Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
omu cagrıyor sneı temızlıgeeeeee

Yok ablacım dağın eteklerindeyiz alt ta otel üstte insanlar oturuyor her yer orman fazla otel yok burda 3 tane otel var

karamuk bence bu hafta erteleyelim derim..kendi adıma sevcan yok olmasın bence..
sevcan gerçekten kayınvalidenmi alıcak siz takacaksınız??öyleyse iyimiş vallah:)
yinuse gece 12;:15 te beni aramışsın ama bence senin haberin yokken oğlun aramıştır:))
o saatte eşimle mutfakta sohbetteydik:) telefonda üst kattaydı çıkınca gördüm..
haksever bahar ahilla nerdesinizzz ya koptunuz iyice...

canım sanmıyorum alacağını muhtemelen onun eline verilen takılardan bize verecektir. ama bellide olmaz kıyamaz oğulcuğuna :)
ama çokta umurum değil açıkçası. kaynım bizim düğünde, 5 yıldır çalışıyordu, kenardada birikmişi vardı, ona rağmen bir şey takmadı, eve masraf etmiş diye, utanmadıysa bende utanmıcam yani. ona olan borcumuzu bitirdiğimize şükretsin :) ev borcumuz olduğunu zor geçindiğimizi öğrensinler artık bir türlü kavrayamadılar halimizi.

sagolasin canim ne bilim benim isarimla gidersede sonrada ben oraya alisamassam sesimi de cikarma luksum olmaz diyede dusundum ...nasil istersen oyle yap dedim...oda gitmemekde aldi ararini bene saygi duydum kapandi konu hayirlsi olsun seninde dediin gbi cokda karismamak lazim onlarin is konularina sonra bisiy paylasmaz diyede dusundum...

ayyy e kurnaz kv var yaa saf biri olsaydin ne ezerdi seni o tilkide sen kuyrugusun haberi yok

sakin bisi takmayin esini alttan ikna eder falan dikkatli ol esile biraraya getirmeeye calisda gaza gelmesin

ev sanami kaldiki oranin masrafini size sayiyo ozaman kirasini siz alin ozamn takarim dersin

neyse hayirlisiyla atlatin su dugunu biran onceki stresten kurtulamiycaksin hernekadar tskms desekte anlattiklarina takmamak imkansiz az kaldi dugunede az daha sik disini sevcancim sabirrrrr

hayatcim tahminin dogru ama oglum degil kizimin becerisi son anda farkettim kaptim elinden ama aramis yine ins calmamistir dedim icimden o saatte uyuyoda olabilirdiniz kusuruma bakma canim a harfinden olanlar bastaya hep onlari arama kazalarimiz oluyo kzim sayesinde telefonuma kilit koymam lazim sanrim

karamukcum onerin icin tesekkurler bende cocuklar icinde yasanilacak yermi diye merak ediyodum cvbini aldim sayende artik kararim gitmemekten yana oldu zaten buraya zor alistim bide oraya alisma sureci falan hic risk almamali

ayy evet bir geçse bir bitse :)))evet çok kurnaz

sevcancım kayınpederin böyle yogun bakımda düğün mü yapcakalr ya aklım almıyo millet ayıpalr valla allah şifa versin adama karısının umrunda değil hee ay yıllarca karı koca ol ben nabardım ya
sende yorma kendini cok ortalarda görün iş yapma cok aman sanki kıymet biliyo bi çenesini tutamıyo kadın ya yol sacını başını

hayatım kopmadımda nabayım canım pek bi belim arıyodu bu günelrde okul cok yogun ev öyle cnaımda sıkkın gelip kötü şeyler yazmak istemedim kitap falan okudum film izledim kafamı dagıtmak için sahabelerin hayatlarından malumatlar okudum öyleee yani

karamuka mı gidiyosunuz bu hafta sonu ben cumartesi görümcemdeyim çok agır misafirler var çok önceden belli bişeydi pazarda kayınpederim çocuklarımı piknige götürcem herşey benden demiş öyle yani bu hafta sonumda dolu

ayran.... ohh iyce yerleşmişsin sende benimde böyle kimseleri tanımadıgım biyerde yaşamaya ihtiyacım var tüm hayatımı değiştirmek istiyorum sanki :44: aslında şükretmek lazım işte koyunlara keçilere selam dogal ortam hem köy hayatı hem modern kolaylıklar bir arada güzel olur bence kıymetini bil

yenusecim ...gemlikmi altıparmakmı demişsin benim eşiminde gemlik kooparatifte tır aldı aslında ehliyette aldı kendi kullancaktı ama orda yaşamamız lazım ama ben asla yaşayamam sanırım orda görümcem orda gidiyorum o kadar göçmüş insan lar varki yanlış anlaşılmasın ama türkçe konuşan bile zor böyle hep dogudan göç etmişler gemlik ve inegöl cok göç alıyo yani bunu göz öçnünde bulundur sahili cok güzel caddesi alışveriş yerleri filan tamam ama küçük yer bursadan sonra bogablir seni hiç öyle nezih yaşam yerleri de yok şaşalı sitelerin oldugu sosyetik mahelle bile yok yani ne bilim bende varoşalrda oturuyorum ama orası çok karışık geliyo bana bilmem anlatabildimmmi zaten git orda sahilde bi dolas anlarsın bide cok köpek var öyle dolanıyolar ortalıkta küpeli küpeli hiçbişi yapmıyo olabilirler benim ödüm kopuyo mesela sahilde sürü halinde racon kesiyolar resmen Dmısırın inekelri gb kimse bişi yapmıyo onalra ay ne dedim varmış gemlikle kendimde gitme tehlikesi atlattımda birden saydım döktüm

baharım cnaım

elifim

semihacı nerde göremedim ben onu

kırmızı çileğim

bu sbaah nerdeyse adet söktürücü alcaktım çok şükür geldi 10 gündür belim kopuyo sanki öyle arıyo sabah geldi perşembe doktora gidiyorum inşallah kist felan kalmamıştırda biran önce yaparız tüp bebeği yoruldum biran önce olsun bitsin bende hayatımda bi yön vereyim böyle belirsizlik beni yoruyo:44:

dua edin kızlar çok dua edin benim için nolurrr

günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
şey Minnak kızım da öpüyor öpmeyi yeni öğrendi de
buluşmayı bir günde pazara ayarlayın canlarım hepinizi çok merak ediyorum

Allahım bu defa nasip etsin Özgecim... Gelmesine sevindim :) Bu defa umutların yüksek olsun sonuçları güzel olsun lütfen...

Evet bakalım nasıl olacak bu hafta düğünümüz... kayınpederim iyileşiyor kefeni yırttı :) yoğun bakımdan çıkacak sanırım 2 güne kadar, zaten servise çıkarsa düğüne götürürüz biz onu sonra yine bırakırız hastaneye :))

haksevercim aşılama yaptırdın mı canım...
tüp bebek baya maliyetli bi tedavi ama rabbim yardım etsin inşallah...
bileydim doğururken sana da dua ederdim kız doğum anında edilen dualar kabul olurmuş,arkadaşlar liste yapmıştı elime hem doğuruyom aaahh uhhh hem okuyom onlara ama çok yakın arkadaşım bebek istiyordu çok dua ettim onun için benim lohusa mevlütümde 2 haftalık hamileymiş meğerse
Rabbim in taktiri tabiki...herşey gönlünce olsun allahım çok aratmadan yavru kuşuna kavuştursun seni.

günaydın kızlar...

dün akşam çarşıya çıktım 1 saat içinde bir sürü yere gittim bir sürü şey aldım... çocuksuz çıkınca ohh ne rahatmış ilk defa çıktımda :)
Bekle beni heykel... artık sendeyim çocukta kocamda

evet bende çok yakın arkadaşım için dua etmiştim onunda oldu benden hemen sonra :) o beni arıyor dua ediyor ben onu arıyorum dua ediyorum...

ayyyyy bende o minnacık yanakları öptüm tatlı minnak şey...

Gelecekmisin? :))) genelde böyle diyenler gelmiyorda

günaydın kızlar
haksevercim işallah allahım bu sefer verecek sen gönlünü ferah tut du alarımız seninle
evet bu hafta sonu kızlar bana gelsin diye konuşmuştuk ama sevcanın düğünü var o olmayacak e sende olmayacakmış sın erteleyelim diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar artık haziran ayı içinde birgün izin alırım öyle gelirisiniz diyorum ama siz bilirisniz yine de benim için farketmiyor

Canım dün semihayla konuştuk. Dedim gideilecekmisin karamuka. oda aslında bu hafta annemler ve kaynanamlar gelecek bana yemeğe, hem hep beraber olurduk sen yokmuşsun dedi... Seninde doğum iznin bitiyor oda geldi aklıma ne bileyim, bende olmak isterim ama, sizin görüşmenizide isterim, ne diyeceğimi bilemiyorum...

günaydın canım sana da
yerim ben onun minik dudaklarını biz de onu kocaman öpüyoruz benim ki valla öpmeye geçti direk ısırmaya başaldı heryeri herşeyi ısırıyor hele babasını her akşam bağırtıyo adam bacakalrını uzatıp oturmaya görsün hemen bacakalrın yanında bitiyor başlıyor ısırmaya
canım valla benim için faretmiyor cumaretsi pazar kızlar nasıl isterse ama geleceksen pazar günü bir buluşmada ayarlanabilir diye düşünüyorum

günaydın canım
çocuksuz çıkınca çok rahat oluyor ben genelde ayberki bile götürmem hatta kocamı bile rahat edemiyorum o zaman hem kafa karıştırıyorlar hem de acele ettiriyorlar sinir oluyor insan daha çok en iyisi yanlız gitmek gerçekten

ben de bugün arıcaktım onu ve baharı onların programı nasıl diye ama bak semihanın da işi varmış off valla haftayada bizim akraba günümüz var doğum iznim bitisn önemli değil artık birgün izin ayarlarım ben şimdi sen olmucan semiha olmucak özgede gelemiyormuş tadı olmaz ki yaa hep beraberken güzel oluyor

hayırlısı olsun canım..dualrımız seninle,ama pozitif olarak git doktora ve önce sen inan olacağına bu çok önemli..
çok sevindim canım..allah şifasını tez zamanda versin..eee bu demektirki abiye giyebilirsinn:))
ohhh keyfe bakk neler aldın bakim anlatttt:))
bende yarın perşembe pazarındayım kısmetse:) bende ardayı bırakıcam,çocuksuz gezmek çok keyifli oluyor hele alışveriş yapacaksa insan süper oluyor:)
canım bu hafta ertelensin bencedee..

canım kendini sana gelicez diye şartlama sakın..sen uygun olduğun bir cumartei yazarsın haziran olur temmuz olur farketmez..
ozamanda geliriz..uygun olmazsanda soırun yok bizler için,sen çalışan birisin oyüzden şartlama kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…