Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bende akşam gezerken ayy dedim kocamla, kızımda olsaydı, yaz olsaydı, yine böyle akşam olsaydı dondurma yeseydik (((
gidicem bu yaz sürekli heykele, kızımı koyucam arabasına, takacam koluma kocamı... özlemişim yaa akşam çarşıda gezmeyi nereden baksan 2 yıl olmuştur akşam heykele gitmeyeli, önceden hamileykende dahil, her hafta çıkardım mutlaka, kocam mesaideyim dedimi hemen heykele zıplardım... parada vardı tabi... (
ben gezme tozma hayatımda 2 yılı direk kafadan sildim. yeni yeni başlıyorum gezmelere birde para olsa DD öfff en güzel zamanlarımız böyle bitecek sanırım... Yinede çok çok şükür halimize

kötü oldu, inşallah öyle bir şansın olursa geliriz o zaman.

HEE VALLAHA ZATEN ÖYLEDE BÖYLEDE GİYECEM :)) EE BAKSANA ÇARŞAMBA OLDU HALA SES YOK GİDELİM DİYE...
gitseydikte beğenmeyecektim...

yaa eşarp bulamadım adam akıllı şifon gri kumaş kestirdim bende ablamın başına attım sabah elinede boncukları verdim hallet dedim bakalım ortaya neler çıkacak D
şevvale matara aldım. 3 tane bone aldım kendime, çamaşır mak. örtü aldım öyle yani... gezdim durdum beğenseydim ayakkabı alcaktım günlük ama beğenemedim.. :)

bu arada sen aldığın tunikleri göstercektin

Son düzenleme:

zaten birini giymiştim senin geldiğin gün..polo gömlek vardıya üstümde o 25 liraydı..
onun birde beyazını aldım..sen deseydin keişke vallah gösteriridim..olsun canım gelirsin yine gösteririm

zaten birini giymiştim senin geldiğin gün..polo gömlek vardıya üstümde o 25 liraydı..
onun birde beyazını aldım..sen deseydin keişke vallah gösteriridim..olsun canım gelirsin yine gösteririm

aa evet gömleğin güzeldi :) iyi günlerde giy.
benimde hiç aklıma gelmediki :) muhabetten :)
gösterirsin başka zaman

dünde ben çarşıya gidince eşim anasına gitti dedim sakın deme sevcan çarşıda diye :)) mesaide de dedim :)) işte bak yoğun çalışıyor oda desin diye. 8 de aradım ben geliyorum çıkın evden diye. Şevvalde diyomuşki baba annemi kuaförden mi alcaz... zilli yaaa
ayy şok oldum duyanda her Allahın günü kuaförde sanar diyo eşimde. Kızım dedim kuaföre yarın akşam gidicem

vayyy zilliye bakk:))olsun desin kız kv çatlasın:)

vayyy zilliye bakk:))olsun desin kız kv çatlasın:)

hee vallaha desin :)) dün akşam özellikle söylemedim çünkü bu beni yemek yapmayada çağırıyor ulen kendi evimi ne zaman temizlicem ben...bu akşamda kuaföre gidicem, işimde uzun sürer, yine mesaideyim dedirteyim kocama dur...

Allahtan kocama ne dersem yapıyor

Son düzenleme:

erteledik canım erteledik yok şartlamıyorum da bana da gelin istiyorum dediğim gibi ayarlıyacağım birgün ama sen ve sevcan yakınsınız istediğiniz zaman gece de gelebilirisniz ben her zaman müsait oluyorum genelde terasda oturur çay kahve içeriz

ya gezmek oldu mıu tabiki hep beraberken gitmek güzel oluyor ama iş alışveriş olunca istemem kimseyi yanımda gönlümce kafama göre gezmem lazım valla bende uzun zamandır çıkmıyorum heykele çalışınca hep hafta sonalrı alışveriş merkezlerinde hallediyoruz işimizi mecbuuurrrr :)
işallah canım ayarlarız birgün de gelirisniz ama deidğim gibi ayferle sen yakınsın istediğiniz zaman akşam da gelebilirisniz terasda otururuz canım

olur aslında :) Ayfer akşamları çıkabiliyor musun?
Sen müsait olunca çağır bizi kahve içmeye madem terasta var
Bende beklerim bak balkon sezonunu açtığımızda :)

çok güzel oynadılar o gün :)))
ay maşallah evet arda pek bir cömertti o gün..abisene bile vermediği sulu boyayı şevvale kendi verdi:))
bazen babasının damarı tutuyor işte..yoksa hep o gün gördüğünüz gibi feci bir çocuk değil...ama bazen oluyor malesef
kuaföre neden gidicen canım??

ooo terasta çay sigara vallah süper olur:)))

ben zaten Ardayı o gün ilk kez öyle gördüm. normalde paylaşımcı bir çocuk. O akşam maşallahları vardı. hoş Arda iyiyidi Şevval patlattı bir tane sırtına ama :)
hatta gelince dedim eşime, Şevval Ardanın sırtına vurdu bir tane durduk yere, çocuğun sırtı pat dedi gitti Ardanın o akşamki hareketini gösterdim eşime,
ama şevaa bana vuduuu, bole vurdu bole ayyy kırıldı eşim yaaa, sonra döndü bir daha vurma arkadaşına tamam mı kızım dedi Şevvalde tamam, saka yaptım

KIZLAR BU ARADA KARDEŞİM DİYARBAKIR da ASKERDEYDİ PAZAR GÜNÜ 1 HAFTA ERKEN GELDİ TESKEREYE ANNEME ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU SEVİNÇLİYİZ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:)

eee çocuktan al haberi derler yaa o hesap olmuş vallahi :):): iyi eşin bozuntuya vermemiş

maşallah çok tatlılar

uyanık seniii kötü gelin nolcak acık zavallı kadıncağıza yardım etsene birgün çarşılarda birgün kuaförlerde adamıda almışın avcunun içine parmağında oynatıyon kızzz ayyyy ayyyyy senin gibi gelin dostlar başınaaaaaaaaaaa

EEE NABACAN BE CANUM... BÖYLE GAYGANAKa BÖYLE GELİN....
o gün yaptığım işleri beğenmedi bide görsen, nankör yaa... :)))

olur aslında :) Ayfer akşamları çıkabiliyor musun?
Sen müsait olunca çağır bizi kahve içmeye madem terasta var
Bende beklerim bak balkon sezonunu açtığımızda :)

çıkar be kocası sohbette olduğu bir akşam ona göre ayarlarız gelirisniz
geliriz tabiki biz de ay ben çok severim öyle balkonda terasda oturmayı yazın havalara da baksana yaa yaz gelmedi gitti inanki

oluyor bazen öyle çocuklar işte canım sen sıkıntı yapma çocuk onlar
kız olmaz mı sen iste çay sigara kahve hepsi hizmetinde şekerimm :)

KIZLAR BU ARADA KARDEŞİM DİYARBAKIR da ASKERDEYDİ PAZAR GÜNÜ 1 HAFTA ERKEN GELDİ TESKEREYE ANNEME ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU SEVİNÇLİYİZ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:)

aaa gözünüz aydın canım annen için çok güzel bir hediye olmuş allah birdaha ayrıığını göstermesin canım

güzel olur canım :)) yapalım gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…