günaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm
Benimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
dedim babanın yanına sokmazlar annenlere gidelim en azından yanında olalım üzülmüştür dedim...
Bir gittik kaynanam balkonu temizliyor. Hastaneye bile gitmemiş kaynım gitmiş göstermemişler, doktorla konuşup geri gelmiş.
O iş var yapılacak, bu iş var saydı döktü... bende mutfağına girdim yapmaya çalıştım ama 11 e kadar bitmedi. dedim hafta sonu gelirim sen elleme 2 gün bir şeye dinlen dedim... Yoruldum yoruldum diye ağladı durdu çünkü...
Sonra yemek yap dedi yaptık yedik, ben bi çorba içtim öbürküler maşallah, sanki hasta olan benim babam.
kaynanam düğün temizliğimi, cenaze temzizliğimi neye nasip olacak dedi durdu en az 5 kere anmıştır. Sonra kayınpederimin teyzesi aradı balıkesirden hiç söylemedi ona hastanede diye, erken gelmesinler diyemi düşündü bilmem.
Bide bir şey olursa bunlar bana da kızar dedi, kaynımda amannn annne sanki olsa yetişebilcekler 3 saatlik yol boşver dedianam benmi çok evhamlıyım bu insanlarmı geniş anlamadım ki.
İnşallah kayınpederim iyi olur((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...[/QUOTE
kayinpederine buyuk gecmis olsun canim allah sifa versin...
kayganan coktan olumunu kabullenmis sen gelin olarak daha cok duyarlisin...yine dayanamadin temizligini yaptin dimi icin rahat etmedi ....ya teyzesi temizlige gitemismiydi bitmemismi nie bitmiyo evin temizligi hicmi bisi yapmamisda okadar temizlencek olmus ...ayfere sonuna kadar katiliyorum eli ayagi tutuyo kendi yapamiyomu gunluk temizligini...
bu eli ayagi tutup gelinlerden temizlik bekleyen kaynana bendede var cokda sinir oldugum bir durum... rutin gunluk evinin temizligini yapsalar ona buna muhtac olmazlar ama kolayina kaciyolar onlarin gozunde gelin hizmetci cunku
icin oyle rahat etcekse haftasonu yap bari eline yapismiycak sonucta ama yaranabilsende keske
neyse onuda kocan bilsin yeter bosver kayganayi onlara 7.24 is yapsan yaranamassin nasilsaguzel yurekli arkadasim vazifen olmadigi halde esinde bu konularda aski yapmadigi halde icin rahat etmiyo cok iyisin sen yaaa
yok canımn yoğun değilim..dün çarşamba pazarındaydım o yüzden açamadım konuştuğumuz gibi..
bugünde talhayı okula göndermedim..sırtında çıban var 3 gündür( hala patlamadı gün geçtikçe şişiyor
dünde arkadaşı bir patlatmış sırtına iki büklüm kalmış okulun koridorunda(
içim acıdı bugün yıollamadım..okulda revire gitti hergün, krem pansuman yaptılar..çıban kremi gönderdim okula,,ben evde krem sürdüm sabah akşam pansuman ama geçmedibende bugün okula yollamadım..şimdi dr. götürecem hayır patlar deyip duruyor, bugün kalsın evde patlamazsa yarın dr. götürücem artık..korkuyor dr.dan patlatır diye..gerçi dr. gidersek canını yakacak bende biliyorum
canim gecmis olsun nasil cani yaniyodur biz etiskinler bile korkarizki cocuk napsin kacar tabi doktordan ... nasildi carsamba pazari gezintinciciler aldinmi senden kacarmi neler aldin bakimmm
burdada sali gunleri sosete pazari acilmis yeni yapilmis acilisi henuz gidemedim birara el atmayi dusunuyorumda su benim cadolozla cesaret edebilirsem tabiii
bende bugun esimin isyerine gitcektim ziyarete bir baktim hava kapali off vazgectim...bekliyoduda garibim ogrencileri cocuklari sevmek istiyomus israr ediyolarmis getirsin diye... napiyim bu havada hic cikasimda yok..
kiziminda atesi var dunden beri bogazi sismis yine antibiyotik verdi doktoru ...anlasilan antibiyotikten kurtulamiycam offf...icirmesem diorum ama ates daha ilerler diye korkuyorum elim mecbur basladik, zarari cok ama iyilestiriyoda nasil bir meretse
buarada cok sessiz buralar bizbize kaldik vallaa
sevcan canım senin derdin bu ara başka biliyorum allah yardımcısı olun kayınpederinin..
yinede yazayım dedim bu hafta bime saç düzleştiricisi geliyor..benimkinin aynısı ben çok memnunum ben 29a aldım diye hatırlıyorum ama yarın bimde 19 90..istersen alırım sana yoksa kalmaz..tabi almadıysan..
çok üzüldüm canım ya(
ya okadar yazdım silindi sinir oldum tekrar yazıcamm..
kv çok rahat bir insanmı yoksa kpderinden çokmu çekti,kadın cenazeden bahsediyor
ya bizdemi böyle olucaz yaşlanınca bilmiyorumyani ölüm bize bu kadar yakınmı olacak,sevdiklerimizin ölümünü düşünecek hale gelecekmiyiz bilemedm ben eşim olmadan yaşayamam ama yaş ilerledikçe bunlar insana normalmi geliyorki?
ya birde şunu anlamadım..kv neden hep evinde işi var?? düğün yapıyor oğluna sadece, yani mutfağa girdim 2 saatte çıkamadım yazmışsın..napıyor bu kadın bütün gün evde,birde ne alaka yetiştiremiyorum sıkıştım diye ağlanıyor..1 oğlu bir kocası var evinde..
badana falanmı yaptı yada ne bilim çokmu dip temziliğe girdi..
benim annem hem annaneme hem babaanneme bakıyor..evin temizliği yemeği hepsini annem yapıyor günde 4 5 defa sofra hazırlayıp toplayıp bulaşık yıkıyor..saat 5te torunları geliyor okulda onlara sofra hazırlıyor..onları doyurduktan sonra abimle yengeme ayrı sofra hazırlıyor..hergün süpürge temzilk yapıyor..ve birkerede ağlanmıyor oflamıyor..
bu arada canım kayınpederin durumuna üzüldüm allah şifa versin yinede allahtan umut kesilmez tabi,,kaç yaşındaydı..birde ne rahatsızlığı vardı?? kv yanındadır inşallah kocasının..
birde düğün ne zman?? bence bu gibi durumda ertlenmesi gerekli(
sevcan canım senin derdin bu ara başka biliyorum allah yardımcısı olun kayınpederinin..
yinede yazayım dedim bu hafta bime saç düzleştiricisi geliyor..benimkinin aynısı ben çok memnunum ben 29a aldım diye hatırlıyorum ama yarın bimde 19 90..istersen alırım sana yoksa kalmaz..tabi almadıysan..
yok canımn yoğun değilim..dün çarşamba pazarındaydım o yüzden açamadım konuştuğumuz gibi..
bugünde talhayı okula göndermedim..sırtında çıban var 3 gündür( hala patlamadı gün geçtikçe şişiyor
dünde arkadaşı bir patlatmış sırtına iki büklüm kalmış okulun koridorunda(
içim acıdı bugün yıollamadım..okulda revire gitti hergün, krem pansuman yaptılar..çıban kremi gönderdim okula,,ben evde krem sürdüm sabah akşam pansuman ama geçmedibende bugün okula yollamadım..şimdi dr. götürecem hayır patlar deyip duruyor, bugün kalsın evde patlamazsa yarın dr. götürücem artık..korkuyor dr.dan patlatır diye..gerçi dr. gidersek canını yakacak bende biliyorum
canim sensemaxmi markasi bende gordum brosurunu ama fiyati uygunya acaba iimidir diye kaarsiz kaldim almakta seninki aynisi ve memnunsan bende alcam hemen duzlestiriyomu nasi yapiyo..
19 mayısta canım düğün...
ayy Ayfer ne desemki.....
bende yazdım sildim şimdi, neyse maalesef içim elvermedi şu durumda kv. demin evini anlatmaya ama tertip düzen yok onu söyliyim....
evde aslında, arada işi oluyor dışarıda yapabilir eminim ama ne bileyim böylemi gelmiş rahat biraz....
Biraz önce kp rimi izledim netten yoğun bakıma bağlandım, 5 dakika izin verdiler((( ayyyy yaaaa yani o kadar çok çok sevmiyorum onuda, ama diğerine nazaran çok iyi biri (( yinede seviyorum insan olarak onun bana söylediği lafları hep duymamaazlıktan geldim çünkü saflığından hepsi... İnşallah iyi olur...
Kv demin bu rahatlığı beni şaşırttı, aksine kp derim ondan çekmiştir kv dem hep kötüler adamı ayrı ama kimin ne olduğu ortada kusura bakmasın...
Kaynımla konuştum sabah hastanedeymiş tek başına kaynanam evde, Evlenecek olan kaynım gelmişmişte o yüzden gitmemiş hastaneye hey Allahım çocuğu yollamış çocukta orda ağlayıp duruyor ne vijdansız kadın yaa...
Teyzemde aradı şimdi bilgin varmı baban nasıl dedi, Böyle böyle dedim, neyse akşama bende ablama gelirim en azından yanlarında olayım dedi... Tamam dedim. Diyemedim herkesin keyfi yerinde teyze, yediler içtiler akşam cenazeden bile konuşuldu diye((
kaynanam kendi annesinin cenazesi gittiği zaman bile, taziyeye gelen bir akrabaya senin oğluna kız buldum azıcık boyu kısa ama olsun hihihhiihiii demişti,evet bismillah cenaze sokaktan çıktı erkekler defnetmeye gittiler kadın bunu dedi... Allahım kınadığımı bana gösterme ne olur (((
canım eğer Ayfer memnun olmasaydı bende almazdım... Ama ben denicem zaten memnun kalmazsak bime geri iade edbiliyoruz paramızı veriyorlar hemen....
ohh keske hep boyle olsalar dimi allah devamini getirsin karamukcum calisanlar icin fazladan yarim saat uyku bile cok onemli omali dimi
Benimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
dedim babanın yanına sokmazlar annenlere gidelim en azından yanında olalım üzülmüştür dedim...
Bir gittik kaynanam balkonu temizliyor. Hastaneye bile gitmemiş kaynım gitmiş göstermemişler, doktorla konuşup geri gelmiş.
O iş var yapılacak, bu iş var saydı döktü... bende mutfağına girdim yapmaya çalıştım ama 11 e kadar bitmedi. dedim hafta sonu gelirim sen elleme 2 gün bir şeye dinlen dedim... Yoruldum yoruldum diye ağladı durdu çünkü...
Sonra yemek yap dedi yaptık yedik, ben bi çorba içtim öbürküler maşallah, sanki hasta olan benim babam.
kaynanam düğün temizliğimi, cenaze temzizliğimi neye nasip olacak dedi durdu en az 5 kere anmıştır. Sonra kayınpederimin teyzesi aradı balıkesirden hiç söylemedi ona hastanede diye, erken gelmesinler diyemi düşündü bilmem.
Bide bir şey olursa bunlar bana da kızar dedi, kaynımda amannn annne sanki olsa yetişebilcekler 3 saatlik yol boşver dedianam benmi çok evhamlıyım bu insanlarmı geniş anlamadım ki.
İnşallah kayınpederim iyi olur((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...[/QUOTE
kayganan coktan olumunu kabullenmis sen gelin olarak daha cok duyarlisin...yine dayanamadin temizligini yaptin dimi icin rahat etmedi ....ya teyzesi temizlige gitemismiydi bitmemismi nie bitmiyo evin temizligi hicmi bisi yapmamisda okadar temizlencek olmus ...ayfere sonuna kadar katiliyorum eli ayagi tutuyo kendi yapamiyomu gunluk temizligini...
bu eli ayagi tutup gelinlerden temizlik bekleyen kaynana bendede var cokda sinir oldugum bir durum... rutin gunluk evinin temizligini yapsalar ona buna muhtac olmazlar ama kolayina kaciyolar onlarin gozunde gelin hizmetci cunku
icin oyle rahat etcekse haftasonu yap bari eline yapismiycak sonucta ama yaranabilsende keske
neyse onuda kocan bilsin yeter bosver kayganayi onlara 7.24 is yapsan yaranamassin nasilsaguzel yurekli arkadasim vazifen olmadigi halde esinde bu konularda aski yapmadigi halde icin rahat etmiyo cok iyisin sen yaaa
canim gecmis olsun nasil cani yaniyodur biz etiskinler bile korkarizki cocuk napsin kacar tabi doktordan ... nasildi carsamba pazari gezintinciciler aldinmi senden kacarmi neler aldin bakimmm
burdada sali gunleri sosete pazari acilmis yeni yapilmis acilisi henuz gidemedim birara el atmayi dusunuyorumda su benim cadolozla cesaret edebilirsem tabiii
bende bugun esimin isyerine gitcektim ziyarete bir baktim hava kapali off vazgectim...bekliyoduda garibim ogrencileri cocuklari sevmek istiyomus israr ediyolarmis getirsin diye... napiyim bu havada hic cikasimda yok..
kiziminda atesi var dunden beri bogazi sismis yine antibiyotik verdi doktoru ...anlasilan antibiyotikten kurtulamiycam offf...icirmesem diorum ama ates daha ilerler diye korkuyorum elim mecbur basladik, zarari cok ama iyilestiriyoda nasil bir meretse
canım vallahi ben hiç bir zaman işten gocunmam ama kullanıldığımı hissettiğim anda kötü tarafım çok pistir yapmam ama Allah biliyor dün akşam o eve üzülmüşlerdir yemek bile yiyememişlerdir diye gittim, hadi dedim şevval onları eğler belki biraz... ama ne alaka yemek yememişler evet ama temizlik yapmaktan yiyememiş kaynanam... Hafta sonu teyze yapmış evet ama hakkaten bir günde bitecek temizlik yok o evde yani yapsan 1 hafta rahat hergün yaparsın... bayramlarda arada ucundan tutumaya çalışırım ama inan yetebilmemk mümkün değil... pis değil ama ıncıktı cıncıktı vitrindeki fincanlarda fotoğraflardı bilmem neydi, yani aldıklaırnı aldıkları yere koymak gibi bir alışkanlıkları yok... neyse yine dedikodu yaptım :)))
evet bende yaranamadığım için bir işini yapmak istemiyorum, Allah için yapacaksın tamam ama Artık hakkaten dayanamıyorum kızlar...
Nişanlı bile değildim temziliğe çağırırdı giderdim, adı oldu kendini yamadırmak
dün akşamda diyorki pazar günü ......(teyze) geldi koltukların kırlentlerinin kılıflarını çıkardı, aman onlarda bir zor takılıyor, ulan bi şükret... kadın 2 yaşındaki çocuğuyla, işe gittiği halde gelmiş...
Bide ben mutfağı temizlerken kızım babasına baba kalk oturma oynayalım diyor kaynanamda baban çalışmış, yorulmuş diyorbana otur diyen yok... öylece bıraktım mutfağı... dedim sırtım çok ağrıdı hafta sonu gelirim yaparım sende yorgunsun elleme 2 gün. eve geldiğimde saat 11 di kızlar..
inanmiyorum yaaa bukadar duyarsizlik olmaz yaa kv.bu hareketlerini gorupde sogumamak imkansiz...annesinin cenazesinde bile boyle rahat olacak kadar kati yurekli biri sana yine iyi davranmis bu kadindan omur boyu hayir beklenmez degisir diye....
( işte bu yüzden hiç bir zaman ona tamah etmiyorum... Çünkü hakkaten vijdansız yaa evlatlarına bile öyle...
bende ona guvenerek almaya karar verdim ne bilimm ucuz olunca var bir kusuru denirya fiyatina gore iyi yapiyosa yeter zaten bide parayi geri verdiklerinide hic bilmiyodum ilk defa duydum soyledigin iyi oldu canim
ohh keske hep boyle olsalar dimi allah devamini getirsin karamukcum calisanlar icin fazladan yarim saat uyku bile cok onemli omali dimi
sağol canım canı yanmazmı arada dayanamayıp ağlıuyor ağrı kesici veriyorum..Benimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
çarşamba pazarı çok güzeldi canım ve çokkkk ucuzdu..
ya ben 2 sene önce polodan gömlek almıştım 69du bişey olmadı tabi çok sık giyerim onu..neyse pazarda baktım aynısı bende o gömleğimi giymiştim dün..ya dedim oda polo buda polo:)etiketine baktılar yengemler etikteide aynı..taklitte olabilir bilemiyorum ama kumaşıda aynıydı ve 25 tldi.. boyuda aynıydı..bende 2 tane aldım..10 milyona tunikler aldım..tayt aldım..5 milyona 10 milyona tişörtler adlım.
bugünde perşembe pazarı var ama benim param yokksalı pazarı dediğin merinosun ordakimi canım?? bende gördüm ve en ksıa zamanda orayada gidiecem inşiallah:))
alırım tabi canımm..sabah sabah sıradayım senin için:))ayyy çok çok teşekkür ederim arkadaşım beni düşündüğün için...
Alırsan çok sevinirim, çünkü bende almak istiyorum ne zamandır bakamadım hiç.
aaa birde çöpçatanlık yapıyor19 mayısta canım düğün...
ayy Ayfer ne desemki.....
bende yazdım sildim şimdi, neyse maalesef içim elvermedi şu durumda kv. demin evini anlatmaya ama tertip düzen yok onu söyliyim....
evde aslında, arada işi oluyor dışarıda yapabilir eminim ama ne bileyim böylemi gelmiş rahat biraz....
Biraz önce kp rimi izledim netten yoğun bakıma bağlandım, 5 dakika izin verdiler((( ayyyy yaaaa yani o kadar çok çok sevmiyorum onuda, ama diğerine nazaran çok iyi biri (( yinede seviyorum insan olarak onun bana söylediği lafları hep duymamaazlıktan geldim çünkü saflığından hepsi... İnşallah iyi olur...
Kv demin bu rahatlığı beni şaşırttı, aksine kp derim ondan çekmiştir kv dem hep kötüler adamı ayrı ama kimin ne olduğu ortada kusura bakmasın...
Kaynımla konuştum sabah hastanedeymiş tek başına kaynanam evde, Evlenecek olan kaynım gelmişmişte o yüzden gitmemiş hastaneye hey Allahım çocuğu yollamış çocukta orda ağlayıp duruyor ne vijdansız kadın yaa...
Teyzemde aradı şimdi bilgin varmı baban nasıl dedi, Böyle böyle dedim, neyse akşama bende ablama gelirim en azından yanlarında olayım dedi... Tamam dedim. Diyemedim herkesin keyfi yerinde teyze, yediler içtiler akşam cenazeden bile konuşuldu diye((
kaynanam kendi annesinin cenazesi gittiği zaman bile, taziyeye gelen bir akrabaya senin oğluna kız buldum azıcık boyu kısa ama olsun hihihhiihiii demişti,evet bismillah cenaze sokaktan çıktı erkekler defnetmeye gittiler kadın bunu dedi... Allahım kınadığımı bana gösterme ne olur ((( anası ölmüşş o neden öyle davranıyor..çokmu gamsız rahatki acaba:)
canım kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum..gerçi ilk kullandığım saç düzleştirici belki diğerlerine göre kötüdür..yada ben daha farklı marka kullansaydım onunla kıyaslardım.. ama 20 dakikada saçlarım dümdüz oluyor..ben memnnum..markasıda aynı canım..canim sensemaxmi markasi bende gordum brosurunu ama fiyati uygunya acaba iimidir diye kaarsiz kaldim almakta seninki aynisi ve memnunsan bende alcam hemen duzlestiriyomu nasi yapiyo..
ayyy geçmiş olsun yaa... nedir canım snein oğlanların çıbandan çektiği bence nazr oluyorlardır Ayfer(( çok geçmiş olsun kimbilir nasıl acıyodur yavrum en kısa zamanda patlarda rahatlar belki biraz (
babalarına çekmişlertalhadaki bu ikinci çıban..ardada daha sık çıkıyor.yarın dr. sorucam neden kaynaklanıyor bakalım..
evet canım hemde koşulsuz yani arızalı değilse bile verebiliyorsun.. Biz geçen yıl sinek öldürücü aldık hiç öldürmedi geri verdik 15 gün sonra hemen parayı verdileri... tabi fii saklıcan...
sağol canım canı yanmazmı arada dayanamayıp ağlıuyor ağrı kesici veriyorum..
çarşamba pazarı çok güzeldi canım ve çokkkk ucuzdu..
ya ben 2 sene önce polodan gömlek almıştım 69du bişey olmadı tabi çok sık giyerim onu..neyse pazarda baktım aynısı bende o gömleğimi giymiştim dün..ya dedim oda polo buda polo:)etiketine baktılar yengemler etikteide aynı..taklitte olabilir bilemiyorum ama kumaşıda aynıydı ve 25 tldi.. boyuda aynıydı..bende 2 tane aldım..10 milyona tunikler aldım..tayt aldım..5 milyona 10 milyona tişörtler adlım.
bugünde perşembe pazarı var ama benim param yokksalı pazarı dediğin merinosun ordakimi canım?? bende gördüm ve en ksıa zamanda orayada gidiecem inşiallah:))
alırım tabi canımm..sabah sabah sıradayım senin için:))
aaa birde çöpçatanlık yapıyoranası ölmüşş o neden öyle davranıyor..çokmu gamsız rahatki acaba:)
canım kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum..gerçi ilk kullandığım saç düzleştirici belki diğerlerine göre kötüdür..yada ben daha farklı marka kullansaydım onunla kıyaslardım.. ama 20 dakikada saçlarım dümdüz oluyor..ben memnnum..markasıda aynı canım..
babalarına çekmişlertalhadaki bu ikinci çıban..ardada daha sık çıkıyor.yarın dr. sorucam neden kaynaklanıyor bakalım..
İyi günlerde kullan cicilerini :) öyle pazarları bende çok severim ama çok gidemiyorum...
Tekrar teşekkür ederim canım ürünü teslim alırken ücretini ödemeyi taahüt ediyorumŞimdiden heycanlandım kız 20 dakika he süper yav... saç ıslakkende yapılabiliyormu
arkadaşım inşallah çok sıra olmaz, hemen bitermi dersin.
iyi bari ogrendigim iyi oldu birkac sefer aldiklarimdan memnun olmadigim seyler olmustu bilmedigim icin elimde kaldi bosuna
baksana kardesinjin yaptigina bile sukretmiyo ...neyse takma kafani baska bu gunlerde geceraslinda en iyisi esinin ailesinden ayri sehirde yasamak ozamn boyle beklentileride olmuyo ben buraya gelince anca yirttim ama en azindan evleriniz yakin degil oda guzel
buarada sizin ordaki evlerden bahsettim esime simdilik bayaa sicak bakti gibi geldi olur bakariz dedi yada gecistirdimi tam anlamadim neyse daha zamani var ilk arabayi alalimda ondan sonra sira evde
iyi bari ogrendigim iyi oldu birkac sefer aldiklarimdan memnun olmadigim seyler olmustu bilmedigim icin elimde kaldi bosuna
baksana kardesinjin yaptigina bile sukretmiyo ...neyse takma kafani baska bu gunlerde geceraslinda en iyisi esinin ailesinden ayri sehirde yasamak ozamn boyle beklentileride olmuyo ben buraya gelince anca yirttim ama en azindan evleriniz yakin degil oda guzel
buarada sizin ordaki evlerden bahsettim esime simdilik bayaa sicak bakti gibi geldi olur bakariz dedi yada gecistirdimi tam anlamadim neyse daha zamani var ilk arabayi alalimda ondan sonra sira evde
İyi günlerde kullan cicilerini :) öyle pazarları bende çok severim ama çok gidemiyorum...
Tekrar teşekkür ederim canım ürünü teslim alırken ücretini ödemeyi taahüt ediyorumŞimdiden heycanlandım kız 20 dakika he süper yav... saç ıslakkende yapılabiliyormu
arkadaşım inşallah çok sıra olmaz, hemen bitermi dersin.
yok canım ben kimseye kaptırmam:))
canım ben bildiğimden değil ama ilk kullanımım şöyleydi..
banyodan çıktım saçımı iyice havluyla kuruladım sonra hafif ıslakken saç düzleştiriciyle yaptım..hem kuruttum hem düzleştirdim:)
ama kuru saça yapmayı denedim olmadı hem canım acıdı hem saçımı yapratıyorum gibi geldi..
bence hafif ıslat tam ıslak olmasın kuruda olmasın..
birde düzleştiricinin kenarına saç çok takılıyor.ilk zamanlar hep yoldum saçımı:)
sonra öğrendim çok saç almadan, düzleştiricinin tam ortasına saçımı alıyorum hiç yolmadan hallettim:)
şimdi daha pratiğim 1odakikada bile hallediyorum:)
bayaa bisiler almisin hayatcim polo dedigin tisortler aynidir pazarda etiketin yharisi oluyo magazalardada kaziklanioz oyle iste
evet canim merinostaki pazari dedim...bigun bana gel kahvaltiya sonrada beraber geceriz oraya alt ust ederiz pazari herturlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?