- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım akşamları zor çıkıyorum..gerçi eşime belli olmaz sana gelcektim bir akşam izin verdi,ama kısmet olmadı..
gözünüz aydın canım..
sağol canım seninde geçmiş anneler günün kutlu olsu..damaklı kauçuklu kullanmıştım bende ardaya,ama talhada ucuz emzik alıyordu:) masrafsızmış oğlum..
amin canım seninde regaip kandilin mübarek olsun..
seninde geçmiş regaip kandilin mübarek olsun canım..allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
ardanın huyuda babaısı tipide..gerçi ben iki çocuğumuda kimseye benzetemiyorum:))
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda güldürsün seni..allahım senin için ettiğim duamı kabul etin inşsallah..
burdayım canım dün giremedim..perşembe pazaraına gidicem demiştim ya.dün oraya gittik alışveriş yaptım..pazardan çıkmak üzereyken arabadan ses geldi pat pat diye:) bir indim arabadan tekerleğim patlamışhemde tamamen patlamış yere değiyordu ksnağı..hemen eşimi aradım kal orda harket ettirme geliyorum dedi..
tam çıakrken müşterisi gelmiş eşimde abimi aramış ben çıkamıyorum dükkandan..sen değiştirirmisin demiş..sağolsun abimle arkadaşı geldi..sorunu çözdüler:)
kayınpederij daha iyidir inşallah..ohh sefan olsun havalarda güzel şansına..tam gezilcek havası var:)
ah canım kıyamam sana inşallah bu gecenin hürmetine olucak keşke fakültede yaptırmasaydın hiç başlamasaydın bu işe barış beyi sorumsuz doktor diye anlatıyorlardı hep asistanlara emanet ediyormuş hastalarını inşallah bu sefer yüzün güler zor işler bunlar kredi falan çekip direk özelde başlasaydın hamile kalıncada fakülteye devam mı ediceksin canım
allah razı olsun arkadaşlar dualarınız için
bugün okula gitmedim ben öksürük sinüzit fena oldum ilaçta içme dediler dogal bişiler bulmama lazım geceleri uyutmuyo:2: havuza gittim iş yaptım neyime benim havuz sinüzitin varsa o saçlar kurucak kardeşim
sevcan canım evet hastanede cekmemiştir sonradana randı diyede gelmedi galba o bişi yapınca geliyo artık saol allah razı olsun .. hayat arkadaşım bile merak etmedide siz ettiniz çok kırgınım eşime öyle böyle değil
kardeşi annesi olsun yegeni hasta olsun basım arıyo desinler bin kere arar nabtın geçtimi diye bilmesem bu huyunu koymazdı belki.. ama bide UNUTTUM CANIM YAA demesi yokmu özürmü küfür mü belli degil.... akşam onda geldi işten gemlikte işteydi geldi daha nasılsın dmeedi oturdu annelerimizi babasını ablamları felan aradı kandilleşti ... bende mutfa attım kendimi aglaya aglaya sofrayı hazırladım... yemegi yerken anlatsana dedi konuşmadım yüzüme baksana dedi bakasım yok özür diletrim ya unuttum özür diledim işte diyo unuttum deme bana dedim bende hiç içimi raahtlatmıyo yapayanlızım ben bırak sus sorma dedim
sonra ordan burdan yemegi yiyiiyo biyandanda anlatıyo sıkıntısını neden böle oldunu felan sesini duymadım bile istemeyince insan görmüyoda duymuyodasofrayı kaldırdım cay ını cerezini koydum tatlı soruyo bide hiç ses etmedim onuda verdim artık koymuyo bu haretleri yerimi biliyorum ben ................
o gelene kadar yatak döşek yatıyodum geldi ben gene görevimi yaptım baskası olsa kıpırdamaz nasıl cnaım acıyo nasıl moralim bozuktu ... rabbim kimseye muhtac etmesin özlellikle sevgisine .............
Hayırlısı olsun canım yinede kendini üzme ne oluyorsa olan sana olur olduğu kadar olurGünaydın kızlar... bugünde yoğunum biraz...
Yinuse inşallah uğrucam bir gün sana çat diye merak etme sen :)
Özge Rabbim hayırlısı ile artık bu mutluluğu yaşatsın. Ayrıca çok geçmiş olsun... Bende böyle durumlarda hep yanlızdımİnşallah çok ağrın olmamıştır. Ayrıca seni bi kaç kere aradım telin kapalıydı demek çekmediği içindi.
Baharcım vallahi bindik bi alamete ne diyelim güdmeye çalışıyorum elimden şuan için başka bir şey gelmiyor...
Ahilla ve Hayat nerelerdesiniz. Karamuk sende yoğunmusun canım....
Ebru şen daha dün aklımdan geçtin acaba doğurdumu falan diye. sen nasılsın safra ağrın devam ediyormu? artık erken doğum riskini geçirmişsin maşallah çokta az kalmış hayırlı doğumlar olsun....
Ayrıca özge bu söylemlerden çok çabuk etkileniyor, bize düşen ona moral verip, güzel umutlar beslemesini sağlamak. Zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiş, doktorun kötülüğünü söylememiz onu üzmekten başka bir şeye yaramaz.
İnsanın yakınında bir ablası yada kızkardeşinin olması ne güzel böyle durumlarda hızır gibi imdadına yetişiyorlar Allah bozmasındün akşam kandil vesilesi ile kayınpederime gittik. eşim her akşam gitti zaten. neyse ordanda kaynanama gittik 12 ydi evime geldiğimde, sadece bu akşamım kaldı, evimi ablam temizlemiş Allah binkere razı olsun... bende bu akşam gideyimde mutfak dolaplarımı toparlıyım... kaynanamda senin evde işin yoktur diyo, dedim 2 gündür eve geç geldim işten. bu gün burdayım ve kandil, çok yoktur dedim... Amannn diyo sana gelenmi olacak asıl iş burda... ama balıkesirden gelecek olan genç evliler var onlar bize gelecekler kesin... Zaten bırakmam onları seviyorum yani...
öyle işte,
Önümüzdeki haftada izinliyim yaz temizliğimi yapıcam evimde :) bol bolll gezicem...
Bizim prenseste hesaplı olanı tuttu.bazen atıyorda damaklısını hiç tutmuyorducanım akşamları zor çıkıyorum..gerçi eşime belli olmaz sana gelcektim bir akşam izin verdi,ama kısmet olmadı..
gözünüz aydın canım..
sağol canım seninde geçmiş anneler günün kutlu olsu..damaklı kauçuklu kullanmıştım bende ardaya,ama talhada ucuz emzik alıyordu:) masrafsızmış oğlum..
amin canım seninde regaip kandilin mübarek olsun..
seninde geçmiş regaip kandilin mübarek olsun canım..allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
ardanın huyuda babaısı tipide..gerçi ben iki çocuğumuda kimseye benzetemiyorum:))
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda güldürsün seni..allahım senin için ettiğim duamı kabul etin inşsallah..
burdayım canım dün giremedim..perşembe pazaraına gidicem demiştim ya.dün oraya gittik alışveriş yaptım..pazardan çıkmak üzereyken arabadan ses geldi pat pat diye:) bir indim arabadan tekerleğim patlamışhemde tamamen patlamış yere değiyordu ksnağı..hemen eşimi aradım kal orda harket ettirme geliyorum dedi..
tam çıakrken müşterisi gelmiş eşimde abimi aramış ben çıkamıyorum dükkandan..sen değiştirirmisin demiş..sağolsun abimle arkadaşı geldi..sorunu çözdüler:)
kayınpederij daha iyidir inşallah..ohh sefan olsun havalarda güzel şansına..tam gezilcek havası var:)
Allah kurtarsın canım,erken doğum riskini atlattın şükür,sağlıkla kucağına alırsın inşallahteşekkür ederim iyiym az kaldı 1 yada 5 haziran sezeryan tarihim az kaldı artık
sevcancım haksevere doktorun kötü olduğunu söyleme sebebim gecen ay yasadıklarından sonra yaklaşık 3ay kayıbı oldu belkide mart ayında hamile kalıcakdı yanlış doktora gtmek oyalanak kadar kötü bişey yok kendimde bizzat yasadım doğru doktoru bulmak zaman alıyor hem hakseverde yoruluyor bu şekilde allah kimseyi düşürmesin fakülteye
bugün okula gitmedim ben öksürük sinüzit fena oldum ilaçta içme dediler dogal bişiler bulmama lazım geceleri uyutmuyo:2: havuza gittim iş yaptım neyime benim havuz sinüzitin varsa o saçlar kurucak kardeşim
sevcan canım evet hastanede cekmemiştir sonradana randı diyede gelmedi galba o bişi yapınca geliyo artık saol allah razı olsun .. hayat arkadaşım bile merak etmedide siz ettiniz çok kırgınım eşime öyle böyle değil
kardeşi annesi olsun yegeni hasta olsun basım arıyo desinler bin kere arar nabtın geçtimi diye bilmesem bu huyunu koymazdı belki.. ama bide UNUTTUM CANIM YAA demesi yokmu özürmü küfür mü belli degil.... akşam onda geldi işten gemlikte işteydi geldi daha nasılsın dmeedi oturdu annelerimizi babasını ablamları felan aradı kandilleşti ... bende mutfa attım kendimi aglaya aglaya sofrayı hazırladım... yemegi yerken anlatsana dedi konuşmadım yüzüme baksana dedi bakasım yok özür diletrim ya unuttum özür diledim işte diyo unuttum deme bana dedim bende hiç içimi raahtlatmıyo yapayanlızım ben bırak sus sorma dedim
sonra ordan burdan yemegi yiyiiyo biyandanda anlatıyo sıkıntısını neden böle oldunu felan sesini duymadım bile istemeyince insan görmüyoda duymuyodasofrayı kaldırdım cay ını cerezini koydum tatlı soruyo bide hiç ses etmedim onuda verdim artık koymuyo bu haretleri yerimi biliyorum ben ................
o gelene kadar yatak döşek yatıyodum geldi ben gene görevimi yaptım baskası olsa kıpırdamaz nasıl cnaım acıyo nasıl moralim bozuktu ... rabbim kimseye muhtac etmesin özlellikle sevgisine .............
Dün bebek görmeye gittik,Yolda giderken koruparkın oraya doğru gelirken kaza yaptık çok korktumTır üzerimize çıkıyordu nerdeyse.Trafik çok yoğundu ve arkadan gelerek arabaya baya bir sürttü o anı hatırlamak istemiyorum,Eşim kornoya basıyor bağırıyor adam sonradan gördü aptal şöförüm diye geçmiş tırın başına.Arkada ben bebekle ödüm koptu.Adama bağıracaktım kapıyı açtım kendimi zor tuttum eşim kapıyı kapattı geri.Adam sigorta hasarı öder dedi.Eşim önemli birşey yok boşuna hasar kaydına geçmesin diye beklemedi ve ben yaptırırım boşver dedi bana,bende kızdım gidene kadar söylendim cana :26:geleceğine mala gelsin derler ama insan elindeki avucundakinide arabaya yatırdımı zoruna gidiyor elbette.O stresle gittik bebek görmeye.Biraz kapı altında yamukluk oldu ve :26:tekerin jantı kırıldı eser kalmadı.Yinede Allah korudu ve beterinden korusun,Benimde o streslemidir nedir dün gece eve gelince boğazımın yandığını hissettim ve şuan hiç halim yok boğazım tahriş oldu sanırım toz bulutun içinde İlk defa başıma geldiği için korktum en çokta bebeğim olduğu için korktum.Şu anda yerimden kalkacak halim yok,toparlanırım inşallah
teşekkür ederim iyiym az kaldı 1 yada 5 haziran sezeryan tarihim az kaldı artık
sevcancım haksevere doktorun kötü olduğunu söyleme sebebim gecen ay yasadıklarından sonra yaklaşık 3ay kayıbı oldu belkide mart ayında hamile kalıcakdı yanlış doktora gtmek oyalanak kadar kötü bişey yok kendimde bizzat yasadım doğru doktoru bulmak zaman alıyor hem hakseverde yoruluyor bu şekilde allah kimseyi düşürmesin fakülteye
Dün bebek görmeye gittik,Yolda giderken koruparkın oraya doğru gelirken kaza yaptık çok korktumTır üzerimize çıkıyordu nerdeyse.Trafik çok yoğundu ve arkadan gelerek arabaya baya bir sürttü o anı hatırlamak istemiyorum,Eşim kornoya basıyor bağırıyor adam sonradan gördü aptal şöförüm diye geçmiş tırın başına.Arkada ben bebekle ödüm koptu.Adama bağıracaktım kapıyı açtım kendimi zor tuttum eşim kapıyı kapattı geri.Adam sigorta hasarı öder dedi.Eşim önemli birşey yok boşuna hasar kaydına geçmesin diye beklemedi ve ben yaptırırım boşver dedi bana,bende kızdım gidene kadar söylendim cana :26:geleceğine mala gelsin derler ama insan elindeki avucundakinide arabaya yatırdımı zoruna gidiyor elbette.O stresle gittik bebek görmeye.Biraz kapı altında yamukluk oldu ve :26:tekerin jantı kırıldı eser kalmadı.Yinede Allah korudu ve beterinden korusun,Benimde o streslemidir nedir dün gece eve gelince boğazımın yandığını hissettim ve şuan hiç halim yok boğazım tahriş oldu sanırım toz bulutun içinde İlk defa başıma geldiği için korktum en çokta bebeğim olduğu için korktum.Şu anda yerimden kalkacak halim yok,toparlanırım inşallah
günaydın hanımlar
haksevercim ohh valla yine dolu dolu birgün geçirmişsin canım bu arada eşinde hatasını anladı heralde baksana hareketlerinden belli ee bir de hediye almış insan böyle beklemediği anda bir hediye alınca hele eşinden olunca daha da bir utlu oluyor allah mutluluğunuzu hzurunuz daim etsin canım dualrımız seninle en kısa zamanda allahım yuvanızı bir melekle şenlendirsin canım
ay kızlar karakayıp oldu sevcan izinde sanırım hayatta geziyodur o gün senin bu gün benim
slm da kızlar bu ne yaaaa???hiç kimsecikler girmemiş.bi haftadır hiç girmedim en fazla her güne bi sayfacık geçmiş var :S şok şok şok oldummmmm...
şimdi öncelikle geçmiş anneler gününüz ve kandiliniz kutlu olsun.
sonradan işler çok yoğun diye giremedim.sabah 9 akşam 11 ne yazık ki işteyiz((
gelelim kontrolüme ... gidemedim
nişanlıma tarihini söylemedim.işler de çok yoğun gidemedim.ama tahlillerle ilgili pazar günü doktorcukla görüşcez.bakalım ne olacak?
onun haricinde kaza geçirene hasta olana lastiği patlayana çok çok geçmiş olsun.
özge sana yine 4444 çekelim dicem de ben malum günümdeyim okuyamam ki
Çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Tuz ekmek verin fakirin birine allah kazadan beladan korusun
günaydın hanımlar herkese hayırlı haftalar olsun işallah
ay canım az kalmış allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallah
canım benim yaa malasef erkekler böyle işte biraz odun oluyorlar senin içinde yaşadıkalrını bilemiyorlar sen şimdi günlerce bunu kafana takarsın ama onlar bir anlık takıyor ondan sonra unutuyorlar erkek milleti işte
canım yaaa çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allahım beterinden saklasın nasıl korktun kimbilir allah yaşatmasın birdaha
Kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun,Allah razı olsun,kimsenin başına vermesinselam canlarım öpüyorum hepinizi
cumartesi gemlikte görümcemdeydim gün vardı gece orda kalcaktık zaten bi telefon geldi kreşteki öğretmen arkadaşlar istanbul gezisi ayarlamışlar geliyon mu diye sordular dedim ölüyorum hastalıktan ama kaçıramam gelirim beni geçerken gemlikten alın dedim
pazar sabahı 5 te beni aldılar kocmaannnnnnnnnnnnnnnn doluu doluuu bi istanbul gezisi yaptıkkkharıkaydı
sabah kabri şetrife gittik
ordan çamlıcada kahvaltı yaptık
yavuz sultan selim
ensardan bi zaatın kabrini ziyaret ettik
sonra eyüp sultanda öğlen namazı
fatihe gittik
beyler beyi sarayı
sonra eminönüne gittik vapur turu yaptık 2 saat ama kız kulesi bütün güzellikler bogazın her bi köşesini gezdirdiler süperdi
sonra eminenüne inince galata köprüsüsün altında balık ekmek yedik bogaza nazır ohh süperdi
sonrada evimize geldik
gece saat 1 di geldigimde dolu dolu güzel bi geziydi
bugünde doktora gittim sabah gittim akşam cıkabildim 4 gün 50mm vurunmuştum şimdi 75 vurucam 2 gece çarşamba yine kontrole gidicem bu sefer sorun olmasın diye 2 günde bir çarıcak inşallah rabbim yardımcımız olurda bu son olurrrdualarınızı bekliyorum
bu arada eşime gelince etrafımda fır dönüyo doktora giderken işe gitcekti ama metroya kadar bıraktı dönüştede aldı beni açmısın bişiler yiyelim felan falansonra eve geldik beraber dedim ekmek yok ben alırım dedi gitti ekmek almaya diye bana spor ayakkabı almış şok geçirdim benim eşim ben demeden bana hediye almış hemde ekmek almaya yolaldıgımda şok geçirdim resmen ayamdan cıkartmıyorum hemde beyaz güzel topuklu bi spor ayakkkabı
baharcım cok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn allah beterinden korusun ve şunu söleyeyim canım akika kurbanı denen bişi var evladınız için kıza 1 erkege 2 kesiliyo bu borç kabul ediliyo evladını sizi koruması için gücünüz yettiği en kısa zmanda keserseniz iyi olur
Aynen kayıplardayız gerçektengünaydın hanımlar
haksevercim ohh valla yine dolu dolu birgün geçirmişsin canım bu arada eşinde hatasını anladı heralde baksana hareketlerinden belli ee bir de hediye almış insan böyle beklemediği anda bir hediye alınca hele eşinden olunca daha da bir utlu oluyor allah mutluluğunuzu hzurunuz daim etsin canım dualrımız seninle en kısa zamanda allahım yuvanızı bir melekle şenlendirsin canım
ay kızlar karakayıp oldu sevcan izinde sanırım hayatta geziyodur o gün senin bu gün benim
slm da kızlar bu ne yaaaa???hiç kimsecikler girmemiş.bi haftadır hiç girmedim en fazla her güne bi sayfacık geçmiş var :S şok şok şok oldummmmm...
nişanlıma tarihini söylemedim.işler de çok yoğun gidemedim.ama tahlillerle ilgili pazar günü doktorcukla görüşcez.bakalım ne olacak?
onun haricinde kaza geçirene hasta olana lastiği patlayana çok çok geçmiş olsun.
saol cnaım evet hatasını anladı fır fır dönüyo etrafımda iğnelerimi bile kendim vuruyorum bende hiç pas vermiyorum
yarın arıyım bakim sevcanı merak ettim bende:44:
kendini düşünsen bikerede
saol cnaım dualarınız yeter bana allah razı olsun
çok geçmiş olsun canım. cana geleceğine mala gelsin..insan evlat sahibi olunca korkuları kat be kat artıyorDün bebek görmeye gittik,Yolda giderken koruparkın oraya doğru gelirken kaza yaptık çok korktumTır üzerimize çıkıyordu nerdeyse.Trafik çok yoğundu ve arkadan gelerek arabaya baya bir sürttü o anı hatırlamak istemiyorum,Eşim kornoya basıyor bağırıyor adam sonradan gördü aptal şöförüm diye geçmiş tırın başına.Arkada ben bebekle ödüm koptu.Adama bağıracaktım kapıyı açtım kendimi zor tuttum eşim kapıyı kapattı geri.Adam sigorta hasarı öder dedi.Eşim önemli birşey yok boşuna hasar kaydına geçmesin diye beklemedi ve ben yaptırırım boşver dedi bana,bende kızdım gidene kadar söylendim cana :26:geleceğine mala gelsin derler ama insan elindeki avucundakinide arabaya yatırdımı zoruna gidiyor elbette.O stresle gittik bebek görmeye.Biraz kapı altında yamukluk oldu ve :26:tekerin jantı kırıldı eser kalmadı.Yinede Allah korudu ve beterinden korusun,Benimde o streslemidir nedir dün gece eve gelince boğazımın yandığını hissettim ve şuan hiç halim yok boğazım tahriş oldu sanırım toz bulutun içinde İlk defa başıma geldiği için korktum en çokta bebeğim olduğu için korktum.Şu anda yerimden kalkacak halim yok,toparlanırım inşallah
canım sağlık bu cAnındanda kıymetlimi bu işler ya..ihmal etme git..slm da kızlar bu ne yaaaa???hiç kimsecikler girmemiş.bi haftadır hiç girmedim en fazla her güne bi sayfacık geçmiş var :S şok şok şok oldummmmm...
eeeeeeeeeeee hala kimsecikler girmemiş topiğe???
hadi semihanın interneti yok da sevcan hayat karamuk özge bahar ebrusen ayran yinuse nerelerdesiniz ya?
Yok bacim adam bosamaz seni.kiz seviyor o seniçok geçmiş olsun canım. cana geleceğine mala gelsin..insan evlat sahibi olunca korkuları kat be kat artıyor
canım sağlık bu cAnındanda kıymetlimi bu işler ya..ihmal etme git..
ayrıca çokta yorma kendini..
bu hafta çok gezdim çokk adam ben boşayacak:))
iyi akşamlar herkezlereee naberiniz bakalımm..
sevcan yok topik boşş:)
bugün sevcana kahvaltıya gittimm balkonda serin serin süper kahvaltı ettik..
keşke sizin evlerde yakın olsak üper olurdu..
işte kahvaltı masamız:))Eki Görüntüle 718265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?