Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hadi çok şükür canım işallah çıkar yoğunbakımdan sevindim vallahi kaynanaya da anca dank etmiş baksana ama ne fayda kadının aklı hala düğünde yaa yok kızım ertelemzler hiç sanmıyorum vallahi baksana herkes kendi dalgasında

amin canım amin cümlemizee işallahh

Hadi hayırlısı olsun... öyle böyle işin ucundan tutmak lazım. uzman normalde çok çok iyi fiyat vermişti, bunun altı çok cazip olur, burtez i hiç duymadım umarım memnun kalırsınız.

sağol canım işallah bakalım ama dosabdaki çoğu firma burtezle anlaşmış tanıdık birkaç firma ile görüşmüştüm daha önce onlardan bir şikayet duymadım off valla şimdi de onun telaşesi başlar hiç bitmiyorki zaten bir de işyeri ruhsatı almaskla uğraşıyoruz yok beediyesi itfaiyesi falan filan birsürü yer git gel yapıyoruz az önce de patron söyledi şu hafta sonalrı gelen başbelası bir müşterim var ya bugün o geliyormuş birazdan damlar bekliyoruz bakalım artık öğleye kadar onu dandinleriz burda nasıl da işim var bir bilsen hadi bugün bitireyim de pazaretsi kalmasın diye uğraşıyodum ama yine bitiremem heralde bugün

iyi yine cumartesi gelmeyecek birde iyi tarafından bak cnm...

top o firmada şimdi iyi işler çıkardılarsa güvenin.

günaydın kızlar...işe başladığımdan beri ilk defa cumartesi çalışmıcam.Cumadan tatile girecek olduğumu bilmek mutlu ediyor beni
teyzemin kızının düğünü var K.paşaya gideceğiz...uzun zamandır köye gitmediğim için de heyecanlıyım...
Miray bir kere gitti köye şimdi büyüdü anlıyor herşeyi onunla köyde olmak da güzel olacak sanırım.Dayımızın ineklerinden taze taze süt içeceğiz...olmadı ineğin memeye dayarım mirayı

sizler nasılsınız

sahi hala emiyormu miray :)) bu arada facedeki su oyununa bayıldım yorum yazamadım beğenemedim ama çok tatlı yaa... DDD nasıl döktü koynuna suyu sıpa

İnşallah düğününüz eğlenceli geçer canım soğuk olacak hava çocuğun için hazırlıklı git.

geçmişi okuyamadım akşama detaylı okuyacam..çok koşturma içine girdim:)
sevcancım bimin önündeki sırayı camdan seyrediyordum:) dedim artık açılır çıkayım..
anam bir gittim açılmış herkzin elinde saç düzleştiricisi..
eyvah dedim kalmadıysa diye korktum:))baktım 2 kutu duruyor:)) hemen kaptım birini bende canım bilgin olsun..
oğlum içinde 10 45 cildiyeden randevu aldım..ordan ardayı anneme bırakıcam bugün ihsaniyede günümüz var..
talhayıda annanesine bırakabilirim..aklım onda klaır çok duramam günde..
bugünde eşim istanbulda..ev kalk gidelim diye oynuyorrrama hiç eve bakamıyacam eşim geç gelecek nede olsa o gelene kadar bal dök yala yaparım:))
neyse kızlar kahvaltıya oturucaz öptüm sizi

Çok teşekkür ederim canım. çok iyisin gerçekten bu kadar işinin arasında benide düşündün ayrıca kendin söyledin alayım diye. Seviyorum seni...
En kısa zamanda görüşelim :)) sende gelebilirsin bana :)

Benim evde kalk gidelim diyor bu aralar ama sen yabancı değilsin :))

iyi yine cumartesi gelmeyecek birde iyi tarafından bak cnm...

top o firmada şimdi iyi işler çıkardılarsa güvenin.

çoook şükürrr geldi veeeeee gitti bunu da atlattık hayırlısı ile

AYFERRRRRRRRRRRR aldın mı saç düzleştirici mi? :))

kesin sıra bekliyodur bimin orda :):):): çok kuyruk oluyormuş

çok şükür iyiyiz canım ohh ne güzel sizde hem tatil hem düğün yapacağınız işallah kızınla güzel bir hafta sonu geçiririsniz

teşekkür ederim canımcım...heyecanlıyım doğrusu...

su olayına bizde bittik canım dökünce krkup babasının kucağına kaçıyor :) çok aşırı yaramaz bi çocuk

bu arada miray hala emiyor küçük buzağı

sevcancim bugun sabahtan gidemedim bime ogleden sonraya kaldim ,bitmistir ama yine gidiyim dedim bir baktim birtane kalmis bende aldim eve gelince deniyim dedim ama istedigim gibi olmadi tam duzlestirmedi kabarik brakiyo kullanma talimatina gore yaptim aslinda ama olmuyo benmi beceremedim anlamadimki ama istedigim sonucu alamadim sanirim iade edicem bir sorun cikmaz dimi iade ederken aslinda sende bir kullansaydin seninde istedigin gibi olcakmi merak ettm ona gore iade ederdim suresi varmiki birkacgun sonra gotursem sorun olrmu...

aslinda benim evde sinbonun vardi odabboyle kabarik yapiyodu oyuzden yeni aliyim dedim buda oyle yapti ayferde memnunum demisti ama benmi yapamadimki off kafam karisti

oyy kıyamam aşı zamanıda gelmişş artık..ben rota yaptırdım canım..3 defa ayrı ayrı aylarda yaptırdım..
talhanın zamanında yoktu..vardıda türkiyede yoktu keşke talhayada yaptırsaydım diyorum..
yaptır canım dr.un ne diyorsa dinle ve yaptır..bu arada çocuk dr. kimm
canım bu ara topiğimiz pek bir durgun..ben açıyorsun ama yazmaya zamanın yok diye düşündüm..özlenmezmisin sen hiç:))
inşallah canım allah acil şifalar versin,inşallah daha iyi olur..
aminnnnnnnnnn cümlemize..
ivettttttt:)
ohh mis mis sütler yarasın kzıına..

yarın gelicem inşallahh:)

bu arada miray hala emiyor küçük buzağı

maşallah emsin tabi..
Daha küçük ki. Bende kızımı 20 aylık olana kadar emzirdim :)
ohh sizin sütler boll şanslı sizin kızlar..benim sütüm azdı her ikisinde çok emziremedim..

ayy kendimi çok kötü hissettim( aracı olduğum için.. ama ben gerçekten memnunum..hatta bugün eltim geldi,ben yetiştiremedim giyinmeyi, eltim geldi bana güne gitmek için, yukarı eve çık dedimm..ben giyinrken geldi..saçlarım kaldı onlarıd halledip hazır sayılırım dedimm..ver bana ben düzleştireyim dedi..ve ay ne kadar güzel oldu 10 dakikada dümdüz dedi...
ben nemli yapıyorum yinuse sen kuru saçamı yaptın acaba??yarın sevcana gidicem eğer fırsatım olursa sevcanada yapayım bakalım nasıl olacak. memnun değilsen hemen ver canım geri..ama vermeden önce ıslak saça dene derim ve fişe taktıktan sonra hemen uygulama saçında,, 5 dk kalsın fişte..öyle dene bakalım..

İyi akşamlar.

Sayfalara şöyle üstünden bir göz gezdirdim, detaylı olarak okumadığım için -belki başkaca önemli şeyler varsa da- bundan dolayı fark edememiş olabilirim ve değinmeden geçtiğim olursa eğer, lütfen kusuruma bakmayın isterim.

En azından dikkatime takılanlara bir iki satır yazmadan geçmek istemiyorum, bu vesileyle hepinize yine -her zaman olduğu gibi- sevgilerimi ve iyi dileklerimi de sunuyorum ayrıca.

Sevcan'cığım;

Babanıza çok çok geçmiş olsun, acil şifalar ve iyilikler diliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Hayat'cığım;

Sevgili Talha'ya da çok çok geçmiş olsun. Yavrum, kıyamam... Canının çok yandığı kesin. Umarım, o son demlerindeki, artık geçmeye yüz tuttuğundaki acısını yaşamış ve iltihaplı durum geriye doğru düzelme sürecine geçmiştir.

Pınar'cığım;

Nehir kızın ikinci ve bol aşılı dönemi geldi bile... Sağ olana, ömrü olana günler böyle çarçabuk geçiyor işte. Ee biraz canı yanıyor tabi ki miniklerin bu aşılar sırasında ama daha sonra daha büyük sıkıntıların önüne geçmek bakımından önemi düşünülünce "sinek ısırığı gibi bir şey" olarak düşünmek lazım. :)

Bir de, (gerçi öyle sayfa sayfa ve dikkatli bir şekilde bakmadığım için geriye dönük olarak, gözden de kaçırmış olabilirim muhtemelen ama) Semiha'yı göremedim. Umarım bir yaramazlık yoktur.

Yine aynı şekilde, (isimleri ezberimden yazamayacağım için lütfen kusuruma bakmayın diyerek) daha önce yüz yüze tanışmadığım ancak burada isimlerini gördüğüm diğer hemşehrilere de olmak suretiyle;

Hepinize iyi ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Sevgimle

Herkese slmlar
kizlar bir hafyadir giremiyordum.nisanlimi soranlara bahar havasi degil ama ne oldugunu doktor da cozemedi.sadece havaleden benim mudahalemle kurtuldugunu biliyoruz o kadar.
Sevcancim cok gecmis olsun kayinpederine.Allah ona ve Talhaya acil sifalar versin.Pinarcim sana da cok gecmis olsun.kendine dikkat et.sen hasta olursa Aklah korusun virusler sut yoluyla nehire de gecer.
Yinuse sen yolla kizi bana,surekli hasta oluyor.iki iairirim biaiyi kalmaZ.
Ozge ben de girmuyirdum ama valla okurken dedim nerede bu ozge diye.
Kizlar dua edin ayin yirmisi kontrol gunu m.korkuyorum...
Candan abla aklimdasin kitaplar da oyle de bi turlu ablamla kardesimi goremedim...
Semiha hala net alamadi mi
karamuk nasilsin canim ne var ne yok

Canım merhaba...

Evet bende kullandım cumartesi akşamı hemde banyodan çıktım kuruttum saçımı çok çok hafif nemliydi Ayfer de böyle yapıyormuş. Ben beğendim, hoşuma gitti sağolsun Ayferden vallahi :) hatta bizde konuştuk Ayferle olmadı iade ederiz diye.
Sen saçını kremliyomusun banyodayken bunun bile çok etkisi var biliyormusun kabarmasında. Ben kremlemeden yaptığım özellikle böyle kabarıyor. Şu bimin yine biobis saç kremini kullanıyorum güzel. Eğer saçın kremsiz yaptıysan birde böyle denesen :S olmadı iade et hiç bir sorun çıkmıyor iadede. Fişini kaybetme yeterli.

Günaydın kızlar....

Candan ablam çok teşekkür ederim....

Ahilla canım sana da teşekkür ederim. Allahım Senin yardımcın olsun, inşallah sonuçların iyi çıkar kontrolünden gülen yüzle ayrılırsın...

Yoppppyorgun bir hafta sonundan herkese merhaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…