Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar ayfeciim davet etti sağolsun ama ben yarın çalışıyorum yine görüşemeyeceğim sizlerle...
benim için de oturun emi :26:

aynen canım.bu aralar pek bi iyi :S hayırıdr inşaalllah.öleceğiimi mi anladı ne

ben şuan ne yazıkki fifty fifty geliyorum.dün aniden nişanlım rahatsızlandı.bugün toplamış olursa 3de yola çıkcam 5te geri gelcem.öyle konuştuk :))

inşallah gerçekten de yoktur bişiyin :)

sevcancım bisikletiniz hayırlı olsun ama şevvalin göxünü merak ettim.

girerken şimdi o kadar sdayfayı nası okucam dedim ama bişi yokmuş.niye böyle kaç haftadır???

Merhaba

Hepinize günaydın ve keyifli Pazarlar diliyor, yarın için de şimdiden -iyi bir hafta olsun- diyorum.

Dün, sizlerle olamadığım için çok ama çok üzüldüm. Aradığımda hala oradaydım. Özellikle çocukları ve minik Nehir'i çok özlemiştim.

Sevgili Ayfer önceki gün arayıp haber verdiğinde; aslında öncesinde "dün, yani Cumartesi günü öğleden sonrası için planlanmış olan diğer bir etkinliği (Sırf sizlerle birlikte olabilmek için) çok özür dileyerek bugüne yani Pazar gününe ertelemiştim oysa ve birazdan saat 09.00 gibi çıkacağım, oraya da gitmek üzere.

Sizleri görmek, kısmet değilmiş demek ki yine.

Gün içinde en geç saat: 15.00 civarında Bursa Merkezde olacak şekilde ayarlama yapmış olsam da Sevgili öğretmenimiz ve çocuklar "minik bir takım gösteriler ve küçük bir tiyatro" çalışmasıyla ekstra bir güzellik düşünmüşler. :) Bu beklemediğimiz sürpriz çok çok güzeldi ve hem mutlu etti, hem de duygulandırdı mutlaka. Lakin; beraberinde aklım aynı zamanda sizlerle de birlikteydi inanın. Ne yardan, ne serden vazgeçmeden birini tercih etmek durumunda kaldım, mecburen...

Ve gelirken "Kalbim Ege de kaldı" yerine "Kalbim sizde kaldı" uyarlaması vardı dilimde.

Neyse kızlar, ben durumu hepinize birden kısaca izah edeyim istedim, bu kadarcık da olsa.

Bu arada unutmadan; Aslında olası görünmüyordu ama -beklenmedik güzel bir gelişme nedeniyle- dostların da katkısıyla (Mayıs sonunda) iki küçük ziyaret daha gerçekleştirmeyi hedefledim kısmet olursa. Biraz sıkıntılı olacak benim için ama inşallah mahçup olmadan halledebiliriz gibi görünüyor şimdilik...

Kendinizde veya teklifsiz olduğunuz birinci derece yakınlarınız ya da arkadaşlarınızda; İlköğretim düzeyi için "Öykü, hikaye, bilgilendirme" veya bir şekilde üzerinde çok fazla çözümler yapılmamış "Tatil kitabı, ekstra test ve yardımcı kitaplar" gibi ihtiyaç fazlası ve elden çıkartmak istenilenler varsa, geri dönüşüme gitmeden önce mümkünse haberleşebilir miyiz lütfen?

Hepinize tekrar esenlikler diliyorum ve çok çok öpüyorum güzel yanaklarınızdan... Sevgimle

öncelikle herkese hayırlı pazarlar.bu saatte burda olmamdan anlaşılıyor ki ben bugün fulltime çalışıyorum

candan abla siz de benim gibi gidemeyenlerdensiniz sanırım.ilköğretim kitapları demişsiniz.emin değilim ama ablamda olması lazım ve tabii kardeşimde.bende sadece ingilizce için var ve her sınıf için bi tane tabi çocuklara dağıtıp bitirmediysem.size hangi sınıf düzeyinde lazım???elimizdekileri bulup size ulaştırmak isterim :)

kızlar gelemedim bir de gelcem deyip yalancı konumuna düştüm
ama inanın elimde olan bişi değildi.nurten biliyor ne yazık ki iki gündür hastanedeyiz.
cuma öğleden sonra nişanlım birden halsizleşti.ikindi gibi uyucam az dedi.ben de bi hışımla ctsnin işini bitirip gelmek için çalışıyordum.bi geldim bizimki üstüne battaniyeyi almış.yazıhanenin her tarafı cam ve içeri sera gibi sıcak.sen deli misin bu havada üstüne battaniye aldın dedim.üşüyorum dedi.bi baktım hafif ateşi var.sen yat dinlen gelicem ben dedim.gittim 2 saat makinede halı yıkadım sonra geldim kontrole bizimkini.morarmış yüzü gözü ağzı kulakları mosmor.önce korktum.toparlayıp hemen ateşine baktım.çok fazla.adını söyledim bikaç kez duymadı bile beni.havaleden korktum.hemen üstünü başını açtım.havlu ıslatıp yüzünü gözünü sardım.elemanın biri havlyu ıslatıp getiriyordu ben de değiştiriyordum.10 dk sonunda ilk kelimesi üşüyorum oldu.duyuyor musun beni dedim.evet dedi.hemen yakasını bağrını açtım havluyu basmaya devam...kızıyordu üşüyorum diye.titremesi azalınca sağlık memuru arkadaşımız var hastanede onu da yanımıza alıp apar tıopar acile gittik.serum yedi karışık bişidi.doktora anlattım.iyiki üstünü başını açıp ıslak su yapmışsın dedi.yoksa havaleden beyin zarar görürdü dedi. eve gece 11-12 arası geldik.

sabah yanıma gelirken giyeceğim elbisemi çantamı aakkabımı da aldım dükkana gittik.nişanlım hasta diye yatırdım onu yazıhanede eline de laptopı verdim.ara ara kontrol ediyordum.12 gibi elemana dedim bi bardak çay götür diye geldi dedi uyuyorr :44: yanına gittim bayılmış ve morarmaya başlıyor.hemen hastaneye çıktık.gece yarısına kadar da hastanedeydik.öldüm öldüm dirildim.tam ayılıyor az sonra bi daha küt.tansiyon şeker yerlerde yükselmiyor bi türlü.o telaşede telefonu da dükkanda unutmuşum. gelemeyeceğimi de haber edemedim.valla çok utanarak yazdım ama elimde olan bişi yoktu.o durumda annemlere haber vermek bile aklıma gelmedi ( kusura bakmayın nolur sizlerin de öyle bir durumda gelemeyeceğinizi düşünüyorum.Allah kimseye sevdiklerini öyle bi halde göstermesin.

yinusecim telefonu dükkandan hastane çıkışı uğrayıp aldık aradığını anca o zaman görebildim.seni özgeyi ve baharı bugün mutlaka arıcam :)

hepinize tek tek hayırlı pazarlar :)

Ahilla, Günaydın. Hala burada mısınız? Görünmüyorsunuz ama gitmişseniz de (bildirilerimden fark edince selam vermeden geçmeyeyim istedim ama sanırım yetişemedim galiba size.) Günaydın ve iyi dileklerimi sonradan da okuyabilirsiniz nasıl olsa. :) Görüşmek üzere şimdilik hoş kalın, hoşçakalın... Sevgimle

:) Aynı anlarda "yazmakla meşgul imişiz" ve arka arkaya göndermişiz her ikimiz de. :)

günaydınlar :) çok ince biri olduğunuzu yazdığınız her mesajdan anlıyordum zaten.nasılsınız?
evet ben de yazıyordum ve de biraz uzun tutmuşum sanırım :)

candan ablacım sanırım cevap yazıyorsunuz.şuan çıkmam lazım.ilk fırsatta cevabınızı okuyup gerekeni yapacağım.hayırlı pazarlar :)

Evet, öyle oldu maalesef.

Size de geçmiş olsun diyorum.

İlk okuma düzeyinden 5. 6. sınıf ve biraz üstü de olabilir, öyle çok keskin bir sınır yok. Genellikle üst öğrenimde olanların bir çoğu dershane, ek ders ve net ortamından da daha fazla yararlandıkları için, yukarıda belirttiğim grup biraz daha bu anlamda -direk kitapla desteklenmesi gereken kısım olduğu için- onlara yoğunlaşıyoruz.

Önemli değil, düşünmeniz bile yeter. Zaten bahsettiğim gibi, herhangi bir külfet getirmeyecek şekilde, asla ekstra bir harcama yaparak temin edilecek türden bir talep olarak algılanmasın, çünkü öyle değil... Tek tük, ya da insanların -fazlalık buldukları ve uğraşmak istemedikleri için direk dönüşüme vermeyi tercih ettikleri- kadarından ibaret bir destek, bahsettiğim desteğin içeriği.

Öyle çok büyük ve geniş çaplı bir şey değil zaten, kendi çapımızda minicik, (eğer böyle bir destek olunabileceği söz konusu olmasa) normalde -asla bahsetmeye gerek de duymam zaten prensip olarak- aslında...

Karınca misali işte, gücümüz yettiğince. :) Ben birazdan çıkmalıyım, onun için kusuruma bakmazsanız eğer, daha sonra görüşmek üzere sizden şimdilik müsaadenizi isteyebilir miyim lütfen?

anladım :) ablama ve kardeşime sorarım :) hayırlı günler...

slm kızlar

dün 3 kadar temizlik yaptım 3 te yüzmeye gittim 5 te cıktım cuamrtesi pazarında karıştır yaptım 2 elbisealdım kaça adıgımı söyleyemem belki sizin yanınızda giyerim cok ucuz

sonra koşa koşa eve geldim halime vardıya pikniğe gelen komşum hani tayini cıkmıştı kemal paşaya gitmişlerdi o geldi ziyarete ona yetiştim az oturduk gitti sonra yemek yap camasırları yıka ne gündü yahuuuuuuuuuuuuuuu

hele bugün kalktık ütü ütü tüü tüüüüüüüüüüüüüüüüü sonra kestele düğüne gittik arkadaşın cocu sünnet düğünü harikaydı eşimin lise arkadaşı adam sünnet düğünü yaptırıyo puff öyle ananesi dedelri babannesi bi mutlu bi mutlu eşiyle damat gelin gb olmuşlar öyle işte efkar bastıı

sonra ablamlarla boonikte buluştuk bisikletle gezdik hayvanat bahcesine gittik gidenelr için söylüyorum yeni zürefalar gelmis 4 tane harika mutlaka gidin kangurularda gelmiş ama onalr küçük zürefalar cok komikti hiç görmemiştim daha önce biri çişini yaparken diğeri çişini içtii öldük gülmekten

öyle işteeeeeeeeeeeeeeee koştur koştur bi hafta sonu daha geçti yarın pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar...

Ahilla çok geçmiş olsun. İnşallah iyidir nişanlın.
Birdahaki buluşmaya katılırsın artık.

Bu vesile ile Hayatcıma bir kez daha teşekkür ederim herşey çok güzeldi arkadaşım.

Karamuk burada nasılsın canım...

günaydın hanımlarrrrrrr herkese iyi haftalar diliyorummm
öncelikle ayfercim herşey çok güzeldi ellerine emeğine sağlık cannım benim
sevcan canım sana da günaydın iyim çok şükür sen nasılsın

candan abla merhaba ilköğretim düzeyi kitaplardan bahsetmişsin benim oğlumun o tür kitapları oluyor onları toparlayıp verebilirim

Günaydın kızlar nasılsınız...?
uff beni sormayın hiç felaket yorgunum...dün pikniğe gittik ama gitmeseydim daha iyiydi sanırım...Mirayla çok yoruldum...akşam eve gelince onu yıkakdım ben duş aldım bi baş ağrısı başladı bende felaket..hemen yattım gece 3 de emzirmeye kalktığımda beynim akıyor sandım...uyuyamıyorum kalktım bi ağrı kesici içeyim dedim parol bitmiş nolvalgin vardı 10 dk düşündüm içsem mi içmesem mi diye emzirdiğim için korktum.Dayanamadım içtim bi tane. yarım saat yatakta dolandım sonra hafifledi şükür ki uyumuşum ama hala başım sersem gibi...sanki 50 kilo kafayı taşıyorum...
hiç uyanmak istemedim sabah
o arada Mirayda kalktı şebeklikler yapıyor yatağın içnide bana :) biraz oynadık kızımla ben kalktım giyindim işe geldim...
benden bu kadar

çok geçmiş olsun canım bahar havasımı çarptıki??
canım çok güzeldi tam sohbeti koyulaştıramadık ardanın yüzünden..ama yinede ben ev sahibi olarak çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan..
pikink çok güzel geçiyor ama bende genelde piknik sonrası kamyon çarpmışa dönüyorum..acayip yorgunluk oluyor..
en kısa zamanda toparlanırsın inşallah..

rica ederim canım her zaman beklerim..gerçi bidaha gelirmisiniz bilmemm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…