omu cagrıyor sneı temızlıgeeeeeekızlar cumartesi kayganamın mutfağının duvarlarını siliyordum.. mutfak penceresinin mermerine çıktım, dedim buradan düşüp ölürsem vasiyetimdir kocamı evlendirmeyin, evladım üvey anaya kalmasın... Kayganamın bir hoşuna gittiki sormayın. KIZ OĞLAN KIZ ALCAM DEDİbende dedim içindeki nefreti kus sen, kus.
bende anneme vasiyet edeyim madem kızımı alsın bu durumda kendi baksın dedim...
sonra işte bir muhabbet oldu kayganam bunun üzerine dediki xxxx(eltim) çok zayıf herşeyi daralttırıyor sevcan ne giyse oturuyor dedi...
kocası boşuna manken gibi, manken gibi dememiş dedi. ben bunu anlamadım. bak bak anlamadı dedi teyzeye... Ne dedin anne anlamadım gerçekten dedim. kocan dedi! senden bahsederken MANKEN GİBİ, MANKEN GİBİ diyodu dedi (ama bakışları görmelisiniz nasıl aşağıdan bakıyor süzüyor boğacak nerdeyse, bi kıskançlık neyse), bende şaşırdım kocamı böyle derken rüyamda görsem inanmazdım dedim... Gerçekten dedi. (inanmam çünkü eşim anasının yanında benim yanıma bile oturmaz, böyle diyecek pehhh, anası azına mıçar onun) Eşime sordum eve gelince dedim böyle böylemi diyodun,dedim, derim Allah Allah dedi, :) sanırım kayganam, bu kuru dötün( o zamanlar çok zayıftım) neyini beğendin vazgeçemiyorsun dediyse kocamda bunun üzerine böyle demiş olabilir.... Salaklık bende diyememişim evet kocam beni çok beğenir zaten hep diye
oyle soyleseymıs kocan o zaman dıcem ama kocalarda soylemez gelınler soylersede kotuolur
ne takıcaksınız pekı sımdı dugunde?
omu cagrıyor sneı temızlıgeeeeee
günaydın kızlarrrr
selam canım sana da hayırlı olsun eşinin işi
kız ne alaka koyun falan çiftlik gibi biryer mi yoksa orası
ay allah iyiliğini vermesin canım yaa neler düşünüyor bu arada kaynananın başına da taş düştü ya da şuan işi var diye öyle davranıyo bak ne güzel laflar söylemiş sana gerçi kocan söylemiş ama olsun kaynanandan duyman daha hoş olmuştur hem kocanın demesine niye şaşırıyosun ki demezmi hiç öyle şeyler sanaa aslında daha çok anasının yanında diyecek ki daha çok kudursun kaynananan
aa ama sensiz nasıl olacak yaa uff bakalım kızlarla da konuşalım da ne diyecekler şansa bak yaa
canım valla ben gemliği seviyorum ama sadece gezmek için eşim gemliklde çalışıyor ancak kendisi oturulacak ve çocuk yetiştirilecek bir yer değil diyor çevre olarak orda ardaşlar var oturan manastırda oralar güzel ama dediğim gibi yazın için olabilir ama sürekli oturmak için biz tercih etmiyoruz ben de eşimden duyuyorum çevresi iyi değil diye
karamuk bence bu hafta erteleyelim derim..kendi adıma sevcan yok olmasın bence..
sevcan gerçekten kayınvalidenmi alıcak siz takacaksınız??öyleyse iyimiş vallah:)
yinuse gece 12;:15 te beni aramışsın ama bence senin haberin yokken oğlun aramıştır:))
o saatte eşimle mutfakta sohbetteydik:) telefonda üst kattaydı çıkınca gördüm..
haksever bahar ahilla nerdesinizzz ya koptunuz iyice...
evet canım ısrar etmekle yanlış yapıyorsun BENCE.... çünkü bu onun işi, birde şöyle düşün istemediği için sana konuyu açmayadabilirdi. bu durumda ileride sana bir şey söylerken iki defa düşünür... :)
Gemlik bence güzel bir yer. 450 tlye 3+1 bir manastırda deniz gören, sitede oturan bir tanıdığım var yakıtta dahil buna.
birde küçük yer bilmiyorum insanlar çocuklarını dershaneye gönderiyorlarmı? orada
yazın yaşanılası ama kışın üşünesi yinede güzel bir yer bence... ben sizin yerinizde olsaydım, eşim iş olarakta rahat edecekse düşünmezdim giderdim... çünkü aileniz zaten yanınızda değil oradada uzaksınız buradada yani kaybedeceğiniz tek şey altıparmağın gürültüsü :)
Ayrıca isthare yapsana eşinede yaptır kabul ederse bide kavga etme kız adamla... bu onun işi...
bu arada kızlar.. eşime sordum akşam. Annene takı takamayacağımızı birşeyler ayarlamasını söyledin mi dedim. Cuma günü söyledim dedi. Kaynanamda demişkikardeşin senden bilezik bekliyor sanki kendisi bilezik takmış bana da. çünkü demiş senin düğününde 1500 tl harcadı o zamanın parasıyla. (kaynanam o zaman demişti işte xxx şu kadar para harcadı 3 bilezik yapıyor artık düğününde takarsınız.)
ama nereye harcadı, bizim 3 ay oturduğumuz evin içine, Ayrıca evin içini kaynanam döşedi bana sormadı bile ne nasıl olsun herşeyi kendi yaptırdı, bu döşenen evin yarı parasını kaynım verdi yarısını ben. Evdede 3 ay oturdum, çıkarıldım kaynanam tarafından, kaynanamda sonra kiraya verdi vs kendisine yaradı, bundan bana ne.... yapmasaymış kaynıma düşmezki, yarısını zaten biz yüklenmişiz, mobilya borcu vs bunları zaten hep biz ödedik, düğün salonununda yarı parasını biz ödedik eşimle.
Öyle yani, benim salak kocamda bebeği olduğunda takarım, o bana yaptığı için değil yapmasaydıda durumum uygun olsaydı kardeşim o benim yapardım zaten demiş...
sagolasin canim ne bilim benim isarimla gidersede sonrada ben oraya alisamassam sesimi de cikarma luksum olmaz diyede dusundum ...nasil istersen oyle yap dedim...oda gitmemekde aldi ararini bene saygi duydum kapandi konu hayirlsi olsun seninde dediin gbi cokda karismamak lazim onlarin is konularina sonra bisiy paylasmaz diyede dusundum...
ayyy e kurnaz kv var yaa saf biri olsaydin ne ezerdi seni o tilkide sen kuyrugusun haberi yok
sakin bisi takmayin esini alttan ikna eder falan dikkatli ol esile biraraya getirmeeye calisda gaza gelmesin
ev sanami kaldiki oranin masrafini size sayiyo ozaman kirasini siz alin ozamn takarim dersin
neyse hayirlisiyla atlatin su dugunu biran onceki stresten kurtulamiycaksin hernekadar tskms desekte anlattiklarina takmamak imkansiz az kaldi dugunede az daha sik disini sevcancim sabirrrrr
hayatcim tahminin dogru ama oglum degil kizimin becerisi son anda farkettim kaptim elinden ama aramis yine ins calmamistir dedim icimden o saatte uyuyoda olabilirdiniz kusuruma bakma canim a harfinden olanlar bastaya hep onlari arama kazalarimiz oluyo kzim sayesinde telefonuma kilit koymam lazim sanrim
karamukcum onerin icin tesekkurler bende cocuklar icinde yasanilacak yermi diye merak ediyodum cvbini aldim sayende artik kararim gitmemekten yana oldu zaten buraya zor alistim bide oraya alisma sureci falan hic risk almamali
bu sbaah nerdeyse adet söktürücü alcaktım çok şükür geldi 10 gündür belim kopuyo sanki öyle arıyosabah geldi perşembe doktora gidiyorum inşallah kist felan kalmamıştırda biran önce yaparız tüp bebeği yoruldum biran önce olsun bitsin bende hayatımda bi yön vereyim böyle belirsizlik beni yoruyo:44:
dua edin kızlar çok dua edin benim için nolurrr
bu sbaah nerdeyse adet söktürücü alcaktım çok şükür geldi 10 gündür belim kopuyo sanki öyle arıyosabah geldi perşembe doktora gidiyorum inşallah kist felan kalmamıştırda biran önce yaparız tüp bebeği yoruldum biran önce olsun bitsin bende hayatımda bi yön vereyim böyle belirsizlik beni yoruyo:44:
haksevercim aşılama yaptırdın mı canım...
tüp bebek baya maliyetli bi tedavi ama rabbim yardım etsin inşallah...
bileydim doğururken sana da dua ederdim kız doğum anında edilen dualar kabul olurmuş,arkadaşlar liste yapmıştı elime hem doğuruyom aaahh uhhh hem okuyom onlara ama çok yakın arkadaşım bebek istiyordu çok dua ettim onun için benim lohusa mevlütümde 2 haftalık hamileymiş meğerse
Rabbim in taktiri tabiki...herşey gönlünce olsun allahım çok aratmadan yavru kuşuna kavuştursun seni.
günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
şey Minnak kızım da öpüyoröpmeyi yeni öğrendi de
buluşmayı bir günde pazara ayarlayın canlarım hepinizi çok merak ediyorum
günaydın kızlar
haksevercim işallah allahım bu sefer verecek sen gönlünü ferah tut du alarımız seninle
evet bu hafta sonu kızlar bana gelsin diye konuşmuştuk ama sevcanın düğünü var o olmayacak e sende olmayacakmış sın erteleyelim diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar artık haziran ayı içinde birgün izin alırım öyle gelirisiniz diyorum ama siz bilirisniz yine de benim için farketmiyor
günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
şey Minnak kızım da öpüyoröpmeyi yeni öğrendi de
buluşmayı bir günde pazara ayarlayın canlarım hepinizi çok merak ediyorum
günaydın kızlar...
dün akşam çarşıya çıktım 1 saat içinde bir sürü yere gittim bir sürü şey aldım... çocuksuz çıkınca ohh ne rahatmış ilk defa çıktımda :)
Bekle beni heykel... artık sendeyim çocukta kocamda
Canım dün semihayla konuştuk. Dedim gideilecekmisin karamuka. oda aslında bu hafta annemler ve kaynanamlar gelecek bana yemeğe, hem hep beraber olurduk sen yokmuşsun dedi... Seninde doğum iznin bitiyoroda geldi aklıma ne bileyim, bende olmak isterim ama, sizin görüşmenizide isterim, ne diyeceğimi bilemiyorum...
hayırlısı olsun canım..dualrımız seninle,ama pozitif olarak git doktora ve önce sen inan olacağına bu çok önemli..bu sbaah nerdeyse adet söktürücü alcaktım çok şükür geldi 10 gündür belim kopuyo sanki öyle arıyosabah geldi perşembe doktora gidiyorum inşallah kist felan kalmamıştırda biran önce yaparız tüp bebeği yoruldum biran önce olsun bitsin bende hayatımda bi yön vereyim böyle belirsizlik beni yoruyo:44:
çok sevindim canım..allah şifasını tez zamanda versin..eee bu demektirki abiye giyebilirsinn:))Allahım bu defa nasip etsin Özgecim... Gelmesine sevindim :) Bu defa umutların yüksek olsun sonuçları güzel olsun lütfen...
Evet bakalım nasıl olacak bu hafta düğünümüz... kayınpederim iyileşiyor kefeni yırttı :) yoğun bakımdan çıkacak sanırım 2 güne kadar, zaten servise çıkarsa düğüne götürürüz biz onu sonra yine bırakırız hastaneye :))
ohhh keyfe bakk neler aldın bakim anlatttt:))günaydın kızlar...
dün akşam çarşıya çıktım 1 saat içinde bir sürü yere gittim bir sürü şey aldım... çocuksuz çıkınca ohh ne rahatmış ilk defa çıktımda :)
Bekle beni heykel... artık sendeyim çocukta kocamda
canım bu hafta ertelensin bencedee..günaydın kızlar
haksevercim işallah allahım bu sefer verecek sen gönlünü ferah tut du alarımız seninle
evet bu hafta sonu kızlar bana gelsin diye konuşmuştuk ama sevcanın düğünü var o olmayacak e sende olmayacakmış sın erteleyelim diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar artık haziran ayı içinde birgün izin alırım öyle gelirisiniz diyorum ama siz bilirisniz yine de benim için farketmiyor
ben de bugün arıcaktım onu ve baharı onların programı nasıl diye ama bak semihanın da işi varmış off valla haftayada bizim akraba günümüz var doğum iznim bitisn önemli değil artık birgün izin ayarlarım ben şimdi sen olmucan semiha olmucak özgede gelemiyormuş tadı olmaz ki yaa hep beraberken güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?