yok canım ben kimseye kaptırmam:))
canım ben bildiğimden değil ama ilk kullanımım şöyleydi..
banyodan çıktım saçımı iyice havluyla kuruladım sonra hafif ıslakken saç düzleştiriciyle yaptım..hem kuruttum hem düzleştirdim:)
ama kuru saça yapmayı denedim olmadı hem canım acıdı hem saçımı yapratıyorum gibi geldi..
bence hafif ıslat tam ıslak olmasın kuruda olmasın..
birde düzleştiricinin kenarına saç çok takılıyor.ilk zamanlar hep yoldum saçımı:)
sonra öğrendim çok saç almadan, düzleştiricinin tam ortasına saçımı alıyorum hiç yolmadan hallettim:)
şimdi daha pratiğim 1odakikada bile hallediyorum:)
zaten ıslakken güzel oluyor, makinanın o özelliği varsa eğer, sanırımda var, Saol haber verdiğin için kaçıracaktım yoksa :)
bayaa bisiler almisin hayatcim polo dedigin tisortler aynidir pazarda etiketin yharisi oluyo magazalardada kaziklanioz oyle iste
evet canim merinostaki pazari dedim...bigun bana gel kahvaltiya sonrada beraber geceriz oraya alt ust ederiz pazari herturlu
canım hatırlatayım ben ardanın annesiyim:)) çağırmadan bir daha düşün derimmmmmm
bu arada kızına çok geçmiş olsun canım..hava değişikliği çarpmıştır.
sevcanın izinine ayarlayalım yani 2 hafta sonra çarşamba pazarına gidelim ben ardayı bırakırım yine:) yada perşembe pazarınave ya salı pazaraına gideriz..yinusecim alırız senide geçerken..harcarız paracıkları..
1000.sayfamız hayırlı uğurlu olsun. darısı 10 000 lerin başına:)))
19 mayısta canım düğün...
ayy Ayfer ne desemki.....
bende yazdım sildim şimdi, neyse maalesef içim elvermedi şu durumda kv. demin evini anlatmaya ama tertip düzen yok onu söyliyim....
evde aslında, arada işi oluyor dışarıda yapabilir eminim ama ne bileyim böylemi gelmiş rahat biraz....
Biraz önce kp rimi izledim netten yoğun bakıma bağlandım, 5 dakika izin verdiler((( ayyyy yaaaa yani o kadar çok çok sevmiyorum onuda, ama diğerine nazaran çok iyi biri (( yinede seviyorum insan olarak onun bana söylediği lafları hep duymamaazlıktan geldim çünkü saflığından hepsi... İnşallah iyi olur...
Kv demin bu rahatlığı beni şaşırttı, aksine kp derim ondan çekmiştir kv dem hep kötüler adamı ayrı ama kimin ne olduğu ortada kusura bakmasın...
Kaynımla konuştum sabah hastanedeymiş tek başına kaynanam evde, Evlenecek olan kaynım gelmişmişte o yüzden gitmemiş hastaneye hey Allahım çocuğu yollamış çocukta orda ağlayıp duruyor ne vijdansız kadın yaa...
Teyzemde aradı şimdi bilgin varmı baban nasıl dedi, Böyle böyle dedim, neyse akşama bende ablama gelirim en azından yanlarında olayım dedi... Tamam dedim. Diyemedim herkesin keyfi yerinde teyze, yediler içtiler akşam cenazeden bile konuşuldu diye((
kaynanam kendi annesinin cenazesi gittiği zaman bile, taziyeye gelen bir akrabaya senin oğluna kız buldum azıcık boyu kısa ama olsun hihihhiihiii demişti,evet bismillah cenaze sokaktan çıktı erkekler defnetmeye gittiler kadın bunu dedi... Allahım kınadığımı bana gösterme ne olur (((
sevcan canım benim çok üzüldüm kayınpederin için allah şifa versin canım işallahkayınvalidenin de davranışları için şoklardayım bu ne ya bu kadar mı bıkmış kayınpederinden allah gecinden versin göstermesin ama tutki kayınpederine birşey olsa kadın düğünü de yine de yapar vallahi ben artık senin bu anlattıklarından bunu bile yapsa şaşırmıycam :44: kaynın da keza aynı annesi gibi demekki allahım yarrabbim kayınpederinin yardımcısı olsun
öyle işte canım...
bende izliyorum öyle... benim annem hasta olup hastanede yattığı zaman, biz bütün kardeşler (8 miz) koridorda bekledik yoğun bakımdayken bile 1 gece bekledik dua ettik babamda dahil...
Düğün düğün deyip duruyor kadın :S haklısın bencede yapar... o kadar aradı kızı kaçırırmı?((
Bende anlam veremedim canım bilmiyorum,normal olmadığı kesin bu hareketininyok artık canım yaa insan küçücük bebeği de kıskanır mı yaa hakikaten normal bir davranış değil canım :44:
Sağol canım bende beklerim,bende mutlu oldum sizleri görmektencanım herzaman beklerim ben çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan..
yuhh diyorum kaynananasırada benmi varım anne deseydin
İyi olmuş,uykusuzluk zor canım dinlenmişsindir azda olsagünaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adınaBenimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
dedim babanın yanına sokmazlar annenlere gidelim en azından yanında olalım üzülmüştür dedim...
Bir gittik kaynanam balkonu temizliyor. Hastaneye bile gitmemiş kaynım gitmiş göstermemişler, doktorla konuşup geri gelmiş.
O iş var yapılacak, bu iş var saydı döktü... bende mutfağına girdim yapmaya çalıştım ama 11 e kadar bitmedi. dedim hafta sonu gelirim sen elleme 2 gün bir şeye dinlen dedim... Yoruldum yoruldum diye ağladı durdu çünkü...
Sonra yemek yap dedi yaptık yedik, ben bi çorba içtim öbürküler maşallah, sanki hasta olan benim babam.
kaynanam düğün temizliğimi, cenaze temzizliğimi neye nasip olacak dedi durdu en az 5 kere anmıştır. Sonra kayınpederimin teyzesi aradı balıkesirden hiç söylemedi ona hastanede diye, erken gelmesinler diyemi düşündü bilmem.
Bide bir şey olursa bunlar bana da kızar dedi, kaynımda amannn annne sanki olsa yetişebilcekler 3 saatlik yol boşver dedianam benmi çok evhamlıyım bu insanlarmı geniş anlamadım ki.
İnşallah kayınpederim iyi olur((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...
Talhayada geçmiş olsun canım,kolaymı ya onun acısını çekmesi,inşllh iyiye doğru gider,iyi etmişsin okula göndermemekle,acil şifalar canımyok canımn yoğun değilim..dün çarşamba pazarındaydım o yüzden açamadım konuştuğumuz gibi..
bugünde talhayı okula göndermedim..sırtında çıban var 3 gündür( hala patlamadı gün geçtikçe şişiyor
dünde arkadaşı bir patlatmış sırtına iki büklüm kalmış okulun koridorunda(
içim acıdı bugün yıollamadım..okulda revire gitti hergün, krem pansuman yaptılar..çıban kremi gönderdim okula,,ben evde krem sürdüm sabah akşam pansuman ama geçmedibende bugün okula yollamadım..şimdi dr. götürecem hayır patlar deyip duruyor, bugün kalsın evde patlamazsa yarın dr. götürücem artık..korkuyor dr.dan patlatır diye..gerçi dr. gidersek canını yakacak bende biliyorum
ohh keske hep boyle olsalar dimi allah devamini getirsin karamukcum calisanlar icin fazladan yarim saat uyku bile cok onemli omali dimi
Canım geçmiş olsun minnoş kızınaBenimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
dedim babanın yanına sokmazlar annenlere gidelim en azından yanında olalım üzülmüştür dedim...
Bir gittik kaynanam balkonu temizliyor. Hastaneye bile gitmemiş kaynım gitmiş göstermemişler, doktorla konuşup geri gelmiş.
O iş var yapılacak, bu iş var saydı döktü... bende mutfağına girdim yapmaya çalıştım ama 11 e kadar bitmedi. dedim hafta sonu gelirim sen elleme 2 gün bir şeye dinlen dedim... Yoruldum yoruldum diye ağladı durdu çünkü...
Sonra yemek yap dedi yaptık yedik, ben bi çorba içtim öbürküler maşallah, sanki hasta olan benim babam.
kaynanam düğün temizliğimi, cenaze temzizliğimi neye nasip olacak dedi durdu en az 5 kere anmıştır. Sonra kayınpederimin teyzesi aradı balıkesirden hiç söylemedi ona hastanede diye, erken gelmesinler diyemi düşündü bilmem.
Bide bir şey olursa bunlar bana da kızar dedi, kaynımda amannn annne sanki olsa yetişebilcekler 3 saatlik yol boşver dedianam benmi çok evhamlıyım bu insanlarmı geniş anlamadım ki.
İnşallah kayınpederim iyi olur((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...[/QUOTE
kayinpederine buyuk gecmis olsun canim allah sifa versin...
kayganan coktan olumunu kabullenmis sen gelin olarak daha cok duyarlisin...yine dayanamadin temizligini yaptin dimi icin rahat etmedi ....ya teyzesi temizlige gitemismiydi bitmemismi nie bitmiyo evin temizligi hicmi bisi yapmamisda okadar temizlencek olmus ...ayfere sonuna kadar katiliyorum eli ayagi tutuyo kendi yapamiyomu gunluk temizligini...
bu eli ayagi tutup gelinlerden temizlik bekleyen kaynana bendede var cokda sinir oldugum bir durum... rutin gunluk evinin temizligini yapsalar ona buna muhtac olmazlar ama kolayina kaciyolar onlarin gozunde gelin hizmetci cunku
icin oyle rahat etcekse haftasonu yap bari eline yapismiycak sonucta ama yaranabilsende keske
neyse onuda kocan bilsin yeter bosver kayganayi onlara 7.24 is yapsan yaranamassin nasilsaguzel yurekli arkadasim vazifen olmadigi halde esinde bu konularda aski yapmadigi halde icin rahat etmiyo cok iyisin sen yaaa
canim gecmis olsun nasil cani yaniyodur biz etiskinler bile korkarizki cocuk napsin kacar tabi doktordan ... nasildi carsamba pazari gezintinciciler aldinmi senden kacarmi neler aldin bakimmm
burdada sali gunleri sosete pazari acilmis yeni yapilmis acilisi henuz gidemedim birara el atmayi dusunuyorumda su benim cadolozla cesaret edebilirsem tabiii
bende bugun esimin isyerine gitcektim ziyarete bir baktim hava kapali off vazgectim...bekliyoduda garibim ogrencileri cocuklari sevmek istiyomus israr ediyolarmis getirsin diye... napiyim bu havada hic cikasimda yok..
kiziminda atesi var dunden beri bogazi sismis yine antibiyotik verdi doktoru ...anlasilan antibiyotikten kurtulamiycam offf...icirmesem diorum ama ates daha ilerler diye korkuyorum elim mecbur basladik, zarari cok ama iyilestiriyoda nasil bir meretse
buarada cok sessiz buralar bizbize kaldik vallaaUmarım iyi olur bir an önce.
Allah bizleride bu duruma düşürmesin yaşlanınca o günleri görürsek eğer bu durumlarda olmayız umarım,gerçekten zor .Adam daha hastanede cenazesinimi ilan ettiler.Allah akıl versin19 mayısta canım düğün...
ayy Ayfer ne desemki.....
bende yazdım sildim şimdi, neyse maalesef içim elvermedi şu durumda kv. demin evini anlatmaya ama tertip düzen yok onu söyliyim....
evde aslında, arada işi oluyor dışarıda yapabilir eminim ama ne bileyim böylemi gelmiş rahat biraz....
Biraz önce kp rimi izledim netten yoğun bakıma bağlandım, 5 dakika izin verdiler((( ayyyy yaaaa yani o kadar çok çok sevmiyorum onuda, ama diğerine nazaran çok iyi biri (( yinede seviyorum insan olarak onun bana söylediği lafları hep duymamaazlıktan geldim çünkü saflığından hepsi... İnşallah iyi olur...
Kv demin bu rahatlığı beni şaşırttı, aksine kp derim ondan çekmiştir kv dem hep kötüler adamı ayrı ama kimin ne olduğu ortada kusura bakmasın...
Kaynımla konuştum sabah hastanedeymiş tek başına kaynanam evde, Evlenecek olan kaynım gelmişmişte o yüzden gitmemiş hastaneye hey Allahım çocuğu yollamış çocukta orda ağlayıp duruyor ne vijdansız kadın yaa...
Teyzemde aradı şimdi bilgin varmı baban nasıl dedi, Böyle böyle dedim, neyse akşama bende ablama gelirim en azından yanlarında olayım dedi... Tamam dedim. Diyemedim herkesin keyfi yerinde teyze, yediler içtiler akşam cenazeden bile konuşuldu diye((
kaynanam kendi annesinin cenazesi gittiği zaman bile, taziyeye gelen bir akrabaya senin oğluna kız buldum azıcık boyu kısa ama olsun hihihhiihiii demişti,evet bismillah cenaze sokaktan çıktı erkekler defnetmeye gittiler kadın bunu dedi... Allahım kınadığımı baa na gösterme ne olur ((( Hiçmi sevmemiş kocasını ya Allah'ım affet kınamıyorum başıma verme yarabbim:26:İnşallah Allah şifa verirde bu sıkıntılı günlerinizi atlatırsınız canım.Ayrıca bu durumda düğünün yapılmasıda çok saçma bana göre
1000.sayfamız hayırlı uğurlu olsun. darısı 10 000 lerin başına:)))
Aminnn inşallah
Benimke kayın pederim yoğum bakıma alınmış... Doktor herşeye hazırlıklı olun demiş... Eşim çok üzgündü akşam...
İnşallah kayınpederim iyi olur((( yinede severim kendisini saf kalplidir, onun yaptıklarını saflığına bağlardım hep... Geçen yılda yoğun bakımda kaldı kurtuldu inşallah yine iyileşir...
yok canımn yoğun değilim..dün çarşamba pazarındaydım o yüzden açamadım konuştuğumuz gibi..
bugünde talhayı okula göndermedim..sırtında çıban var 3 gündür( hala patlamadı gün geçtikçe şişiyor
dünde arkadaşı bir patlatmış sırtına iki büklüm kalmış okulun koridorunda(
içim acıdı bugün yıollamadım..okulda revire gitti hergün, krem pansuman yaptılar..çıban kremi gönderdim okula,,ben evde krem sürdüm sabah akşam pansuman ama geçmedibende bugün okula yollamadım..şimdi dr. götürecem hayır patlar deyip duruyor, bugün kalsın evde patlamazsa yarın dr. götürücem artık..korkuyor dr.dan patlatır diye..gerçi dr. gidersek canını yakacak bende biliyorum
sevcan birşey sorcam canım sana geçen yanlış hatırlamıyorsam iş güvenliği eğitimleri var demiştin hangi firma ile anlaştınız ? risk analizleriniz yapıldı mı ?
Kızımın aşı günü geldi çattı,2 aylık oldu prensesimve bu ayki aşıları 1 tanede değil İnşallah canı çok yanmaz.Beni şimdiden heyecan sardı:26:Kalça filmide çekilicek.Kızlar özel rota aşısı için nediyorsunuz?Kimileri yaptırıyor kimi yaptırmıyor.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Sizlerde yaptırdınızmı?:44:Bu hafta içi yine yoğundu benim için.Bu arada boğazlarım ağrıyor.Hafiften burun akıntım başladı,inşllh gribe çevirmez:18::2:Kızımı düşünüyorum kendimden çok
Görüşmek üzere Allah'a emanet olun iyigeceler
çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm kayın pederine bişi olmaz umarım olursa allah korusun bu kayınvalden daha bi musallat olur başınıza nasıl düğün düşünüyolarki bu durumda anlamıyorum bi hafta sonra düğün adamın hastaneden cıkamıcağı belli ne yani o yogun bakımda bunalr düğün mü yapcak lar hadi içi el veriyo millet ne der diyede düşünmüyo herelde pess valla
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya allah acil şifa versin
kızlar öyle bi koşturmacaki gecem gündüzüm uzun uzun yazıp sizi bunaltmak istemiyorum kendimde iyi değilim hala adet olamadım belim ve kasıklarım acayip arıyo eşim ovalayıp duruyo işte...
pazartesi okul cıkışı ablama gittik annem gelmişti
salı cıkışta pazar markete gittik
çarşamba çıkışta gemliğe görümceme gittik orda kaldık
perşembe okula gemlikten geldim eşim sonra annesini görümcemide alıp geldi akşam düğün vardı ordaydık
cumammız hayır olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişi olmaz inşallah ama toplantım var akşama
cumartesi pazarda bir misafir odası dolusu (4 makina yorganlar felan filan ) çamaşırım varsanırım ben kaçıcam yapamıyorum evlilik çok zor yaa yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharım , karamukum,yenisem,sevcanım,ayferim,elifim, semihacım daha dhaa hepinizi öpüyorum hiç merak etmediniz mi benisizi seviyorum
Bende anlam veremedim canım bilmiyorum,normal olmadığı kesin bu hareketinin
Sağol canım bende beklerim,bende mutlu oldum sizleri görmektenYani onu desem demesem zaten hareketleriyle belli ediyorki:18:
İyi olmuş,uykusuzluk zor canım dinlenmişsindir azda olsa:18:
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adınaAllah acil şifalar versin.Ve kayınvalden için gerçekten bende şaşkınım ya hadi gelin vs olur tamam dersinde eşin ya nasıl bu kadar katı yürekli olabiliyor.Allah ıslah etsin kalplerine merhamet versin,dua etmekten başka çare varmıki :18: Allah sanada sabır ve yardımcın olsun canım.Kendini strese sokma sakın.Ev işi için .Olduğu kadar, düğünü düşünmekten işte yapamaaz kayınvalden.Umarım kayınbaban toparlanırda anlar eşinin nasıl vicdanlı olduğunu
Talhayada geçmiş olsun canım,kolaymı ya onun acısını çekmesi,inşllh iyiye doğru gider,iyi etmişsin okula göndermemekle,acil şifalar canım
ohh keske hep boyle olsalar dimi allah devamini getirsin karamukcum calisanlar icin fazladan yarim saat uyku bile cok onemli omali dimi
Canım geçmiş olsun minnoş kızınaUmarım iyi olur bir an önce.
Allah bizleride bu duruma düşürmesin yaşlanınca o günleri görürsek eğer bu durumlarda olmayız umarım,gerçekten zor .Adam daha hastanede cenazesinimi ilan ettiler.Allah akıl versinHiçmi sevmemiş kocasını ya Allah'ım affet kınamıyorum başıma verme yarabbim:26:İnşallah Allah şifa verirde bu sıkıntılı günlerinizi atlatırsınız canım.Ayrıca bu durumda düğünün yapılmasıda çok saçma bana göre
Aminnn inşallah
Saol canım...
Bende aynen böyle diyorum ölmeden adamı mezara soktunuz sen daha iyi biliyorsun dua etmek güzel düşünmek önemli değil mi? diye...
Kızımın aşı günü geldi çattı,2 aylık oldu prensesimve bu ayki aşıları 1 tanede değil İnşallah canı çok yanmaz.Beni şimdiden heyecan sardı:26:Kalça filmide çekilicek.Kızlar özel rota aşısı için nediyorsunuz?Kimileri yaptırıyor kimi yaptırmıyor.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Sizlerde yaptırdınızmı?:44:Bu hafta içi yine yoğundu benim için.Bu arada boğazlarım ağrıyor.Hafiften burun akıntım başladı,inşllh gribe çevirmez:18::2:Kızımı düşünüyorum kendimden çok
Görüşmek üzere Allah'a emanet olun iyigeceler
Canım ben yaptırdım kızıma... Çok şükür zehirli ishalin ötesinde İshal salgını olduğunda falanda kızımı çok etkilemiyor maşallah bence imkanın varsa yaptır sende...
çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm kayın pederine bişi olmaz umarım olursa allah korusun bu kayınvalden daha bi musallat olur başınıza nasıl düğün düşünüyolarki bu durumda anlamıyorum bi hafta sonra düğün adamın hastaneden cıkamıcağı belli ne yani o yogun bakımda bunalr düğün mü yapcak lar hadi içi el veriyo millet ne der diyede düşünmüyo herelde pess valla
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya allah acil şifa versin
kızlar öyle bi koşturmacaki gecem gündüzüm uzun uzun yazıp sizi bunaltmak istemiyorum kendimde iyi değilim hala adet olamadım belim ve kasıklarım acayip arıyo eşim ovalayıp duruyo işte...
pazartesi okul cıkışı ablama gittik annem gelmişti
salı cıkışta pazar markete gittik
çarşamba çıkışta gemliğe görümceme gittik orda kaldık
perşembe okula gemlikten geldim eşim sonra annesini görümcemide alıp geldi akşam düğün vardı ordaydık
cumammız hayır olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişi olmaz inşallah ama toplantım var akşama
cumartesi pazarda bir misafir odası dolusu (4 makina yorganlar felan filan ) çamaşırım varsanırım ben kaçıcam yapamıyorum evlilik çok zor yaa yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharım , karamukum,yenisem,sevcanım,ayferim,elifim, semihacım daha dhaa hepinizi öpüyorum hiç merak etmediniz mi benisizi seviyorum
Saol canım benim...
Özlemez olurmuyuz? ama grupta bugünlerde bir durgunluk var niyeyse kimse konuşmadı yani... Ben desen öyle....(((
Canım Günaydın...
Bizim risk analizimiz şuanda bitmek üzere. Biz firma ile anlaşmadık bireysel bir uzmanla anlaştık tanıdık olduğu için. onunla çalışıyoruz.
Ama bize görüşmeye gelenler arasında uzman grup iyiydi diyebilirim. bilgemedi kimse önermedi.
günaydın canımmm bize de öyle bireysel tanıdık olarak gelip gidiyorlar ama bizimkiler tercih etmiyor şirket olsun istiyorlar biz de dün itibari ile uzman grup ile anlaşıyorduk ancak dosab da burtez medikal diye bir firma var dosabdaki firmalara o bakıyormuş daha doğrusu dosabın ihalesini almış burda olanlara daha uygun fiyata yapıyor ondan da teklif istemiştik ancak uzman grubun altında geleceğini düşünmüyorduk tam uzman grupla telefonlaşacaktık burtezin ki daha uygun geldi bugün anlaşma yapıcaz bakalım hayırlısı ile başlayacaz bizde çalışmalara
hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimize yavrularınıza eşlerinize ailemize sağlık sıhat versin rabbim evlerinize bereket versin mutluluk huzur versin benidse dualarınızda unutmayın ööpüyorum hepinizi ben okula gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?