Hayırlı cumalar günaydın kızlar...
Dün gece yine kaynanamdaydımüzgündü kendisi ağladı durdu idrak etti sanırım adamın kötü olduğunu...
ama buna rağmen şuna davetiye vermedik buna davetiye vermedik diyor... Adam yoğun bakımda işte, ya ölecek ya kalacak 1 haftada iyi olamayacağı belli, bence ertelenmeli düğün ben olsaydım ertelemeyi teklif ederdim. Çünkü en mutlu günüme buruk girmek istemezdim(
akşam eşim hastanede kaldı kayınpederimin yanında. Bir kez sokmuşlar yoğun bakıma eşimi,
gece 4 te konuştuk iyiydi babam gözleri açıktı diyor sevinmişti.
hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimize yavrularınıza eşlerinize ailemize sağlık sıhat versin rabbim evlerinize bereket versin mutluluk huzur versin benidse dualarınızda unutmayın ööpüyorum hepinizi ben okula gider
Hadi hayırlısı olsun... öyle böyle işin ucundan tutmak lazım. uzman normalde çok çok iyi fiyat vermişti, bunun altı çok cazip olur, burtez i hiç duymadım umarım memnun kalırsınız.
sağol canım işallah bakalım ama dosabdaki çoğu firma burtezle anlaşmış tanıdık birkaç firma ile görüşmüştüm daha önce onlardan bir şikayet duymadım off valla şimdi de onun telaşesi başlar hiç bitmiyorki zaten bir de işyeri ruhsatı almaskla uğraşıyoruz yok beediyesi itfaiyesi falan filan birsürü yer git gel yapıyoruz az önce de patron söyledi şu hafta sonalrı gelen başbelası bir müşterim var ya bugün o geliyormuş birazdan damlar bekliyoruz bakalım artık öğleye kadar onu dandinleriz burda nasıl da işim var bir bilsen hadi bugün bitireyim de pazaretsi kalmasın diye uğraşıyodum ama yine bitiremem heralde bugün
günaydın kızlar...işe başladığımdan beri ilk defa cumartesi çalışmıcam.Cumadan tatile girecek olduğumu bilmek mutlu ediyor beni
teyzemin kızının düğünü var K.paşaya gideceğiz...uzun zamandır köye gitmediğim için de heyecanlıyım...
Miray bir kere gitti köye şimdi büyüdü anlıyor herşeyi onunla köyde olmak da güzel olacak sanırım.Dayımızın ineklerinden taze taze süt içeceğiz...olmadı ineğin memeye dayarım mirayı
sizler nasılsınız
geçmişi okuyamadım akşama detaylı okuyacam..çok koşturma içine girdim:)
sevcancım bimin önündeki sırayı camdan seyrediyordum:) dedim artık açılır çıkayım..
anam bir gittim açılmış herkzin elinde saç düzleştiricisi..
eyvah dedim kalmadıysa diye korktum:))baktım 2 kutu duruyor:)) hemen kaptım birini bende canım bilgin olsun..
oğlum içinde 10 45 cildiyeden randevu aldım..ordan ardayı anneme bırakıcam bugün ihsaniyede günümüz var..
talhayıda annanesine bırakabilirim..aklım onda klaır çok duramam günde..
bugünde eşim istanbulda..ev kalk gidelim diye oynuyorrrama hiç eve bakamıyacam eşim geç gelecek nede olsa o gelene kadar bal dök yala yaparım:))
neyse kızlar kahvaltıya oturucaz öptüm sizi
iyi yine cumartesi gelmeyecek birde iyi tarafından bak cnm...
top o firmada şimdi iyi işler çıkardılarsa güvenin.
AYFERRRRRRRRRRRR aldın mı saç düzleştirici mi? :))
günaydın kızlar...işe başladığımdan beri ilk defa cumartesi çalışmıcam.Cumadan tatile girecek olduğumu bilmek mutlu ediyor beni
teyzemin kızının düğünü var K.paşaya gideceğiz...uzun zamandır köye gitmediğim için de heyecanlıyım...
Miray bir kere gitti köye şimdi büyüdü anlıyor herşeyi onunla köyde olmak da güzel olacak sanırım.Dayımızın ineklerinden taze taze süt içeceğiz...olmadı ineğin memeye dayarım mirayı
sizler nasılsınız
sahi hala emiyormu miray :)) bu arada facedeki su oyununa bayıldım yorum yazamadım beğenemedim ama çok tatlı yaa... DDD nasıl döktü koynuna suyu sıpa
İnşallah düğününüz eğlenceli geçer canım soğuk olacak hava çocuğun için hazırlıklı git.
teşekkür ederim canımcım...heyecanlıyım doğrusu...çoook şükürrr geldi veeeeee gitti bunu da atlattık hayırlısı ile
ay sevcancım çok teşekkür ederim emiyor Miray küçük danam benim...
su olayına bizde bittik koynuna dökünce çok korktu...babasının kucağına kaçtı...
hazırlıklıyım canım akşamdan hazırladım eşyalarımızı...
inşallah güzel geçer.
kesin sıra bekliyodur bimin orda :):):): çok kuyruk oluyormuş
çok şükür iyiyiz canım ohh ne güzel sizde hem tatil hem düğün yapacağınız işallah kızınla güzel bir hafta sonu geçiririsniz
sahi hala emiyormu miray :)) bu arada facedeki su oyununa bayıldım yorum yazamadım beğenemedim ama çok tatlı yaa... DDD nasıl döktü koynuna suyu sıpa
İnşallah düğününüz eğlenceli geçer canım soğuk olacak hava çocuğun için hazırlıklı git.
bu arada miray hala emiyor küçük buzağı
AYFERRRRRRRRRRRR aldın mı saç düzleştirici mi? :))
oyy kıyamam aşı zamanıda gelmişş artık..ben rota yaptırdım canım..3 defa ayrı ayrı aylarda yaptırdım..Kızımın aşı günü geldi çattı,2 aylık oldu prensesimve bu ayki aşıları 1 tanede değil İnşallah canı çok yanmaz.Beni şimdiden heyecan sardı:26:Kalça filmide çekilicek.Kızlar özel rota aşısı için nediyorsunuz?Kimileri yaptırıyor kimi yaptırmıyor.Ben yaptırmayı düşünüyorum.Sizlerde yaptırdınızmı?:44:Bu hafta içi yine yoğundu benim için.Bu arada boğazlarım ağrıyor.Hafiften burun akıntım başladı,inşllh gribe çevirmez:18::2:Kızımı düşünüyorum kendimden çok
Görüşmek üzere Allah'a emanet olun iyigeceler
canım bu ara topiğimiz pek bir durgun..ben açıyorsun ama yazmaya zamanın yok diye düşündüm..özlenmezmisin sen hiç:))çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm kayın pederine bişi olmaz umarım olursa allah korusun bu kayınvalden daha bi musallat olur başınıza nasıl düğün düşünüyolarki bu durumda anlamıyorum bi hafta sonra düğün adamın hastaneden cıkamıcağı belli ne yani o yogun bakımda bunalr düğün mü yapcak lar hadi içi el veriyo millet ne der diyede düşünmüyo herelde pess valla
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya allah acil şifa versin
kızlar öyle bi koşturmacaki gecem gündüzüm uzun uzun yazıp sizi bunaltmak istemiyorum kendimde iyi değilim hala adet olamadım belim ve kasıklarım acayip arıyo eşim ovalayıp duruyo işte...
pazartesi okul cıkışı ablama gittik annem gelmişti
salı cıkışta pazar markete gittik
çarşamba çıkışta gemliğe görümceme gittik orda kaldık
perşembe okula gemlikten geldim eşim sonra annesini görümcemide alıp geldi akşam düğün vardı ordaydık
cumammız hayır olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişi olmaz inşallah ama toplantım var akşama
cumartesi pazarda bir misafir odası dolusu (4 makina yorganlar felan filan ) çamaşırım varsanırım ben kaçıcam yapamıyorum evlilik çok zor yaa yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharım , karamukum,yenisem,sevcanım,ayferim,elifim, semihacım daha dhaa hepinizi öpüyorum hiç merak etmediniz mi benisizi seviyorum
inşallah canım allah acil şifalar versin,inşallah daha iyi olur..Hayırlı cumalar günaydın kızlar...
Dün gece yine kaynanamdaydımüzgündü kendisi ağladı durdu idrak etti sanırım adamın kötü olduğunu...
ama buna rağmen şuna davetiye vermedik buna davetiye vermedik diyor... Adam yoğun bakımda işte, ya ölecek ya kalacak 1 haftada iyi olamayacağı belli, bence ertelenmeli düğün ben olsaydım ertelemeyi teklif ederdim. Çünkü en mutlu günüme buruk girmek istemezdim(
akşam eşim hastanede kaldı kayınpederimin yanında. Bir kez sokmuşlar yoğun bakıma eşimi,
gece 4 te konuştuk iyiydi babam gözleri açıktı diyor sevinmişti.
aminnnnnnnnnn cümlemize..hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimize yavrularınıza eşlerinize ailemize sağlık sıhat versin rabbim evlerinize bereket versin mutluluk huzur versin benidse dualarınızda unutmayın ööpüyorum hepinizi ben okula gider
ivettttttt:)AYFERRRRRRRRRRRR aldın mı saç düzleştirici mi? :))
ohh mis mis sütler yarasın kzıına..günaydın kızlar...işe başladığımdan beri ilk defa cumartesi çalışmıcam.Cumadan tatile girecek olduğumu bilmek mutlu ediyor beni
sizler nasılsınız
yarın gelicem inşallahh:)Çok teşekkür ederim canım. çok iyisin gerçekten bu kadar işinin arasında benide düşündün ayrıca kendin söyledin alayım diye. Seviyorum seni...
En kısa zamanda görüşelim :)) sende gelebilirsin bana :)
Benim evde kalk gidelim diyor bu aralar ama sen yabancı değilsin :))
bu arada miray hala emiyor küçük buzağı
ohh sizin sütler boll şanslı sizin kızlar..benim sütüm azdı her ikisinde çok emziremedim..maşallah emsin tabi..
Daha küçük ki. Bende kızımı 20 aylık olana kadar emzirdim :)
sevcancim bugun sabahtan gidemedim bime ogleden sonraya kaldim ,bitmistir ama yine gidiyim dedim bir baktim birtane kalmis bende aldim eve gelince deniyim dedim ama istedigim gibi olmadi tam duzlestirmedi kabarik brakiyo kullanma talimatina gore yaptim aslinda ama olmuyo benmi beceremedim anlamadimki ama istedigim sonucu alamadim sanirim iade edicem bir sorun cikmaz dimi iade ederken aslinda sende bir kullansaydin seninde istedigin gibi olcakmi merak ettm ona gore iade ederdim suresi varmiki birkacgun sonra gotursem sorun olrmu...
aslinda benim evde sinbonun vardi odabboyle kabarik yapiyodu oyuzden yeni aliyim dedim buda oyle yapti ayferde memnunum demisti ama benmi yapamadimki off kafam karisti
sevcancim bugun sabahtan gidemedim bime ogleden sonraya kaldim ,bitmistir ama yine gidiyim dedim bir baktim birtane kalmis bende aldim eve gelince deniyim dedim ama istedigim gibi olmadi tam duzlestirmedi kabarik brakiyo kullanma talimatina gore yaptim aslinda ama olmuyo benmi beceremedim anlamadimki ama istedigim sonucu alamadim sanirim iade edicem bir sorun cikmaz dimi iade ederken aslinda sende bir kullansaydin seninde istedigin gibi olcakmi merak ettm ona gore iade ederdim suresi varmiki birkacgun sonra gotursem sorun olrmu...
aslinda benim evde sinbonun vardi odabboyle kabarik yapiyodu oyuzden yeni aliyim dedim buda oyle yapti ayferde memnunum demisti ama benmi yapamadimki off kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?