hadi yaaa valla ne yapsan hakediyor canım bu kadın sen o kadar çalışıyon bir de yardıma gidiyosun bir de beğenmiyor yani yapsan bir dert yapmasan bir dertEEE NABACAN BE CANUM... BÖYLE GAYGANAKa BÖYLE GELİN....
o gün yaptığım işleri beğenmedi bide görsen,nankör yaa... :)))
hadi yaaa valla ne yapsan hakediyor canım bu kadın sen o kadar çalışıyon bir de yardıma gidiyosun bir de beğenmiyor yani yapsan bir dert yapmasan bir dert
:) aynen vallahi o yüzden gitmek istemiyorum ya..
aspiratörün üzeirndeki dolaba yarım yarım pirinçleri mercimekleri koymuş bi açıyosun gözüne çarpıyor dağınık zaten bende onlar için sakalama kabı götürdüm doldurdum o yarımları içine dolaba koydum yine diyoki, bi mercimek alıcan hepsini indir bindiree dedim keyfin bilir dökülsün dolabın içine dolabı aç dağınık dağınık gözüksün o zaman... sonra diyo yine aynı dolabın arkası lekeli kalmış... çıkmadı dedim çünkü rutubet o cif diyodu cifle o zaman dedim verdim cifi aaaaa anam ağlamış eteğimde çocuk...
o gün zaten yavruma ayrı bi üzüldüm çocuk sabah kahvaltısıyla 6 ya kadar durdu... saate bir baktım yavrucuğum aklıma geldi, hemen bıraktım işi gücü çorba yaptım yedirdim kuzuma...
Canım benim merak ettim senide hepinizide bende eskiye nazaran sık giremiyorum çok vakit bulamıyorum yoksa aklımdasınız unuttum sanmayınçok geçmiş olsun canımçok üzüldüm kayın pederine bişi olmaz umarım olursa allah korusun bu kayınvalden daha bi musallat olur başınıza nasıl düğün düşünüyolarki bu durumda anlamıyorum bi hafta sonra düğün adamın hastaneden cıkamıcağı belli ne yani o yogun bakımda bunalr düğün mü yapcak lar hadi içi el veriyo millet ne der diyede düşünmüyo herelde pess valla
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya allah acil şifa versin
kızlar öyle bi koşturmacaki gecem gündüzüm uzun uzun yazıp sizi bunaltmak istemiyorum kendimde iyi değilim hala adet olamadım belim ve kasıklarım acayip arıyo eşim ovalayıp duruyo işte...
pazartesi okul cıkışı ablama gittik annem gelmişti
salı cıkışta pazar markete gittik
çarşamba çıkışta gemliğe görümceme gittik orda kaldık
perşembe okula gemlikten geldim eşim sonra annesini görümcemide alıp geldi akşam düğün vardı ordaydık
cumammız hayır olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bişi olmaz inşallah ama toplantım var akşama
cumartesi pazarda bir misafir odası dolusu (4 makina yorganlar felan filan ) çamaşırım varsanırım ben kaçıcam yapamıyorum evlilik çok zor yaa yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharım , karamukum,yenisem,sevcanım,ayferim,elifim, semihacım daha dhaa hepinizi öpüyorum hiç merak etmediniz mi benisizi seviyorum
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz canım,geçen cuma aşısını yaptırdık 3 tane aşı yaptılar çok ağladı kızımbende hiç sevmiyorum şu aşı günlerini onalrın sağlığı için ama canı yanıyor kıyamıyorum canım ben yaptırdım rota virüs aşısını bana sorarsan yaptır derim riske atma ama 2 doz olanından yaptır hem daha etkili hem maliyet olarak daha uyguna gelir sana da
kız merak etmezmiyiz ediyoz etmesine de uzun süre girmeyince bir de ben girebilsem siteye bazen kim giriyor kim çıkıyor ne yazıyor kaçırıyorum maşallah senin de hızına yetişilmiyor anacımmmmmyarış atı gibi koştur koştur allahhhh hiç telaşen bitmiyor ki diyorum ya sen yazdıkalrını okurken ben yoruluyorum inakiii
Yani yaptırmakta fayda var bu sefer Allah korusun birşey olur kendimizi suçlarız o yüzden yaptırmayı düşünüyoruzBende anlam veremedim canım bilmiyorum,normal olmadığı kesin bu hareketinin
Sağol canım bende beklerim,bende mutlu oldum sizleri görmektenYani onu desem demesem zaten hareketleriyle belli ediyorki:18:
İyi olmuş,uykusuzluk zor canım dinlenmişsindir azda olsa:18:
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adınaAllah acil şifalar versin.Ve kayınvalden için gerçekten bende şaşkınım ya hadi gelin vs olur tamam dersinde eşin ya nasıl bu kadar katı yürekli olabiliyor.Allah ıslah etsin kalplerine merhamet versin,dua etmekten başka çare varmıki :18: Allah sanada sabır ve yardımcın olsun canım.Kendini strese sokma sakın.Ev işi için .Olduğu kadar, düğünü düşünmekten işte yapamaaz kayınvalden.Umarım kayınbaban toparlanırda anlar eşinin nasıl vicdanlı olduğunu
Talhayada geçmiş olsun canım,kolaymı ya onun acısını çekmesi,inşllh iyiye doğru gider,iyi etmişsin okula göndermemekle,acil şifalar canım
Saol canım...
Bende aynen böyle diyorum ölmeden adamı mezara soktunuz sen daha iyi biliyorsun dua etmek güzel düşünmek önemli değil mi? diye...
Canım ben yaptırdım kızıma... Çok şükür zehirli ishalin ötesinde İshal salgını olduğunda falanda kızımı çok etkilemiyor maşallah bence imkanın varsa yaptır sende...
Saol canım benim...
Özlemez olurmuyuz? ama grupta bugünlerde bir durgunluk var niyeyse kimse konuşmadı yani... Ben desen öyle....(((
Aminnn canım Allah seninde gönlünce versinhayırlı cumalar kızlar rabbim hepimize yavrularınıza eşlerinize ailemize sağlık sıhat versin rabbim evlerinize bereket versin mutluluk huzur versin benidse dualarınızda unutmayın ööpüyorum hepinizi ben okula gider
Köy hayatı başkadır ne güzelgünaydın kızlar...işe başladığımdan beri ilk defa cumartesi çalışmıcam.Cumadan tatile girecek olduğumu bilmek mutlu ediyor beni
teyzemin kızının düğünü var K.paşaya gideceğiz...uzun zamandır köye gitmediğim için de heyecanlıyım...
Miray bir kere gitti köye şimdi büyüdü anlıyor herşeyi onunla köyde olmak da güzel olacak sanırım.Dayımızın ineklerinden taze taze süt içeceğiz...olmadı ineğin memeye dayarım mirayı
sizler nasılsınızHerşeyler doğal afiyet olsun bol bol içseydiniz
Talhaya yapılmadı demek olsun üzülme Allah korur inşallah canım.Doktorumuz Cenk bey,bir arkadaşlar hakan beyi tavsiye etmişlerdi.Randevusu yoğun olduğu için SErhat beye verdiler,sonra aşı günü 1. ayda aşı günü nöbetine denk gelmiş,Cenk beye verdiler bu sefer.Hakan beyi düşünürken CEnk bey oldu doktorumuz,ve ona gitmeyi düşünüyoruz.Cenk bey diğerlerine göre daha samimi geldi bize.Doruğa gidiyoruz canımoyy kıyamam aşı zamanıda gelmişş artık..ben rota yaptırdım canım..3 defa ayrı ayrı aylarda yaptırdım..
talhanın zamanında yoktu..vardıda türkiyede yoktu keşke talhayada yaptırsaydım diyorum..
yaptır canım dr.un ne diyorsa dinle ve yaptır..bu arada çocuk dr. kimm
canım bu ara topiğimiz pek bir durgun..ben açıyorsun ama yazmaya zamanın yok diye düşündüm..özlenmezmisin sen hiç:))
inşallah canım allah acil şifalar versin,inşallah daha iyi olur..
aminnnnnnnnnn cümlemize..
ivettttttt:)
ohh mis mis sütler yarasın kzıına..
yarın gelicem inşallahh:)
ohh sizin sütler boll şanslı sizin kızlar..benim sütüm azdı her ikisinde çok emziremedim..
ayy kendimi çok kötü hissettim( aracı olduğum için.. ama ben gerçekten memnunum..hatta bugün eltim geldi,ben yetiştiremedim giyinmeyi, eltim geldi bana güne gitmek için, yukarı eve çık dedimm..ben giyinrken geldi..saçlarım kaldı onlarıd halledip hazır sayılırım dedimm..ver bana ben düzleştireyim dedi..ve ay ne kadar güzel oldu 10 dakikada dümdüz dedi...
ben nemli yapıyorum yinuse sen kuru saçamı yaptın acaba??yarın sevcana gidicem eğer fırsatım olursa sevcanada yapayım bakalım nasıl olacak. memnun değilsen hemen ver canım geri..ama vermeden önce ıslak saça dene derim ve fişe taktıktan sonra hemen uygulama saçında,, 5 dk kalsın fişte..öyle dene bakalım..Bu arada saç düzleştiriciniz hayırlı olsun ne kadara aldın canım:44:
İyigeceler Candan Abla,evet dediğin gibi önlem almakta fayda var,Canı yandı ama napalım sağlığı için katlanıcaz artıkİyi akşamlar.
Sayfalara şöyle üstünden bir göz gezdirdim, detaylı olarak okumadığım için -belki başkaca önemli şeyler varsa da- bundan dolayı fark edememiş olabilirim ve değinmeden geçtiğim olursa eğer, lütfen kusuruma bakmayın isterim.
En azından dikkatime takılanlara bir iki satır yazmadan geçmek istemiyorum, bu vesileyle hepinize yine -her zaman olduğu gibi- sevgilerimi ve iyi dileklerimi de sunuyorum ayrıca.
Sevcan'cığım;
Babanıza çok çok geçmiş olsun, acil şifalar ve iyilikler diliyorum. Allah yardımcısı olsun.
Hayat'cığım;
Sevgili Talha'ya da çok çok geçmiş olsun. Yavrum, kıyamam... Canının çok yandığı kesin. Umarım, o son demlerindeki, artık geçmeye yüz tuttuğundaki acısını yaşamış ve iltihaplı durum geriye doğru düzelme sürecine geçmiştir.
Pınar'cığım;
Nehir kızın ikinci ve bol aşılı dönemi geldi bile... Sağ olana, ömrü olana günler böyle çarçabuk geçiyor işte. Ee biraz canı yanıyor tabi ki miniklerin bu aşılar sırasında ama daha sonra daha büyük sıkıntıların önüne geçmek bakımından önemi düşünülünce "sinek ısırığı gibi bir şey" olarak düşünmek lazım. :)
Bir de, (gerçi öyle sayfa sayfa ve dikkatli bir şekilde bakmadığım için geriye dönük olarak, gözden de kaçırmış olabilirim muhtemelen ama) Semiha'yı göremedim. Umarım bir yaramazlık yoktur.
Yine aynı şekilde, (isimleri ezberimden yazamayacağım için lütfen kusuruma bakmayın diyerek) daha önce yüz yüze tanışmadığım ancak burada isimlerini gördüğüm diğer hemşehrilere de olmak suretiyle;
Hepinize iyi ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Sevgimle
SEn nasılsın telefonda görüştük gerçi ama olsun burdanda sorayım
A.s canımsağol canım teşekkürler grip olmak kötü atlattım çok şükür sen nasılsın,nişanlın nasıl oldu iyimisinizHerkese slmlar
kizlar bir hafyadir giremiyordum.nisanlimi soranlara bahar havasi degil ama ne oldugunu doktor da cozemedi.sadece havaleden benim mudahalemle kurtuldugunu biliyoruz o kadar.
Sevcancim cok gecmis olsun kayinpederine.Allah ona ve Talhaya acil sifalar versin.Pinarcim sana da cok gecmis olsun.kendine dikkat et.sen hasta olursa Aklah korusun virusler sut yoluyla nehire de gecer.
Yinuse sen yolla kizi bana,surekli hasta oluyor.iki iairirim biaiyi kalmaZ.
Ozge ben de girmuyirdum ama valla okurken dedim nerede bu ozge diye.
Kizlar dua edin ayin yirmisi kontrol gunu m.korkuyorum...
Candan abla aklimdasin kitaplar da oyle de bi turlu ablamla kardesimi goremedim...
Semiha hala net alamadi mi
karamuk nasilsin canim ne var ne yok
Sağol canım senind egeçmiş anneler günün kutlu olsunherkese günaydınlarrr iyi haftalar kızlar
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
dün oğluşum çevre gönülleri grubu ile birlikte bursa da annelere karanfil dağıttılar akşam gelirken de bana da karanfil getirdi birde babası ile bana hediye olarak yılın en iyi annesi oscar heykelini almışlar
ahillacım sağolasın iyim canım sen nasılsın bayağıdır gözükmüyordun nişanlın nasıl oldu iyi mi canımGüle güle kullan oscarınıda
Cnaım sevindim sizin adınıza inşallah sağlığı yerine gelirde çabuk toplanırKaramuk canım kayınpederimin bilinci yerine geldi. ama solunum cihazına bağlı hala. yani yoğun bakımda.
evet gittim temizliğe cumartesi günü gittim, saat 2 de girdim mutfağa 21,30 da çıktım :) ölmedim yaa, geberdim geberdim...
evde her işim duruyor... bok götürüyor, birde bana da kesin gelen olur hafta sonu, kaynanamda iş üstüne iş çıkarıyor, gelenlere porselen tabakla yemek verecekmiş, çay da yapacakmışız, bunlar olur ama ayrıyetten çaycı yemekçi tutunca olur... Eşimin teyzesiyle dedik saçmalama nasıl olacak o! düşünsene gelin almaya gidilecek, en son biz çıkarız kapıya birde o üst başla nasıl bulaşık yıkıcaz, çay dağıtıcaz dedik, yedek kıyafet getirirsiniz, ne olur iyi hizmetlenin en dikkat ettiğim şeydir diyobu ahfta sonu çıldırmassam bir daha hiç çıldırmam herhalde....
A.s canım bursada havalr belli olmuyor,merkezde bugün yagmur varmış,mudanyada gündüz yağmadı hiç.Selammm kızçelerim nasılsınız bakalım? Bursada havalar nasıl?
Canım elde olmadan giremedim malesef yoksa aklımdasınız canım,ama Nehirden fırsat bulamadım girmeye gündüzleri iş yemek bile zor yaptırıyor banakaramuk bence bu hafta erteleyelim derim..kendi adıma sevcan yok olmasın bence..
sevcan gerçekten kayınvalidenmi alıcak siz takacaksınız??öyleyse iyimiş vallah:)
yinuse gece 12;:15 te beni aramışsın ama bence senin haberin yokken oğlun aramıştır:))
o saatte eşimle mutfakta sohbetteydik:) telefonda üst kattaydı çıkınca gördüm..
haksever bahar ahilla nerdesinizzz ya koptunuz iyice...:18: Yoksa aklımdasınız
sevcancım kayınpederin böyle yogun bakımda düğün mü yapcakalr ya aklım almıyo millet ayıpalr vallaallah şifa versin adama karısının umrunda değil hee ay yıllarca karı koca ol ben nabardım ya
sende yorma kendini cok ortalarda görün iş yapma cok aman sanki kıymet biliyo bi çenesini tutamıyo kadın yayol sacını başını
hayatım kopmadımda nabayım canım pek bi belim arıyodu bu günelrde okul cok yogun ev öyle cnaımda sıkkın gelip kötü şeyler yazmak istemedim kitap falan okudum film izledim kafamı dagıtmak için sahabelerin hayatlarından malumatlar okudum öyleee yani
karamuka mı gidiyosunuz bu hafta sonu ben cumartesi görümcemdeyim çok agır misafirler var çok önceden belli bişeydi pazarda kayınpederim çocuklarımı piknige götürcem herşey benden demişöyle yani bu hafta sonumda dolu
ayran.... ohh iyce yerleşmişsin sende benimde böyle kimseleri tanımadıgım biyerde yaşamaya ihtiyacım var tüm hayatımı değiştirmek istiyorum sanki :44: aslında şükretmek lazım iştekoyunlara keçilere selam dogal ortam hem köy hayatı hem modern kolaylıklar bir arada güzel olur bence kıymetini bil
yenusecim ...gemlikmi altıparmakmı demişsin benim eşiminde gemlik kooparatifte tır aldı aslında ehliyette aldı kendi kullancaktı ama orda yaşamamız lazım ama ben asla yaşayamam sanırım orda görümcem orda gidiyorum o kadar göçmüş insan lar varki yanlış anlaşılmasın ama türkçe konuşan bile zor böyle hep dogudan göç etmişler gemlik ve inegöl cok göç alıyo yani bunu göz öçnünde bulundur sahili cok güzel caddesi alışveriş yerleri filan tamam ama küçük yer bursadan sonra bogablir seni hiç öyle nezih yaşam yerleri de yok şaşalı sitelerin oldugu sosyetik mahelle bile yok yani ne bilim bende varoşalrda oturuyorum ama orası çok karışık geliyo bana bilmem anlatabildimmmi zaten git orda sahilde bi dolas anlarsın bide cok köpek var öyle dolanıyolar ortalıkta küpeli küpeli hiçbişi yapmıyo olabilirler benim ödüm kopuyo mesela sahilde sürü halinde racon kesiyolar resmenDmısırın inekelri gb kimse bişi yapmıyo onalra ay ne dedim varmış gemlikle kendimde gitme tehlikesi atlattımda birden saydım döktüm
baharım cnaım
elifim
semihacı nerde göremedim ben onu
kırmızı çileğim
Canım hadi rast gelsin hayırlısı olsun ,inşallah bu sfer herşey yolunda giderbu sbaah nerdeyse adet söktürücü alcaktım çok şükür geldi 10 gündür belim kopuyo sanki öyle arıyosabah geldi perşembe doktora gidiyorum inşallah kist felan kalmamıştırda biran önce yaparız tüp bebeği yoruldum biran önce olsun bitsin bende hayatımda bi yön vereyim böyle belirsizlik beni yoruyo:44:
dua edin kızlar çok dua edin benim için nolurrrAdette olmuşsun gözün aydın
Bende öpüyorum canım.günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
şey Minnak kızım da öpüyoröpmeyi yeni öğrendi de
buluşmayı bir günde pazara ayarlayın canlarım hepinizi çok merak ediyorumBizde minnak kzını öpüyoruz.Bende gelemicem malesef bu hafta olsaydı işlerim vardı yoğundum biraz kısmet başka sefere kaldı
Canım, gözünüz aydın Allah şifa versin sevindim adınızaAllahım bu defa nasip etsin Özgecim... Gelmesine sevindim :) Bu defa umutların yüksek olsun sonuçları güzel olsun lütfen...
Evet bakalım nasıl olacak bu hafta düğünümüz... kayınpederim iyileşiyor kefeni yırttı :) yoğun bakımdan çıkacak sanırım 2 güne kadar, zaten servise çıkarsa düğüne götürürüz biz onu sonra yine bırakırız hastaneye :))Olsun sağlıklı olsunda gerisi hal olur bir şekilde Kaynanında gözü aydın
Çarşıyı bende özledim ya heykel tarafında gezmek hoşuma giidyor inşallah bende giderim yakın zamandagünaydın kızlar...
dün akşam çarşıya çıktım 1 saat içinde bir sürü yere gittim bir sürü şey aldım... çocuksuz çıkınca ohh ne rahatmış ilk defa çıktımda :)
Bekle beni heykel... artık sendeyim çocukta kocamda
günaydın kızlar
haksevercim işallah allahım bu sefer verecek sen gönlünü ferah tut du alarımız seninle
evet bu hafta sonu kızlar bana gelsin diye konuşmuştuk ama sevcanın düğünü var o olmayacak e sende olmayacakmış sın erteleyelim diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar artık haziran ayı içinde birgün izin alırım öyle gelirisiniz diyorum ama siz bilirisniz yine de benim için farketmiyor
Canım bu hafta olsaydı bende gelemicektim,bugünlerde baya bir yoğunum NEhir biraz huysuzlaştı son günlerde onunla uğraşıyorum,Bu hafta sonuda gezmeye davetliydik kısmet başka sefere artıkben de bugün arıcaktım onu ve baharı onların programı nasıl diye ama bak semihanın da işi varmış off valla haftayada bizim akraba günümüz var doğum iznim bitisn önemli değil artık birgün izin ayarlarım ben şimdi sen olmucan semiha olmucak özgede gelemiyormuş tadı olmaz ki yaa hep beraberken güzel oluyor
Güle güle kullann cicileriniziHEE VALLAHA ZATEN ÖYLEDE BÖYLEDE GİYECEM :)) EE BAKSANA ÇARŞAMBA OLDU HALA SES YOK GİDELİM DİYE...
gitseydikte beğenmeyecektim...
yaa eşarp bulamadım adam akıllı şifon gri kumaş kestirdim bende ablamın başına attım sabah elinede boncukları verdim hallet dedim bakalım ortaya neler çıkacakD
şevvale matara aldım. 3 tane bone aldım kendime, çamaşır mak. örtü aldım öyle yani... gezdim durdum beğenseydim ayakkabı alcaktım günlük ama beğenemedim.. :)
bu arada sen aldığın tunikleri göstercektin
Allah kavuştursun canım darıısda teskeresini almaya inşllah tüm askerlerimzie hayırlı teskereler olsunKIZLAR BU ARADA KARDEŞİM DİYARBAKIR da ASKERDEYDİ PAZAR GÜNÜ 1 HAFTA ERKEN GELDİ TESKEREYE ANNEME ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU SEVİNÇLİYİZ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:)
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,bende griptim iyi oldum şükür geçti,kızıma geçecek diye korktumçok hastayım kızlar sinüzitim azdı burnum beynime kadar tıkalı gece hiç uyuamadım ateşim var heruerim ağrıyo ben hiç böle adet olmamıştım boğazımda şiş dün gece 10a kadar bişeyim yoktu ondan sonra ölcem sandım bugün okulada gittim hadi yarında doktorda olcam 2 gün kalmasın cocukalr diye ama cokzor geçti gün yarında ebru hocası gelcek yoklugum farkedilmicek inş.
teşekkür ederim dualarınız içinde
kardeşin askerden gelmiş gözünüz aydın canım
bu arada 3 kez aşılama yaptık canım sıra tüp bebekte aşılamanın normal ilişkiden farkıy ok sans cok az fakulteye gidiyorum ben devletten rapor cıkarttım o yüzden karımca misali yavaş herşeyya bunada hamdolsun bu raddeye gelebilmekte 1bucuksenemi aldı
artık dua vakti kün fe ye kün...rabbim ol derse olcak inşallahSende dikkat et kendine biraz dinlenmeye çekil toplanırsın o zaman İnşallah canım Allah nasip ettiyse ne olursa olsun kaderinde varsa olur,hayırlısı olur inşallah
çok hastayım kızlar sinüzitim azdı burnum beynime kadar tıkalı gece hiç uyuamadım ateşim var heruerim ağrıyo ben hiç böle adet olmamıştım boğazımda şiş dün gece 10a kadar bişeyim yoktu ondan sonra ölcem sandım bugün okulada gittim hadi yarında doktorda olcam 2 gün kalmasın cocukalr diye ama cokzor geçti gün yarında ebru hocası gelcek yoklugum farkedilmicek inş.
teşekkür ederim dualarınız içinde
kardeşin askerden gelmiş gözünüz aydın canım
bu arada 3 kez aşılama yaptık canım sıra tüp bebekte aşılamanın normal ilişkiden farkıy ok sans cok az fakulteye gidiyorum ben devletten rapor cıkarttım o yüzden karımca misali yavaş herşeyya bunada hamdolsun bu raddeye gelebilmekte 1bucuksenemi aldı
artık dua vakti kün fe ye kün...rabbim ol derse olcak inşallah
Regaip Kandilinizde mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin
Günaydın canım arkadaşlarım...
Regaip kandilimiz mübarek olsun. Allahım günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin...
Hasta olanlara sağlık, Bebek isteyenlere bebek, borcu olanlara borçlarını ödemeyi, eşlerimiz ve çocuklarımızla mutlu yaşamayı nasip etsin....
Günaydın canım arkadaşlarım...
Regaip kandilimiz mübarek olsun. Allahım günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin...
Hasta olanlara sağlık, Bebek isteyenlere bebek, borcu olanlara borçlarını ödemeyi, eşlerimiz ve çocuklarımızla mutlu yaşamayı nasip etsin....
selam kızlar
doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldikimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..
doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee
dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi
evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler yuvanıza huzur mutluluk bereket diliyorum..borçlarımızı ödememeizde koalylıklar diliyorum hepimizin borçları var rabbim kolaylık versin .... öpüyorum hepinizi
Canım sen hem çalışıp hem neden kendini bu kadar yoruyorsun söyle bakalımEEE NABACAN BE CANUM... BÖYLE GAYGANAKa BÖYLE GELİN....
o gün yaptığım işleri beğenmedi bide görsen,nankör yaa... :)))
Aminnnn canım inşallahhh Allah seninde gönlünce versinnnnGünaydın canım arkadaşlarım...
Aminn canım seninde inşallahherkese hayırlı kandiller diliyorum kızlar bu mübarek gecede rabbim tüm herkesin dileklerini kabul eylesin
canım çok geçmiş olsun ama sen de çok koşturuyosun be güzelim vücut yoruluyor hali ile dinlenemiyorsun bol bol dinlen de hemen atlatırısn
sizinde kızlar amin işallah tüm dualar kabul olsun bu gece
selam kızlar
doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldikimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..
doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee
evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler yuvanıza huzur mutluluk bereket diliyorum..borçlarımızı ödememeizde koalylıklar diliyorum hepimizin borçları var rabbim kolaylık versin .... öpüyorum hepinizi
selam kızlar
doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldiKimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna Moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..
Doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee
Dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi
karamuk kandilin mubarek olsun canim nasilsin ozcanberk nasil gece facedeki fotolarida cok tatli buyuk oglunda cok yakisikliymis
buyugunu sana benettim kucugunu babasina paylastirmsiniz cocuklari
ayferinde buyuk oglunu ayfere ardayi babasina benzetmistim seninkilerde oyle allah bagislasin ikisinide
selam kızlar
Günaydın kızlar... bugünde yoğunum biraz...
Yinuse inşallah uğrucam bir gün sana çat diye merak etme sen :)
Özge Rabbim hayırlısı ile artık bu mutluluğu yaşatsın. Ayrıca çok geçmiş olsun... Bende böyle durumlarda hep yanlızdımİnşallah çok ağrın olmamıştır. Ayrıca seni bi kaç kere aradım telin kapalıydı demek çekmediği içindi.
Baharcım vallahi bindik bi alamete ne diyelim güdmeye çalışıyorum elimden şuan için başka bir şey gelmiyor...
Ahilla ve Hayat nerelerdesiniz. Karamuk sende yoğunmusun canım....
Ebru şen daha dün aklımdan geçtin acaba doğurdumu falan diye. sen nasılsın safra ağrın devam ediyormu? artık erken doğum riskini geçirmişsin maşallah çokta az kalmış hayırlı doğumlar olsun....
Ayrıca özge bu söylemlerden çok çabuk etkileniyor, bize düşen ona moral verip, güzel umutlar beslemesini sağlamak. Zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş, doktorun kötülüğünü söylememiz onu üzmekten başka bir şeye yaramaz.
günaydın canım sana da evet valla yoğunum yine şu işletme ruhsatı alma işi varya ona koşturuyoruz hatta şuandada itfaiyeden geldiler fabrikayı kontol ediyorlar aman organizeye gelmekde bir dert miş valla hiç dertelri bitmiyor hergün bişey çıkarıyorlar
sen napıyosun düğün telaşı devam ediyordur değilmi temizleyebildinmi evini falan kız düğün bursada mı olcakatı yoksa istanbula mı gitceniz
canım akşamları zor çıkıyorum..gerçi eşime belli olmaz sana gelcektim bir akşam izin verdi,ama kısmet olmadı..olur aslında :) Ayfer akşamları çıkabiliyor musun?
Sen müsait olunca çağır bizi kahve içmeye madem terasta var
Bende beklerim bak balkon sezonunu açtığımızda :)
gözünüz aydın canım..KIZLAR BU ARADA KARDEŞİM DİYARBAKIR da ASKERDEYDİ PAZAR GÜNÜ 1 HAFTA ERKEN GELDİ TESKEREYE ANNEME ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU SEVİNÇLİYİZ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:)
sağol canım seninde geçmiş anneler günün kutlu olsu..damaklı kauçuklu kullanmıştım bende ardaya,ama talhada ucuz emzik alıyordu:) masrafsızmış oğlum..Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun kızlar, nasılsınızAklımdasınız fakat inanınki bir türlü fırsat bulupta giremedim internete.Kızım beni rahat bırakmıyor :18:Gündüzleri bile temizlik yemek zor yapıyorum.Yanında olmamı istiyor sürekli,sallamaya alışmış sanırım,Sallanmayınca hemen uyanıp ağlamaya başlıyor,ya sabır çekiyorum :18:Yalancı emziğe karşı olan ben dün eşime klasik emzik aldırdım.Damaklısını pahalısını beğenmedi 3 liralık memeyi begendi beğensinde napalım klasikte olur razıyız Dünden beri alıyor sakinleştiriyor farkettim bunu emzik olmayınca tam dalamıyordu bugün düne göre daha iyiyiz ama yinede belli olmuyor ruh halimiz Geçen cuma aşı yaptırdık rotayı 3. ayda olucakmış.Çok ağladı yavrum ama napalım iyiliği için Misafirim vardı ben yarın gezmeye gidiyorum kısmetse,cumarteside nehir hanıma arkadaş geldi bebek hayırlamaya gideceğiz,günler böyle geçip gidiyor işte.Bu arada ilk anneler günümü kutladı canım kızım hediyesini almış sağolsun Görüşürüz Allah'a emanet olun
amin canım seninde regaip kandilin mübarek olsun..Regaip Kandilinizde mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin
seninde geçmiş regaip kandilin mübarek olsun canım..allah dualarımızı kabul etsin inşallah..Günaydın canım arkadaşlarım...
ardanın huyuda babaısı tipide..gerçi ben iki çocuğumuda kimseye benzetemiyorum:))karamuk kandilin mubarek olsun canim nasilsin ozcanberk nasil gece facedeki fotolarida cok tatli buyuk oglunda cok yakisikliymis
buyugunu sana benettim kucugunu babasina paylastirmsiniz cocuklari
ayferinde buyuk oglunu ayfere ardayi babasina benzetmistim seninkilerde oyle allah bagislasin ikisinide
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda güldürsün seni..allahım senin için ettiğim duamı kabul etin inşsallah..selam kızlar
burdayım canım dün giremedim..perşembe pazaraına gidicem demiştim ya.dün oraya gittik alışveriş yaptım..pazardan çıkmak üzereyken arabadan ses geldi pat pat diye:) bir indim arabadan tekerleğim patlamışGünaydın kızlar... bugünde yoğunum biraz...
Yinuse inşallah uğrucam bir gün sana çat diye merak etme sen :)
Özge Rabbim hayırlısı ile artık bu mutluluğu yaşatsın. Ayrıca çok geçmiş olsun... Bende böyle durumlarda hep yanlızdımİnşallah çok ağrın olmamıştır. Ayrıca seni bi kaç kere aradım telin kapalıydı demek çekmediği içindi.
Baharcım vallahi bindik bi alamete ne diyelim güdmeye çalışıyorum elimden şuan için başka bir şey gelmiyor...
Ahilla ve Hayat nerelerdesiniz. Karamuk sende yoğunmusun canım....
Ebru şen daha dün aklımdan geçtin acaba doğurdumu falan diye. sen nasılsın safra ağrın devam ediyormu? artık erken doğum riskini geçirmişsin maşallah çokta az kalmış hayırlı doğumlar olsun....
Ayrıca özge bu söylemlerden çok çabuk etkileniyor, bize düşen ona moral verip, güzel umutlar beslemesini sağlamak. Zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş, doktorun kötülüğünü söylememiz onu üzmekten başka bir şeye yaramaz.
dün akşam kandil vesilesi ile kayınpederime gittik. eşim her akşam gitti zaten. neyse ordanda kaynanama gittik 12 ydi evime geldiğimde, sadece bu akşamım kaldı, evimi ablam temizlemiş Allah binkere razı olsun... bende bu akşam gideyimde mutfak dolaplarımı toparlıyım... kaynanamda senin evde işin yoktur diyo, dedim 2 gündür eve geç geldim işten. bu gün burdayım ve kandil, çok yoktur dedim... Amannn diyo sana gelenmi olacak asıl iş burda... ama balıkesirden gelecek olan genç evliler var onlar bize gelecekler kesin... Zaten bırakmam onları seviyorum yani...
öyle işte,
Önümüzdeki haftada izinliyim yaz temizliğimi yapıcam evimde :) bol bolll gezicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?