- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
rica ederim canım her zaman beklerim..gerçi bidaha gelirmisiniz bilmemm:2:
Günaydın kızlar nasılsınız...?
uff beni sormayın hiç felaket yorgunum...dün pikniğe gittik ama gitmeseydim daha iyiydi sanırım...Mirayla çok yoruldum...akşam eve gelince onu yıkakdım ben duş aldım bi baş ağrısı başladı bende felaket..hemen yattım gece 3 de emzirmeye kalktığımda beynim akıyor sandım...uyuyamıyorum kalktım bi ağrı kesici içeyim dedim parol bitmiş nolvalgin vardı 10 dk düşündüm içsem mi içmesem mi diye emzirdiğim için korktum.Dayanamadım içtim bi tane. yarım saat yatakta dolandım sonra hafifledi şükür ki uyumuşum ama hala başım sersem gibi...sanki 50 kilo kafayı taşıyorum...
hiç uyanmak istemedim sabah
o arada Mirayda kalktı şebeklikler yapıyor yatağın içnide bana :) biraz oynadık kızımla ben kalktım giyindim işe geldim...
benden bu kadar
geliriz tabi. sen aynı börekten yap ben gelirim :)))
Geçmiş olsun piknik havası çarptı sanırım.
Allah kolaylık versin canım işlerini yetiştirmek zor oluyordur. Bir pazarın var.
bizde dün pikniğe gittik dönerken kızım uyudu, saat 8 de, 8,30 da uyandı eve gelince, bizde eşimle uyanırsa uyumaz dedik yanına yattık saat 9,30 a kadar 3 müz oynaştık 22 de de uyuduk tabi çocuktan önce her zamanki gibievde de bir yığın işim vardı hepsi kaldı :)
çok geçmiş olsun canım bahar havasımı çarptıki??
canım çok güzeldi tam sohbeti koyulaştıramadık ardanın yüzünden..ama yinede ben ev sahibi olarak çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan..
pikink çok güzel geçiyor ama bende genelde piknik sonrası kamyon çarpmışa dönüyorum..acayip yorgunluk oluyor..
en kısa zamanda toparlanırsın inşallah..
ohh valla ne güzel erkenden yatmışınız biz de dün kardeşimin evini taşıdık ama öldük saat 10 da eve geldik tabi yatana kadar saat 1 oldu valla bugün sanki dayak yemiş gibiyim zor kalktım akşamı iple çekiyorum
canım benim sağolasın evet sohbet güzeldi valla senin arda hadi büyük bizimkine ne olduysa çok bunalttı beni o gün uyusaydı daha rahat olacaktı valla eve geldim kafayı koyarkoymaz uyudu yerini yadırgadı heralde 8,30 da artık kendim uyandırıdm
oyy hadi yaa Allah kolaylık versin çok zor ev taşımak. inşallah bu akşam erken uyuyabilirsiniz canım.
ben şevval küçükken bir yere gidemezdim o da uyumazdı beni mahvederdi. Hep ağlardım ben ne zaman gezicem diyeDD şimdi yavrum benim maşallah çocuklarla oynuyor, bence en güzel zamanları şimdi :)
ama evde kaldığımızda hiç durmuyor evde ben ve o varsa hiç bir iş yaptırmıyor, hep ikimiz oynucaz :)
bir yere gittiğimde çok rahatsızlık duymuyorum Şevvalden dolayı biliyorumki yaramazlık yapmaz kırmaz dökmez
Ayyy Ayfercim maşallah de bak sen, özellikle sen hani
damatımı severim ayrı ama, annnemm seninki çok gözü açıkbüyünce değişir sakinleşir ama üzülme arkadaşım D İnşallah
Hatırlıyomusun Şevvalde siz bize ilk geldiğinizd kalemlerini bilmem neyini kıskanmıştı ayy bende uyuz olmuştum o zamanona.
Çocuk işte naparsın
işallah canım ya ama dün çok yorulduk 5.kattan indirildi 4.kata taşındı erkekler kösüldü vallahi in çık az eşya vardı ama merdivenler mahvetti tabiki
canım vallahi şevvalin maşallahı var yavrum hiç sesi çıkmıyor güzel güzel oynuyor özcanberk nasıl olacak bakalım ayaklanınca merak ediyorum sakin bir çocuk olmayacak gibi geliyor bana daha şimdiden asabi sinirliişallah uysal bir çocuk olur ayberkim yavrum öyleydi hiç yaramazlık yapmazdı öyle vurdu kırdı hiç bilmezdi
kendi evinemi taşındı inşallah öyledir :)
bizimde 6. kat yaa abimler falan taşımışlardı bizimde hiç unutmucam abim demiştiki; bir insan kıçında nasıl nefes alıyormuş onu çok iyi anladım bugün
İnşallah miniğinde öyle olur... maşallah oda çok güleç. Bebeklerimizin hepsi çok tatlı yaa... Eymen efe, Ecrin onlarda hep gülüyordu. Bakalım nehir nasıl olacak
yok canım ya kendi evine değil kira annemlerle oturuyorlardı ya ayrıldılar şimdi başka eve çıktılar işallah yakında kendi evine geçmeyi de nasip eder zor oluyor gerçekten be canım yüksek kat olunca taşıyanlar helak oluyorlar
evet canım maşallah hepsi birbirinden tatlı ve akıllılar tabi nehir hn en küçükleri onun sesi çıkmadı hiç kıyamam allah nazarlardan saklasın çok tatlı yavrum maşallah
bilmiyordum aynı evde olduklarını... Allah kendi evlerini almayı da nasip etsin canım. Demekki eşyaları çoktu yinede.
Genelde aynı evde olunca gelin kv denin eşyalarına gelin gelir sizde öyle olmamış sanırım. Neden ayrıldılar canım anlaşamamazlık mı? yaşadılar :18:
Ay, çok güzel bir hilal olarak ortaya çıktı ve ilerliyor. Her döneminde olduğu gibi, özellikle böyle sabaha yakın ortaya çıktığı dönemlerinde de çok çok güzel oluyor, mutlaka seyrettiğim her hali gibi seyrine doyumsuz.
Şimdi de güneş takip etti O'nu. Yeni bir gün daha ışıdı iyice.
Bizim evin hemen yanındaki okulu biliyorsunuz, kuşlar çoktan başladılar şakımaya, en çok oradaki ağaçlarda oluyorlar sabahları ve her sabah yeni günle birlikte çocukların okula gelişlerine de böyle hazırlık yapıyorlar sanki onlar da kendilerince. Yeni güne merhaba derken, adeta şarkılar söylüyorlar heyecanla...
Kahvemi içerken, birazdan başlayacak şehir keşmekeşine karışmadan önce, sizlere günaydın ve güzel bir gün dilemek için buradayım bir yandan da.
Hepinizin günü aydın ve aydınlık olsun. Çok daha güzel ve hayırlı günlerin başlangıcı olsun inşallah, hem sizler için hem de tüm canlılar ve kainat için...
Ahilla ve Karamuk,
duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Hem sizlerin, hem de diğer arkadaşların bu anlamda olabilecek katkılarını, ayın son haftasında özellikle bir günümü ayırdığımda, sırayla sizlerin uygun bulacağınız yerler nereler olursa, oralardan uğrayıp alırım. Zaten o konuda haberleşiriz öncesinde ve bir mutabakata varırız birlikte olur mu?
Çocukların hepsini ayrı ayrı, çok ama çok öpüyorum, sağlıklar ve hoşluklar diliyorum onlara, tüm kalbimle...
Sizleri de çok öpüyorum selamlarımla. Görüşmek üzere. Sevgimle
yok canım o kadar çok eşyaları yoktu bir yatak odası vardı birde bir sürü ıvır zıvır eşya giyecek çarşaf yorgan tv falan ama merdivenler çok dik o yüzden yoruldular birde oraya gidince silincekler falan silindi bayağı uğraşıldı bizde öyle dedik iyiki eşya yokmuş diye öyle bir tartışmaları yok da olmuyor ev ev üstüne işte iki taraf içiçnde daha hayırlısı olacak böyle
Ay, çok güzel bir hilal olarak ortaya çıktı ve ilerliyor. Her döneminde olduğu gibi, özellikle böyle sabaha yakın ortaya çıktığı dönemlerinde de çok çok güzel oluyor, mutlaka seyrettiğim her hali gibi seyrine doyumsuz.
Şimdi de güneş takip etti O'nu. Yeni bir gün daha ışıdı iyice.
Bizim evin hemen yanındaki okulu biliyorsunuz, kuşlar çoktan başladılar şakımaya, en çok oradaki ağaçlarda oluyorlar sabahları ve her sabah yeni günle birlikte çocukların okula gelişlerine de böyle hazırlık yapıyorlar sanki onlar da kendilerince. Yeni güne merhaba derken, adeta şarkılar söylüyorlar heyecanla...
Kahvemi içerken, birazdan başlayacak şehir keşmekeşine karışmadan önce, sizlere günaydın ve güzel bir gün dilemek için buradayım bir yandan da.
Hepinizin günü aydın ve aydınlık olsun. Çok daha güzel ve hayırlı günlerin başlangıcı olsun inşallah, hem sizler için hem de tüm canlılar ve kainat için...
Ahilla ve Karamuk,
duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Hem sizlerin, hem de diğer arkadaşların bu anlamda olabilecek katkılarını, ayın son haftasında özellikle bir günümü ayırdığımda, sırayla sizlerin uygun bulacağınız yerler nereler olursa, oralardan uğrayıp alırım. Zaten o konuda haberleşiriz öncesinde ve bir mutabakata varırız birlikte olur mu?
Çocukların hepsini ayrı ayrı, çok ama çok öpüyorum, sağlıklar ve hoşluklar diliyorum onlara, tüm kalbimle...
Sizleri de çok öpüyorum selamlarımla. Görüşmek üzere. Sevgimle
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hafta sonu eşimin teyzesi aramış benide kızlar 2 kez vallahi görmedim. neyse dün öğlen aradım kv deme temizliğe gitmiş beni de çağıracakmış. bende dedim vallahi bu işler sırayla madem, çeksin sırasını, kızdı bana eskiyi unut diyorum sana unutmuyorsun, evimdeki işi bırakıp geldim bende napalım, sen kötü olma bak konuşur orda burda diyo.
Ne eskisi ya dedim, iyi olmayı bende istiyorum ama her seferinde bir laf sokuyo bıktım artık, iyi olsamda lafı bitmiyor bari kötü olayım dedim. Bütün akrabalarının içinde bekarken çok geldin demeyi bildi, madem öyle şimdi gitmicem dedim.
Sen bilirsin koca kadınsın sana akıl mı? vericem dediçıktı :)
neyse akşam kv deye uğrayalım dedim eşime, kayıpederim hastaymış birde, eşimede bir uyuz oluyorum, hiç gidip gelmiyor annesine hep ben dürtecemde gidecez. Kendi kardeşim evlenir annem temizliğe beni bekler, kaynım evlenir kaynanam bekler, ne bu yaa kızlar bıktım artık hizmetçi gibi görülmekten. Banane yaa, ba na ne! sen benim hangi dar günümde yanımda oldun.
Kayınpederimide hastaneye yatırmışlar çok üzüldüm ona yaa sarılacaktım nerdeysekıyamam ona, hep kaynanamdan çekti oda...
adamı akşam bıraktılar hastanede döndüler evlerine, kaynımda evde çalışmıyor, kalmadı yanında, kalırsa kaynanamın başında evde kim beklicek korkuyormuştek başına evde.
Adamda hastanede insülinimi vurdum mu vurmadım mı bilmiyorum dedi durdu yazık...
Geçen yıllarda yattığı zaman hastanede, kaynım o zaman yatılı okuyordu kaynanam baban tek kaldı hastanede dedi ağladı durdu eşim kaldı kaç gece yanında şimdi adam var kalacak kalmıyorlar...
Bu arada kaynanamda şişirmiş o koca suratını benle hiç konuşmadı....napsın kadın 300 TL lik elbise aldı bana temizlik yapayım diye gitmedim o parayı temzilikçiye verseydim diye içi içini yiyodur eminim
sevcacim ohhh iikide duymamisin aramasini gerci duysande gitmeseydin derdim bu neya sen calisan annesin bir haftasonun var oda anca kendi evbinin temizligiyle basa cikarsin ne yuzle cagriyolarki kendi oglu ziyarete bile gitmeye useniyo senden beklenenlere bak birde yaranamayacagin ortadayken kusura bakmada teyzeside kaynananin agzindan konusuyo meselenin gecmisle ne ilgisi var bir haftasonun oldugunu bilmiyomu ...
cok iyi niyetlisin canimcim suistimal etmeye calisiyolar buna izin verme vicdanda yapma ... bak kayinpederini dusunmus sen gitmek istemisin iste sennin yapman gereken boyle seyler iyikide gitmisin ama temizlik vs. bunlar senin gorevin degil unutma...
ayfercim dun giremedim tekrardan tesekkur edicektim agirlaman ve guleryuzun icin cok misafirperver bir ev sahibisin umdugumdan daha sicakkanli ve dogal buldum seni tekrar tesekkurler
kizlar benimde pazar gunu kuzenimle esi geldiler kalmaya cat kapikapi caldi esim geldi diye actim onlae ben sok
surpriz yapmak istemisler haber vermemisler
allahtan yemegim vardi ama ev biraz daginikti ev hali sonucta cocuklar var ... surprizde guzel oluyo ama hazirliksiz yakalanmakta kasiyo insani dogal olarakpat diye karsisinda gorunce insan afalliyo
gece kaldilar dunde esiminde tatildi butun gun gezdirdik heryeri turbeler kultur park avm ler. falan cok begendiler burayi aksaminada donduler ama cok yorulduk anca kendime geldim ....
sizler nasilsiniz baska hersey yolundami
kayınpederine çok geçmiş olsun canım üzüldüm adamcağıza, yanlız kalmış hastanedehafta sonu eşimin teyzesi aramış benide kızlar 2 kez vallahi görmedim. neyse dün öğlen aradım kv deme temizliğe gitmiş beni de çağıracakmış. bende dedim vallahi bu işler sırayla madem, çeksin sırasını, kızdı bana eskiyi unut diyorum sana unutmuyorsun, evimdeki işi bırakıp geldim bende napalım, sen kötü olma bak konuşur orda burda diyo.
Ne eskisi ya dedim, iyi olmayı bende istiyorum ama her seferinde bir laf sokuyo bıktım artık, iyi olsamda lafı bitmiyor bari kötü olayım dedim. Bütün akrabalarının içinde bekarken çok geldin demeyi bildi, madem öyle şimdi gitmicem dedim.
Sen bilirsin koca kadınsın sana akıl mı? vericem dediçıktı :)
neyse akşam kv deye uğrayalım dedim eşime, kayıpederim hastaymış birde, eşimede bir uyuz oluyorum, hiç gidip gelmiyor annesine hep ben dürtecemde gidecez. Kendi kardeşim evlenir annem temizliğe beni bekler, kaynım evlenir kaynanam bekler, ne bu yaa kızlar bıktım artık hizmetçi gibi görülmekten. Banane yaa, ba na ne! sen benim hangi dar günümde yanımda oldun.
Kayınpederimide hastaneye yatırmışlar çok üzüldüm ona yaa sarılacaktım nerdeysekıyamam ona, hep kaynanamdan çekti oda...
adamı akşam bıraktılar hastanede döndüler evlerine, kaynımda evde çalışmıyor, kalmadı yanında, kalırsa kaynanamın başında evde kim beklicek korkuyormuştek başına evde.
Adamda hastanede insülinimi vurdum mu vurmadım mı bilmiyorum dedi durdu yazık...
Geçen yıllarda yattığı zaman hastanede, kaynım o zaman yatılı okuyordu kaynanam baban tek kaldı hastanede dedi ağladı durdu eşim kaldı kaç gece yanında şimdi adam var kalacak kalmıyorlar...
Bu arada kaynanamda şişirmiş o koca suratını benle hiç konuşmadı....napsın kadın 300 TL lik elbise aldı bana temizlik yapayım diye gitmedim o parayı temzilikçiye verseydim diye içi içini yiyodur eminim
ay canım benim sağolasın..ardanın huysuzlukları dışında çok güzeldi..sevcacim ohhh iikide duymamisin aramasini gerci duysande gitmeseydin derdim bu neya sen calisan annesin bir haftasonun var oda anca kendi evbinin temizligiyle basa cikarsin ne yuzle cagriyolarki kendi oglu ziyarete bile gitmeye useniyo senden beklenenlere bak birde yaranamayacagin ortadayken kusura bakmada teyzeside kaynananin agzindan konusuyo meselenin gecmisle ne ilgisi var bir haftasonun oldugunu bilmiyomu ...
cok iyi niyetlisin canimcim suistimal etmeye calisiyolar buna izin verme vicdanda yapma ... bak kayinpederini dusunmus sen gitmek istemisin iste sennin yapman gereken boyle seyler iyikide gitmisin ama temizlik vs. bunlar senin gorevin degil unutma...
ayfercim dun giremedim tekrardan tesekkur edicektim agirlaman ve guleryuzun icin cok misafirperver bir ev sahibisin umdugumdan daha sicakkanli ve dogal buldum seni tekrar tesekkurler
kizlar benimde pazar gunu kuzenimle esi geldiler kalmaya cat kapikapi caldi esim geldi diye actim onlae ben sok
surpriz yapmak istemisler haber vermemisler
allahtan yemegim vardi ama ev biraz daginikti ev hali sonucta cocuklar var ... surprizde guzel oluyo ama hazirliksiz yakalanmakta kasiyo insani dogal olarakpat diye karsisinda gorunce insan afalliyo
gece kaldilar dunde esiminde tatildi butun gun gezdirdik heryeri turbeler kultur park avm ler. falan cok begendiler burayi aksaminada donduler ama cok yorulduk anca kendime geldim ....
sizler nasilsiniz baska hersey yolundami
Çok şükür iyiyiz :) sen ve çocuklarında iyidir inşallah :)
oyyyy hadi yaaçat kapımı geldiler samimiyetine güvenmişlerdir bende severim çat diye gelsin bana sevdiklerim :)) ama sadece sevdiklerim.
Güzel olmuş gezmişsinizde :) Düzcedenmi geldiler...
Vallahi çalıştığım için vs demiyorum yaaa ben iyilik görmedimki iyilik yapayım. Tamam karşılıksız olmalı, ama iyilik görmediğim haldede kötülük yaşattıkları için affedemiyorum içim bir türlü el vermiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?