşlarım geliyor..
ama ben yine yoğun olduğum halde açıyorum burayı ama sizler açmıyorsunuzz yaa..
aaa bidaha girmiyecem bende ozaman:))

aman da aman sen şimdi tatlı mamalarda yaparsın bize D

günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
Sanada canım
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar diliyorum....
Tünaydın sanada canım

Allah kolaylık versin kendini çok yorma zahmetlere girme maksat görüşmek muhabbet Az önce Semiha aradı yarın gelmesi henüz belli olmayan misafirleri olabilirmiş ama büyük ihtimal gelecek inşallah.Akşama tekrardan ararım dedi.İnşallah gelir.Eşim bırakacak bizi Semihayı özdileğin oralardan alacağız kısmet olursa

aman da aman sen şimdi tatlı mamalarda yaparsın bize D
yapmammı hiçççç:))
sipariş alınır özel isteğiniz varsa yazın vallah yaparım..

amin canımm..yok canım ya söylemesi ayıptır elim hızlı birazcukk:)bir başladımmı iki saatte hazır ederim herşeyi:)
aman nazar değmesinn:))
ardada mutfağı mahvediyor süreklii.. halılarım sulu boya hep güya masada yapıyoren iyisi diğer halılarımı sereyim. görünce şok olmayın diye
inşallah semihada gelir..
ardaya yarın bebekler gelecek dedim.. ve arkadaşları gelecek oğlumun dedim..şevvalde gelecek deyince berrada gelsin ama hütfennn diyor:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…