Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ben merinosta pazar olduğunu bile bilmiyorum yoksa akşam geçerken her türlü havada karada uğrardım :))

Allah seni :))) damata laf yok len...
Evet inşallah naip olsunda o zaman gidelim :)

1000.sayfamız hayırlı uğurlu olsun. darısı 10 000 lerin başına:)))

Tam ben yazacaktım :)) benden çok yaşıcan...

sevcan canım benim çok üzüldüm kayınpederin için allah şifa versin canım işallah kayınvalidenin de davranışları için şoklardayım bu ne ya bu kadar mı bıkmış kayınpederinden allah gecinden versin göstermesin ama tutki kayınpederine birşey olsa kadın düğünü de yine de yapar vallahi ben artık senin bu anlattıklarından bunu bile yapsa şaşırmıycam :44: kaynın da keza aynı annesi gibi demekki allahım yarrabbim kayınpederinin yardımcısı olsun

öyle işte canım...

bende izliyorum öyle... benim annem hasta olup hastanede yattığı zaman, biz bütün kardeşler (8 miz) koridorda bekledik yoğun bakımdayken bile 1 gece bekledik dua ettik babamda dahil...

Düğün düğün deyip duruyor kadın :S haklısın bencede yapar... o kadar aradı kızı kaçırırmı? ((

kız insanın içi rahat eder mi ki zaten kendimi koyuyorum yerine tabiki de bütün gece yanında olurum ailemin yani bu kadar rahatlık genişlik anlam veremiyorum davranışlarına hakikaten kadın düğünle bozmuş kendini allah akıl fikir versin

bu arada atlamışım kızlar kusura bakmayın yinısecim çok gemiş olsun küçük prensese ama ateş başlayınca malasef antibiyotiksiz geçmiyor işallah çabucak iyileşir
hayatcım canım benim talha ya da çok geçmiş olsun işallah doktora gitmeden geçer ded çocukda korkmaz canım

sevcan birşey sorcam canım sana geçen yanlış hatırlamıyorsam iş güvenliği eğitimleri var demiştin hangi firma ile anlaştınız ? risk analizleriniz yapıldı mı ?

yok artık canım yaa insan küçücük bebeği de kıskanır mı yaa hakikaten normal bir davranış değil canım :44:
Bende anlam veremedim canım bilmiyorum,normal olmadığı kesin bu hareketinin
canım herzaman beklerim ben çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan..
yuhh diyorum kaynananasırada benmi varım anne deseydin
Sağol canım bende beklerim,bende mutlu oldum sizleri görmektenYani onu desem demesem zaten hareketleriyle belli ediyorki:18:
günaydın kızlarrrrrr
ay vallahi akşam oğluşum bir uyudu sabaha kadar kalkmadı ben de aylardır ilk defa deliksiz uyumuşum ay bu gün kendimi çok bir formda hissediyorummmmmmmmmm
İyi olmuş,uykusuzluk zor canım dinlenmişsindir azda olsa:18:
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adınaAllah acil şifalar versin.Ve kayınvalden için gerçekten bende şaşkınım ya hadi gelin vs olur tamam dersinde eşin ya nasıl bu kadar katı yürekli olabiliyor.Allah ıslah etsin kalplerine merhamet versin,dua etmekten başka çare varmıki:18:Allah sanada sabır ve yardımcın olsun canım.Kendini strese sokma sakın.Ev işi için .Olduğu kadar, düğünü düşünmekten işte yapamaaz kayınvalden.Umarım kayınbaban toparlanırda anlar eşinin nasıl vicdanlı olduğunu
Talhayada geçmiş olsun canım,kolaymı ya onun acısını çekmesi,inşllh iyiye doğru gider,iyi etmişsin okula göndermemekle,acil şifalar canım

Kızımın aşı günü geldi çattı,2 aylık oldu prensesim ve bu ayki aşıları 1 tanede değilİnşallah canı çok yanmaz.Beni şimdiden heyecan sardı:26:Kalça filmide çekilicek.Kızlar özel rota aşısı için nediyorsunuz?Kimileri yaptırıyor kimi yaptırmıyor.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Sizlerde yaptırdınızmı?:44:Bu hafta içi yine yoğundu benim için.Bu arada boğazlarım ağrıyor.Hafiften burun akıntım başladı,inşllh gribe çevirmez:18::2:Kızımı düşünüyorum kendimden çok
Görüşmek üzere Allah'a emanet olun iyigeceler

çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm kayın pederine bişi olmaz umarım olursa allah korusun bu kayınvalden daha bi musallat olur başınıza nasıl düğün düşünüyolarki bu durumda anlamıyorum bi hafta sonra düğün adamın hastaneden cıkamıcağı belli ne yani o yogun bakımda bunalr düğün mü yapcak lar hadi içi el veriyo millet ne der diyede düşünmüyo herelde pess valla

çok geçmiş olsun canım kıyamam ya allah acil şifa versin

kızlar öyle bi koşturmacaki gecem gündüzüm uzun uzun yazıp sizi bunaltmak istemiyorum kendimde iyi değilim hala adet olamadım belim ve kasıklarım acayip arıyo eşim ovalayıp duruyo işte...
pazartesi okul cıkışı ablama gittik annem gelmişti
salı cıkışta pazar markete gittik
çarşamba çıkışta gemliğe görümceme gittik orda kaldık
perşembe okula gemlikten geldim eşim sonra annesini görümcemide alıp geldi akşam düğün vardı ordaydık
cumammız hayır olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişi olmaz inşallah ama toplantım var akşama

cumartesi pazarda bir misafir odası dolusu (4 makina yorganlar felan filan ) çamaşırım var sanırım ben kaçıcam yapamıyorum evlilik çok zor yaa yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

baharım , karamukum,yenisem,sevcanım,ayferim,elifim, semihacım daha dhaa hepinizi öpüyorum hiç merak etmediniz mi beni sizi seviyorum

sevcan birşey sorcam canım sana geçen yanlış hatırlamıyorsam iş güvenliği eğitimleri var demiştin hangi firma ile anlaştınız ? risk analizleriniz yapıldı mı ?

Canım Günaydın...
Bizim risk analizimiz şuanda bitmek üzere. Biz firma ile anlaşmadık bireysel bir uzmanla anlaştık tanıdık olduğu için. onunla çalışıyoruz.
Ama bize görüşmeye gelenler arasında uzman grup iyiydi diyebilirim. bilgemedi kimse önermedi.

bende hiç sevmiyorum şu aşı günlerini onalrın sağlığı için ama canı yanıyor kıyamıyorum canım ben yaptırdım rota virüs aşısını bana sorarsan yaptır derim riske atma ama 2 doz olanından yaptır hem daha etkili hem maliyet olarak daha uyguna gelir sana da

kız merak etmezmiyiz ediyoz etmesine de uzun süre girmeyince bir de ben girebilsem siteye bazen kim giriyor kim çıkıyor ne yazıyor kaçırıyorum maşallah senin de hızına yetişilmiyor anacımmmmm yarış atı gibi koştur koştur allahhhh hiç telaşen bitmiyor ki diyorum ya sen yazdıkalrını okurken ben yoruluyorum inakiii

Hayırlı cumalar günaydın kızlar...

Dün gece yine kaynanamdaydım üzgündü kendisi ağladı durdu idrak etti sanırım adamın kötü olduğunu...

ama buna rağmen şuna davetiye vermedik buna davetiye vermedik diyor... Adam yoğun bakımda işte, ya ölecek ya kalacak 1 haftada iyi olamayacağı belli, bence ertelenmeli düğün ben olsaydım ertelemeyi teklif ederdim. Çünkü en mutlu günüme buruk girmek istemezdim (

akşam eşim hastanede kaldı kayınpederimin yanında. Bir kez sokmuşlar yoğun bakıma eşimi,

gece 4 te konuştuk iyiydi babam gözleri açıktı diyor sevinmişti.

hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimize yavrularınıza eşlerinize ailemize sağlık sıhat versin rabbim evlerinize bereket versin mutluluk huzur versin benidse dualarınızda unutmayın ööpüyorum hepinizi ben okula gider

günaydın canımmm bize de öyle bireysel tanıdık olarak gelip gidiyorlar ama bizimkiler tercih etmiyor şirket olsun istiyorlar biz de dün itibari ile uzman grup ile anlaşıyorduk ancak dosab da burtez medikal diye bir firma var dosabdaki firmalara o bakıyormuş daha doğrusu dosabın ihalesini almış burda olanlara daha uygun fiyata yapıyor ondan da teklif istemiştik ancak uzman grubun altında geleceğini düşünmüyorduk tam uzman grupla telefonlaşacaktık burtezin ki daha uygun geldi bugün anlaşma yapıcaz bakalım hayırlısı ile başlayacaz bizde çalışmalara

Hadi hayırlısı olsun... öyle böyle işin ucundan tutmak lazım. uzman normalde çok çok iyi fiyat vermişti, bunun altı çok cazip olur, burtez i hiç duymadım umarım memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…