Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
sevcan canım senin derdin bu ara başka biliyorum allah yardımcısı olun kayınpederinin..
yinede yazayım dedim bu hafta bime saç düzleştiricisi geliyor..benimkinin aynısı ben çok memnunum ben 29a aldım diye hatırlıyorum ama yarın bimde 19 90..istersen alırım sana yoksa kalmaz..tabi almadıysan..

günaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm

ohh keske hep boyle olsalar dimi allah devamini getirsin karamukcum calisanlar icin fazladan yarim saat uyku bile cok onemli omali dimi

ayyy çok çok teşekkür ederim arkadaşım beni düşündüğün için...
Alırsan çok sevinirim, çünkü bende almak istiyorum ne zamandır bakamadım hiç.

19 mayısta canım düğün...
ayy Ayfer ne desemki.....

bende yazdım sildim şimdi, neyse maalesef içim elvermedi şu durumda kv. demin evini anlatmaya ama tertip düzen yok onu söyliyim....

evde aslında, arada işi oluyor dışarıda yapabilir eminim ama ne bileyim böylemi gelmiş rahat biraz....

Biraz önce kp rimi izledim netten yoğun bakıma bağlandım, 5 dakika izin verdiler ((( ayyyy yaaaa yani o kadar çok çok sevmiyorum onuda, ama diğerine nazaran çok iyi biri (( yinede seviyorum insan olarak onun bana söylediği lafları hep duymamaazlıktan geldim çünkü saflığından hepsi... İnşallah iyi olur...

Kv demin bu rahatlığı beni şaşırttı, aksine kp derim ondan çekmiştir kv dem hep kötüler adamı ayrı ama kimin ne olduğu ortada kusura bakmasın...
Kaynımla konuştum sabah hastanedeymiş tek başına kaynanam evde, Evlenecek olan kaynım gelmişmişte o yüzden gitmemiş hastaneye hey Allahım çocuğu yollamış çocukta orda ağlayıp duruyor ne vijdansız kadın yaa...
Teyzemde aradı şimdi bilgin varmı baban nasıl dedi, Böyle böyle dedim, neyse akşama bende ablama gelirim en azından yanlarında olayım dedi... Tamam dedim. Diyemedim herkesin keyfi yerinde teyze, yediler içtiler akşam cenazeden bile konuşuldu diye ((

kaynanam kendi annesinin cenazesi gittiği zaman bile, taziyeye gelen bir akrabaya senin oğluna kız buldum azıcık boyu kısa ama olsun hihihhiihiii demişti, evet bismillah cenaze sokaktan çıktı erkekler defnetmeye gittiler kadın bunu dedi... Allahım kınadığımı bana gösterme ne olur (((

Son düzenleme:

canim sensemaxmi markasi bende gordum brosurunu ama fiyati uygunya acaba iimidir diye kaarsiz kaldim almakta seninki aynisi ve memnunsan bende alcam hemen duzlestiriyomu nasi yapiyo..

ayyy geçmiş olsun yaa... nedir canım snein oğlanların çıbandan çektiği bence nazr oluyorlardır Ayfer (( çok geçmiş olsun kimbilir nasıl acıyodur yavrum en kısa zamanda patlarda rahatlar belki biraz (

canim sensemaxmi markasi bende gordum brosurunu ama fiyati uygunya acaba iimidir diye kaarsiz kaldim almakta seninki aynisi ve memnunsan bende alcam hemen duzlestiriyomu nasi yapiyo..

canım eğer Ayfer memnun olmasaydı bende almazdım... Ama ben denicem zaten memnun kalmazsak bime geri iade edbiliyoruz paramızı veriyorlar hemen....

inanmiyorum yaaa bukadar duyarsizlik olmaz yaa kv.bu hareketlerini gorupde sogumamak imkansiz...annesinin cenazesinde bile boyle rahat olacak kadar kati yurekli biri sana yine iyi davranmis bu kadindan omur boyu hayir beklenmez degisir diye....

canım eğer Ayfer memnun olmasaydı bende almazdım... Ama ben denicem zaten memnun kalmazsak bime geri iade edbiliyoruz paramızı veriyorlar hemen....

bende ona guvenerek almaya karar verdim ne bilimm ucuz olunca var bir kusuru denirya fiyatina gore iyi yapiyosa yeter zaten bide parayi geri verdiklerinide hic bilmiyodum ilk defa duydum soyledigin iyi oldu canim

evet canım hemde koşulsuz yani arızalı değilse bile verebiliyorsun.. Biz geçen yıl sinek öldürücü aldık hiç öldürmedi geri verdik 15 gün sonra hemen parayı verdileri... tabi fii saklıcan...

evet canım hemde koşulsuz yani arızalı değilse bile verebiliyorsun.. Biz geçen yıl sinek öldürücü aldık hiç öldürmedi geri verdik 15 gün sonra hemen parayı verdileri... tabi fii saklıcan...

iyi bari ogrendigim iyi oldu birkac sefer aldiklarimdan memnun olmadigim seyler olmustu bilmedigim icin elimde kaldi bosuna

baksana kardesinjin yaptigina bile sukretmiyo ...neyse takma kafani baska bu gunlerde gecer aslinda en iyisi esinin ailesinden ayri sehirde yasamak ozamn boyle beklentileride olmuyo ben buraya gelince anca yirttim ama en azindan evleriniz yakin degil oda guzel

buarada sizin ordaki evlerden bahsettim esime simdilik bayaa sicak bakti gibi geldi olur bakariz dedi yada gecistirdimi tam anlamadim neyse daha zamani var ilk arabayi alalimda ondan sonra sira evde

ay inşallah canımm hayırlısı olsun..inşallah sizede kısmet olur ev sahibi olmak..

Yinuse geçmiş olsun balım yaa senin kızda hastaymış ben görmedim. ( inşallah hemen toparlar. ama ateş başladıysa antibiyotiksiz geçmez... grip gibimi? diş mi acaba dikkat et canım çok yükselmesin ateşi ( fıstık yaaa Allah korusun korkarım ben ateşten...

Hadi hayırlısı olsun canım... Allah nasip etsin tüm kalbimle diliyorum :)

bayaa bisiler almisin hayatcim polo dedigin tisortler aynidir pazarda etiketin yharisi oluyo magazalardada kaziklanioz oyle iste

evet canim merinostaki pazari dedim...bigun bana gel kahvaltiya sonrada beraber geceriz oraya alt ust ederiz pazari herturlu

canım hatırlatayım ben ardanın annesiyim:)) çağırmadan bir daha düşün derimmmmmm
bu arada kızına çok geçmiş olsun canım..hava değişikliği çarpmıştır.
sevcanın izinine ayarlayalım yani 2 hafta sonra çarşamba pazarına gidelim ben ardayı bırakırım yine:) yada perşembe pazarınave ya salı pazaraına gideriz..yinusecim alırız senide geçerken..harcarız paracıkları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…