Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım önce dedim işte cumartesi kendi temziliğimi yapıyorum pazarda çocuğumla vakit geçiriyorum teyze sende aynısın hoş ama benim bünyem kaldırmıyor dedim. (kendiside çalışıyor ve çocuklu) işte bende çektim kapımı işlerimi bıraktım napalım böyle günde böyle gerekli dedi. yani o gittiği için zaten kayganam bana surat yapıyorya. Hiç insan halinden anlamıyor gerzek sen beni ne zaman düşündün oysaki.
İyi söylemişsin sende lafını, dahada bir şeyler derdim kayganan için ama neyse yüzyüze söylerim

bizimkide bayramda seyranda çağırır kadın, sorsan şimdi parası yoktur.

Kolundaki adanaları sat, çağır temizliğe birini, napayım.
Benim kocamın bir lafı var kasaba mihnet edeceğine kes çükünü ye diye
dilimin ucuna bunlar gelsede ağzımadan çıkamıyor ne yazıkki buradan sesleneyim bari

Son düzenleme:
günaydın kızlar :)))

neden kimse girmiyor gruba :44:

günaydın canımm
evet beni saymazsanız bir durgunluk var sanki topikde ama bence havaların ısınmasının da etkisi vardır diye düşünüyorum biz çalıştığımız için pc başındayız ama evdekiler geziyordur canım
canım valla iyiki duymamışın telefonu eğer açsaydın mecbur bişeyde diyemezdin belki gitmek zorunda kalırdın dediğin gibi ne görmüşünki onlardan senden fayda bekliyorlar utanmadan birde hiç sevmem böyle insanları sen bir kendine bak yaptıklarına bak da ondan sonra karşı tarafdan birşey istemeye yüzün olsun değil mi ama boşver canım sen mesafeni koru fazla yüz göz olma tepene çıkarlar yoksa bu arada kayınpederine de çok geçmiş olsun canım maşallah kaynında babasına karşı çok vefalıymış adam orda hiç yanlız bırakılır mı birşeye ihtiyacı olur falan yazık yanii

aman bende öyle dedim vallahi hatta tahminde ettim temizlik için aradığını, muhtemelen bilerek açmadığımı düşünmüşlerdir ama Allah biliyor vallahi görmedim
kardeşlerim iyilerdir aslında ama onlarda kaynanamın etkisinde çok kalıyorlar sanki dünyaya gelmelerine sadece anaları vesile olmuş öyle bir büyütmüşki çocukları anaya bağlılar yani.
biz kaynanamla küs olduğumuz dönemlerde kayınlarımda hiç gelmemişti bize örneğin. kaynanamla küs olalım hemen sebebini sormadan onlarda bizle küser benimde abim gelinlerimiz var ama ben böyle olamıyorum gelinlerimizide her zaman dinlerim.
Bu ahfta gelirim demiştim teyzeye bahane arıyorum sanırım kayganam hastanede yüzüme bakmadı ya yine gitmicem
birde tabi dünürleride çağırmadım evime kadın kudurmuştur

Ablacığım senide görmek isterdik ama kısmet değilmiş,inşallah bir dahaki sefere.Kalpler karşılıklı
Canım çok geçmiş olsun yani haklısın tabi nişanlın öyleyken gelemezdin zaten.Allah şifa versin,umarım şimdi iyidir.
Yine yoğun geçen hakseverli bir günİyi etmişsin hayvanat bahçesinin oralarda güzel
Allah kolaylık versin taşınmak zor kolay değil:18:
Nehirim maşallah gülücükler vermeye başladı ama herkeze gülermi orasını bilememEvet hepside çok tatlılar Allah bağışlasın
Sağol canım teşekkür ederiz teyzesi,senin prenste tatlı maşallah daha henüz oyun oynama kıvamına gelmediler karşıdan izlemekle yetindiler
Sabah güneş doğarken özellikle çok güzel oluyor,bizim burada kuş cıvıltısı çokAma özellikle bazı kuşlar var ötüşü o kadar güzelki Allahım ne güzel yaratmış,herşeyi dengeli sırasıyla
Canım ben evdeydimde giremedim bir türlü misafirim vardı,birde Nehir hanım pek fırsat vermiyor.Bugünde boğazım ağrıyor inşllh grip olmam:18:Hafta sonu bebek görmeye gideceğiz, Nehire arkadaş geldiYarında Gemliğe gidebilirim ben,eşim bebeğe bakıcak büyük ihtimal.Yani bu haftada yoğun geçti gibi:18:

Sevcancığım temizlik yapmak zorunda değilsinnnYani hem çalışıyorsun,hem çocuğun var yazık değilmi sanada,birde yapanın kıymeti olmuyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorummm.Şu küslük muhabbetini bizimkilere çok benzettim.Bizdede öyle birşey olsa kaynım hiç gelmez,kaynımı bırak sülalece küsüyorlar anlamadım ben böyle saçmalıkları

Hafta sonu buluşmamız çok güzeldi.Hayatcığım herşey için tekrar teşekkürler,ellerine sağlık bir sürü şey hazırlamışsın.İnşallah yeniden bir araya geliriz.Ayrıca yumurtalar ve önlük içinde teşekkür ederiz teyzesi.
Pazar günüde kayınvalde hanımlar geldi kızlar.Nehire bilezik almışlardı doğum hediyesi olarak,o gün kıskançlığı tutmuştu yine bende bilezik alıcam diye.Ve dediğini yapmış o gün kolunda gördüm bilezik yapmış kolunaAllah'ım hadi gelini neysede insan torununu kıskanırmı:18:

hayırdır canım gemliğe neden gideceksin. öenmli bir şey yok inşallah bebişinide bırakıcakmışsın merak ettim...

aynen öyle amannn kendileri küsüyor kendileri barışıyor gülüyorum ben....
halbuki sorsalar belki analarının ne mal odluğunu öğrenecekler ama demekki o kadar dolduruluyolarki gözleri beni görmüyor bile

ohaa hakkatenmi? yuh diyorum yaa.....

Canım dedemden kalan bir ev vardıda eski yapı onun vergi vs borcumu ne çıkmış benimde gitmem gerekiyormuş.Nüfusa onun için çağırdılar.Birde amcamın kızları gelmiş onlarlada görüşmüş olurum.Evet Nehirimi bırakmak zor olucak ama neyapayım mecbur hem emin ellerde Allah'ın izniyle babasının yanında olucak
Yanii aynen öyle canım.Zaten ele başı kayınvaldeler oluyor herkezi doldurmayı iyi becerebiliyorlar maşallah,Doldura doldura altlarınıda doldurmasalar bari
ohaa hakkatenmi? yuh diyorum yaa.....

Valla öyle, şimdiye kadar bilezik muhabbeti yoktu kızıma takılınca aklına geldi,yaşı 65 ama ruhu 18 demekki halaAllah kimsenin kalbini kıskanç hased yapmasın,Birde dışa vurdularmı daha bir zoruna gidiyor

aman ne düşünürse düşünsün vallahi sonuçta sen çalışıyosun hayatım gitmek zorunda da değilsin ya hadi ondan hoşbeş görmüş olsan ne yapar eder gidersin ama yokki karşılığı keşke yapsada o sana 1 adım atsa sen ona iki adım gşdersin canım benim çünkü sen çok iyi niyetlisin yani kayınvaliden küsünce diğerlerinin küsmesi de çok ilginç bir olay ben de bunu anlamam hiç bizim sülalelde vardır böyle şeyler biri küstümü ailecek küsülür bizim mesela eltimle kayınvalidem konuşmuyordu ama biz konuşuyorduk gidiyoduk yani saçma böyle şeyler çocukca bence dünürleri çağrmama olayına gelince de sen çağırmak zorunda değilsin ki o kadar insanı aman valla canım kim ne düşünürse düşünsün sen kendi dalgana bak çünkü insanoğluna ne yapsan yaranamıyosun ben bunu çok iyi anladım bunca senedir

yok artık canım yaa insan küçücük bebeği de kıskanır mı yaa hakikaten normal bir davranış değil canım :44:

canım herzaman beklerim ben çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan..
yuhh diyorum kaynananasırada benmi varım anne deseydin

günaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm

günaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm

Günaydın canım...

Arada böyle hediyeler etmeleri güzel oluyor evlatlarımızın :) ohhh ne güzel olmuş vallahi

Benimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
dedim babanın yanına sokmazlar annenlere gidelim en azından yanında olalım üzülmüştür dedim...

Bir gittik kaynanam balkonu temizliyor. Hastaneye bile gitmemiş kaynım gitmiş göstermemişler, doktorla konuşup geri gelmiş.

O iş var yapılacak, bu iş var saydı döktü... bende mutfağına girdim yapmaya çalıştım ama 11 e kadar bitmedi. dedim hafta sonu gelirim sen elleme 2 gün bir şeye dinlen dedim... Yoruldum yoruldum diye ağladı durdu çünkü...
Sonra yemek yap dedi yaptık yedik, ben bi çorba içtim öbürküler maşallah, sanki hasta olan benim babam.

kaynanam düğün temizliğimi, cenaze temzizliğimi neye nasip olacak dedi durdu en az 5 kere anmıştır. Sonra kayınpederimin teyzesi aradı balıkesirden hiç söylemedi ona hastanede diye, erken gelmesinler diyemi düşündü bilmem.
Bide bir şey olursa bunlar bana da kızar dedi, kaynımda amannn annne sanki olsa yetişebilcekler 3 saatlik yol boşver dedi anam benmi çok evhamlıyım bu insanlarmı geniş anlamadım ki.

İnşallah kayınpederim iyi olur ((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...

günaydın kızlarrrrrr

okadar yazdım silinmiş
çok geçmiş olsun kpderine..

Saol Ayfer...

Sen yoğunsun herhalde bugünlerde...

Hastaneyi aradım kızlar şimdi.
Kayınpederim iyi değilmiş yaaa ((( solunum cihazına bağlamışlar bilinci açık değil dedi... Ayy rababim sen büyüksün ne diyim ((

çok üzüldüm canım ya(
ya okadar yazdım silindi sinir oldum tekrar yazıcamm..
kv çok rahat bir insanmı yoksa kpderinden çokmu çekti,kadın cenazeden bahsediyor
ya bizdemi böyle olucaz yaşlanınca bilmiyorumyani ölüm bize bu kadar yakınmı olacak,sevdiklerimizin ölümünü düşünecek hale gelecekmiyiz bilemedmben eşim olmadan yaşayamam ama yaş ilerledikçe bunlar insana normalmi geliyorki?
ya birde şunu anlamadım..kv neden hep evinde işi var?? düğün yapıyor oğluna sadece, yani mutfağa girdim 2 saatte çıkamadım yazmışsın..napıyor bu kadın bütün gün evde,birde ne alaka yetiştiremiyorum sıkıştım diye ağlanıyor..1 oğlu bir kocası var evinde..
badana falanmı yaptı yada ne bilim çokmu dip temziliğe girdi..
benim annem hem annaneme hem babaanneme bakıyor..evin temizliği yemeği hepsini annem yapıyor günde 4 5 defa sofra hazırlayıp toplayıp bulaşık yıkıyor..saat 5te torunları geliyor okulda onlara sofra hazırlıyor..onları doyurduktan sonra abimle yengeme ayrı sofra hazırlıyor..hergün süpürge temzilk yapıyor..ve birkerede ağlanmıyor oflamıyor..

bu arada canım kayınpederin durumuna üzüldüm allah şifa versin yinede allahtan umut kesilmez tabi,,kaç yaşındaydı..birde ne rahatsızlığı vardı?? kv yanındadır inşallah kocasının..
birde düğün ne zman?? bence bu gibi durumda ertlenmesi gerekli(

yok canımn yoğun değilim..dün çarşamba pazarındaydım o yüzden açamadım konuştuğumuz gibi..
bugünde talhayı okula göndermedim..sırtında çıban var 3 gündür( hala patlamadı gün geçtikçe şişiyor
dünde arkadaşı bir patlatmış sırtına iki büklüm kalmış okulun koridorunda(
içim acıdı bugün yıollamadım..okulda revire gitti hergün, krem pansuman yaptılar..çıban kremi gönderdim okula,,ben evde krem sürdüm sabah akşam pansuman ama geçmedi bende bugün okula yollamadım..şimdi dr. götürecem hayır patlar deyip duruyor, bugün kalsın evde patlamazsa yarın dr. götürücem artık..korkuyor dr.dan patlatır diye..gerçi dr. gidersek canını yakacak bende biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…