Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
EEE NABACAN BE CANUM... BÖYLE GAYGANAKa BÖYLE GELİN....
o gün yaptığım işleri beğenmedi bide görsen, nankör yaa... :)))
hadi yaaa valla ne yapsan hakediyor canım bu kadın sen o kadar çalışıyon bir de yardıma gidiyosun bir de beğenmiyor yani yapsan bir dert yapmasan bir dert

hadi yaaa valla ne yapsan hakediyor canım bu kadın sen o kadar çalışıyon bir de yardıma gidiyosun bir de beğenmiyor yani yapsan bir dert yapmasan bir dert

:) aynen vallahi o yüzden gitmek istemiyorum ya..
aspiratörün üzeirndeki dolaba yarım yarım pirinçleri mercimekleri koymuş bi açıyosun gözüne çarpıyor dağınık zaten bende onlar için sakalama kabı götürdüm doldurdum o yarımları içine dolaba koydum yine diyoki, bi mercimek alıcan hepsini indir bindir ee dedim keyfin bilir dökülsün dolabın içine dolabı aç dağınık dağınık gözüksün o zaman... sonra diyo yine aynı dolabın arkası lekeli kalmış... çıkmadı dedim çünkü rutubet o cif diyodu cifle o zaman dedim verdim cifi aaaaa anam ağlamış eteğimde çocuk...

o gün zaten yavruma ayrı bi üzüldüm çocuk sabah kahvaltısıyla 6 ya kadar durdu... saate bir baktım yavrucuğum aklıma geldi, hemen bıraktım işi gücü çorba yaptım yedirdim kuzuma...

Son düzenleme:

beğenmeyen kaynanayada ayrı bi sinir olurum heee.
ah yavrum kıyamam hiç kendi işimi bitiremiyorm bide kaynanama gidemem valla

çok hastayım kızlar sinüzitim azdı burnum beynime kadar tıkalı gece hiç uyuamadım ateşim var heruerim ağrıyo ben hiç böle adet olmamıştım boğazımda şiş dün gece 10a kadar bişeyim yoktu ondan sonra ölcem sandım bugün okulada gittim hadi yarında doktorda olcam 2 gün kalmasın cocukalr diye ama cokzor geçti gün yarında ebru hocası gelcek yoklugum farkedilmicek inş.

teşekkür ederim dualarınız içinde

kardeşin askerden gelmiş gözünüz aydın canım

bu arada 3 kez aşılama yaptık canım sıra tüp bebekte aşılamanın normal ilişkiden farkıy ok sans cok az fakulteye gidiyorum ben devletten rapor cıkarttım o yüzden karımca misali yavaş herşeyya bunada hamdolsun bu raddeye gelebilmekte 1bucuksenemi aldı

artık dua vakti kün fe ye kün...rabbim ol derse olcak inşallah

Canım benim merak ettim senide hepinizide bende eskiye nazaran sık giremiyorum çok vakit bulamıyorum yoksa aklımdasınız unuttum sanmayın
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz canım,geçen cuma aşısını yaptırdık 3 tane aşı yaptılar çok ağladı kızımEve gelincede biraz huzursuz oldu çok şükür atlattık.Rota virüsü 3. ayda yapılıyormuş

Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun kızlar, nasılsınızAklımdasınız fakat inanınki bir türlü fırsat bulupta giremedim internete.Kızım beni rahat bırakmıyor:18:Gündüzleri bile temizlik yemek zor yapıyorum.Yanında olmamı istiyor sürekli,sallamaya alışmış sanırım,Sallanmayınca hemen uyanıp ağlamaya başlıyor,ya sabır çekiyorum:18:Yalancı emziğe karşı olan ben dün eşime klasik emzik aldırdım.Damaklısını pahalısını beğenmedi 3 liralık memeyi begendi beğensinde napalım klasikte olur razıyızDünden beri alıyor sakinleştiriyor farkettim bunu emzik olmayınca tam dalamıyordu bugün düne göre daha iyiyiz ama yinede belli olmuyor ruh halimizGeçen cuma aşı yaptırdık rotayı 3. ayda olucakmış.Çok ağladı yavrum ama napalım iyiliği içinMisafirim vardı ben yarın gezmeye gidiyorum kısmetse,cumarteside nehir hanıma arkadaş geldi bebek hayırlamaya gideceğiz,günler böyle geçip gidiyor işte.Bu arada ilk anneler günümü kutladı canım kızım hediyesini almış sağolsunGörüşürüz Allah'a emanet olun

Regaip Kandilinizde mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin

Günaydın canım arkadaşlarım...

Regaip kandilimiz mübarek olsun. Allahım günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin...

Hasta olanlara sağlık, Bebek isteyenlere bebek, borcu olanlara borçlarını ödemeyi, eşlerimiz ve çocuklarımızla mutlu yaşamayı nasip etsin....

herkese hayırlı kandiller diliyorum kızlar bu mübarek gecede rabbim tüm herkesin dileklerini kabul eylesin

canım çok geçmiş olsun ama sen de çok koşturuyosun be güzelim vücut yoruluyor hali ile dinlenemiyorsun bol bol dinlen de hemen atlatırısn

Regaip Kandilinizde mübarek olsun,Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin

sizinde kızlar amin işallah tüm dualar kabul olsun bu gece

amiiiiiiiiiin canim seninde kandilin mubarek olsun dualarinin kabul olmasi dilegiyle yureginden ecen butun dileklerin dua hukmune gecsin ins....

kizlar sizlerinde kandilini kutluyorum hepiniz icin hayirlara vesile olsun ins...haksevercim bugece en cok senin icin dua etmek istiyorum gece 3te duanin en makbul oldugu zamanmis gece kalkip dua edicem ins kabul edilen dualarin arasinda olur canim benim bugece butun dualar haksever icin birlessin ins.

sevcancim dugunede ramak kaldi bulusmayida iptal etmsiniz eee kambersiz dugun olurmu sevcancim heykellere falan geliyonda bana ugramiyon ordan benim eve 10 dakka,seneye heykele tasincakmisiz zaten esimi setbasi subesine verceklermis esimde heykele yakinya oraya tasiniriz dedi ozamanda bensiz carsi yapda goriyim seni aninda sobelerim

buarada eltimin cocugunun haftasonu dersi haftaya bitiyo sanirim tam tarihin soramadim ama haftasonu dersaneye getiriyo buraya dolayisiyla bana geliyolar dersane cikisi bir hafta falan kaldi zannimca onlarin dersi bittigi gibi bana gelin bende agirlamak istiyorum yaz icin memlekete gitmeden

karamuk kandilin mubarek olsun canim nasilsin ozcanberk nasil gece facedeki fotolarida cok tatli buyuk oglunda cok yakisikliymis

buyugunu sana benettim kucugunu babasina paylastirmsiniz cocuklari

ayferinde buyuk oglunu ayfere ardayi babasina benzetmistim seninkilerde oyle allah bagislasin ikisinide

selam kızlar

doktora gittim 9 da 4 te eve geldim koca gün ordaydım sabah muane etti asistan doktor bayan kistin büyümüş barış beye bi sorum belki yine beklerisin dedi bekle bekleee kaç saat sonra barış bey bende göreyim dediş bida muane oldum yani baktı 2 seçenek var istersen ben bu kisti alayım operasyonla istersen bekle kendiliginden gitsin ama 2 aydır gitmemiş ne zman gider bilmeem dedi bende nası bişi dedim yapalım cok agrı yok anestezisiz yapıcam yumurta toplama gb bi işlem dedi daha önce 3 aşılama yaptırdım öyle ortama alışkınım kabule ttim sonra am öğlen arasına denk geldi gittiler yemek yediler tabi ana yemek içmek yasak keşke sabah kahvaltı yapsaydım zmanda geçmiyo televizyon yok telefon cekmiyo off cok canım sıkıldı neyse geldiler yemekten ameliyat gb herşeyi cıkarttırdılar ben tırstım tabi eşarbımı bile çıkardım bone taktılar öyle aglıcam geldi kimsede yok yanımda hep böle durumlarda yanlızım ....neyse gittim ameliyathaneye iğrenç bi masa aletler off işte anlatılmaz yaşanır allah kimseyi muhtac etmesin kuluna moralim bozuldu sonra kisti aldı doktor acıdanda utanç daha agır içimi o acıttı iyi agrı eşigin haifif değilmiş ah uh yapmadın dedi yok dedim bunu cekemezsem nasıl dogum yapıyolar dedim aferim dedi öyle tuhaf bişiki analtıp midenizi bulandırmayayım off offff bi bucuk senedir şu fakültede koşturuyorum eşim bi kere geldi ondada ropor aldık 2 saatte o kadar cıktım anestezimi yenilettim bu gece iğnelere başlıyoruz..

doktor tarihe geççeksin dedi tüp bebekte 100 vurunup cok yumurtası olup iptal edilen tek hastamsın dedi şimdi 50 mmle başlıcaz pazartesi yine gidicem hayırlısı rabbim dualarımızı kabule tsin bu gel gecenin hürmetineeeeeeeeeeeeeeee

dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi

evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler yuvanıza huzur mutluluk bereket diliyorum..borçlarımızı ödememeizde koalylıklar diliyorum hepimizin borçları var rabbim kolaylık versin .... öpüyorum hepinizi

ah canım kıyamam sana inşallah bu gecenin hürmetine olucak keşke fakültede yaptırmasaydın hiç başlamasaydın bu işe barış beyi sorumsuz doktor diye anlatıyorlardı hep asistanlara emanet ediyormuş hastalarını inşallah bu sefer yüzün güler zor işler bunlar kredi falan çekip direk özelde başlasaydın hamile kalıncada fakülteye devam mı ediceksin canım

EEE NABACAN BE CANUM... BÖYLE GAYGANAKa BÖYLE GELİN....
o gün yaptığım işleri beğenmedi bide görsen, nankör yaa... :)))
Canım sen hem çalışıp hem neden kendini bu kadar yoruyorsun söyle bakalımYaparsın kıymet bilinmez,hem bilinsede bilinmesede sende evinin hanımısın kendine göre işin gücün var üstelik birde küçük kızın var,bence herşeyi üstlenme baksın başının çaresine böylesine hiç yapılmaz aslında.Ama yinede vicdan merhamet olunca yapılıyor işte
Aminnnn canım inşallahhh Allah seninde gönlünce versinnnn
Aminn canım seninde inşallah

Canımmmmmm çok geçmiş olsun umarım kolay geçmiştirAllah yüzüne baksın inşallah o güzel haberi sende alırsın canım.Rabbim büyük sen herşeyi deniyorsun duanı eksik etmiyorsun,gerisi Allah'ın taktiri.İnşallah emeğinin karşılığını verir Allah'ım.Bende öpüyorum canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım...doğumda da benim doktorum öyle demişti bana hiç bağırmadın aferin sana çok dirençlisin dedi:26:
Inşallah rabbim geç bırakmadan bebişine kavuçturur seni...iyimisin şimdi...
üniversiteye bende miraya hamileyken gitmiştim 5 aylıktı plesentada kanama olduğu olmuştu düşük yani ölü doğum riski vardı ayyy çok boğucu sinir bozucu bir yer.rabbim ciddi bişi vermesin oralara kimseleri düşürmesin

inşallah şu cuma gününün hurmetine rabbim sesini duysun çok bekletmesin.
Ne kadar sürecek bu iğneler tedavi süresi ne kadar sürüyor.

Günaydın kızlar... bugünde yoğunum biraz...

Yinuse inşallah uğrucam bir gün sana çat diye merak etme sen :)

Özge Rabbim hayırlısı ile artık bu mutluluğu yaşatsın. Ayrıca çok geçmiş olsun... Bende böyle durumlarda hep yanlızdım İnşallah çok ağrın olmamıştır. Ayrıca seni bi kaç kere aradım telin kapalıydı demek çekmediği içindi.

Baharcım vallahi bindik bi alamete ne diyelim güdmeye çalışıyorum elimden şuan için başka bir şey gelmiyor...

Ahilla ve Hayat nerelerdesiniz. Karamuk sende yoğunmusun canım....

Ebru şen daha dün aklımdan geçtin acaba doğurdumu falan diye. sen nasılsın safra ağrın devam ediyormu? artık erken doğum riskini geçirmişsin maşallah çokta az kalmış hayırlı doğumlar olsun....

Ayrıca özge bu söylemlerden çok çabuk etkileniyor, bize düşen ona moral verip, güzel umutlar beslemesini sağlamak. Zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş, doktorun kötülüğünü söylememiz onu üzmekten başka bir şeye yaramaz.

Son düzenleme:

sağolasın canım senin de kandilin mübarek olsun valla canım aslında büyüğü tıpkı babası büyüğün rengi bana benziyor sadece ama küçük için hergören başka birşey söyliyor onunda rengi babasına benziyor babası gibi beyaz tenli ve kocaaa burunlu

canım benim çok geçmiş olsun allahım şu çektikleirnin yaşadıklrının karşılığını verecek canım işallah küçük meleğini kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın dualarımız seninle canım

günaydın canım sana da evet valla yoğunum yine şu işletme ruhsatı alma işi varya ona koşturuyoruz hatta şuandada itfaiyeden geldiler fabrikayı kontol ediyorlar aman organizeye gelmekde bir dert miş valla hiç dertelri bitmiyor hergün bişey çıkarıyorlar
sen napıyosun düğün telaşı devam ediyordur değilmi temizleyebildinmi evini falan kız düğün bursada mı olcakatı yoksa istanbula mı gitceniz

dün akşam kandil vesilesi ile kayınpederime gittik. eşim her akşam gitti zaten. neyse ordanda kaynanama gittik 12 ydi evime geldiğimde, sadece bu akşamım kaldı, evimi ablam temizlemiş Allah binkere razı olsun... bende bu akşam gideyimde mutfak dolaplarımı toparlıyım... kaynanamda senin evde işin yoktur diyo, dedim 2 gündür eve geç geldim işten. bu gün burdayım ve kandil, çok yoktur dedim... Amannn diyo sana gelenmi olacak asıl iş burda... ama balıkesirden gelecek olan genç evliler var onlar bize gelecekler kesin... Zaten bırakmam onları seviyorum yani...
öyle işte,
Önümüzdeki haftada izinliyim yaz temizliğimi yapıcam evimde :) bol bolll gezicem...

Son düzenleme:
olur aslında :) Ayfer akşamları çıkabiliyor musun?
Sen müsait olunca çağır bizi kahve içmeye madem terasta var
Bende beklerim bak balkon sezonunu açtığımızda :)
canım akşamları zor çıkıyorum..gerçi eşime belli olmaz sana gelcektim bir akşam izin verdi,ama kısmet olmadı..
KIZLAR BU ARADA KARDEŞİM DİYARBAKIR da ASKERDEYDİ PAZAR GÜNÜ 1 HAFTA ERKEN GELDİ TESKEREYE ANNEME ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU SEVİNÇLİYİZ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:)
gözünüz aydın canım..
sağol canım seninde geçmiş anneler günün kutlu olsu..damaklı kauçuklu kullanmıştım bende ardaya,ama talhada ucuz emzik alıyordu:) masrafsızmış oğlum..
amin canım seninde regaip kandilin mübarek olsun..
seninde geçmiş regaip kandilin mübarek olsun canım..allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

ardanın huyuda babaısı tipide..gerçi ben iki çocuğumuda kimseye benzetemiyorum:))
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda güldürsün seni..allahım senin için ettiğim duamı kabul etin inşsallah..
burdayım canım dün giremedim..perşembe pazaraına gidicem demiştim ya.dün oraya gittik alışveriş yaptım..pazardan çıkmak üzereyken arabadan ses geldi pat pat diye:) bir indim arabadan tekerleğim patlamışhemde tamamen patlamış yere değiyordu ksnağı..hemen eşimi aradım kal orda harket ettirme geliyorum dedi..
tam çıakrken müşterisi gelmiş eşimde abimi aramış ben çıkamıyorum dükkandan..sen değiştirirmisin demiş..sağolsun abimle arkadaşı geldi..sorunu çözdüler:)

kayınpederij daha iyidir inşallah..ohh sefan olsun havalarda güzel şansına..tam gezilcek havası var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…