Günaydın kızlar....
Candan ablam çok teşekkür ederim....
Ahilla canım sana da teşekkür ederim. Allahım Senin yardımcın olsun, inşallah sonuçların iyi çıkar kontrolünden gülen yüzle ayrılırsın...
Yoppppyorgun bir hafta sonundan herkese merhaba....
canım tam istediğin onucu verdimi?? dümdüz oldumu yani:) biobis saç kremini hiç kullanmadım sağol tafsiyene ondan alıcam..Canım merhaba...
Evet bende kullandım cumartesi akşamı hemde banyodan çıktım kuruttum saçımı çok çok hafif nemliydi Ayfer de böyle yapıyormuş. Ben beğendim, hoşuma gitti sağolsun Ayferden vallahi :) hatta bizde konuştuk Ayferle olmadı iade ederiz diye.
Sen saçını kremliyomusun banyodayken bunun bile çok etkisi var biliyormusun kabarmasında. Ben kremlemeden yaptığım özellikle böyle kabarıyor. Şu bimin yine biobis saç kremini kullanıyorum güzel. Eğer saçın kremsiz yaptıysan birde böyle denesen :S olmadı iade et hiç bir sorun çıkmıyor iadede. Fişini kaybetme yeterli.
inşallah güzel onuçlar alırsın canım..Herkese slmlar
kizlar bir hafyadir giremiyordum.nisanlimi soranlara bahar havasi degil ama ne oldugunu doktor da cozemedi.sadece havaleden benim mudahalemle kurtuldugunu biliyoruz o kadar.
Sevcancim cok gecmis olsun kayinpederine.Allah ona ve Talhaya acil sifalar versin.Pinarcim sana da cok gecmis olsun.kendine dikkat et.sen hasta olursa Aklah korusun virusler sut yoluyla nehire de gecer.
Yinuse sen yolla kizi bana,surekli hasta oluyor.iki iairirim biaiyi kalmaZ.
Ozge ben de girmuyirdum ama valla okurken dedim nerede bu ozge diye.
Kizlar dua edin ayin yirmisi kontrol gunu m.korkuyorum...
Candan abla aklimdasin kitaplar da oyle de bi turlu ablamla kardesimi goremedim...
Semiha hala net alamadi mi
karamuk nasilsin canim ne var ne yok
anneler gününüz kutlu olsun kızlar
canım tam istediğin onucu verdimi?? dümdüz oldumu yani:) biobis saç kremini hiç kullanmadım sağol tafsiyene ondan alıcam..
inşallah güzel onuçlar alırsın canım..
sağol canımcımm
Karamuk canım kayınpederimin bilinci yerine geldi. ama solunum cihazına bağlı hala. yani yoğun bakımda.
evet gittim temizliğe cumartesi günü gittim, saat 2 de girdim mutfağa 21,30 da çıktım :) ölmedim yaa, geberdim geberdim...
evde her işim duruyor... bok götürüyor, birde bana da kesin gelen olur hafta sonu, kaynanamda iş üstüne iş çıkarıyor, gelenlere porselen tabakla yemek verecekmiş, çay da yapacakmışız, bunlar olur ama ayrıyetten çaycı yemekçi tutunca olur... Eşimin teyzesiyle dedik saçmalama nasıl olacak o! düşünsene gelin almaya gidilecek, en son biz çıkarız kapıya birde o üst başla nasıl bulaşık yıkıcaz, çay dağıtıcaz dedik, yedek kıyafet getirirsiniz, ne olur iyi hizmetlenin en dikkat ettiğim şeydir diyobu ahfta sonu çıldırmassam bir daha hiç çıldırmam herhalde....
Karamuk canım kayınpederimin bilinci yerine geldi. ama solunum cihazına bağlı hala. yani yoğun bakımda.
evet gittim temizliğe cumartesi günü gittim, saat 2 de girdim mutfağa 21,30 da çıktım :) ölmedim yaa, geberdim geberdim...
evde her işim duruyor... bok götürüyor, birde bana da kesin gelen olur hafta sonu, kaynanamda iş üstüne iş çıkarıyor, gelenlere porselen tabakla yemek verecekmiş, çay da yapacakmışız, bunlar olur ama ayrıyetten çaycı yemekçi tutunca olur... Eşimin teyzesiyle dedik saçmalama nasıl olacak o! düşünsene gelin almaya gidilecek, en son biz çıkarız kapıya birde o üst başla nasıl bulaşık yıkıcaz, çay dağıtıcaz dedik, yedek kıyafet getirirsiniz, ne olur iyi hizmetlenin en dikkat ettiğim şeydir diyobu ahfta sonu çıldırmassam bir daha hiç çıldırmam herhalde....
çok şükür hadi canım gözünüz aydın toparla işallah en kısa zamanda
kıyamam yaa çok yorulmuşsundur tabi heleki birde mutfak temizlemek daha da bir zahmetli valla kayınvaliden de hakikaten iş çıkarıyor canım öyle saçmalık olur mu o kadar telaşenin arasında çay kahve servisi birde yapacaksınız valla böyle günlerde çok telaşe oluyor biliyosun eziyet olur yani size aman boşverin bence de
kız sizin düğün bu hafta sonu mu ??????? cumaretsi bana gelmek için program yapıyoduk ???
canim benim yaa nasil ugastin okadar saat ins.kv. kiymetini bilirde unutmaz bu gunleri valla bu zamanda hem calisipda hemde seninyaptigini zor yaparlar helal olsun sananeyse eline yapismadi sonucta ama in. yaranirsin
sac duzlestiriciyi nemli saca yapmadim canim kuru sactami olmadi acaba bugun yikadiktan sonra yapicam bakalm oyle nasil olsun sen memnun kaldiysan ben yanlis uyguladim demekki tekrara deniyuim bakalim
kizlar size bisiy danisicam sizce gemlik nasil bir yer yasamak icin altiparmakmi gemlikmi tercihiniz olur ...yasamak acisndan..
aslinda soyle bir durum var esime burdakine gore bayaa bir zam farkiyla ordaki subede mudurluk teklif etmis patronu esimde orda yapamam diye kabul etmiyo orayi isletmek zormus bahanesi bu yani, bende zam farkindan dolayi bide denizi falan varmis sanirim bende denizi cok seviyorum o bakimdan kabul etmesini istiyorum iki gundur kavga ediyoruz bu konudan dolayi hatta suanda aramiz bozuk bayaa... kizlar benmi yanlis dusunuyorum israr etmekle nasil bir yer orasi yasanilasi bir yermi...degerli fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirm...
Selammm kızçelerim nasılsınız bakalım? Bursada havalar nasıl?
iyidir canım siz nasılsınız eşin iş bulabildimi?
Bursada hava parçalı bulutlu :)) muğlada hava nasıl.. denize girdinmi hiç
Buldu canım 15 gün oldu çalışıyor. Burda 4 günden beri yağış var
Denize hiç girmedim evi tuttuğumuz ailenin koyunları var onları güddüm hep
Denize girenler ingiliz hollandalılar yaada ruslar. Haziran ayında kısmetse canım
ayyy gerçekten koyunmu güddün... ne alaka kız koyun :) köy gibi bir yer desem kocan hotelde çalışıyor, çözemedim ama, merakta ettim vallahi... facein varmı snein varsa eklesene beni :)) ama ne güzel yaa. bende emekli olunca köye yerleşcem tavuk yemlicem inek sağcam koyun bakcam diyorum hep
bu arada kocanın işi hayırlı olsun Allah utandırmasın canım...
Buldu canım 15 gün oldu çalışıyor. Burda 4 günden beri yağış var
Denize hiç girmedim evi tuttuğumuz ailenin koyunları var onları güddüm hep
Denize girenler ingiliz hollandalılar yaada ruslar. Haziran ayında kısmetse canım
kızlar cumartesi kayganamın mutfağının duvarlarını siliyordum.. mutfak penceresinin mermerine çıktım, dedim buradan düşüp ölürsem vasiyetimdir kocamı evlendirmeyin, evladım üvey anaya kalmasın... Kayganamın bir hoşuna gittiki sormayın. KIZ OĞLAN KIZ ALCAM DEDİbende dedim içindeki nefreti kus sen, kus.
bende anneme vasiyet edeyim madem kızımı alsın bu durumda kendi baksın dedim...
sonra işte bir muhabbet oldu kayganam bunun üzerine dediki xxxx(eltim) çok zayıf herşeyi daralttırıyor sevcan ne giyse oturuyor dedi...
kocası boşuna manken gibi, manken gibi dememiş dedi. ben bunu anlamadım. bak bak anlamadı dedi teyzeye... Ne dedin anne anlamadım gerçekten dedim. kocan dedi! senden bahsederken MANKEN GİBİ, MANKEN GİBİ diyodu dedi (ama bakışları görmelisiniz nasıl aşağıdan bakıyor süzüyor boğacak nerdeyse, bi kıskançlık neyse), bende şaşırdım kocamı böyle derken rüyamda görsem inanmazdım dedim... Gerçekten dedi. (inanmam çünkü eşim anasının yanında benim yanıma bile oturmaz, böyle diyecek pehhh, anası azına mıçar onun) Eşime sordum eve gelince dedim böyle böylemi diyodun,dedim, derim Allah Allah dedi, :) sanırım kayganam, bu kuru dötün( o zamanlar çok zayıftım) neyini beğendin vazgeçemiyorsun dediyse kocamda bunun üzerine böyle demiş olabilir.... Salaklık bende diyememişim evet kocam beni çok beğenir zaten hep diye
ayyy evet canım... doğru dimi bende sabah takvime baktıııım baktııım dedim Ayfere ne zaman gitmiştik acaba biz bu haftamı karamuka gidecektik geçen haftamı çözemedim...
Canım siz programı bölmeyin isterseniz... Buluşmanız bereber olmanız beni mutlu eder...
evet hem kel hem fodul... etrafta teyze ve benden başka iş yapan yok. bizde zaten hem çalışıyoruz hem ufak çocukluyuz yapmasak yapmayız yani... ama anlayış sıfır şükür diyeceğine iş çıkarıyor((( ona sinir oluyorum neyse ben yinede insanlığımı yapıcam bu hafta sonu... Allaha havale edicem...
canim benim yaa nasil ugastin okadar saat ins.kv. kiymetini bilirde unutmaz bu gunleri valla bu zamanda hem calisipda hemde seninyaptigini zor yaparlar helal olsun sananeyse eline yapismadi sonucta ama in. yaranirsin
sac duzlestiriciyi nemli saca yapmadim canim kuru sactami olmadi acaba bugun yikadiktan sonra yapicam bakalm oyle nasil olsun sen memnun kaldiysan ben yanlis uyguladim demekki tekrara deniyuim bakalim
kizlar size bisiy danisicam sizce gemlik nasil bir yer yasamak icin altiparmakmi gemlikmi tercihiniz olur ...yasamak acisndan..
aslinda soyle bir durum var esime burdakine gore bayaa bir zam farkiyla ordaki subede mudurluk teklif etmis patronu esimde orda yapamam diye kabul etmiyo orayi isletmek zormus bahanesi bu yani, bende zam farkindan dolayi bide denizi falan varmis sanirim bende denizi cok seviyorum o bakimdan kabul etmesini istiyorum iki gundur kavga ediyoruz bu konudan dolayi hatta suanda aramiz bozuk bayaa... kizlar benmi yanlis dusunuyorum israr etmekle nasil bir yer orasi yasanilasi bir yermi...degerli fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirm...
günaydın kızlarrrr
selam canım sana da hayırlı olsun eşinin işi
kız ne alaka koyun falan çiftlik gibi biryer mi yoksa orası
ay allah iyiliğini vermesin canım yaa neler düşünüyor bu arada kaynananın başına da taş düştü ya da şuan işi var diye öyle davranıyo bak ne güzel laflar söylemiş sana gerçi kocan söylemiş ama olsun kaynanandan duyman daha hoş olmuştur hem kocanın demesine niye şaşırıyosun ki demezmi hiç öyle şeyler sanaa aslında daha çok anasının yanında diyecek ki daha çok kudursun kaynananan
aa ama sensiz nasıl olacak yaa uff bakalım kızlarla da konuşalım da ne diyecekler şansa bak yaa
canım valla ben gemliği seviyorum ama sadece gezmek için eşim gemliklde çalışıyor ancak kendisi oturulacak ve çocuk yetiştirilecek bir yer değil diyor çevre olarak orda ardaşlar var oturan manastırda oralar güzel ama dediğim gibi yazın için olabilir ama sürekli oturmak için biz tercih etmiyoruz ben de eşimden duyuyorum çevresi iyi değil diye
bu arada kızlar.. eşime sordum akşam. Annene takı takamayacağımızı birşeyler ayarlamasını söyledin mi dedim. Cuma günü söyledim dedi. Kaynanamda demişkikardeşin senden bilezik bekliyor sanki kendisi bilezik takmış bana da. çünkü demiş senin düğününde 1500 tl harcadı o zamanın parasıyla. (kaynanam o zaman demişti işte xxx şu kadar para harcadı 3 bilezik yapıyor artık düğününde takarsınız.)
ama nereye harcadı, bizim 3 ay oturduğumuz evin içine, Ayrıca evin içini kaynanam döşedi bana sormadı bile ne nasıl olsun herşeyi kendi yaptırdı, bu döşenen evin yarı parasını kaynım verdi yarısını ben. Evdede 3 ay oturdum, çıkarıldım kaynanam tarafından, kaynanamda sonra kiraya verdi vs kendisine yaradı, bundan bana ne.... yapmasaymış kaynıma düşmezki, yarısını zaten biz yüklenmişiz, mobilya borcu vs bunları zaten hep biz ödedik, düğün salonununda yarı parasını biz ödedik eşimle.
Öyle yani, benim salak kocamda bebeği olduğunda takarım, o bana yaptığı için değil yapmasaydıda durumum uygun olsaydı kardeşim o benim yapardım zaten demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?