Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aa biri kastenmi patlattı acaba... neyseki kurtarıcıların gelmiş benim öyle olsa kalırdım öyle bir başıam :)))

İnşallah beraber gezeriz tatlım :))

teşekkür ederim iyiym az kaldı 1 yada 5 haziran sezeryan tarihim az kaldı artık
sevcancım haksevere doktorun kötü olduğunu söyleme sebebim gecen ay yasadıklarından sonra yaklaşık 3ay kayıbı oldu belkide mart ayında hamile kalıcakdı yanlış doktora gtmek oyalanak kadar kötü bişey yok kendimde bizzat yasadım doğru doktoru bulmak zaman alıyor hem hakseverde yoruluyor bu şekilde allah kimseyi düşürmesin fakülteye

canım öncelikle ne demek istedigini anlıyorum ama barış bey öyle iyi bi doktorki anlatsam buraya sayfaalr sıgmaz... tüp bebek iğneleri normalde en az 300mm den felan baslıyo pkolulara 150 den vurrarak başlıyolar benim pkolu oldugumu bildigi için veilaçla bile cok yumurtam oldugunu bildigi için 100den başlattı ama o bile cok geldi malesef bu hastalıkta denemeden ögrenemiyosun demek zorundaydı ve heer gidisimde test yaptı kaç tana e tüp ebebk hastasıyla konuştum harika ya devlette bu akdar takip etmesi biz özelde bile ölcmediler o degerimizi dediler ve sag olsun eger o gün degerim ölçülmese opss mu ne cok kötü bidurum o o başıma gelebilirdi hemen sonlandırdı ve mesaisi bitmesine ragmen ben evden gideene kadar beni hastanede bekledi ... geçen ay kistim olunca devam etmedi bekle dedi bu ay gittigimde hemen alayım dedi sağ olsun öyle ilgilendiki anlatamam insana güven veriyo sadece durum hoş bi durum değildi beni üzen yoran oydu yanlızlıktı sonra kisti alayım yada bekle dedi bende siz bilirsiniz dedim oda dedi zman kaybetmeyelim geçen birine nbekle dedim 2bucuk milyar verip baska yerde aldırmış kisti dedi gel halledelim dedi hemşireler okeza o kadar iyi davranıyolarki seher hemsire özellikle ben cok memnununum ilgilerinden ve barış beyin ilgi ve tedavisinden ... evet asistan doktorlar bakıyo genel muanelerde çünkü barış bey tek cok hasta var hergün asılama tüp bebek yapıyo genel muaneleri asistan doktorlar yapıyo.. sabah ilk gittim baska doktor baktı hatta fotorafını cekti barış beyde görsün dedi herkezi takip ediyo barış bey baktı tekrar bide ben göreyim dmiş gene muane etti sonra ameliyat hanede yarım saat hiç öyle acele felan etmiyo terslemiyo konuşuyo sürekli benim içimde bi şüphe yok allah razı olsun ondan özele cok gittim coooooooooooooooook paralar yedirdim bundan daha iyisinide görmedim ... uzun sürüyo her iş o yüzden yorucu sadece ama suan için imkanım buna elveriyo bunu yapıyorum

elimden geleni yapıyorum gelmeyenler için rabbime sıgındım

bundan sonraki süreçte iğne vurunucam her akşam pazartesi randövüm var 10 gün sonra felan yumurtalar toplancak eşimden sperm alıncak sonra tüp bebek olcak bana yerleştirilcek süreç böyle inşallah bu sefer bi sorun cıkmazsa böyle olucak ...

allah razı olsun arkadaşlar dualarınız için

bugün okula gitmedim ben öksürük sinüzit fena oldum ilaçta içme dediler dogal bişiler bulmama lazım geceleri uyutmuyo :2: havuza gittim iş yaptım neyime benim havuz sinüzitin varsa o saçlar kurucak kardeşim

sevcan canım evet hastanede cekmemiştir sonradana randı diyede gelmedi galba o bişi yapınca geliyo artık saol allah razı olsun .. hayat arkadaşım bile merak etmedide siz ettiniz çok kırgınım eşime öyle böyle değil

kardeşi annesi olsun yegeni hasta olsun basım arıyo desinler bin kere arar nabtın geçtimi diye bilmesem bu huyunu koymazdı belki.. ama bide UNUTTUM CANIM YAA demesi yokmu özürmü küfür mü belli degil.... akşam onda geldi işten gemlikte işteydi geldi daha nasılsın dmeedi oturdu annelerimizi babasını ablamları felan aradı kandilleşti ... bende mutfa attım kendimi aglaya aglaya sofrayı hazırladım... yemegi yerken anlatsana dedi konuşmadım yüzüme baksana dedi bakasım yok özür diletrim ya unuttum özür diledim işte diyo unuttum deme bana dedim bende hiç içimi raahtlatmıyo yapayanlızım ben bırak sus sorma dedim

sonra ordan burdan yemegi yiyiiyo biyandanda anlatıyo sıkıntısını neden böle oldunu felan sesini duymadım bile istemeyince insan görmüyoda duymuyoda sofrayı kaldırdım cay ını cerezini koydum tatlı soruyo bide hiç ses etmedim onuda verdim artık koymuyo bu haretleri yerimi biliyorum ben ................

o gelene kadar yatak döşek yatıyodum geldi ben gene görevimi yaptım baskası olsa kıpırdamaz nasıl cnaım acıyo nasıl moralim bozuktu ... rabbim kimseye muhtac etmesin özlellikle sevgisine .............

bu erkekleri bazen anlamıyorum sen ona evlat vermek için hastanelerde uğraşıyorsun,ama o aramıyor bile...
benimki de yapardı bazen hastaneye gidcek oluyordum tahlillere birikte gidelim dediğimde annenle gitsen olmaz mı? diyordu i kaç kere söledi bende verdim ağzının payını anladı zaten hatasını
sende içine atma canım hatasını anlamasına yardımcı ol...Senin duygularını anlaması mümkün değil işte odunlar odun

Hayırlısı olsun canım yinede kendini üzme ne oluyorsa olan sana olur olduğu kadar olur
İnsanın yakınında bir ablası yada kızkardeşinin olması ne güzel böyle durumlarda hızır gibi imdadına yetişiyorlar Allah bozmasınKayınvaldende işine geldiği gibi konuşuyor galiba.Boşver hayırlısıyla şu düğünü atlatında sonra dinlenirsin evinde inşllh
Bizim prenseste hesaplı olanı tuttu.bazen atıyorda damaklısını hiç tutmuyorduÇok geçmiş olsun canım.Hal olmasına sevindim
Allah kurtarsın canım,erken doğum riskini atlattın şükür,sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine,bazen düşüncesizlikler olabiliyor,aldırma sen,eşinde hatasını anlamıştır,stres yapmaki tedavin olumlu yönde ilerlesin,hata yaptığı zaman yüzüne karşı söyle anlasın hatasını.Allah yardımcın olsun,inşallah bu sefer herşey olumlu yönde ilerler canım,Her evlilikte bazen anlaşmazlıklar olabiliyor,oda anlamışki hatasını sana yakın olmaya çalışmış,üzme kendini birşeye sen tedavini ve bebişlerini düşün canım şu an için sadece

Dün bebek görmeye gittik,Yolda giderken koruparkın oraya doğru gelirken kaza yaptık çok korktumTır üzerimize çıkıyordu nerdeyse.Trafik çok yoğundu ve arkadan gelerek arabaya baya bir sürttü o anı hatırlamak istemiyorum,Eşim kornoya basıyor bağırıyor adam sonradan gördü aptal şöförüm diye geçmiş tırın başına.Arkada ben bebekle ödüm koptu.Adama bağıracaktım kapıyı açtım kendimi zor tuttum eşim kapıyı kapattı geri.Adam sigorta hasarı öder dedi.Eşim önemli birşey yok boşuna hasar kaydına geçmesin diye beklemedi ve ben yaptırırım boşver dedi bana,bende kızdım gidene kadar söylendim cana :26:geleceğine mala gelsin derler ama insan elindeki avucundakinide arabaya yatırdımı zoruna gidiyor elbette.O stresle gittik bebek görmeye.Biraz kapı altında yamukluk oldu ve :26:tekerin jantı kırıldı eser kalmadı.Yinede Allah korudu ve beterinden korusun,Benimde o streslemidir nedir dün gece eve gelince boğazımın yandığını hissettim ve şuan hiç halim yok boğazım tahriş oldu sanırım toz bulutun içindeİlk defa başıma geldiği için korktum en çokta bebeğim olduğu için korktum.Şu anda yerimden kalkacak halim yok,toparlanırım inşallah

Çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Tuz ekmek verin fakirin birine allah kazadan beladan korusun

günaydın hanımlar herkese hayırlı haftalar olsun işallah

ay canım az kalmış allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallah

canım benim yaa malasef erkekler böyle işte biraz odun oluyorlar senin içinde yaşadıkalrını bilemiyorlar sen şimdi günlerce bunu kafana takarsın ama onlar bir anlık takıyor ondan sonra unutuyorlar erkek milleti işte

canım yaaa çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allahım beterinden saklasın nasıl korktun kimbilir allah yaşatmasın birdaha

selam canlarım öpüyorum hepinizi

cumartesi gemlikte görümcemdeydim gün vardı gece orda kalcaktık zaten bi telefon geldi kreşteki öğretmen arkadaşlar istanbul gezisi ayarlamışlar geliyon mu diye sordular dedim ölüyorum hastalıktan ama kaçıramam gelirim beni geçerken gemlikten alın dedim

pazar sabahı 5 te beni aldılar kocmaannnnnnnnnnnnnnnn doluu doluuu bi istanbul gezisi yaptıkkk harıkaydı

sabah kabri şetrife gittik
ordan çamlıcada kahvaltı yaptık
yavuz sultan selim
ensardan bi zaatın kabrini ziyaret ettik
sonra eyüp sultanda öğlen namazı
fatihe gittik
beyler beyi sarayı
sonra eminönüne gittik vapur turu yaptık 2 saat ama kız kulesi bütün güzellikler bogazın her bi köşesini gezdirdiler süperdi
sonra eminenüne inince galata köprüsüsün altında balık ekmek yedik bogaza nazır ohh süperdi
sonrada evimize geldik
gece saat 1 di geldigimde dolu dolu güzel bi geziydi

bugünde doktora gittim sabah gittim akşam cıkabildim 4 gün 50mm vurunmuştum şimdi 75 vurucam 2 gece çarşamba yine kontrole gidicem bu sefer sorun olmasın diye 2 günde bir çarıcak inşallah rabbim yardımcımız olurda bu son olurrrdualarınızı bekliyorum

bu arada eşime gelince etrafımda fır dönüyo doktora giderken işe gitcekti ama metroya kadar bıraktı dönüştede aldı beni açmısın bişiler yiyelim felan falan sonra eve geldik beraber dedim ekmek yok ben alırım dedi gitti ekmek almaya diye bana spor ayakkabı almışşok geçirdim benim eşim ben demeden bana hediye almış hemde ekmek almaya yolaldıgımdaşok geçirdim resmen ayamdan cıkartmıyorum hemde beyaz güzel topuklu bi spor ayakkkabı

baharcım cok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn allah beterinden korusun ve şunu söleyeyim canım akika kurbanı denen bişi var evladınız için kıza 1 erkege 2 kesiliyo bu borç kabul ediliyo evladını sizi koruması için gücünüz yettiği en kısa zmanda keserseniz iyi olur

günaydın hanımlar
haksevercim ohh valla yine dolu dolu birgün geçirmişsin canım bu arada eşinde hatasını anladı heralde baksana hareketlerinden belli ee bir de hediye almış insan böyle beklemediği anda bir hediye alınca hele eşinden olunca daha da bir utlu oluyor allah mutluluğunuzu hzurunuz daim etsin canım dualrımız seninle en kısa zamanda allahım yuvanızı bir melekle şenlendirsin canım

ay kızlar karakayıp oldu sevcan izinde sanırım hayatta geziyodur o gün senin bu gün benim

slm da kızlar bu ne yaaaa???hiç kimsecikler girmemiş.bi haftadır hiç girmedim en fazla her güne bi sayfacık geçmiş var :S şok şok şok oldummmmm...

şimdi öncelikle geçmiş anneler gününüz ve kandiliniz kutlu olsun.
sonradan işler çok yoğun diye giremedim.sabah 9 akşam 11 ne yazık ki işteyiz ((
gelelim kontrolüme ... gidemedim
nişanlıma tarihini söylemedim.işler de çok yoğun gidemedim.ama tahlillerle ilgili pazar günü doktorcukla görüşcez.bakalım ne olacak?

onun haricinde kaza geçirene hasta olana lastiği patlayana çok çok geçmiş olsun.
özge sana yine 4444 çekelim dicem de ben malum günümdeyim okuyamam ki

saol cnaım evet hatasını anladı fır fır dönüyo etrafımda iğnelerimi bile kendim vuruyorum bende hiç pas vermiyorum

yarın arıyım bakim sevcanı merak ettim bende:44:

kendini düşünsen bikerede

saol cnaım dualarınız yeter bana allah razı olsun

Çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Tuz ekmek verin fakirin birine allah kazadan beladan korusun

Kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun,Allah razı olsun,kimsenin başına vermesinBen hala tam toparlanamadım,boğazlarım tahriş olmuş ve sesim kısıldı,sesi kısık olmakta kötüymüş ya,inşllh atlatırım bu günleride.Sizler nasılsınız
Hakseverciğim ne güzel etmişsin canım gezmekle iyi olmuş,eşininde davranışının değişmesine sevindim.Demekki oda anladı hatasını ve senin hassas olduğunuAllah bozmasın canımİstanbulu feth edip geldin demekCanım akika kurbanını biz 7.gün kesmiştik.Onun sevabını okumuştuk canım eşim zaten bu konuları iyi bilir.Allah'a şükür o görevi yerine getirdik
Aynen kayıplardayız gerçektenİnşllah herkezler iyidir.Semihayla telden konuştum interneti yok yoksa oda özlemiş sizleri,bebekte öyle kayınbabasının hasatneden yatma çıkma olayları oldu.Sevcanların düğünü nasıl geçti acabaHayatta girmiyor,umarım oda iyidir

Sağol canım sanada geçmiş olsun,ihmal etme doktor işini,Allah kolaylık versin

herkeslere günaydınlar

kuzucum senin bebek muhabbetin hep aklımda.her duamda sana da bebişine de yer açıyorum.
canım düşünüyorum da olmuyor ki yetişemiyorum hangi birine koşacağımı şaşırdım işe mi kendime mi nişanlıma mı...
ayyyyy dua edin de iki tane daha adam gibi çalışacak eleman bulalım.

baharcım tşk ederim canım :)sana da kara yalancı çıktım.sıraya koydum herkesi servis saatlerinde arıcam :))

dün yinuseyle konuştuk.ben de bi gemlik eski öğretmeni olarak anlattım yaşadıklarımızı.üstelik eşinin çalıştığı kurumla benim yerim aynıydı.şuan anlattıklarım sonucunda aklındaki keşmekeşler kesinlikle olumlu sonuçlanmıştır sanırım.

eeeeeeeeeeee hala kimsecikler girmemiş topiğe???

hadi semihanın interneti yok da sevcan hayat karamuk özge bahar ebrusen ayran yinuse nerelerdesiniz ya?

çok geçmiş olsun canım. cana geleceğine mala gelsin..insan evlat sahibi olunca korkuları kat be kat artıyor
canım sağlık bu cAnındanda kıymetlimi bu işler ya..ihmal etme git..
ayrıca çokta yorma kendini..
eeeeeeeeeeee hala kimsecikler girmemiş topiğe???

hadi semihanın interneti yok da sevcan hayat karamuk özge bahar ebrusen ayran yinuse nerelerdesiniz ya?

bu hafta çok gezdim çokk adam ben boşayacak:))

iyi akşamlar herkezlereee naberiniz bakalımm..
sevcan yok topik boşş:)
bugün sevcana kahvaltıya gittimm balkonda serin serin süper kahvaltı ettik..
keşke sizin evlerde yakın olsak üper olurdu..
işte kahvaltı masamız:))

Yok bacim adam bosamaz seni.kiz seviyor o seni
dun gece itibariyle islerin o kadar da onemli olmadigini ne kadar kendimi yirtarsam da kimswye yaranamayacagimi gayet iyi anlamis bulunmaktayim.seneye yani yeni okul sezonunda ogretmen olarak calisacagim.o zaman cogu sorunum bitecek insaallah.

En uzakta olan biri olaraak sanirim bu sofranin olma ihtimali en dusuk olan kisi benim.su ogretmenlige bi geceyim de hayirlisiylA...baska da bisi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…